FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Amcho1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amcho1 » 31 jul 2023, 00:29

MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 00:14
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 jul 2023, 00:08
MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 00:04

Iako nema potrebno znanje barem ne bi ovaj bezobrazuk trpio a sve mi se čini da će to biti sve veći i veći problem
Ma Husref bi se posvađao i sa kim treba i ne treba. :mrgreen:
Ovdje samo treba trener da svoj sistem donese, a kako vrijeme bude prolazilo, lako će se odlučiti ko su igrači koji nisu zainteresovani za igru, ili jednostavno nisu dostojni ovog kluba.
Ono što je ključno je da moramo istrpiti Antu ako dođe. Nećemo ništa dobiti tjeranjem trenera takvih kvaliteta, samo ćemo nastaviti da se vrtimo u krug.
I ako bude takvih odmah u javnost sa imenima direktno a trenera zaštititi. Boli njih, sutra je prvi i na bankomatu lagano većina od 10 do 20 hiljada za ispadanje u prvom pretkolu i poraz na svom stadionu u fantastičnoj atmosferi od nekakve Sloge. Da im odbiješ 30 do 50 posto od plate ne bi ti Bayern boda uzeo u sljedećih 90 minuta.
100%, samo po novčaniku. Mirviću ako čitaš, pregledaj opet utakmicu i vucibatinama odbij 50% od plate, objavi to javno. Sarajevo postalo ekstra mjesto za uhljebiti se, daj samo da se šarne Ugovor, i par godina banja. Ne može to tako, svi moraju trpiti posljedice, a igrači prvi na spisku. Moraju znati gdje su došli i za koga igraju. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 31 jul 2023, 00:29

mrs ubleho :puke:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 31 jul 2023, 00:29

f0rest1946 je napisao/la:
31 jul 2023, 00:28
Dogan smece obicno, bas me razocarao yebo li ga i trako i dal i avram koji je igrao krilo

Igraci koji su prisli sjeveru svaka im cast, vidio sam dosta ih je i pobjeglo odma u svlacionicu..
Jesi vidio možda ko su ona dvojica što su odma otišla u svlačionicu? Čim je sviran kraj odma otišli

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 31 jul 2023, 00:29

Nabijem svakog ko kaže da je ovo do igrača, da su plaćenici, da neće da igraju, da su ovakvi i onakvi. Stoji da ima nerezonskih odluka u toku utakmice, to svakako stoji i to se nikad neće iskorijeniti. Za sve ostalo, kriv je ISKLJUČIVO TRENER.

Non stop trubim da nemamo osnovne elemente igre, da ne možemo lopte prenijeti i da nemamo ništa uigrano. Ovo večeras je nešto najjadnije što sam ja dugo gledao, doslovno nemamo nijednu ebenu ideju, već igrači igraju napamet i pokušavaju nešto svoje, jer nemaju trenera koji će im reći šta će raditi na terenu.
Jeste li vi stvarno glupi i to ne vidite ili? Nije kriva ni loša fizička sprema, ni razmaženost, niti plaćenost, krivo je jedino to što nemamo trenera već odavno. Varešanovića ne računam, sve isto je bilo, samo nas je prosralo na individualni kvalitet. Dogana ne krivim, lik tu radi reda.
Kad igrači budu dobili dobrog trenera ala Šimundža, kad čovjek uigra i ucrta im ideju, šta će ko raditi na terenu, kako će se linije pomjerati, gdje ko i šta radi u kojem trenutku, kako će iznijeti loptu, kako će se postaviti na prekidu, u odbrani, u tranziciji, tad će i biti rezultata. Sve dok igrači budu na terenu ne budu znali ulogu, poziciju i šta čine na terenu, ja ih neću kriviti.

Ovdje se sutra mora imenovati trener i to čim prije, kako bi čovjek počeo da radi, jer ovdje ima bruku posla. Ovo je još jedan dokaz koliko je stanje loše i koliko nemamo igre, syebada prava. Čim prije imenovati trenera (Šimundža nadam se) i krenuti na posao. Još jedan alarm Mirviću da to ozvaniči što je prije moguće.

Ja nisam nimalo iznenađen ovim. Ne mlatite gluposti oko nekih nebitnih stvari, već se fokusirajte na glavnu - TRENER. Igrači bi prvi voljeli da dobijamo, ali kad ne zna niko šta mu je uloga, dobiješ ovaj đumbus. Kad te neko ne usmjeri dobro, još uz to protivnik poklopi, to automatski znaći da na terenu izgledaš kao mrtav, da se ne trudiš, da si slab fizički, što naravno nije istina. Loša vam je perspektiva i ugao gledanja stvari.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 31 jul 2023, 00:30

FKSDoGroba je napisao/la:
31 jul 2023, 00:29
Dogan smece obicno, bas me razocarao yebo li ga i trako i dal i avram koji je igrao krilo

Igraci koji su prisli sjeveru svaka im cast, vidio sam dosta ih je i pobjeglo odma u svlacionicu..
Jesi vidio možda ko su ona dvojica što su odma otišla u svlačionicu? Čim je sviran kraj odma otišli
Vidio sam Renana prvog i ja msm Mustafic iza njeg da je bio..

