Premijer liga BiH - aktuelno
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemojte narednih dana trenerima kandidatima govoriti da je prva sljedeca tekma Sarajeva gostovanje u Banja Luci

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
Hansestadt
- Kontakt:
Jojj al meee slogiraaaaaa.....
Nećete vi to odigrati prije jeseni. Pretpostavljam da će Borac odgoditi?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:01Nemojte narednih dana trenerima kandidatima govoriti da je prva sljedeca tekma Sarajeva gostovanje u Banja Luci![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pa moze biti da je pomjere za ponedeljak 07.08. Vidjecemo.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:05Nećete vi to odigrati prije jeseni. Pretpostavljam da će Borac odgoditi?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:01Nemojte narednih dana trenerima kandidatima govoriti da je prva sljedeca tekma Sarajeva gostovanje u Banja Luci![]()
![]()
Ako se desi senzacija i prodjemo austrijance sumnjam da ce se igrati u svakom slucaju.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Pocele su kvalifikacije za udarna mjesta na mrezi Istoka, zestoka konkurencija u najavi
Gosk i Zvijezda qrcine od ekipe, sta je ono 'nako...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Zvijezda svakako preko stele usla umjesto Krupe. Mada ni Gosk nije nesto bogzna. Ispadaju vjerovatno oba tima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- avalPacidoroP
- Kontakt:
S ovim bi se pobili 100%..i sa torpedom su se pobili, ali eto ne dade se.. na spisku nema sloge ipak se sa njima ne mogu pobiti. Dobra procjena @antikloca..svaka cast na realnosti.
Jedan je Vlado Jagodić.
Mislio je Vico reagovat da silje za vas,ali poslije ovog danas nema potrebeZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:01Nemojte narednih dana trenerima kandidatima govoriti da je prva sljedeca tekma Sarajeva gostovanje u Banja Luci![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- Meraak1921
- Kontakt:
Al nema 20 dana kako zu govorili da bi u playoffu voljeli jaku ekipu, da pokazu da mogu hahahahahhahahaha, e yebo vam je Mirva majq svima
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Od playoffa do okrećemo se kupu je kratak i trnovit put.
- Meraak1921
- Kontakt:
Mislim da odgodu morate tražiti ranije, ne možete čekati rezultat utakmice protiv Austrije. To je već petak.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:07Pa moze biti da je pomjere za ponedeljak 07.08. Vidjecemo.
Ako se desi senzacija i prodjemo austrijance sumnjam da ce se igrati u svakom slucaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
ferroviere87
- Kontakt:
Mogu je oni i u nedjelju odgoditVirtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:48Mislim da odgodu morate tražiti ranije, ne možete čekati rezultat utakmice protiv Austrije. To je već petak.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑31 jul 2023, 00:07Pa moze biti da je pomjere za ponedeljak 07.08. Vidjecemo.
Vidiš to mi nije palo na pamet.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad već imaš kakve takve novce valjda prvo angažuješ kvalitetnog TRENERA. ( Na početku sezone)
Kvalitetnog, ne znači Barbarez, Kodro, Faruk, Pape, nego čovjeka koji ima kontinuitet rada u klupskom nogometu i da u istom ima neke rezultate. Pusti ga da odradi 3 sezone. Odabere pojačanja...... Pa Zrinjski je to uspio s manje novca.
Kvalitetnog, ne znači Barbarez, Kodro, Faruk, Pape, nego čovjeka koji ima kontinuitet rada u klupskom nogometu i da u istom ima neke rezultate. Pusti ga da odradi 3 sezone. Odabere pojačanja...... Pa Zrinjski je to uspio s manje novca.
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Malo listam ovu temu pitara, i vidim ovi najvatreniji navijaci se zale na tehnicke poteskoce koje je imala Arena... interesantno.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.