FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma majku ti yebem debeli kontas li zaposlit trenera
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- morsecode
- Kontakt:
Glavni razlog svih nesreca u klubu je struka. O sezoni 21/22 necu da puno pricam, jer je fakat situacija bila kriticna. Ali imali su sezonu 22/23 da rijese neke stvari.
Ovako, zayebana situacija.
Nasem El Presidenteu bi samo rekao da se prestane igrati football managera jer ne zna. Trosi pare bezveze. Zaposli nekog ko zna i vidit ces rezultate.
Nadam se prekidu ove agonije koja traje od proljeca 2021. godine. Ofiramo se previse.
Ovako, zayebana situacija.
Nasem El Presidenteu bi samo rekao da se prestane igrati football managera jer ne zna. Trosi pare bezveze. Zaposli nekog ko zna i vidit ces rezultate.
Nadam se prekidu ove agonije koja traje od proljeca 2021. godine. Ofiramo se previse.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Ako ce Musemic onda bolje nek suti i dalje.
Malo mi sad žao sto nismo onog el Maestra doveli, po videima se čini da bi ,,uništio" igrače nakon onakve qrcobolje sinoć.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ja sam generacija s dalom i igrali smo skupa, njemu se oduvijek davala ta sloboda u igri da radi šta hoće doslovno, iza njega su uvijek bila dva igrača koja su defanzivno radili i za njega a on je svu slobodu imao kada bismo mi imali posjed lopte. Problem je sto je on još od omladinskih kategorija apsolutno isti i nije nista napredovao i to u seniorskom fudbalu prolazi ili rijetko ili nikako tako da čitava ekipa zbog njega ispašta. Njegov arogantni stav je suvišno komentarisati viseChony533 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 12:11Godina 2023.,Dal Varesanovic sa svoje 22. godine je projekat najveceg kluba u drzavi.
Hej projekat sa 22. godine, pa to ni na fifi nema.
Kakav je to on igrac Bog te da igra svih 90 minuta u onakvom debaklu. Pa da je Messi u najmanju ruku ne bi mi nikad igro onako…
Nisam neko od onih sto ga stalno pljuju, al brate pelja loptu nesto izvodi, pa nisi se rodio sa njom kralju…
NO FEAR
kad dovedes takvog trenera kod nas, poslije 7 dana vec imas 5 nezadovoljnih igraca, onda krecu bojkoti igraca. Nije da nismo vec prosli kroz sve to.
NEMA NAZAD
Ma odavno govorim da Sahinovic nezna ocijeniti let lopte pogotovo kad pada ovako prema petercu. NIje cak ni iskljuceno sto kazes da je zazmirio usput. Presmijesno !
U novi boj ...
Psuju Traki, da li je on kriv sto je los i sto se gura u prvih 11, psuju Hamzi koji ulazi sa klupe i korektno koliko toliko odigrao i kao cudi se objektivni istok na njihove reakcije, ne znam samo sto Ajli i Mirzi nisu upucivane onakve psovke.
-
- Kontakt:
Ovaj klub je krenuo nizbrdo kad nas je Mirvić preuzeo. Ne znamo jesmo li došli ili pošli. Svako svoju politiku vodi. Predugo ovo traje da se čovjek ne zapita Jel ovo neko namjerno radi.
Pa sta cemo, kod blagih se ponasaju kako hoce, kod ostrih bojkotuju.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Strmoglav pad je krenuo njegovim dolaskom. Jbg, prosle uprave su bile kriminalne al su mahalu udaljile od kluba maksimalno. Ovo sad mahala vodi i kontrolise, zato sve propada. Nikad na zelenu granu.roccosiffredi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 12:20Ovaj klub je krenuo nizbrdo kad nas je Mirvić preuzeo. Ne znamo jesmo li došli ili pošli. Svako svoju politiku vodi. Predugo ovo traje da se čovjek ne zapita Jel ovo neko namjerno radi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Tesko je njih unistiti,samo se dogovore na bojkot i njemu je noga,nazalost maloumni predsjednik nikad nece stati iza trenera pa reci na koga sumnjas daj da ih maknemo iz ekipe,pa bi onda vidjeli kako se igra,a ne ovako ovaj nam ne pase hajmo bojkot pa mu je noga,znaci sve ti je do glupog predsjednika.
Piše N1 da ce Gulaš ipak u Velež na posudbu. Mogu reci spasio se momak 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali Fanimo je mogao nešto i sam kreirati, ovaj neuhranjeni jado zavisi od svakog igrača a kad je sam onda se zabija u protivnike. Trebali smo mi njega tušnuti odmah dok smo imali neku ponudu pa ako može neka se razvija negdje drugo.Hajdeee je napisao/la: ↑31 jul 2023, 11:58Dal je "divlji" igrac. Igra neke svoje utakmice, simultanke.
