FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
44
23%
Grupnu fazu
58
31%

Ukupno glasova: 190

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 13:16

Simundza bio na Kosevu sinoc?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 31 jul 2023, 13:16

Ni danas trenera ni na vidiku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 31 jul 2023, 13:17

Torino je napisao/la:
31 jul 2023, 12:53
Za vrijeme utakmice napisali ste preko 30 stranica. Ide li iko od vas na tekme ili vam je forum život, pa umjesto gledanja tekme vi refrešujete forum?
Ja idem na tekmu, ali imam internet na telefonu. Malo je uznapredovala tehnika bateeee :rol:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jul 2023, 13:17

guadalupe je napisao/la:
31 jul 2023, 13:00
Torino je napisao/la:
Za vrijeme utakmice napisali ste preko 30 stranica. Ide li iko od vas na tekme ili vam je forum život, pa umjesto gledanja tekme vi refrešujete forum?
Fascinanti Boga mi "navijaci", tjera igrace, pljuje horde, zna sve o taktici, zna sve o klubu a ne ide na tekme. Cuj 30 stranica napisano u toku utakmice, impresivan podatak :rol:
Ja sam odvojen od koseva vec 2 godine i jos nisam pozalio niti jednom sto me kosevo nije vidjelo. Isao u Zenicu gdje postoji normalan stadion. Obnavljam clanske i redovan sam kupac u hz shopu-
Sta/ko me sprjecava da kritikujem igre ovih antiigraca, antitrenera i antiuprave do neki dan?
I bilo nas je 5-6 aktivnih na temi sinoc za vrijeme utakmice + 2 plave fekalije koje jos nisu banovane, a ispisano nije ni pola od toga sto si napisao.
Obzirom da smo najgledaniji u zemlji, logicno da ce i komentari biti najbrojniji.
Neko je na moru, neko dijaspora, neko bolestan, a neko jednostavno gleda na TV i komentarise.
Zahvalite se Bogu sto iko dodje na stadion poslije svega sto nam se izdesavalo.
NEMA NAZAD

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 31 jul 2023, 13:18

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 jul 2023, 13:04
scholsey je napisao/la:
31 jul 2023, 12:55
Kenozoik87 je napisao/la:
31 jul 2023, 12:45
Mene samo zanima kako je ova ekipa zaboravila pobjeđivati na individualni kvalitet. Pa pod Mirzom "neznalicom" su se utakmice pobjeđivali na individualni kvalitet a pod "profesorom" nešto ne ide. Nije profa kriv ništa, biće da su individualci zakazali.
Pošto već par puta ponavljaš slično u nadi da ćeš ispasti pametan..

Naližete nam se muda i ti, i ljigavi samoprozvani trener, i izdanak Liverpoolove akademije sa EU pasošem koji je besplatno došao u Sarajevo i koji je samo u očima vas ljigavih debila neki talenat.
dosao bukvalno da ozivi karijeru i tako nam vraca. Sramota za nas klub tolike historije i tradicije da "ONO" bude kapiten.
Ne mogu debili da shvate da NIKAD neće biti ono što oni misle.

Neće - jer nema fizičke predispozicije za profi fudbal, jer igra izumrlu poziciju, jer je bezobrazna neodgojena ljiga koja ne konta da je fudbal timska igra.

Fuj. Zbog onakvih kao on i ljiga mu od oca ljudi sa strane mrze Sarajevo.
The saddest thing in life is wasted talent.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2023, 13:19

Gomis99 je napisao/la:
31 jul 2023, 13:05
Jedan gol preko Trake primili, drugi preko Zeljkovica, dva niska stopera. Ali nisu ni oni krivi, neko ih je stavio da cuvaju frajera od 1,90cm. Ocaj, skauting protivnika nula bodova. .
1.97 je visok Vidic koji nam je dao 2 gola.Ja sam pisao u toku priprema da cemo imati problema kada sam vidio da su stoperski par koji je skoro sve pripremne odigrao bili Trako-Soldo. Tada sam naglašavao da to u ovoj ligi koja je takva kakva jeste,gdje je 80% napadaca na isti kalup kojima je igra glavom najace oružje da mi sa tom idejom niskih stopera nemamo šta tražiti.Sinoc je to bio Vidic ,sutra ce ti biti Ramic/Krpic/Hadzic itd itd

