FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Amcho1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amcho1 » 31 jul 2023, 00:51

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 jul 2023, 00:42
GalileoGalilei je napisao/la:
31 jul 2023, 00:29
Nabijem svakog ko kaže da je ovo do igrača, da su plaćenici, da neće da igraju, da su ovakvi i onakvi. Stoji da ima nerezonskih odluka u toku utakmice, to svakako stoji i to se nikad neće iskorijeniti. Za sve ostalo, kriv je ISKLJUČIVO TRENER.

Non stop trubim da nemamo osnovne elemente igre, da ne možemo lopte prenijeti i da nemamo ništa uigrano. Ovo večeras je nešto najjadnije što sam ja dugo gledao, doslovno nemamo nijednu ebenu ideju, već igrači igraju napamet i pokušavaju nešto svoje, jer nemaju trenera koji će im reći šta će raditi na terenu.
Jeste li vi stvarno glupi i to ne vidite ili? Nije kriva ni loša fizička sprema, ni razmaženost, niti plaćenost, krivo je jedino to što nemamo trenera već odavno. Varešanovića ne računam, sve isto je bilo, samo nas je prosralo na individualni kvalitet. Dogana ne krivim, lik tu radi reda.
Kad igrači budu dobili dobrog trenera ala Šimundža, kad čovjek uigra i ucrta im ideju, šta će ko raditi na terenu, kako će se linije pomjerati, gdje ko i šta radi u kojem trenutku, kako će iznijeti loptu, kako će se postaviti na prekidu, u odbrani, u tranziciji, tad će i biti rezultata. Sve dok igrači budu na terenu ne budu znali ulogu, poziciju i šta čine na terenu, ja ih neću kriviti.

Ovdje se sutra mora imenovati trener i to čim prije, kako bi čovjek počeo da radi, jer ovdje ima bruku posla. Ovo je još jedan dokaz koliko je stanje loše i koliko nemamo igre, syebada prava. Čim prije imenovati trenera (Šimundža nadam se) i krenuti na posao. Još jedan alarm Mirviću da to ozvaniči što je prije moguće.

Ja nisam nimalo iznenađen ovim. Ne mlatite gluposti oko nekih nebitnih stvari, već se fokusirajte na glavnu - TRENER. Igrači bi prvi voljeli da dobijamo, ali kad ne zna niko šta mu je uloga, dobiješ ovaj đumbus. Kad te neko ne usmjeri dobro, još uz to protivnik poklopi, to automatski znaći da na terenu izgledaš kao mrtav, da se ne trudiš, da si slab fizički, što naravno nije istina. Loša vam je perspektiva i ugao gledanja stvari.
Tako je.

Zakljucak ili ti ga conclusion - pod HITNO TRENER!
Ranom zorom da iskoci clanak uz jutarnju kafu.
Mi nemamo nikog u komandi, raspustena vojska.
Sve to stoji, samo da li trener treba da im kaže da ne hodaju po terenu, da moraju da se trude i zalažu, da se u fudbalu treba ono i trčati, da je kasno probuditi se u 88 minuti.? Trener je obavezan, ali igrači za određeno ponašanje moraju imati posljedice, kurcoobolja se mora kažnjavati. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 31 jul 2023, 00:52

Ma samo zaklat kurban na terenu, ono je gore sve ukleto. Igrace onda odvesti hodzi po zapise. Pa onda dovesti dobrog trenera

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2023, 00:52

31 jul 2023, 00:41
Seipronto je napisao/la:
31 jul 2023, 00:36
Ne znam kako su do one mjere bezidejni, bukvalno stane sa loptom malo se provrti u krug i izgubi je lošim pasom ili mu jednostavno pobjegne. Odbrana nikakve uigranosti, nema hemije, fizička sprema na nivou Vrbanjuše... Trebat ce ovdje mnogo rada kad dodje novi trener da otkloni ove silne nedostatke.
A izvini, ko im je to pokazao? Šta se čudite? Ovako nam je sve odavno. Ko da riješi tu bezidejnost, da uigra odbranu, prekide, tranziciju, iznošenje lopte, da radi s svakim igračem da izvuče njegov maksimum? Neće to igrači sami raditi, za to ima trener. Ja još nigdje nisam vidio da igrači sami razrade taktiku i urade nešto. Sve je to posao trenera, zato se dobri treneri plaćaju masno.