On ne postuje taktiku, ili jako jako malo. On ne ucini bilo sta da neko od njegovih saigraca uz njega bude kvalitetniji.
Slican tip igraca i mentalni sklop Fanima. Stim sto je Fanimo imao barem razoran sut. Ali i on je igrao neke svoje simultanke, mimo ekipe, taktike, kolektiva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
a jel moguce da mi ne znamo iskoristiti igraca,nemojte mi price kako su ovi nasi losi,kako ne mozemo iskorstiti najjace oruzje durakovica,oliveire,solde,Vrancica,Avrama,Beganovica,guliasvilia,pa to su igraci koji bi igrali u prvoj postavi svake ekipe nase lige a kod nas izgledaju kao amateri.
vazda nasi napadaci rade sve sem da utrcavaju u prazan prostor,nasi vezni rade sve sem da proigraju napadace,nasa krila rade sve sem da pomognu odbrani ,kod nas nesto truhlo u sistemu u samom korjenu.
vazda nasi napadaci rade sve sem da utrcavaju u prazan prostor,nasi vezni rade sve sem da proigraju napadace,nasa krila rade sve sem da pomognu odbrani ,kod nas nesto truhlo u sistemu u samom korjenu.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ko ga moze bojktovati? Renan? Mario? faking Durakovic? dajte ljudi. 3 do 4 igraca treba pripaziti i to je sve. Nema tu onih starih koski ko Dzeme, puzigace itd pa da kolo vode. Ovo su fina djeca koju pravi trener moze ustrojiti. I united je lutao i sa svakim je nova era bila. Od moyesa do ole gunnara. Pa dok ne dodje celo Hag nisu se smirili.Sanchez87hz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 12:22Tesko je njih unistiti,samo se dogovore na bojkot i njemu je noga,nazalost maloumni predsjednik nikad nece stati iza trenera pa reci na koga sumnjas daj da ih maknemo iz ekipe,pa bi onda vidjeli kako se igra,a ne ovako ovaj nam ne pase hajmo bojkot pa mu je noga,znaci sve ti je do glupog predsjednika.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Neko stručan i nezavisan, temperament nebitan.Nirton je napisao/la: ↑31 jul 2023, 12:20Pa sta cemo, kod blagih se ponasaju kako hoce, kod ostrih bojkotuju.![]()
Ne bih da se opet citiram od prije godinu-dvije, ali sam rekao da trener koji daje Dalu šansu da igra fudbal u FKS je ili nestručan ili taldžija, treće nema. Znači daš derištu minutu - automatski letiš iz kluba bez prava na otpremninu. Kad bude tako onda ćemo donekle stići.
- Opet dolazimo do stavke gdje ti treba najbitnija osoba u klubu - sportski direktor koji bi bio veza između predsjednika i stručnog štaba. Kod nas je nažalost to bio Hadžija do skoro, a sada niko.
ps. Nama su viveros i gulisha bez minuta, da su npr u tsc, do novembra bi otišli za 5 miliona
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 31 jul 2023, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slazemo se po dosta toga ali Fanimo je bio skolovan igrac, nije petljao kad ne treba. Vrlo konkretan i koristan bio a u onom jadu u ekipe je dobro vukao naprijed ekipu pa haman sam. Barem je bio jak.MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2023, 12:26Da ali Fanimo je mogao nešto i sam kreirati, ovaj neuhranjeni jado zavisi od svakog igrača a kad je sam onda se zabija u protivnike. Trebali smo mi njega tušnuti odmah dok smo imali neku ponudu pa ako može neka se razvija negdje drugo.Hajdeee je napisao/la: ↑31 jul 2023, 11:58Dal je "divlji" igrac. Igra neke svoje utakmice, simultanke.
On ne postuje taktiku, ili jako jako malo. On ne ucini bilo sta da neko od njegovih saigraca uz njega bude kvalitetniji.
Slican tip igraca i mentalni sklop Fanima. Stim sto je Fanimo imao barem razoran sut. Ali i on je igrao neke svoje simultanke, mimo ekipe, taktike, kolektiva.
A ovo sad, klasicna bosnjacka prica. Babuli smrkuli itd itd.. Hem sto nije igrac, nije ni covjek neki. Sto dalje neka ga noge nose
Nehljeb uz to i bezobraznik, koji je, ne moze me niko razuvjeriti, vrlo vrlo negativno utice na ekipu i saigrace.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.