A kojom vi klasom putujete protiv Fiorentine West Hema I tako tih ekipa koje mozete prociPitarsam je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:10Hajde ba prosjaci koji vam je kurko?
Znam kroz dugogodišnju historiju da van je draži nas neuspjeh nego zeljin uspjeh.
Eno vas ko ekskurzija iz osnovne škole odsjeda u hotelu od
$50.po noći!!
Ekipa putuje ekonomskom klasom,dobro OK pravo radnička klasa i plavi kombinezoni.
Prošlo gostovanje ujutro vodu iz česme aerodromskog WC igrači pili!
I vi se nekome kao smijete?!
Bjezte ba djeco….
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Varešanoviću predviđali do 5-og kola…

A sta price I kako analizira mislioc sa Vlasica?!
Onaj sto se proslavio sa probušenim loptama.
1.”Imali su oni 70% posjed ali nisu napravili 5 stopostotnih
šansi.Mi smo bili bolji i konkretniji.”
Da 110 % u udaranju i grubostima.
2.”Drago mi je da je završeno 2:2 jer da smo pobijedili
2:1 otišli bi previše opušteni u Baku.”🥹
Igrače forsira kao Dudic,bez normalnih priprema.
Zato mu se masa igrača povređuje.Bit će u oktobru kuknjave.
Heljp zeljo now,Please?!
Onaj sto se proslavio sa probušenim loptama.
1.”Imali su oni 70% posjed ali nisu napravili 5 stopostotnih
šansi.Mi smo bili bolji i konkretniji.”
Da 110 % u udaranju i grubostima.
2.”Drago mi je da je završeno 2:2 jer da smo pobijedili
2:1 otišli bi previše opušteni u Baku.”🥹
Igrače forsira kao Dudic,bez normalnih priprema.
Zato mu se masa igrača povređuje.Bit će u oktobru kuknjave.
Heljp zeljo now,Please?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Sto se deda upalio. Nadam se da ti unuk ovo cita i da ce ti iskljuciti ruter.
1921
-
- Kontakt:
Kup me ne zanima, samo titule su mjerodavne. Jedn je korona titula = lakrdija, druga je ok, pošteno uzeta sa kakvim kadrom ? Vaš OP, Rhmanović iz Celja, Tatar sa klupe Slaven Belupa, Masni iz Slobode. Pametnom je i išaret dovoljan. Imena ne igraju u našoj liZi, zapravo samo nafuraju protivničke ekipe da još više zapnu. Jakovljević je dašao iz Drine, Barišić iz Tuzle, a gledaj ih sada.Torino je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:26Mi smo u zanjih 5 godine osvojili 4 trofeja. 2 titule i 2 kupa. Šta se tu ima naučiti?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:16Vi nikada da naucite da imena ne igraju, nit sta znace u nasoj liZi. Vecina imena su bila dramaticni flopovi i promasaji.
Vodjeni tom nakaradnom politikom i takvim razmisljanjem vi, da ste poceli sezonu sa Savicem, Basicem i Jankovicem u veznom redu, bi visili kolektivno na mrezi od istoka i **** majku upravi i treneru. Ovi na kraju prekucaju ligu, a vas sa Vrancicem dobije Sloga predvodjena Jagodicem ko zadnje levate.
Ponavljam se već, a vi nikada nećete naučiti.
Dobili su najjaceg protivnika u Evropi i nisu se obrukali. Citao sam komentare ovdje kako nista nisu napravili. Austrija je prejaka. A oni su se drzali. I izgubili su samo zato jer nasi klubovi nemaju iskustvo ovih velikih utakmica. Zrinjski i Borac ce biti jaki. Sarajevo je za sad jako samo na papiru. Mi nismo za titule ali treba se laktati i igrati muski. Da je samo prenijeti ovo zalaganje iz Evrope pa neka bude kako bude.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:23Salu na stranu, mislim da ove godine Borac uzima. Ne kontam sto ih se ovdje toliko potcjenjuje. Za razliku od prosle sezone, imaju dobru ekipu, fino su se pojacali. Na klupi Vinko, odlican trener za PLBiH, a Vico i Dodik iza ledja guraju svim silama. Ne vjerujem da ce im iko moci parirati. Eventualno Zrinjski ako se dozovu, a i to je pod upitnikom.
Halo Vandeta-Vanesa ili Vendeta.
Dečko smiri hormone,proći će i taj pubertet.
Komuniciraj bez uvreda samo argumentirano.
Ako si premlad nek te dedo stavi u krilo i počne pričati
Bajke o zeljinoj prošlosti.
Tako se postaje mitoman.
Dečko smiri hormone,proći će i taj pubertet.
Komuniciraj bez uvreda samo argumentirano.
Ako si premlad nek te dedo stavi u krilo i počne pričati
Bajke o zeljinoj prošlosti.
Tako se postaje mitoman.
-
- Kontakt:
Pitari imaju super igrace, ali nema nikakvog balansa u ekipi. Sve je nekako sklepano s brda s dola. Na to dodaj da Mirvaha boli kar'na kakav mu trener sjedi na klupi, i imas to sto imas. Mislim da je i najoptimisticnijim medju njima sad jasno da Mirvah pojma nema, ne zna covjek gdje udara. Ako ubode na srecu OK, ali neozbiljno je da se na to neko oslanja i ocekuje titulu.Vandeta je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:35Dobili su najjaceg protivnika u Evropi i nisu se obrukali. Citao sam komentare ovdje kako nista nisu napravili. Austrija je prejaka. A oni su se drzali. I izgubili su samo zato jer nasi klubovi nemaju iskustvo ovih velikih utakmica. Zrinjski i Borac ce biti jaki. Sarajevo je za sad jako samo na papiru. Mi nismo za titule ali treba se laktati i igrati muski. Da je samo prenijeti ovo zalaganje iz Evrope pa neka bude kako bude.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:23Salu na stranu, mislim da ove godine Borac uzima. Ne kontam sto ih se ovdje toliko potcjenjuje. Za razliku od prosle sezone, imaju dobru ekipu, fino su se pojacali. Na klupi Vinko, odlican trener za PLBiH, a Vico i Dodik iza ledja guraju svim silama. Ne vjerujem da ce im iko moci parirati. Eventualno Zrinjski ako se dozovu, a i to je pod upitnikom.
1921
Mozemo licne karte ovdje postaviti pa i taj mit da rijesimo?
Vas treba vrijedjati jer vi svakoga vrijedjate.
Kako oni ono vole reći za sebe?
Dinamo i Real Madrid
Dinamo i Real Madrid
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Vi ste zato mnogo bolji od nas, u zadnje tri sezone dva puta izasli u Europu i oba puta ispali u prvom pretkolu kao nositeljiShategabri je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:40A i vama se brte cijela sezona svela u taj Neftchi.
Ko da se ni ne mora igrati 33 kola domaćeg prvenstva poslije toga![]()
Mada razumijem, izlazak poslije tri sezone u Evropu, euforija drma, tako da opravdano.