Zamisli dođeš negdje da radiš, šef ti ništa ne zna objasniti i ti onako kao kloc zadnji lutaš po firmi, tamo-vamo, nešto raduckaš, a u biti ništa. Kad imaš šefa koji dođe i kaže to i to trebaš, tako i tako, to ne smiješ, to smiješ, ti ćeš to uraditi. Sve bez jasnih uputa je mrcvarenje. Tako ti je i u fudbalu. Igrači da mogu sami sebe naučiti, to bi i uradili, ne bi niko dovodio trenera i plaćao ga bezveze.
Nije ni Jagodic Gvardiola a ni Jusufbegovic a sloga danas i velez juce vidis nesto zelju, borbu imaju glavu i rep. Kod nas se vidi da smo izgubljeni sudaraju se, napucavaju jedni druge, fizicki se raspadamo. Ok jest trener najbitnija karika al Bgm mogli bi i igraci puno vise da daju ako nista onda radi ove raje 30 000 u dvije utakmice i ne pokazuješ volju. Hamza ulazi i danas i protiv Torpeda šepuri se po terenu

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 31 jul 2023, 00:53

Posljednji trener koji je imao taktičkog znanja i zamisli koje je pokušavao prenijeti na ekipu je bio Sablić. Vidjelo se na igri ekipe da ima to nekog smisla i da ima neka ideja. Posle njega niti jedan trener nije imao ni I od neke ideje Vasoski, Uščuplić, Dudić, Obića, Varešanović, bukvalno su svi igrali 4231, i svaki je samo redao igrače onako, napad, krilo, vezni, odbrana i hajmo igrati, bez bilo kakve ideje i smisla šta bi trebalo igrati.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 31 jul 2023, 00:55

H8Z7 je napisao/la:
31 jul 2023, 00:47
Kod dovođenja igrača u budućnosti treba praviti ugovore po učinku, tolika i tolika ti je plata, ako budeš ima xy golova i xy asistencija dobivaš još toliko novca, za osvojen kup još jednu platu, za osvojenu ligu 14 plaća dobivaš, ako se osvoji DK 15 plaća. U slučaju ne zalaganja i pravljenja problema dobivaš jedno upozorenje i 15% manju platu, drugo upozorenje 45% manju plaću, u slučaju trećeg letiš iz tima.
Treba se prvo pobrinuti da ih dovodi neko kompetentan za to.

Fudbalska ekipa se ne sklapa visinom plate, cv-om, projekcijama za transfer.. imamo smiješan pristup, dešavaju nam se smiješne stvari.
The saddest thing in life is wasted talent.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 31 jul 2023, 00:55

Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 00:46
Nabijem svakog ko kaže da je ovo do igrača, da su plaćenici, da neće da igraju, da su ovakvi i onakvi. Stoji da ima nerezonskih odluka u toku utakmice, to svakako stoji i to se nikad neće iskorijeniti. Za sve ostalo, kriv je ISKLJUČIVO TRENER.

Non stop trubim da nemamo osnovne elemente igre, da ne možemo lopte prenijeti i da nemamo ništa uigrano. Ovo večeras je nešto najjadnije što sam ja dugo gledao, doslovno nemamo nijednu ebenu ideju, već igrači igraju napamet i pokušavaju nešto svoje, jer nemaju trenera koji će im reći šta će raditi na terenu.
Jeste li vi stvarno glupi i to ne vidite ili? Nije kriva ni loša fizička sprema, ni razmaženost, niti plaćenost, krivo je jedino to što nemamo trenera već odavno. Varešanovića ne računam, sve isto je bilo, samo nas je prosralo na individualni kvalitet. Dogana ne krivim, lik tu radi reda.
Kad igrači budu dobili dobrog trenera ala Šimundža, kad čovjek uigra i ucrta im ideju, šta će ko raditi na terenu, kako će se linije pomjerati, gdje ko i šta radi u kojem trenutku, kako će iznijeti loptu, kako će se postaviti na prekidu, u odbrani, u tranziciji, tad će i biti rezultata. Sve dok igrači budu na terenu ne budu znali ulogu, poziciju i šta čine na terenu, ja ih neću kriviti.

Ovdje se sutra mora imenovati trener i to čim prije, kako bi čovjek počeo da radi, jer ovdje ima bruku posla. Ovo je još jedan dokaz koliko je stanje loše i koliko nemamo igre, syebada prava. Čim prije imenovati trenera (Šimundža nadam se) i krenuti na posao. Još jedan alarm Mirviću da to ozvaniči što je prije moguće.

