Mislim da ako on dode da imaju samo 2 moguca dogadaja a to su titula ili totalno rasulo i da se ne ide u evropu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zna li se s kimsiroliver69 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 09:50Ja rijetko ovo radim i iznosim informacije. Ova je cista ko suza. Sinoc je Mirvic boravio u Zagrebu na konačnom dogovoru sa novim trenerom. Ako vam sta znaci.
O AnteTU
Ne bih se složio. Doveo si trenera koji je u usponu, ali ne znaš kako će odgovoriti na nivou i pod pritiskom kakav je u FKS.Zeko87 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 09:43Moja poenta je da ne može biti Mirvić kriv što je doveo u tom trenutko najjače trenersko ime. To što se nije snašao je druga tema. Možda se ne bi ni Benzema kod nas snašao, ko zna.Shategabri je napisao/la: ↑01 avg 2023, 09:31Aha, napiši i da nas je s njim Tuzla City rastavio na proste faktore.Zeko87 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 09:17E čuj dovođenje DUdića Mirvićev loš potez. Pa Dudićeva epizoda u Gošku i Veležu je vrhunski posao. U tom trenutku je bio najveće trenersko ime. Evo ja sad bi više volio njega vidjeti na klupi ponovo, nego Husrefa. Milim da je Dudić ispucao pehove za 1o utakmica što neke trenere ne isprati za cijelu karijeru. Od silne želje da napravi instant rezultat je sagorio, jer zna kakva smo publika. Ali s njim smo imali 10 zicera po utakmici. Sa svim ovim trenerčinama prije i poslije njega max 2-3
Gledaj maga od Čelika ispo u kupu![]()
Jes, bio dobar u Gošku i Veležu, kod nas nije i ćao.
Ne zamjeram Mirviću što je probao sa njim kao za Mirzu.
Obećavao je, al nije ta japija.
Pogotovo što je sagorio, on kako je fasovo peticu nije više bio svoj.
VInko ziheraš ne valja, Dudić i Sablić ne valjaju jer eksperimentišu. Husref pravi rezultate al pojma nema...Ovaj Ante bi do oktobra bio dobar i onda bi ga samo svrstali u neke od ranijih kalupa.
Jednostavno smo tetke od navijača, gledamo samo šta ne valja, mahanišemo...ja prvi pa svi ostali.
I Nantes rastima Psg, pa na kraju ovi prvaci a Nantes 10 i ?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
i sve u svemu, husref nije za nas, nit ce vise ikad biti, onog momenta kad se vrati a nadam se da nece nikad vise, potpisali smo jos jedan krug lutanja, talovi sa igracima iz amerike i menadzerima, otpremnine za sve zivo i ugovor treneru po kojem on nikad nije kriv.Sanchez87hz je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:16I Nantes rastima Psg, pa na kraju ovi prvaci a Nantes 10 i ?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
Taj isti Husref je nekoliko mjeseci prije toga raštimao tog istog želju na grbavici, samo kažem.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
ne treba se spustati na njihov nivo rezonovanja koji je kompleksaski malo reci. Takvi su kao i klub i kao navijaci.Sanchez87hz je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:16I Nantes rastima Psg, pa na kraju ovi prvaci a Nantes 10 i ?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
Jest, ali smo 3 dana prije pokradeni u Širokom, gađali nam igrače. Gavrić nam bio glavni igrač u sredini. I opet smo imali neke šanse, oni šta su god opucali ušlo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
izadje sa istom formacijom par mjeseci kasnije, fasuje dva put, sto bi reklo procitan, plan b je svi u napad i cekaj da golamn ispuca.Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:29Taj isti Husref je nekoliko mjeseci prije toga raštimao tog istog želju na grbavici, samo kažem.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
E ne znam buraz. Samo mi je rečeno da je rekao kako ne moze vise cekati i da je otišao da završi. S kim, nije ni izvor siguran.NazorUso je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:06Zna li se s kimsiroliver69 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 09:50Ja rijetko ovo radim i iznosim informacije. Ova je cista ko suza. Sinoc je Mirvic boravio u Zagrebu na konačnom dogovoru sa novim trenerom. Ako vam sta znaci.![]()
Da je promjenio formaciju i kojim slučajem izgubio, bilo bi što je mijenjao dobitnu kombinaciju bla bla...AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:32izadje sa istom formacijom par mjeseci kasnije, fasuje dva put, sto bi reklo procitan, plan b je svi u napad i cekaj da golamn ispuca.Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:29Taj isti Husref je nekoliko mjeseci prije toga raštimao tog istog želju na grbavici, samo kažem.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji![]()
neka ste vala nakon jedne tekme ocijenili kako ko radibudzak je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:34Ovaj rezultat sa Slogom, uopće nije problem. Osim sto je zabrinjavajuće da profa Dogan radi sa našom djecom, a ovdje je pobrkao elementarne stvari prilikom postavljanja taktike i vođenju utakmice. Bojim se da i sa klincima ne radi kako treba.
Borac tražio odgodu, da hoce savez odobriti jer nama vise treba nego Borcu.
Jel neko gledao, ima li bijelog dima u Titovoj.![]()
btw, dobro me napomenu, HUSREFOVA odluka da nastavi igrati tako da...Torino je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:32Jest, ali smo 3 dana prije pokradeni u Širokom, gađali nam igrače. Gavrić nam bio glavni igrač u sredini. I opet smo imali neke šanse, oni šta su god opucali ušlo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
e pa zato nam treba drugaciji strucnjak. A ne Hus da se isprsi i Slogama i Celticu pa te popare ljud glat 1:3 sto kaze napoleon nas dobri. bolje 0:0 do penala dovuci tekmu pa nesto i napravis. U skladu s ocekivanjima, mozes ti izaci na atalantu svi u napad jedan je Hase, nije da ne moze... aliAngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:32izadje sa istom formacijom par mjeseci kasnije, fasuje dva put, sto bi reklo procitan, plan b je svi u napad i cekaj da golamn ispuca.Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:29Taj isti Husref je nekoliko mjeseci prije toga raštimao tog istog želju na grbavici, samo kažem.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji![]()
Nakon Sablića iz jeseni 2021 i Dudića/Obuce iz jeseni 2022, mislio sam da nikad više necu gledati Sarajevo u onakvim horor formacijama i eksperimentisanjima.....sve do nedjelje i Doganabudzak je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:34Ovaj rezultat sa Slogom, uopće nije problem. Osim sto je zabrinjavajuće da profa Dogan radi sa našom djecom, a ovdje je pobrkao elementarne stvari prilikom postavljanja taktike i vođenju utakmice. Bojim se da i sa klincima ne radi kako treba.
Borac tražio odgodu, da hoce savez odobriti jer nama vise treba nego Borcu.
Jel neko gledao, ima li bijelog dima u Titovoj.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, ristagrad i 56 gostiju.