I sta kaze falsifikat profesor znali smo da smo u deficitu sa visinom i da ce nam to biti problem ,a nije se sjetio da ima Celika(momak odlicne pripreme odigrao i onda sklonjen) koji je 1.92 cini mi se.Uglavnom puno veci od svih naših stopera sinoc,i neko ko ti sa 17 godina treba biti projekat kluba jel ima sve moguce potrebne fizikalije da dobije odredjene minute,a ne neko sa 22+ godina da bude projeka.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 jul 2023, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 31 jul 2023, 13:19

Husref? :mrgreen:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 jul 2023, 13:21

Torino je napisao/la:
Odes na prodajno mjesto jednog od tri operatera u ovisnosti od kojeg operatera imas SIM karticu. Znaci usluga se zove "MOBILNI INTERNET", zamolis da ti to aktiviraju, nije skupo par markica mjesecno, i mozes recimo i ti na poluvremenu da se javis na forum sa kojom pametnom poput ove :kafa:
U novi boj ...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 31 jul 2023, 13:22

napoleon72 je napisao/la:
31 jul 2023, 12:44
nokee je napisao/la:
31 jul 2023, 12:41
MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 12:26

Da ali Fanimo je mogao nešto i sam kreirati, ovaj neuhranjeni jado zavisi od svakog igrača a kad je sam onda se zabija u protivnike. Trebali smo mi njega tušnuti odmah dok smo imali neku ponudu pa ako može neka se razvija negdje drugo.
To već nije njegov problem nego el prezidente nas misli da ga se može prodati da veće cifre. Bilo je ponuda za njega sigurno, pa ako je i 400k eura bilo trebao se prodati definitivno. Biznismen koji jednostavno ne zna o fudbalu nista ili jako malo. Pravi trenutak za prodaju se mora znati, osjetiti.

Isto tako, kao što sam pisao i kad su se dovodili igraci ne sistemski:
Viveros ok dobar igrac, ali već imaš Kyeremeha koje nam je u top 3 igrača. Dakle nepotrebno nego ti je izletio pa daj ga.
Penaranda dajes mu platurinu i bacas grah da vrati formu a pri tome imas Ziljkića tu i sasvim dobar becup u Guliashviliju.
Za te pare na platurine i obeštečenja valjda se mogao naći kvalitetan, prekvalitetan štoper i ubica na 10 ako ce se vec ista formacija forsirati.

Jednostavno izbalansirati ekipu, a ne dovoditi kako ti koji igrac "ispadne".

Drugi par cipela gdje je fulio je ostavljanje Mirze, ustvari prvenstveno postavljanje istog, pa sad opet imamo situaciju dok se novi trener upozna i implementira svoje zamisli.. Na hajr s nama !
Igrace dovodi kao ja na FMu, kompletiram ekipu pa onda pocnu iskakat oni free agenti i zao mi ih ostavit pa ih dovedem. Za 2 mjeseca pola tima unhappy. Kod nas isto, koji ce nam qrac 17 krila a nijedan kvalitetan stoper. Totalno nebalansirana ekipa.