Ja nisam nimalo iznenađen ovim. Ne mlatite gluposti oko nekih nebitnih stvari, već se fokusirajte na glavnu - TRENER. Igrači bi prvi voljeli da dobijamo, ali kad ne zna niko šta mu je uloga, dobiješ ovaj đumbus. Kad te neko ne usmjeri dobro, još uz to protivnik poklopi, to automatski znaći da na terenu izgledaš kao mrtav, da se ne trudiš, da si slab fizički, što naravno nije istina. Loša vam je perspektiva i ugao gledanja stvari.
Koliko je sarajevo potrosilo trenera to je nenormalno vec,
Dublji je problem od trenera.
Sto psihološki padaju tako lako? Sto ne igraju pojacanje? Sto igraci ne pokazu istu snagu kao u drugim klubovima?
Treba potpuni remont od korjena, stalno isti greske, stalno u krugu se vrtimo, koliko smo potrosili trenera to je bolestno vec, Leotar igman zeta kukesi sloga, zaria mislami, libertas, gosk, torpedo, nije to slucajnost sve, sve to ima svoje
Eto nek dodje šimundža pa cemo i njemu manu trazit pa cemo ga otjerat sa nekim igracima, pa cemo vratit husrefa i opet cemo ga otjerati i tako stalno u krugu,
nismo ozbiljan klub, nemamo plan i viziju kako i sta dalje, cukaricki i ona backa topola imaju bolji plan od nas, mi otjeramo musu za beganovica, martinovic otjeras a trako ti igra, onaj anicic non stop povreda, ma daj bolan u cemu ti, Dublji je problem od trenera i od svega
Poslije ovakvih predstava, svaki trener koji iole drzi do sebe ne bi trebao ovo preuzimati.
Ovde je uzasan igracki kadar doveden kao da se igra igrica. Selektiranje igraca koji su dovedeni i koje su pozicije popunjavane je katastrofalno uradjeno.
Opet sada treba godina dvije da bi neki trener na duze vode ocistio tim i svoj plan uspostavio.
A mi ne mozemo cekati toliko znajuci nas.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 31 jul 2023, 00:56

LegendKiller je napisao/la:
31 jul 2023, 00:53
Posljednji trener koji je imao taktičkog znanja i zamisli koje je pokušavao prenijeti na ekipu je bio Sablić. Vidjelo se na igri ekipe da ima to nekog smisla i da ima neka ideja. Posle njega niti jedan trener nije imao ni I od neke ideje Vasoski, Uščuplić, Dudić, Obića, Varešanović, bukvalno su svi igrali 4231, i svaki je samo redao igrače onako, napad, krilo, vezni, odbrana i hajmo igrati, bez bilo kakve ideje i smisla šta bi trebalo igrati.
Mojne mi Dzenu medju te ublehe :nene:

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 31 jul 2023, 00:57

Koje to ostale stvari? Navode se neke budalaštine tipa ne trče, ne bore se, qurcobolja, slaba fizička sprema (ne znam opet kako to raja procijeni), plaćenici itd. Ne boli njih briga, nego na terenu nemaš jasnu ideju, automatski te protivnik poklopi, pa to u očima mnogih djeluje da se ne trude, da ne trče i da im je svejedno. Nije im svejedno, siguran sam u to, jer sam vidio na njima da nije. Nemaju ljudi trenera i tu sva priča počinje i završava. Nismo imali trenera ni kad je Mirza bio, sve je ovo bilo preslikano, sve je bilo oslanjanje na individualce.

Šta smo potrošili trenera, koliko od njih je bilo onih pravih? Feđa mnogo upitnika svakako ima, dobar za hajc, taktika tu i tamo. Vasoski kao da nije ni bio. Varešanović za mene nije trener. Husref prežvakana priča odavno, dobar samo za jednu sezonu. Ješić kasapin obični, o Uščupliću i Hurtiću je suvišno diskutovati. Jedini su mi Marinović i Sablić koji su ličili na nešto, pogotovo mi je žao drugog koji je morao dobiti više vremena.
Kad smo to doveli nekog tipa Šimundže, uložili dosta u njega i dali čovjeku vrijeme da postavi projekat, skroji ekipu po svom i stali uz njega i nakon par kikseva? Nikad, zato ih i mijenjamo često. Bacamo bogovske pare za naše uslove na igrače, a treneri talašike, umjesto da bude obrnuto.

