FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 31 jul 2023, 11:06

Osttribine je napisao/la:
31 jul 2023, 11:02
napoleon72 je napisao/la:
31 jul 2023, 10:37
Conscious je napisao/la:
31 jul 2023, 10:34

Uh brate, evo covjek ne zna sta da kaze, balavac pa da se bije sa navijacima. Hamzi pojma nemam sta bi moglo biti, nije mi djelovao kao neki provokator do sada.
Obojicu smatram djecom ovog kluba, pa me bas ovako ponasanje nervira.
Svu "djecu kluba" treba s noge na nogu. Kad je njima glavni adut "vole klub, ponikli su ovdje", yebes ti takvog igraca. Hocu 11 profesionalaca ala Renan i Kyeremeh. Ljudi grizu, trce, ginu u svakoj tekmi. Sinoc Renan ode bez pozdrava u svlacionicu, al ko njemu sta moze reci? Boli njega qrac za pravila koja ovdje vladaju, covjek zaradjuje platu i posteno je zaradjuje. Kad na terenu bude 11 onakvih onda cemo bit nezaustavljivi.
Dva nasa najbolja igraca trenutno i svaku utakmicu daju sve od sebe, i protiv gruzijaca najvise su trcali i pokusavali nesto, ovo ostalo ili invalidi ili potroseni igraci ili jednostavno ne znaju.
100%, ljudi grizu za svaku loptu i svaki duel. Lete po terenu. Kolike god plate imaju, zaradjene su 100%.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 jul 2023, 11:09

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 jul 2023, 10:46
Conscious je napisao/la:
31 jul 2023, 10:34

Uh brate, evo covjek ne zna sta da kaze, balavac pa da se bije sa navijacima. Hamzi pojma nemam sta bi moglo biti, nije mi djelovao kao neki provokator do sada.
Obojicu smatram djecom ovog kluba, pa me bas ovako ponasanje nervira.
Svu "djecu kluba" treba s noge na nogu. Kad je njima glavni adut "vole klub, ponikli su ovdje", yebes ti takvog igraca. Hocu 11 profesionalaca ala Renan i Kyeremeh. Ljudi grizu, trce, ginu u svakoj tekmi. Sinoc Renan ode bez pozdrava u svlacionicu, al ko njemu sta moze reci? Boli njega qrac za pravila koja ovdje vladaju, covjek zaradjuje platu i posteno je zaradjuje. Kad na terenu bude 11 onakvih onda cemo bit nezaustavljivi.
To je to. A nikad nećemo dostići 11 profesionalaca kad ih možemo tek par u sastavu imati. Nije slučajno da su nam najveći profesionalci STRANCI, a mi možemo TRI yebena stranca imati. Evo ruku dajem da bi sinoć imali puno veću borbu da nam je Kevin u napadu bio, a ne Hamza koji se par puta spustio po loptu, i poslao je na beka, i to je to.
Moliti Boga da budući trener( opet ću se pomoliti Bogu da to bude Ante ) ne bude imao otpor od pojedinaca jer je Mirza otišao, ali sve me strah da će se to itekako desiti. Još prije par dana sam napisao da nam je X premija, ali eto, ljudima smiješno bilo, ko da je meni drago što se neke stvari mogu predviditi shodno onome što se dešava iza zatvorenih vrata.
Mozes brate skupit Hrvata i Srba da su profesionalci 1/1, Hrvata pogotovo. Milicevic, Crepulja, Jajalo, Benko, Matko (zadnju dvojicu namjerno spominjem jer su i pili al im se na performansama nije vidjelo), pa ovi iz Zrinjskog sto godinama dominiraju. S mahalcima necemo daleko dogurat, yebali su nas vala sto niko nije.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2023, 11:09

Nadam se da će imenovanje trenera danas, u najgorem slučaju sutra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 jul 2023, 11:09

31 jul 2023, 10:55
Smiješno mi je kako ljudi misle da je do igrača. Ok, ima igrača koji nisu ni za rotacije, ali vrijeđati Soldu nakon druge utakmice u našem dresu, misliti da su Durak i Began ublehe, to je smiješno. Vidim neko napisa da je Jašarević Ashley Cole za naše bekove. A očigledno imate pamćenje zlatne ribice pa se ne sjećate tog Jašarevića pod vodstvom Mulalića, gdje su mu kone spominjale sve živo za kikseve koje je pravio. Kod Bašića nastavlja lošu igru, i onda nakon priprema momak se preporodio. Stvarno se pitam što, eto on postao igračina preko noći, nije do trenera.. :rol:
On je i kad je tek dosao kod kona igrao vise nego dobro al su rezultati patili pa se i njemu usput privalilo dosta toga.
Jedan od rijetkih bekova koji zna uputiti centarsut bez da prije toga mora smiriti loptu da ne bi otisla van stadiona i samim tim je jedan od najboljih bekova u ligi taman da nista drugo ne zna. Jos se nisam oporavio od Bekica kojem je 4 od 5 centarsuteva pogadjao djecu u porodilistu.