Znaš kako ja mislim da on to gleda.
Postavio je Mirzu da može sam dovoditi i prodavati kad on misli da je najbolje.
Igrače dovede gdje on misli da ima potencijala da se kasnije prodaju a ne po potrebama ekipe. Po tome bi se dalo zakljuciti da mu je prvenstveno cilj povrat uloženog, a rezultat ako bude bude. Legitimno ali upitno njegovo prepoznavanje potencijala.
Dok god bude ovakva situacija da se on za sve pita u sportskom segmentu, (evo i primjer ti je guranje mladih igrača, siguran sam da Trako igra po njegovim zamislima) nece nam biti bolje.
Ekipa je izgubila davno taj neki pobjednički mentalitet i sad se jedino sa nekim prekvalitetnim trenerom mozda možemo vratiti. Potencijala definitivno ima i debilno je razmisljanje da se zaboravilo igrati.
I ovdje ti se još jednom pokazalo da ovo novo pravilo samo ide nama u štetu. Evo zamisli jos 3-4 Renana ili Kyeremeha i sve ti je jasno. jednostavno profesionalci. Joj kad se sjetim i osporavanje njih dvojice.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 13:22

miky_hz je napisao/la:
31 jul 2023, 13:19
Gomis99 je napisao/la:
Jedan gol preko Trake primili, drugi preko Zeljkovica, dva niska stopera. Ali nisu ni oni krivi, neko ih je stavio da cuvaju frajera od 1,90cm. Ocaj, skauting protivnika nula bodova. .
1.97 je visok Vidic koji nam je dao 2 gola.Ja sam pisao u toku priprema da cemo imati problema kada sam vidio da su stoperski par koji je skoro sve pripremne odigrao bili Trako-Soldo. Tada sam naglašavao da to u ovoj ligi koja je takva kakva jeste,gdje je 80% napadaca na isti kalup kojima je igra glavom najace oružje da mi sa tom idejom niskih stopera nemamo šta tražiti.Sinoc je to bio Vidic ,sutra ce ti biti Ramic/Krpic/Hadzic itd itd

I sta kaze falsifikat profesor znali smo da smo u deficitu sa visinom i da ce nam to biti problem ,a nije se sjetio da ima Celika(momak odlicne pripreme odigrao i onda sklonjen) koji je 1.92 cini mi se.Uglavnom puno veci od svih naših stopera sinoc,i neko ko ti sa 17 godina treba biti projekat kluba jel ima sve moguce potrebne fizikalije da dobije odredjene minute,a ne neko sa 22+ godina da bude projeka.
to je nasa struka. Jedina opasnost koja je vrebala a mi je nismo ni identifikovali. Aferim.
Ma jock ,kakav Celik.. pusti da truhne jos dvije godine na klupi. Mlad je jos, neiskusan :urnebes: :urnebes:
- 1 9 4 6 -

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 31 jul 2023, 13:22

a sta kaze profesor docent:" visociji su od nas i iskorsitili su to "ahhahahahah,pa sto ih nisi pretrcao profesore,iskoristio svoju prednost nad visinom
joj kao da Repeša daje izjavu ahahha

ako nama treba biti odbrana vidic ramos,da bi neko selo dobili koje vodi ovaj kockar,**** ja tu ekipu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2023, 13:24

holyman je napisao/la:
31 jul 2023, 13:17
guadalupe je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Fascinanti Boga mi "navijaci", tjera igrace, pljuje horde, zna sve o taktici, zna sve o klubu a ne ide na tekme. Cuj 30 stranica napisano u toku utakmice, impresivan podatak :rol:
Ja sam odvojen od koseva vec 2 godine i jos nisam pozalio niti jednom sto me kosevo nije vidjelo. Isao u Zenicu gdje postoji normalan stadion. Obnavljam clanske i redovan sam kupac u hz shopu-
Sta/ko me sprjecava da kritikujem igre ovih antiigraca, antitrenera i antiuprave do neki dan?
I bilo nas je 5-6 aktivnih na temi sinoc za vrijeme utakmice + 2 plave fekalije koje jos nisu banovane, a ispisano nije ni pola od toga sto si napisao.
Obzirom da smo najgledaniji u zemlji, logicno da ce i komentari biti najbrojniji.
Neko je na moru, neko dijaspora, neko bolestan, a neko jednostavno gleda na TV i komentarise.
Zahvalite se Bogu sto iko dodje na stadion poslije svega sto nam se izdesavalo.
Pošalji mi pp sa imenima da vidim je li mislimo na iste
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 31 jul 2023, 13:26