Evo ja garantujem da dovedeš Šimundžu (ako Bog da bude on), da mu se da ugovor na 3-4 godine, da odmah čvrsto stojiš iza njega i nakon kikseva i kriznih perioda, da igračima daš do znanja da će letiti ako pokušaju minirati trenera, da mi sve to podržimo, da bi bilo rezultata. Mi očekujemo da će doći Dogan i da će za pet dana preokrenuti situaciju i da ćemo rasturiti. To tako ne ide, niti će kad ići.

MerciBien
Kontakt:

Post Postao/la MerciBien » 31 jul 2023, 00:57

Gomis99 je napisao/la:
31 jul 2023, 00:40
LegendKiller je napisao/la:
31 jul 2023, 00:37
bodi123 je napisao/la:
31 jul 2023, 00:28
Odricanje Martinovića još jedna katastrofalna greška stručnjaka na čelu sa Mirvićem. Lik je Ruben Dias za sve naše trenutne štopere...
prošlu polusezonu Martinović nam bio najbolji stoper, stručnjaci ga otjerali i doveli Soldu koji je na nivou Trake. Onaj ko je prvio selekciju igrača i stvarao ovaj tim, tačno kao da je želio ovako loše Sarajevo.
Bukvalno, komandovao covjek odbranom, imali smo lidera, trenutno ga nemamo. I sto je interesantno, nismo odavno imali efikasnijeg stopera 12 tekmi 2 gola. Sad na prekidu nema ko da skoci. Ako nije gdje potpisao, neka ga moli da se vrati kako umije i zna.
100 %, Ilija je prosle sezone bio jedan od onih koji je ponajmanje zasluzio ispisnicu iz kluba, ali eto vjerovatno ga je i ona svađa prosle sezone doprinijela tome. Sve u svemu, u trenutnom rosteru bi sigurno imao sta pokazati. By the way, mislim da je Soldo trenutno najkvalitetniji nas stoper, i po meni bi u trenutnim okolnostima trebao biti u sigurnih 11. Sada kada je i Anicic out, pokusati ukombinovati njega i Besima, valjda izdobri na kraju.

Ne mogu da vjerujem da nismo u stanju na treninzima uigrati 2-3 formacije koje ce biti logicne i u kojima ce svaki fudbaler igrati svoju prirodnu poziciju. Uvijek nekakve akrobacije u kojima se i igraci sami pogube, ulijecu jedan drugome na poziciju, ostaju protivnicki igraci sami stvarajuci time polukontre/kontre, i na kraju se cudimo kako nas Sloga pobijedi. Jednostavno, ovom neorganizovanoscu cemo mozda nekad i uspijeti pobijediti, dati koji gol kao plod nekog individualnog kvaliteta ili slucajnosti, ali ove ekipe koje mozda imaju manji kvalitet ali ogromno zalaganje i trud ce praviti definitivno velike probleme.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 31 jul 2023, 00:58

benko21 je napisao/la:
31 jul 2023, 00:36
nema nama hajra dok se mladunce ne otjera taj ce rovariti protiv svakog trenera koji dodje
Nema sta rovariti, kad jednostavno ne umije, ne zna. Jednostavno je na poziciji koja je najbitnija, koja donosi pobjede . I mi smo tu uvijek u zaostatku, jer bas nam je on desetka. Nestvarno al Dal Varesanovic je nasa desetka. Koliko se nekad pure moralo pojesti za takav broj i tu poziciju .

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 31 jul 2023, 00:59

Znaci treba ti dobar extra trener poput ante ili husref da bi pobjedio torpedo i slogu kod kuce na svom terenu? Ma daj molim vas, igraci imaju dobre redovne plate, sve imaju uslove i ti se mucis protiv torpedo i sloga sa jagodicem koji najveci neznalica u ovom forumu kako kazu, ima i do igraca nesto, viveros i pena skupi i dobijaju dobre plate a ne igraju, tamo ljudi uzivaju i boli ih **** sto ne igraju kad im fino i dobro, dobijes pare bez truda, svaka cast mirvic majstore
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 31 jul 2023, 01:03

31 jul 2023, 00:57
Koje to ostale stvari? Navode se neke budalaštine tipa ne trče, ne bore se, qurcobolja, slaba fizička sprema (ne znam opet kako to raja procijeni), plaćenici itd. Ne boli njih briga, nego na terenu nemaš jasnu ideju, automatski te protivnik poklopi, pa to u očima mnogih djeluje da se ne trude, da ne trče i da im je svejedno. Nije im svejedno, siguran sam u to, jer sam vidio na njima da nije. Nemaju ljudi trenera i tu sva priča počinje i završava. Nismo imali trenera ni kad je Mirza bio, sve je ovo bilo preslikano, sve je bilo oslanjanje na individualce.

