Ja stvarno ne razumijem da li smo mi tolike neznalice pa ne vidimo to sto njegovi treneri vide u njemu ili je taj momak na treningu zvijer, a na utakmici igrač manje.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:57Nevjerovatno majke mi. Ne znam šta je gore to što on zapravo živi od fudbala ili to što niko do sad nije skontao da je fula i otjerao ga. Imali ljeto da ga otjeraju i dovedu adekvatnu zamjenu a on još tuUinatsvima je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:55Nikad necu prežaliti činjenicu da Trako živi od fudbala, a ja ne
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NO FEAR
-
- Kontakt:
Jel bio ofsajd kad je Francis istrcao sam pred golmana oko 30-40 minute?
S tribina je to izgledalo kao cista situacija...
Kakvi navijači, takav i klub !!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko god ima malu mušku djecu, samo ih u fudbal gurati. Ako ovi kod nas pojedinci žive od fudbala, može svako.
Tito te yebo dragi, koji užas
Jedino me može dozvati ako sutra vidim Antu u opremi našoj. Ako Husref izleti iz paštete, ja mislim da ću hitnu zvati.
Tito te yebo dragi, koji užas

Jedino me može dozvati ako sutra vidim Antu u opremi našoj. Ako Husref izleti iz paštete, ja mislim da ću hitnu zvati.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 31 jul 2023, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Još kažu da je pašče prijetilo nekome na istoku, **** li mu trule kosti svih mrtvih.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:57Nevjerovatno majke mi. Ne znam šta je gore to što on zapravo živi od fudbala ili to što niko do sad nije skontao da je fula i otjerao ga. Imali ljeto da ga otjeraju i dovedu adekvatnu zamjenu a on još tuUinatsvima je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:55Nikad necu prežaliti činjenicu da Trako živi od fudbala, a ja ne
Samo da se citiramhz033 je napisao/la: ↑24 maj 2023, 19:30Kakav crni Sahinovic, mislim mlad jeste, ali ako do sad nije stekao osjecaj za loptu, nece nikad. Pa njemu pada lopta u peterac on se ukopa kao da se usro, opste nezna ocjeniti let lopte. Njega bi bilo najbolje posuditi negdje godinu dvije gdje bi branio, pa vidjeti kako ce to ici a nikako se osloniti na njega!!!!!