guadalupe je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Zato sam i napisao jutros kad sam vidio s kim se ja rapravljam. Ono Koševa nije vidilo osim na tvu i dodje da laprda ovdje gluposti, svaki dan isto. Liječenje ličnih frustracija.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 31 jul 2023, 13:26

pitali Mirvaha kad ce dovesti novog trenera on odgovorio
ne znam, Vidiću
ovo sto mi imamo mogu se izdvojiti maksimalno 3 igraca koji zasluzuju dres kad se sabere kvalitet i borbenost
imal gdje podatak o dobijenim duelima od sinoc
imao sam osjecaj kao da smo mi izveli pjetlice pa ljudi su svaki duel uzeli nevjerovatno
zasluzen poraz
ma kakve crne ponude niko ni za kog ne salje
Trako u prvih 11 pokazuje gdje smo mi zapravo
Zadro opet povreda legalno pljackanje kluba opet neka pauzica jedno 2 mjeseca
dva golmana rotiramo ko da smo na terminu losi obojica
sto kaze dzoker jos jedna utakmica a Peneranda nikakav ucinak
patnja se nastavlja i ove sezone

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 jul 2023, 13:27

miky_hz je napisao/la:
31 jul 2023, 13:19
Gomis99 je napisao/la:

Pa ja, nama problem njihova visina, njima problem naša...ništa :roll:
Ispade da je Sloga bila favorit na Koševu, imali su prednost, nema veze što će se oni boriti za opstanak.

MIRVIĆU, YEBEM LI TI SVE, GDJE TRENER?!!!
Koševo Zapad

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 31 jul 2023, 13:28

Ne razumijem ovu potrebu da se omalovažaju navijači našeg kluba, pa kakvi god bili. Poenta bi trebala biti da širimo navijaču bazu, a ne da se konstantno koljemo između sebe. Ne znam fakat, ako imate preko 15 godina i to vam je glavna zanimacija zapitajte se šta to radite.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 13:28

nokee je napisao/la:
31 jul 2023, 13:22
napoleon72 je napisao/la:
31 jul 2023, 12:44
nokee je napisao/la:
31 jul 2023, 12:41

To već nije njegov problem nego el prezidente nas misli da ga se može prodati da veće cifre. Bilo je ponuda za njega sigurno, pa ako je i 400k eura bilo trebao se prodati definitivno. Biznismen koji jednostavno ne zna o fudbalu nista ili jako malo. Pravi trenutak za prodaju se mora znati, osjetiti.

Isto tako, kao što sam pisao i kad su se dovodili igraci ne sistemski:
Viveros ok dobar igrac, ali već imaš Kyeremeha koje nam je u top 3 igrača. Dakle nepotrebno nego ti je izletio pa daj ga.
Penaranda dajes mu platurinu i bacas grah da vrati formu a pri tome imas Ziljkića tu i sasvim dobar becup u Guliashviliju.
Za te pare na platurine i obeštečenja valjda se mogao naći kvalitetan, prekvalitetan štoper i ubica na 10 ako ce se vec ista formacija forsirati.

Jednostavno izbalansirati ekipu, a ne dovoditi kako ti koji igrac "ispadne".

Drugi par cipela gdje je fulio je ostavljanje Mirze, ustvari prvenstveno postavljanje istog, pa sad opet imamo situaciju dok se novi trener upozna i implementira svoje zamisli.. Na hajr s nama !
Igrace dovodi kao ja na FMu, kompletiram ekipu pa onda pocnu iskakat oni free agenti i zao mi ih ostavit pa ih dovedem. Za 2 mjeseca pola tima unhappy. Kod nas isto, koji ce nam qrac 17 krila a nijedan kvalitetan stoper. Totalno nebalansirana ekipa.

