FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 jul 2023, 10:32

Chony533 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:16
Ma Iliju bi jos danas zvao da dodje, ne moze mi niko rec da je jedan Trako, Anicic ili trenutni Serbecic bolji od njega…

Yebem ti Mirza sve pokvareno
Mirvicu stidi se!Ovo si ti dopustio
Mene je stid sta su priredili covjeku koji je stvarno svim srcem volio klub i navijace.A jos vise se zacrvenim kad vidim ko ga je zamjenio i kakve su ublehe u pokusaje od stopera ostavili.Pustas covjeka koji gine ostavljas 4 stopera,sva 4 da sastavis ne mozes 1 normalnog dobiti.Karine
Izvinuti se covjeku i zamoliti da se vrati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 31 jul 2023, 10:34

NajvecaRadosti je napisao/la:
31 jul 2023, 10:26
Conscious je napisao/la:
31 jul 2023, 10:04
Sve je manje vise receno o utakmici sinoc.
Nadam se u ovo dan dva treneru, kao i odgodi utakmice s Borcem.

Fatakt, sta je bilo sa istokom i Trakom i Catakovicem?
Trako hoce da se bije
Catakovic se smije i podjebaje sa navijacima.Salje poljupce nekakve
Da smo klub koji postuje svoje navijace obojica i Dal bi u paketu letili yebem ih svu trojicu usta raspala.Kakvo je ovo nepostovanje.Nek kod kona to Mekic uradi pa da vidim da li bi docekao jutro kao igrac kluba.Fuj klosari raspali.Sta su se oni prokurcili nesto bolje nek porade na svojim igrama jer i jedan i drugi i treci su go qurac i bezveze na platnom spisku kluba.Neko dodje plati kartu,kisne,kida zivce da gleda njihov antifudbal a njima do zajebancije.Mrs stoko iz kluba
Uh brate, evo covjek ne zna sta da kaze, balavac pa da se bije sa navijacima. Hamzi pojma nemam sta bi moglo biti, nije mi djelovao kao neki provokator do sada.
Obojicu smatram djecom ovog kluba, pa me bas ovako ponasanje nervira.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 31 jul 2023, 10:35

Bosniak10 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:30
bordobijelisampion je napisao/la:
31 jul 2023, 10:29
Najgori su mi ovi koji kažu da ih Koševo više neće vidjeti. Koga boli qurac, vi svakako nakon 2-3 kiksa ohladite skroz. Prošli smo gore i moramo dati podršku sljedeću utakmicu čak i da Husref bude trener.
Ali čak i da Husref bude trener :rol:

Rekao bi čovjek dolazi Sablić
Debilu jedan jesi li ti svjestan da mi istu stvar gledamo 6. put

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 31 jul 2023, 10:37

31 jul 2023, 10:35
Bosniak10 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:29
Najgori su mi ovi koji kažu da ih Koševo više neće vidjeti. Koga boli qurac, vi svakako nakon 2-3 kiksa ohladite skroz. Prošli smo gore i moramo dati podršku sljedeću utakmicu čak i da Husref bude trener.
Ali čak i da Husref bude trener :rol:

Rekao bi čovjek dolazi Sablić
Debilu jedan jesi li ti svjestan da mi istu stvar gledamo 6. put
Ne mozes nikako napisat pa cak i Husref da dolazi to ispada da je on niko i nista. Svi znamo da je Husref tu dobio bi se i Torpedo i Sloga. I invalidi poput Trake, Anicica i Sahinovica bi trenutno trazili klub a ne igrali u startnoj postavi mjesto silnih pojacanja. I ja sam za Antu ali i Husref da dodje znat ce se red.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 31 jul 2023, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 jul 2023, 10:37

Conscious je napisao/la:
31 jul 2023, 10:34
Conscious je napisao/la:
31 jul 2023, 10:04
Sve je manje vise receno o utakmici sinoc.
Nadam se u ovo dan dva treneru, kao i odgodi utakmice s Borcem.