Ko je sada kriv za rezultate, Mirvić nije, to znamo

Znam ja dobro sta Mirvic radi, znam sa kakvim se ljudima okruzio i sta radi. Ali niti je moje niti je moj klub i da Bog da on se zadrzao duze nego sto je planirao. O njemu ne zelim raspravljati. Mogu samo o fudbalu i ponasanju njihovih navijaca. A bice svega samo toliko mogu reci. Sad, za godinu, dvije, 5. Ne znam.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:37Pitari imaju super igrace, ali nema nikakvog balansa u ekipi. Sve je nekako sklepano s brda s dola. Na to dodaj da Mirvaha boli kar'na kakav mu trener sjedi na klupi, i imas to sto imas. Mislim da je i najoptimisticnijim medju njima sad jasno da Mirvah pojma nema, ne zna covjek gdje udara. Ako ubode na srecu OK, ali neozbiljno je da se na to neko oslanja i ocekuje titulu.Vandeta je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:35Dobili su najjaceg protivnika u Evropi i nisu se obrukali. Citao sam komentare ovdje kako nista nisu napravili. Austrija je prejaka. A oni su se drzali. I izgubili su samo zato jer nasi klubovi nemaju iskustvo ovih velikih utakmica. Zrinjski i Borac ce biti jaki. Sarajevo je za sad jako samo na papiru. Mi nismo za titule ali treba se laktati i igrati muski. Da je samo prenijeti ovo zalaganje iz Evrope pa neka bude kako bude.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑31 jul 2023, 16:23Salu na stranu, mislim da ove godine Borac uzima. Ne kontam sto ih se ovdje toliko potcjenjuje. Za razliku od prosle sezone, imaju dobru ekipu, fino su se pojacali. Na klupi Vinko, odlican trener za PLBiH, a Vico i Dodik iza ledja guraju svim silama. Ne vjerujem da ce im iko moci parirati. Eventualno Zrinjski ako se dozovu, a i to je pod upitnikom.
Ekspedicija zeljinih Evropskih osvajača broji oko 40 ljudi.
To je 20 soba.
Soba na Priceline je danas $ 58.00
Znaci po danu $1,160.
Pa 4 noćenja ispada golemih $4,640

Veliko-Golemo,ma pregolemo!
To je 20 soba.
Soba na Priceline je danas $ 58.00
Znaci po danu $1,160.
Pa 4 noćenja ispada golemih $4,640
Veliko-Golemo,ma pregolemo!
- GrimReaper
- Kontakt:
Pa za to vam i jeste tako kako je. Hype, bogovi, dupla, Mirvic bog, ovo ono i jos necete nauciti. Toksicna sredina nista lijepo ne moze napraviti. @Vendetta je gore napisao za Durakovica i tacno je tako mozda ne Zrinja ali Velez, Zeljo i mozda ali mozda Siroki bio bi sigurno 10x bolji jer nije toksicno nego sutis,radis, a ne mjenjas trenere i diretkore kao da se igraju muzicki stolica.Torino je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:10Dubačkić je pojačanje za onog ko na bolje nije naučen.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 14:44Ehh kad se sjetim ismijavanja pitara kad je Bekric trazio igrace iz federalke, a oni u zvijezde dizali Durakovica i Beganovica...
Na kraju Dubackic iz Stupcanice ispostavi se kao top pojacanje, a pitari drvlje i kamenje osuli po Durakovicu, a Beganović im na klupu preselio![]()
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Zamisli imas 60+ a u ovoj mjeri si iskompleksiran.