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 31 jul 2023, 00:30

Al kaže profesor Dogan "cijelu sedmicu smo trenirali za ovo" :tokralju: :tokralju: :tokralju:
e svaka čast kako ste trenirali

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 31 jul 2023, 00:31

Renan Dal
Jos je neko bio

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2023, 00:31

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 jul 2023, 00:27
MortemHz je napisao/la:

Iako nema potrebno znanje barem ne bi ovaj bezobrazuk trpio a sve mi se čini da će to biti sve veći i veći problem
Ovdje samo treba trener da svoj sistem donese, a kako vrijeme bude prolazilo, lako će se odlučiti ko su igrači koji nisu zainteresovani za igru, ili jednostavno nisu dostojni ovog kluba.
Ono što je ključno je da moramo istrpiti Antu ako dođe. Nećemo ništa dobiti tjeranjem trenera takvih kvaliteta, samo ćemo nastaviti da se vrtimo u krug.
Haha bas vala. Husref bi se pogubio u ovom neredu totalno.
Posto su splasnula ocekivanja moze neko preuzeti u miru da radi.
Ma 100% brate, eto ako dođe i sami ćemo se uvjeriti.
Nemam ja ništa protiv njega, svaka njemu čast za sve trofeje što je sa nama osvojio, ali svoje mjesto treba na tribini naći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 31 jul 2023, 00:32

Otišla su trojica odmah po završetku - Dal, Oliviera i Mustafić.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 31 jul 2023, 00:33

Alii je napisao/la:
31 jul 2023, 00:31

Renan Dal
Jos je neko bio
Haj za Renana i razumijem, ne zna da se ide na raport poslije ovakve bruke. A što to Dal odma bježi? Najmanje što mogu uraditi poslije ove bruke je doći ispred sjevera i zagrlit se da svi zajedno zapjevamo.

casual033
Kontakt:

Post Postao/la casual033 » 31 jul 2023, 00:34

Najtuznije od svega je to da mi u 3 utakmice nismo napravili nijednu uigranu akciju !

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 jul 2023, 00:34

Kapiteni svih velikih klubova tako rade, odma pobjegnu. Ne razumijete vi to.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 31 jul 2023, 00:34

Najgore od svega je to sto mi polahko ali sigurno postajemo neka sredina ove nase lige. Rezultati u Evropi to dokazuju. Vidim da je se to uvuklo i u podsvijest dobrom dijelu navijaca. Unazad dvije do tri godine ovakvi porazi kao protiv Sloge Leotara itkd. na Kosevu postaju normala. Da su se ovakve stvari i porazi desavali prije 10tak godina, sigurno je da bi sutra vec letile glave. Ovako je nazalost bilo potrebno pola godine protesta najglasnijih navijaca da bi se ukazalo na neke stvari. Ne znam, ne mozes nikako biti pametan.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 00:35

Amcho1 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

I ako bude takvih odmah u javnost sa imenima direktno a trenera zaštititi. Boli njih, sutra je prvi i na bankomatu lagano većina od 10 do 20 hiljada za ispadanje u prvom pretkolu i poraz na svom stadionu u fantastičnoj atmosferi od nekakve Sloge. Da im odbiješ 30 do 50 posto od plate ne bi ti Bayern boda uzeo u sljedećih 90 minuta.
100%, samo po novčaniku. Mirviću ako čitaš, pregledaj opet utakmicu i vucibatinama odbij 50% od plate, objavi to javno. Sarajevo postalo ekstra mjesto za uhljebiti se, daj samo da se šarne Ugovor, i par godina banja. Ne može to tako, svi moraju trpiti posljedice, a igrači prvi na spisku. Moraju znati gdje su došli i za koga igraju. Poz
Nisu sve bosnje u ekipi ali s kim si gdje si i takav si. Ovdje samopare rade, oduzmi od plate pa se ti majstore saberi u glavi, treniraj, meditiraj, klanjaj, moli se da bio i fizicki i psihicki na nivou koji se trazi u ovom klubu, ako ne mozes - idi sam.
A i igraci ce se medjusobno konfrontirati, pogotov ce na udaru biti onaj sto najvise pravi sranja na terenu. Jer svi ispastaju.
Samo jezik novca koristiti
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 jul 2023, 00:35

E hajd ti sad zaspi
ISTINA ZA VEDRANA!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 31 jul 2023, 00:35

NazorUso je napisao/la:
31 jul 2023, 00:34
Kapiteni svih velikih klubova tako rade, odma pobjegnu. Ne razumijete vi to.
Još kapiten.. E nek ide sve u pm

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 31 jul 2023, 00:36

Ne znam kako su do one mjere bezidejni, bukvalno stane sa loptom malo se provrti u krug i izgubi je lošim pasom ili mu jednostavno pobjegne. Odbrana nikakve uigranosti, nema hemije, fizička sprema na nivou Vrbanjuše... Trebat ce ovdje mnogo rada kad dodje novi trener da otkloni ove silne nedostatke.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 31 jul 2023, 00:36

nema nama hajra dok se mladunce ne otjera taj ce rovariti protiv svakog trenera koji dodje
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 31 jul 2023, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2023, 00:36

MortemHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Apsolutno. Samo napisati da po odluci trenera Šimundže(nadamo se) da je odstranjen taj i taj radi tog i tog. Klub će započeti proces pregovara sa igračem kako bi se našla najbolja solucija. I doviđenja ba, treniraj sa juniorima do prodaje ili raskida.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 31 jul 2023, 00:36

31 jul 2023, 00:33
Alii je napisao/la:
31 jul 2023, 00:31

Renan Dal
Jos je neko bio
Haj za Renana i razumijem, ne zna da se ide na raport poslije ovakve bruke. A što to Dal odma bježi? Najmanje što mogu uraditi poslije ove bruke je doći ispred sjevera i zagrlit se da svi zajedno zapjevamo.
Zato što malo kopile ne može preboljeti svog oca, a usput Sarajevo mu je bitno ko lanjski snijeg, igra za sebe da se proda **** ekipu.
JURIŠ

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, boki86, Dave, Haksss, Jadnimi, Konzerva, MSOZ101, nedimmmm1337, plisek, Proximic, skoJaa, Vaya i 108 gostiju.