Fatakt, sta je bilo sa istokom i Trakom i Catakovicem?
Trako hoce da se bije
Da smo klub koji postuje svoje navijace obojica i Dal bi u paketu letili yebem ih svu trojicu usta raspala.Kakvo je ovo nepostovanje.Nek kod kona to Mekic uradi pa da vidim da li bi docekao jutro kao igrac kluba.Fuj klosari raspali.Sta su se oni prokurcili nesto bolje nek porade na svojim igrama jer i jedan i drugi i treci su go qurac i bezveze na platnom spisku kluba.Neko dodje plati kartu,kisne,kida zivce da gleda njihov antifudbal a njima do zajebancije.Mrs stoko iz kluba
Uh brate, evo covjek ne zna sta da kaze, balavac pa da se bije sa navijacima. Hamzi pojma nemam sta bi moglo biti, nije mi djelovao kao neki provokator do sada.
Svu "djecu kluba" treba s noge na nogu. Kad je njima glavni adut "vole klub, ponikli su ovdje", yebes ti takvog igraca. Hocu 11 profesionalaca ala Renan i Kyeremeh. Ljudi grizu, trce, ginu u svakoj tekmi. Sinoc Renan ode bez pozdrava u svlacionicu, al ko njemu sta moze reci? Boli njega qrac za pravila koja ovdje vladaju, covjek zaradjuje platu i posteno je zaradjuje. Kad na terenu bude 11 onakvih onda cemo bit nezaustavljivi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 31 jul 2023, 10:39

Catakovic i Trako danas ispisnicu nek dobiju

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 31 jul 2023, 10:41

Ova ekipa je ruina.
Ko je dovodio igraće? Pa Mirvić, nisam ja hodao po Kolumbiji, Venecuela...
S kim se dogovarao oko igrača, ko mu je rekao da baš njih dovede? Pa ni s kim, on je najpametniji.
Ko je ostavio Mirzu da odradi pripreme? Pa Mirvić.
Jučer da je umjesto Sloge bila iole ozbiljnija ekipa mi bi primili 5 komada.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 jul 2023, 10:42

Bosniak10 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:39
!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 31 jul 2023, 10:43

Kada skontas da je ovaj Dogyn profesor svim ovim trenerima sto dobivaju licnecu kod nas, jasno ti je zasto je stanje kakvo jeste.

Mini primjer, koji samo potvrdjuje s e to. Duducev Peci na poziciji stopera = Zeljkovi, profesora, na poziciji beka.
Zeljkovic koji je u ovih par utakmica na poziciji zadnjeg veznog bio jedan od najboljih igraca na terenu.
- FKS -

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 31 jul 2023, 10:43

napoleon72 je napisao/la:
Najbolji prelazni rok u historiji kluba vol. 2
Opet nakon par tekmi niko qrcu ne valja haha. Al haj jos je rano, sudit cemo im s dobrim trenerom i na polusezoni.
Ma ima ovdje materijala da se fina ekipa napravi, samo to treba neko da poslozi. Pitanje koliko mi vremena imamo da se kockice posloze.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 10:44

Bosniak10 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:39
I Dalkan.. dosta vise takvih kapitena, unistavaju i srozavaju klub.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2023, 10:46

31 jul 2023, 10:37
Conscious je napisao/la:

Trako hoce da se bije
Svu "djecu kluba" treba s noge na nogu. Kad je njima glavni adut "vole klub, ponikli su ovdje", yebes ti takvog igraca. Hocu 11 profesionalaca ala Renan i Kyeremeh. Ljudi grizu, trce, ginu u svakoj tekmi. Sinoc Renan ode bez pozdrava u svlacionicu, al ko njemu sta moze reci? Boli njega qrac za pravila koja ovdje vladaju, covjek zaradjuje platu i posteno je zaradjuje. Kad na terenu bude 11 onakvih onda cemo bit nezaustavljivi.
To je to. A nikad nećemo dostići 11 profesionalaca kad ih možemo tek par u sastavu imati. Nije slučajno da su nam najveći profesionalci STRANCI, a mi možemo TRI yebena stranca imati. Evo ruku dajem da bi sinoć imali puno veću borbu da nam je Kevin u napadu bio, a ne Hamza koji se par puta spustio po loptu, i poslao je na beka, i to je to.
Moliti Boga da budući trener( opet ću se pomoliti Bogu da to bude Ante ) ne bude imao otpor od pojedinaca jer je Mirza otišao, ali sve me strah da će se to itekako desiti. Još prije par dana sam napisao da nam je X premija, ali eto, ljudima smiješno bilo, ko da je meni drago što se neke stvari mogu predviditi shodno onome što se dešava iza zatvorenih vrata.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jul 2023, 10:51