Znaš kako ja mislim da on to gleda.
Postavio je Mirzu da može sam dovoditi i prodavati kad on misli da je najbolje.
Igrače dovede gdje on misli da ima potencijala da se kasnije prodaju a ne po potrebama ekipe. Po tome bi se dalo zakljuciti da mu je prvenstveno cilj povrat uloženog, a rezultat ako bude bude. Legitimno ali upitno njegovo prepoznavanje potencijala.
Dok god bude ovakva situacija da se on za sve pita u sportskom segmentu, (evo i primjer ti je guranje mladih igrača, siguran sam da Trako igra po njegovim zamislima) nece nam biti bolje.
Ekipa je izgubila davno taj neki pobjednički mentalitet i sad se jedino sa nekim prekvalitetnim trenerom mozda možemo vratiti. Potencijala definitivno ima i debilno je razmisljanje da se zaboravilo igrati.
I ovdje ti se još jednom pokazalo da ovo novo pravilo samo ide nama u štetu. Evo zamisli jos 3-4 Renana ili Kyeremeha i sve ti je jasno. jednostavno profesionalci. Joj kad se sjetim i osporavanje njih dvojice.
ok. zeli povrat ulozenog. A Zar nije lakse dobiti povrat ulozenog kad ti je ekipa utegnuta, svi dobro izgledaju, pa i neke prevare prosvercujes kad ostalih 10 igraca funkcionise. Jak kolektiv uvijek izbaci pojedinca. Nekad to bude Renan, Nekad Francis npr sta ovako pokazemo? Nista, cak i Vrancic izgleda srednja zalost. I svima cijene idu dolje. Ako Bog da, da konacno rijesimo to pitanje vodjenja sportskog segmenta jer ovo je kriminalno.
Treba nam trener koji ce znati prepoznati mane i prednosti nasih igraca i shodno tome imati taktiku i formaciju. Tad ces od osrednjeg igraca dobiti dobrog a od dobrog vrlo dobrog itd. Svi ce biti extra kad imas igru i glavu i rep. One najslabije karike ce same otpadati.

To je ono, sto je kod nas flop a negdje top. Nije to do igraca, vrlo jednostavno. Naravno ima i izuzetaka
- 1 9 4 6 -

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 31 jul 2023, 13:30

nokee je napisao/la:
31 jul 2023, 13:26
guadalupe je napisao/la:
Torino je napisao/la:
Zato sam i napisao jutros kad sam vidio s kim se ja rapravljam. Ono Koševa nije vidilo osim na tvu i dodje da laprda ovdje gluposti, svaki dan isto. Liječenje ličnih frustracija.

Ma ja ruku dajem da ovdje vecina ne ide na utakmice ali upali nas ko junce sa svojim komentarima. Zamisli jos na utakmici je ali udje preko mobilnog da bi napisao komentar na forumu, kome druze pises ne kontam ? Jos povrh svega toga nije bilo sanse da se otvori ista na internetu, kocilo sve jer je prev8se ljudi nakaceno

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 jul 2023, 13:33

Oikamid je napisao/la:
31 jul 2023, 13:28
Ne razumijem ovu potrebu da se omalovažaju navijači našeg kluba, pa kakvi god bili. Poenta bi trebala biti da širimo navijaču bazu, a ne da se konstantno koljemo između sebe. Ne znam fakat, ako imate preko 15 godina i to vam je glavna zanimacija zapitajte se šta to radite.
To bi trebalo prvo HZ objasniti.
Hajmo cijeli stadion i one parole ne idu nikako pod ruku.

Zato i imaš da se ljudi pobiju na stadionu jer ga je eto neko poprijeko pogledao ili šta već.
Koševo Zapad

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jul 2023, 13:35

MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 13:24

Pošalji mi pp sa imenima da vidim je li mislimo na iste
blento, vjeverica i onaj neki sto se smijao citavo vrijeme mamu yebo
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal i 17 gostiju.