Šta smo potrošili trenera, koliko od njih je bilo onih pravih? Feđa mnogo upitnika svakako ima, dobar za hajc, taktika tu i tamo. Vasoski kao da nije ni bio. Varešanović za mene nije trener. Husref prežvakana priča odavno, dobar samo za jednu sezonu. Ješić kasapin obični, o Uščupliću i Hurtiću je suvišno diskutovati. Jedini su mi Marinović i Sablić koji su ličili na nešto, pogotovo mi je žao drugog koji je morao dobiti više vremena.
Kad smo to doveli nekog tipa Šimundže, uložili dosta u njega i dali čovjeku vrijeme da postavi projekat, skroji ekipu po svom i stali uz njega i nakon par kikseva? Nikad, zato ih i mijenjamo često. Bacamo bogovske pare za naše uslove na igrače, a treneri talašike, umjesto da bude obrnuto.

Evo ja garantujem da dovedeš Šimundžu (ako Bog da bude on), da mu se da ugovor na 3-4 godine, da odmah čvrsto stojiš iza njega i nakon kikseva i kriznih perioda, da igračima daš do znanja da će letiti ako pokušaju minirati trenera, da mi sve to podržimo, da bi bilo rezultata. Mi očekujemo da će doći Dogan i da će za pet dana preokrenuti situaciju i da ćemo rasturiti. To tako ne ide, niti će kad ići.
Znaci treba ti dobar extra trener poput ante ili husref ili bilo ko drugi, da bi pobjedio torpedo i slogu kod kuce na svom terenu? Ma daj molim te, igraci imaju dobre redovne plate, sve imaju uslove i ti se mucis protiv torpedo i sloga sa jagodicem koji najveci neznalica u ovom forumu kako kazu, ima i do igraca nesto, viveros i pena skupi i dobijaju dobre plate a ne igraju, tamo ljudi uzivaju i boli ih **** sto ne igraju kad im fino i dobro, dobijes pare bez truda, svaka cast mirvic majstore, kao sto sam reko dublji je problem od trenera
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 31 jul 2023, 01:03

Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 00:59
Znaci treba ti dobar extra trener poput ante ili husref da bi pobjedio torpedo i slogu kod kuce na svom terenu? Ma daj molim vas, igraci imaju dobre redovne plate, sve imaju uslove i ti se mucis protiv torpedo i sloga sa jagodicem koji najveci neznalica u ovom forumu kako kazu, ima i do igraca nesto, viveros i pena skupi i dobijaju dobre plate a ne igraju, tamo ljudi uzivaju i boli ih **** sto ne igraju kad im fino i dobro, dobijes pare bez truda, svaka cast mirvic majstore
Ti si jaro moj ograničen kao balkonac. Naravno da trebaju, isto kao što treba Barceloni, tako treba i svakom klubu na svijetu. Da je tako kao što ti bulazniš, onda bi Xavi bio na klupi samo protiv Reala, a protiv Girone ne mora biti, jer to igrači sami mogu dobiti bez ikakvih postavki i analiza. Ipak je to slaba Girona, tu ti samo treba da izađeš i dobiješ. Kakva debilna teorija.

Pena i Viveros ne igraju jer nisu dobili papire, a ne zato što su loši, ne brukaj se.

