Nećete vi to odigrati prije jeseni. Pretpostavljam da će Borac odgoditi?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:01Nemojte narednih dana trenerima kandidatima govoriti da je prva sljedeca tekma Sarajeva gostovanje u Banja Luci![]()
![]()
Pa moze biti da je pomjere za ponedeljak 07.08. Vidjecemo.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:05Nećete vi to odigrati prije jeseni. Pretpostavljam da će Borac odgoditi?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:01Nemojte narednih dana trenerima kandidatima govoriti da je prva sljedeca tekma Sarajeva gostovanje u Banja Luci![]()
![]()
Zvijezda svakako preko stele usla umjesto Krupe. Mada ni Gosk nije nesto bogzna. Ispadaju vjerovatno oba tima
S ovim bi se pobili 100%..i sa torpedom su se pobili, ali eto ne dade se.. na spisku nema sloge ipak se sa njima ne mogu pobiti. Dobra procjena @antikloca..svaka cast na realnosti.
Mislio je Vico reagovat da silje za vas,ali poslije ovog danas nema potrebeZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:01Nemojte narednih dana trenerima kandidatima govoriti da je prva sljedeca tekma Sarajeva gostovanje u Banja Luci![]()
![]()
Mislim da odgodu morate tražiti ranije, ne možete čekati rezultat utakmice protiv Austrije. To je već petak.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:07Pa moze biti da je pomjere za ponedeljak 07.08. Vidjecemo.
Ako se desi senzacija i prodjemo austrijance sumnjam da ce se igrati u svakom slucaju.
Mogu je oni i u nedjelju odgoditVirtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:48Mislim da odgodu morate tražiti ranije, ne možete čekati rezultat utakmice protiv Austrije. To je već petak.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:07Pa moze biti da je pomjere za ponedeljak 07.08. Vidjecemo.
Ako se desi senzacija i prodjemo austrijance sumnjam da ce se igrati u svakom slucaju.
Vidiš to mi nije palo na pamet.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Burberry46, bvsic, Hajdeee, Hrammm1921, Lavcina, mma_hz, Morpheus, Pantelija, PeppermintSA, Proximic, Resolute, Rule_hz, TylerBurey, Vanja8, worchester i 56 gostiju.