U novi boj ...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ispast će na kraju mi neznalice. Ista priča i sa Dalom, prodžekt kluba a večeras ga gledam kako dvije šanse upropaštava jer kopile hoće da šuta. Dodaj je debilu možda zabijemo gol.Uinatsvima je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:00Ja stvarno ne razumijem da li smo mi tolike neznalice pa ne vidimo to sto njegovi treneri vide u njemu ili je taj momak na treningu zvijer, a na utakmici igrač manje.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:57Nevjerovatno majke mi. Ne znam šta je gore to što on zapravo živi od fudbala ili to što niko do sad nije skontao da je fula i otjerao ga. Imali ljeto da ga otjeraju i dovedu adekvatnu zamjenu a on još tuUinatsvima je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:55Nikad necu prežaliti činjenicu da Trako živi od fudbala, a ja ne
Mi ko Totehem.belosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:53Mi smo jedino šampioni pripremnih utakmica i tako ce i ostati
Moze kakav trofej nama za ove pobjede na pripremama?
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 31 jul 2023, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Garant je ovaj fejk profesor jedan od onih što su Mirvića ubijedili da je Dal potencijal za milionski transfer.
Sreća liga počela u Belgiji. Možda Anderlecht i Brugge večeras nisu gledali pa neće odustati od investicije.
Sreća liga počela u Belgiji. Možda Anderlecht i Brugge večeras nisu gledali pa neće odustati od investicije.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Sa sjevera se vidjelo da nije vidjelo ofsajda a pomoćni je imao još bolji pogled i ne znam na osnovu čega je sviraoMarkViduka je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:00Jel bio ofsajd kad je Francis istrcao sam pred golmana oko 30-40 minute?
NO FEAR
-
- Kontakt:
Sumnjivo, ali smo i gol postigli iz ofsajda.MarkViduka je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:00Jel bio ofsajd kad je Francis istrcao sam pred golmana oko 30-40 minute?
Treba potpuni remont od korjena, stalno isti greske, stalno u krugu se vrtimo, koliko smo potrosili trenera to je bolestno vec, gdje su ta pojacanja, sto ne igraju? Leotar, igman, zeta, kukesi, sloga, zaria , milsami, libertas, gosk, torpedo, nije to slucajnost sve, sve to ima svoje.
Sarajevu treba kompletna struka, ljudi koji su u fudbalu i koji se razumiju u fudbal, treba ti igrace da nisu dosli samo radi novca vec radi nekog uspjeha, da ginu za svoj klub, ali ovako kako je sada, nemam vise nade, cak i da bude husref ili bilo ko drugi, nije on bog da moze sve to rijesavati ljudi moj, tako da netreba puno ocekivat od ove ekipe, ako tebi treba guardiola da pobjedis torpedo i slogu onda gasi sve u tom klubu i sve izbaci
Sarajevu treba kompletna struka, ljudi koji su u fudbalu i koji se razumiju u fudbal, treba ti igrace da nisu dosli samo radi novca vec radi nekog uspjeha, da ginu za svoj klub, ali ovako kako je sada, nemam vise nade, cak i da bude husref ili bilo ko drugi, nije on bog da moze sve to rijesavati ljudi moj, tako da netreba puno ocekivat od ove ekipe, ako tebi treba guardiola da pobjedis torpedo i slogu onda gasi sve u tom klubu i sve izbaci
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
-
- Kontakt:
Ovo nocas nema opravdanja,da ih je trener pjetlica vodio morali su dobiti. Nema trke,truda,nervoze kad prime gol jednostavno ckapi manakenske bilo ko da dodje za trenera. Moraju se postaviti da mjesto da su skupina vanago koja primaju dobre pare za nista,tako se i odnositi prema njima tj po zasluzenom i prikazanom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iako nema potrebno znanje barem ne bi ovaj bezobrazuk trpio a sve mi se čini da će to biti sve veći i veći problemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:00Ko god ima malu mušku djecu, samo ih u fudbal gurati. Ako ovi kod nas pojedinci žive od fudbala, može svako.
Tito te yebo dragi, koji užas![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nije mi toliko ni problem kad ne doda loptu, ali njegov arogantni stav u sekundama nakon toga kad počne onim rukicama mahati,isto kao da se svi njemu trebaju da prilagode i kao da su svi dužni da trpe njegovu zayebanciyuFKSDoGroba je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:01Ispast će na kraju mi neznalice. Ista priča i sa Dalom, prodžekt kluba a večeras ga gledam kako dvije šanse upropaštava jer kopile hoće da šuta. Dodaj je debilu možda zabijemo gol.Uinatsvima je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:00Ja stvarno ne razumijem da li smo mi tolike neznalice pa ne vidimo to sto njegovi treneri vide u njemu ili je taj momak na treningu zvijer, a na utakmici igrač manje.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:57
Nevjerovatno majke mi. Ne znam šta je gore to što on zapravo živi od fudbala ili to što niko do sad nije skontao da je fula i otjerao ga. Imali ljeto da ga otjeraju i dovedu adekvatnu zamjenu a on još tu
NO FEAR
- belosevic23
- Kontakt:
Mater hebat i jednom i drugom i otjerat iz kluba. Zivce mi moje pokidali. Jos trako na kraju napuca naseg igraca na centru.FKSDoGroba je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:01Ispast će na kraju mi neznalice. Ista priča i sa Dalom, prodžekt kluba a večeras ga gledam kako dvije šanse upropaštava jer kopile hoće da šuta. Dodaj je debilu možda zabijemo gol.Uinatsvima je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:00Ja stvarno ne razumijem da li smo mi tolike neznalice pa ne vidimo to sto njegovi treneri vide u njemu ili je taj momak na treningu zvijer, a na utakmici igrač manje.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:57
Nevjerovatno majke mi. Ne znam šta je gore to što on zapravo živi od fudbala ili to što niko do sad nije skontao da je fula i otjerao ga. Imali ljeto da ga otjeraju i dovedu adekvatnu zamjenu a on još tu
-
- Kontakt:
Skup plaćenika koji nemaju ni muda ni srca
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma Husref bi se posvađao i sa kim treba i ne treba.MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:04Iako nema potrebno znanje barem ne bi ovaj bezobrazuk trpio a sve mi se čini da će to biti sve veći i veći problemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:00Ko god ima malu mušku djecu, samo ih u fudbal gurati. Ako ovi kod nas pojedinci žive od fudbala, može svako.
Tito te yebo dragi, koji užas![]()

Ovdje samo treba trener da svoj sistem donese, a kako vrijeme bude prolazilo, lako će se odlučiti ko su igrači koji nisu zainteresovani za igru, ili jednostavno nisu dostojni ovog kluba.
Ono što je ključno je da moramo istrpiti Antu ako dođe. Nećemo ništa dobiti tjeranjem trenera takvih kvaliteta, samo ćemo nastaviti da se vrtimo u krug.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sretna vam radna sedmica braco, dabogda zaspali ko i naši puleni večeras. Laku noc
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, boki86, Haksss, nedimmmm1337 i 53 gosta.