1921
-
- Kontakt:
Pa nije toliko strašno i da ode, samo je 15 miliona duga uknjiženo putem pozajmica, a moglo je i više da nije bilo isplata preko druge firmeVandeta je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:50Ma ja. Bolje je ispasti u prvom predkolu. To nije mitomanija. Nije mitomanija da je Vrancic najbolji a vise kalorija prosjecan navijac za vrijeme utakmice potrosi. Nije mitomanija da je Mirvic = Mamic. I mogu ja tebi ovako nabiti jos 150 stvari na nos. Ali ovo ti je dosta da sam sebi dzigeru jedes.donDondon je napisao/la: ↑31 jul 2023, 15:16al najjaci su ovi mitomani sto misle da je drugo pretkolo kvalifikacija intertoto kupa neki uspjeh i vec su podigli sebi mitomansku pricu da su potrefili sa pojacanjima da je basic mourinjo,polahko ba,duga je sezona,Brko vam dise za vratom,poreska isto,vodovod ,o tome trebate brinuti a ne o Sarajevu...Ovaj zeljo nece biti u top 5 ekipa na kraju prvenstva,izrezite ovaj post slobodno i zalijepite ga na kraju sezone
Zeljo ce se izvuci iz ovoga. I platice i poreznoj i vodovodu i Zecu i Amaru i dobavljacima. Ali ti ces strepiti svaki dan je li Mirvah otisao. Je li pokrenuo postupak vracanja pozajmice od 10 miliona maraka. Ti nemas klub vise. Neko drugi je vlasnik tvog kluba. Samo sto vi sami sebe lazete. Mitomani su oni sto svako 2 godine crtaju Bordo Arene. A nisu u stanju da plate za Kosevo.
Brko vas je ispratio sa peticom. I nadam se da si ustao kada si ga spomenuo. Zeljo koji god da bude ove sezone ne mora strepiti ko ce platiti "zvijezde" iz latino amerike. Ti moras. Ti ne znas hoce li sutra doci trener ili ce otici Ismar.
I ovo vam se sve desava jer ste najgora sorta ljudi. Provocirali ste sve i ismijavali od Zrinjskog, Borca i Zelje. I slavili golove koje ti klubovi primaju u Evropi. Pa se onda propisno po svom obicaju obrukali zas va vremena. I takvi ste od nastanka. Milina vam je citati temu. Sve mag do maga. Sve strucnjaci od taktike pa do ko mora igrati, ko mora ici. A najjaca izvlkausa vam je Dal. Onaj Avramovski ono je tri puta gore od Dala odigralo. Ali ne smijete reci. Pardon mitomanija je u pitanju. Avramovski je igracina.

Doduše te pozajmice su se mogle knjižiti i kao donacije pa ne bi ni bilo duga u bilansi

Uglavnom, svi su krivi osim Mirvaha, tako je, kako je

@RatoborniMrmot
Ja za 10 znam sigurno. To ima crno na bijelo. A 15 to je pricao Avdo Avdic ali ga je NEKO kupio da prestane pisati. Ne znam ko. Mozda je Avdo upravu. Mada je za mene odron covjek i ne vjerujem mu. A za 10 ima zabiljezeno.
Ja za 10 znam sigurno. To ima crno na bijelo. A 15 to je pricao Avdo Avdic ali ga je NEKO kupio da prestane pisati. Ne znam ko. Mozda je Avdo upravu. Mada je za mene odron covjek i ne vjerujem mu. A za 10 ima zabiljezeno.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Samo da ne istupe iz lige!
Ne brinite vi dušmani maleni za najveći klub u BiH.
BArca je prošle godine startala loše,promjenise trenera i prvi završili.
Evidentno je da Vicin Savez ide djonon kontra F.K.Sarajevo.
Svaka odluka je uperena protiv bordo kluba s ciljem da se unese dodatna nervoza u tim,klub i da Mirvica natjeraju da nekako odustane od Bordo Projekta.
Od preko noći donesene odluke po nagovoru ćelavo potkovanog konja Telgetije o 3 stranca,pa do dan prije utakmice odluke o 3 žuta kartona i eliminacije 2 ponajbolja igrača do skandalozne odluke o šteti u Trebinju ?!?
BArca je prošle godine startala loše,promjenise trenera i prvi završili.
Evidentno je da Vicin Savez ide djonon kontra F.K.Sarajevo.
Svaka odluka je uperena protiv bordo kluba s ciljem da se unese dodatna nervoza u tim,klub i da Mirvica natjeraju da nekako odustane od Bordo Projekta.
Od preko noći donesene odluke po nagovoru ćelavo potkovanog konja Telgetije o 3 stranca,pa do dan prije utakmice odluke o 3 žuta kartona i eliminacije 2 ponajbolja igrača do skandalozne odluke o šteti u Trebinju ?!?
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921 i 14 gostiju.