FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najveci krivac za sve ovo je Mirvic. Toliko od mene za veceras.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
mirzin okot > FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
@morto vjerovatno si bio na tekmi, imaju 3 plava smrada za bana, prvo počisti to sa teme pa da onda igračima mrtve yebemk
NEMA NAZAD
Jos 2-3 ovakve sezone i nadoci ce nas Mirvah! Bar ce mu dzepovi nadoci ako nista..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Jedva čekam da čujem Dogana. Profesora
Ja više ne vjerujem ni Mirviću
-
- Kontakt:
Na kojem bolan stadionu? Da mi placaju ne bih isao gledati cirkus i kerojedovu igracku i jos slusati glupu rulju koja tjera uposlenike a podrzava onog koji ih je postavio na funkcije.
Treba nam trener podhitno
Gurneš igrača u najboljoj formi (Kyeremega) na wing backa, čovjek se izbezumi, ne zna šta da radi. Renan hladan kao obično, Vrančić standardno, Avram osrednje, ostali pi.čke koje nisu vrijedne spomena.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Eh moj bodi, eh moj bodi, sta to znaci ako nemozemo tu najvecu neznalicu historiji bh fudbala pobjediti? Jesi zaboravio fedu kad je izgubio od celika, sloga i leotar pa onda mirza kad je izgubio od igmana i torpeda i sad ovaj profesor od sloge izgubio, sta to znaci? Svi su pisali falili su nam horde zla, eto dosli su i sta sad? Slogu nemozes pobjediti, mi smo kao klub vise neznalica nego jagodic, nikad mi necemo biti ozbiljni i realni, nikad, cuj napad na titulu a nemozes jagodica pobjediti? Gdje viveros i penaranda? Stalno se u krug vrtimo, stalno iste greske i stalno isti hype i na kraju dobijes to sto si dobijo, da te torpedo torpedira na kosevo i da te sloga sa neznalicom jagodica pobjedii, ma gasi sve, nek bude stadion prazan, nek placenici igraju za sebe, bruka i sramota sve vise ovo, odlazi mirvic samo.odlazi, odkad si dosao nikad gore sarajevo, dzabe tebi 1000 miliona, nikad necemo napredovati
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Dogan, veze nema sa fudbalom.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovaj klub treba totalnu reorganizaciju, pocev od navijaca, uprave, kadra, trenera, vizije, ... Sve je na amaterskom nivou!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Njega vec sutra nabiti nogom,covjek radi sa akademcima zamisli kakva nas buducnost ocekuje

Puste pare prokleteee…
Sta se imaju zalagati na terenu dobili-izgubili, zabili 5 il primili 5, bili prvi, peti ili sedmi njima legne 10 milja na racun u prosjeku. Ovi milioni koliko su nam pomogli prije nekoliko godina toliko nas sad uništiše u rezultatskom smislu.
Ima li neki mu.donja u klubh da pocne rezati plate i pucati penale na blamaze.
Sta se imaju zalagati na terenu dobili-izgubili, zabili 5 il primili 5, bili prvi, peti ili sedmi njima legne 10 milja na racun u prosjeku. Ovi milioni koliko su nam pomogli prije nekoliko godina toliko nas sad uništiše u rezultatskom smislu.
Ima li neki mu.donja u klubh da pocne rezati plate i pucati penale na blamaze.
Ludost je ponavljati iste greške, a očekivati drugačije rezultate.Mirvicu ako citas počni dovoditi razum u klub, ne šarlatane tipa Jasne Bajraktarevic i slicne
Moraš biti glup da očekuješ ista vise od Anočića i da ti Dal može iznijet ligu sa titulom.
Poslije ove utakmice vrijeme je da se kaže cao Anicicu, Dalu i Traki.
I nadam se sposobnom treneru.
Moraš biti glup da očekuješ ista vise od Anočića i da ti Dal može iznijet ligu sa titulom.
Poslije ove utakmice vrijeme je da se kaže cao Anicicu, Dalu i Traki.
I nadam se sposobnom treneru.
Nasta smo spali Trako prijeti istoku.
Mamu **** usta.
Mamu **** usta.
Rogić medju stative, Šaha se bruka samo. 

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, johntravolta123, laznokrilo, leo1946, N3R3D, PapakIzSa, Proximic, rimljanin90, SamoDaKazeem, tenpenny, USB, zaostrog i 152 gosta.