napoleon72 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:37
Conscious je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:34
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2023, 10:26
Trako hoce da se bije
Catakovic se smije i podjebaje sa navijacima.Salje poljupce nekakve
Da smo klub koji postuje svoje navijace obojica i Dal bi u paketu letili yebem ih svu trojicu usta raspala.Kakvo je ovo nepostovanje.Nek kod kona to Mekic uradi pa da vidim da li bi docekao jutro kao igrac kluba.Fuj klosari raspali.Sta su se oni prokurcili nesto bolje nek porade na svojim igrama jer i jedan i drugi i treci su go qurac i bezveze na platnom spisku kluba.Neko dodje plati kartu,kisne,kida zivce da gleda njihov antifudbal a njima do zajebancije.Mrs stoko iz kluba
Uh brate, evo covjek ne zna sta da kaze, balavac pa da se bije sa navijacima. Hamzi pojma nemam sta bi moglo biti, nije mi djelovao kao neki provokator do sada.
Obojicu smatram djecom ovog kluba, pa me bas ovako ponasanje nervira.
Svu "djecu kluba" treba s noge na nogu. Kad je njima glavni adut "vole klub, ponikli su ovdje", yebes ti takvog igraca. Hocu 11 profesionalaca ala Renan i Kyeremeh. Ljudi grizu, trce, ginu u svakoj tekmi. Sinoc Renan ode bez pozdrava u svlacionicu, al ko njemu sta moze reci? Boli njega qrac za pravila koja ovdje vladaju, covjek zaradjuje platu i posteno je zaradjuje. Kad na terenu bude 11 onakvih onda cemo bit nezaustavljivi.
To je to. A nikad nećemo dostići 11 profesionalaca kad ih možemo tek par u sastavu imati. Nije slučajno da su nam najveći profesionalci STRANCI, a mi možemo TRI yebena stranca imati. Evo ruku dajem da bi sinoć imali puno veću borbu da nam je Kevin u napadu bio, a ne Hamza koji se par puta spustio po loptu, i poslao je na beka, i to je to.
Moliti Boga da budući trener( opet ću se pomoliti Bogu da to bude Ante ) ne bude imao otpor od pojedinaca jer je Mirza otišao, ali sve me strah da će se to itekako desiti. Još prije par dana sam napisao da nam je X premija, ali eto, ljudima smiješno bilo, ko da je meni drago što se neke stvari mogu predviditi shodno onome što se dešava iza zatvorenih vrata.