Ne mogu više da se nerviram s levatima i nešto crtam. Mlatite opet floskule kako su plaćenici, manekeni i kako ih boli kita za sve. Trener je nebitan faktor, sve to sami igrači mogu. Jedan Jakirović ode i preporodi Rijeku koja je bila u zoni ispadanja, na kraju uđu u Evropu.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 31 jul 2023, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 31 jul 2023, 01:03

Ali nekad se od govana ne moze pita praviti.
U timu gdje imas Durakovica Soldu Traku Beganovica Dala njih 1000 trenera sa ovog svijeta ne mogu pretvoriti u igrace, sve sami poluamateri za malog fudbala i to je upitno.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2023, 01:05

Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 00:46

Koliko je sarajevo potrosilo trenera to je nenormalno vec,
Dublji je problem od trenera.
Sto psihološki padaju tako lako? Sto ne igraju pojacanje? Sto igraci ne pokazu istu snagu kao u drugim klubovima?
Treba potpuni remont od korjena, stalno isti greske, stalno u krugu se vrtimo, koliko smo potrosili trenera to je bolestno vec, Leotar igman zeta kukesi sloga, zaria mislami, libertas, gosk, torpedo, nije to slucajnost sve, sve to ima svoje
Eto nek dodje šimundža pa cemo i njemu manu trazit pa cemo ga otjerat sa nekim igracima, pa cemo vratit husrefa i opet cemo ga otjerati i tako stalno u krugu,
nismo ozbiljan klub, nemamo plan i viziju kako i sta dalje, cukaricki i ona backa topola imaju bolji plan od nas, mi otjeramo musu za beganovica, martinovic otjeras a trako ti igra, onaj anicic non stop povreda, ma daj bolan u cemu ti, Dublji je problem od trenera i od svega
Apsolutno. Beganovic za Musu,Soldo za Martinovica,Durakovic nije bolji od Radovica,Peneranda koji je najskuplji za kojeg su odma rekli ovaj ce tek za cca 2 mjeseca moci da bude u nekoj fizickoj formi da parira ostalim doveo si ga kao konkurenciju kapitenu?Viveros spic igrac stranac gdje vec imas jednog spica stranca,evo sve nek je i desno krilo po potrebi ti tu imaš 2 stranca krila..Dakle na 5 nabrojanih pojacanja,nisi doveo ništa što je bolje od onoga što je bilo,cak smo negdje dosta slabiji(stoper).

Apsolutno dublji problem,ko dovodi,zašto dovodi ovako i koja je svrha...Ja u ovom vidim jedino svrhu da nafuraš nas laike ko što nas uvijek nafuraš i onda kasnije šamar realnosti,tjeraj sve i tako u krug.

Ni jedan ozbiljan trener nebi i nece prihvatiti da mu se ovako sklepa tim,zato i dovode Mirzu i ala Mirze koje su ti klimaci glavom,ko iz pozadine ovo radi to treba ustanovit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 jul 2023, 01:06

Kaze Dogan samo ga omladinska skola zanima , frajer voli tiho radit polako pare uzimat , ovako bi odmah skontali da je ubleha koja zna pricat

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 31 jul 2023, 01:07

Al ljudi moji sta je ono ne znas ko je gori Durakovic ili Radovic muka mi je bilo ono gledati, da Bog sacuva
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 31 jul 2023, 01:10

31 jul 2023, 01:03
Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 00:59
Ti si jaro moj ograničen kao balkonac. Naravno da trebaju, isto kao što treba Barceloni, tako treba i svakom klubu na svijetu. Da je tako kao što ti bulazniš, onda bi Xavi bio na klupi samo protiv Reala, a protiv Girone ne mora biti, jer to igrači sami mogu dobiti bez ikakvih postavki i analiza. Kakva debilna teorija.

Pena i Viveros ne igraju jer nisu dobili papire, a ne zato što su loši, ne brukaj se.
Hajde galileo ne glumi galilea, eto botafogo je za par sedmice 3 trenera imao i ljudi opet igraju dobro, ti ces meni nesto o fudbalu pricati
Ma ja taj problem sa papirom uvjek, ostali eto borac uspijeva a mi nemozemo nikad, ma ja,
Ti se brukas, kad ante ne bude to sto si rekao pa ces promjenit misljene ili ces napravit novi account pa ces ga otjerat i trazit ces husrefa, tako u krugu se vrtis kao sarajevo i mirvic

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 31 jul 2023, 01:11

skullcrusher je napisao/la:
31 jul 2023, 01:07
Al ljudi moji sta je ono ne znas ko je gori Durakovic ili Radovic muka mi je bilo ono gledati, da Bog sacuva
Za njih je Pidro Roberto Carlos

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 31 jul 2023, 01:14

Pozdrav kenozoici i amypitar. :wave:

slika

Ni štrumfovi ne mrze Horde koliko nabrojani.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 31 jul 2023, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Google Adsense [Bot], head88 i 60 gostiju.