Btw. Mislim da i Husref sad razmislja o preuzimanju iako je do jucer bio zavrsen.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 31 jul 2023, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2023, 11:11

Kaunas je napisao/la:
31 jul 2023, 11:09
31 jul 2023, 10:55
Smiješno mi je kako ljudi misle da je do igrača. Ok, ima igrača koji nisu ni za rotacije, ali vrijeđati Soldu nakon druge utakmice u našem dresu, misliti da su Durak i Began ublehe, to je smiješno. Vidim neko napisa da je Jašarević Ashley Cole za naše bekove. A očigledno imate pamćenje zlatne ribice pa se ne sjećate tog Jašarevića pod vodstvom Mulalića, gdje su mu kone spominjale sve živo za kikseve koje je pravio. Kod Bašića nastavlja lošu igru, i onda nakon priprema momak se preporodio. Stvarno se pitam što, eto on postao igračina preko noći, nije do trenera.. :rol:
On je i kad je tek dosao kod kona igrao vise nego dobro al su rezultati patili pa se i njemu usput privalilo dosta toga.
Jedan od rijetkih bekova koji zna uputiti centarsut bez da prije toga mora smiriti loptu da ne bi otisla van stadiona i samim tim je jedan od najboljih bekova u ligi taman da nista drugo ne zna. Jos se nisam oporavio od Bekica kojem je 4 od 5 centarsuta pogadjao djecu u porodilistu.
Ma znao je ponešto dobro uraditi, ali generalno je bio potpuna katastrofa.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 31 jul 2023, 11:12

Mi smo izgubili koncept, mentalitet, inat, mu.da, kakav-takav sistem funkcionisanja...
Kroz klub je u zadnjih nekoliko godina prošlo na hiljade ljudi od Uprava, trenera, igrača, čistačica. Prolazna smo stanica za uhljebljenje. Ovo više nisu plaćenici, ovo su UHLJEBI - 90% njih.
Kad već ništa gore nabrojano nemamo, hajde stvorite plaćenike - PLAĆENIKE PO UČINKU... Sistem BONUSI-PENALI pa izvolite ko hoće, ko neće zdravo.
Sa bonusima izađi ako hoćeš i na 30k platu, jer kod nas niko ne snosi odgovornost.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jul 2023, 11:12

I novom treneru nece biti lahko, dva stopera koja bi trebala biti glavna su vise kod doktora nego na treningu Anicic i Besim ostanu Trako i Soldo.
Vezni red koji jako malo trci i nije agresivan sve neki majstori a trka ništa. Moze se sigurno podici nivo igre al ekipa je loše selektirana igraci nisu kompatabilni. Al prvo je da dovedu dobrog trenera i da se krene nesto raditi ovo je katastrofa.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 31 jul 2023, 11:13

Daj bolan ispuni te **** uslove i dovedi trenera **** te svak vise retardirani
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 31 jul 2023, 11:13

Nakon ovoga nema više tjeranja direktora, trenera, itd. Sada je sve na Mirviću.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 31 jul 2023, 11:13

Nas ko god preuzme, treba covjeku spomenik odma podic na Kosevu…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 jul 2023, 11:14

slika
ISTINA ZA VEDRANA!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 jul 2023, 11:16

Zašto Dal Varesanovic ide u svlačionicu kad svi igrači idu do Hordi ?????????????

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jul 2023, 11:18

31 jul 2023, 11:09
31 jul 2023, 10:46

To je to. A nikad nećemo dostići 11 profesionalaca kad ih možemo tek par u sastavu imati. Nije slučajno da su nam najveći profesionalci STRANCI, a mi možemo TRI yebena stranca imati. Evo ruku dajem da bi sinoć imali puno veću borbu da nam je Kevin u napadu bio, a ne Hamza koji se par puta spustio po loptu, i poslao je na beka, i to je to.
Moliti Boga da budući trener( opet ću se pomoliti Bogu da to bude Ante ) ne bude imao otpor od pojedinaca jer je Mirza otišao, ali sve me strah da će se to itekako desiti. Još prije par dana sam napisao da nam je X premija, ali eto, ljudima smiješno bilo, ko da je meni drago što se neke stvari mogu predviditi shodno onome što se dešava iza zatvorenih vrata.
Mozes brate skupit Hrvata i Srba da su profesionalci 1/1, Hrvata pogotovo. Milicevic, Crepulja, Jajalo, Benko, Matko (zadnju dvojicu namjerno spominjem jer su i pili al im se na performansama nije vidjelo), pa ovi iz Zrinjskog sto godinama dominiraju. S mahalcima necemo daleko dogurat, yebali su nas vala sto niko nije.
Jedino to. Sad nam treba neki stoper pod hitno, bez stopera ćemo imati problema u zadnjoj liniji, makar nam trener Mourinho bio.
Ne bude li danas ili sutra trener, yebo ti nas.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 31 jul 2023, 11:18

Ja sam sinoc ocekivao pobjedu, ali obzirom da nemamo trenera, sportskog direktora, a ni direktora nije iznenadjenje, ovi sto psuju nemaju kome ni opsovat :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 31 jul 2023, 11:18

Motivacijski govor Dogana pred utakmicu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 11:19

mirzatele je napisao/la:
31 jul 2023, 11:16
Zašto Dal Varesanovic ide u svlačionicu kad svi igrači idu do Hordi ?????????????
SANKCIJA! Ili udaljavanje iz ekipe. Kako god, nadam se da ce doci pravi strucnjak koji ce odmah u startu stvari postaviti na pravo mjesto.
Zao mi samo ovih stranaca sto ce sjediti po tribinama.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 jul 2023, 11:19

Kaze Dogan da ovi nemaju pravo nastupa , a sad čitajući imali pravo , sad ko je lud , ako nije htjeo koristit Gruzijca moga je Viveros i td ne znam sad koji je problem

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 jul 2023, 11:20

Lecler je napisao/la:
31 jul 2023, 11:14
slika
Oskar Prohaska za sirotinju
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 31 jul 2023, 11:21

Lecler je napisao/la:
31 jul 2023, 11:14
slika
Pravi Vanzemaljac :|

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 jul 2023, 11:22

Ima li ko da napravi kompilaciju sebičnosti i bezobrazluka našeg reprezentativca makar iz ove zadnje 2 utakmice

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Sinfoc1986, Zagor i 38 gostiju.