Opet nakon par tekmi niko qrcu ne valja haha. Al haj jos je rano, sudit cemo im s dobrim trenerom i na polusezoni.
Pa I jeste. Imaš 3 puta individualno kvalitetniju ekipu od bilo koje druge ekipe u ligi. O platnom rangu da ne pričam, barem 12x vrijednija.
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2023, 10:55

Smiješno mi je kako ljudi misle da je do igrača. Ok, ima igrača koji nisu ni za rotacije, ali vrijeđati Soldu nakon druge utakmice u našem dresu, misliti da su Durak i Began ublehe, to je smiješno. Vidim neko napisa da je Jašarević Ashley Cole za naše bekove. A očigledno imate pamćenje zlatne ribice pa se ne sjećate tog Jašarevića pod vodstvom Mulalića, gdje su mu kone spominjale sve živo za kikseve koje je pravio. Kod Bašića nastavlja lošu igru, i onda nakon priprema momak se preporodio. Stvarno se pitam što, eto on postao igračina preko noći, nije do trenera.. :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 jul 2023, 10:59

boki86 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:43
Ma ima ovdje materijala da se fina ekipa napravi, samo to treba neko da poslozi. Pitanje koliko mi vremena imamo da se kockice posloze.
Ma naravno, zato kazem da cemo sudit za pola godine i sa pristojnim trenerom. Opet pisem, sezonu 16/17 smo otvorili ocajno, Metalege nam 5 mogao dat na Kosevu, kiksali sa Celikom i Mladosti... Dodje Cala, malo dotjera formaciju, i ista ta ekipa do kraja sezone finale kupa, borba za titulu do zadnjeg kola i rekordan niz pobjeda. Da nas nisu pratili pehovi i Hebibovo fulanje praznog gola u barem 3 tekme, mogli smo duplu krunu uzet. Sta bi ovi momci radili pod palicom dobrog trenera...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 11:01

31 jul 2023, 10:59
boki86 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:43
Ma naravno, zato kazem da cemo sudit za pola godine i sa pristojnim trenerom. Opet pisem, sezonu 16/17 smo otvorili ocajno, Metalege nam 5 mogao dat na Kosevu, kiksali sa Celikom i Mladosti... Dodje Cala, malo dotjera formaciju, i ista ta ekipa do kraja sezone finale kupa, borba za titulu do zadnjeg kola i rekordan niz pobjeda. Da nas nisu pratili pehovi i Hebibovo fulanje praznog gola u barem 3 tekme, mogli smo duplu krunu uzet. Sta bi ovi momci radili pod palicom dobrog trenera...
nema dileme. Ekipa bi 50% bolje i jace djelovala.

"Ne plašim se vojske lavova koju predvodi ovca, plašim se vojske ovaca koju predvodi lav." :salut: :salut:
Aleksandar Veliki
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 jul 2023, 11:02

31 jul 2023, 10:37
Conscious je napisao/la:

Trako hoce da se bije
Dva nasa najbolja igraca trenutno i svaku utakmicu daju sve od sebe, i protiv gruzijaca najvise su trcali i pokusavali nesto, ovo ostalo ili invalidi ili potroseni igraci ili jednostavno ne znaju.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 31 jul 2023, 11:04

Takvi igraci bi ti navecer otisli sjeli na kafu sa rajom i pricali u fazonu “ma hyebo te Sarajevo, samo nesto seru, necu da se zamaram…”
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 31 jul 2023, 11:04

Daj vise trenera, ne znam sta se ceka.
Ako Borac ispadne(nadam se da hoce), onda se tekma igra.
Moze se pomjerit za ponedjeljak najdalje...

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 jul 2023, 11:05

Kad je Joker napisao da kapitensku traku treba ukinuti !!! Kapiten vec nekoliko puta prvi pobjegne, ali neka ga, nase dijete, voli klub, mrzimo ga je jer je yebao nekoga itd itd.
Kapitena i qrcine !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”