Isto sam čuosiroliver69 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 09:50Ja rijetko ovo radim i iznosim informacije. Ova je cista ko suza. Sinoc je Mirvic boravio u Zagrebu na konačnom dogovoru sa novim trenerom. Ako vam sta znaci.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isto sam čuosiroliver69 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 09:50Ja rijetko ovo radim i iznosim informacije. Ova je cista ko suza. Sinoc je Mirvic boravio u Zagrebu na konačnom dogovoru sa novim trenerom. Ako vam sta znaci.
Inace mi imamo privilegije u savezu,trebo je napustiti pa lagano 3:0 za domace.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:38btw, dobro me napomenu, HUSREFOVA odluka da nastavi igrati tako da...Torino je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:32Jest, ali smo 3 dana prije pokradeni u Širokom, gađali nam igrače. Gavrić nam bio glavni igrač u sredini. I opet smo imali neke šanse, oni šta su god opucali ušlo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
A to je?siroliver69 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 09:50Ja rijetko ovo radim i iznosim informacije. Ova je cista ko suza. Sinoc je Mirvic boravio u Zagrebu na konačnom dogovoru sa novim trenerom. Ako vam sta znaci.
Malo si fulio, tri dana prije tog derbija na Grbavici 5:2, igrali smo prvenstvenu utakmicu u Širokom koja je završila 0:0.Realno, trebalo je biti 5:0 za njih, ljudi su na satrali, vile su nas nosale svih 90 minuta.Ta utakmica u Širokom koju ti spominješ je bila u kupu koji mjesec kasnije.Torino je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:32Jest, ali smo 3 dana prije pokradeni u Širokom, gađali nam igrače. Gavrić nam bio glavni igrač u sredini. I opet smo imali neke šanse, oni šta su god opucali ušlo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
inace kao tzv vojnik kluba izadjes pred medije kazes e ljudi igraci mi nisu sigurni, u ovim uslovima se ne moze igrati, nek savez radi sta hoce.On ni rijeci nije rekao.Sanchez87hz je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:44Inace mi imamo privilegije u savezu,trebo je napustiti pa lagano 3:0 za domace.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:38btw, dobro me napomenu, HUSREFOVA odluka da nastavi igrati tako da...
Bas vala, sta fali cacicu, lik je jos ters, takav nam trebaSurreal je napisao/la: ↑01 avg 2023, 11:07Jel moguće da forumski puk kaže nadam se da nije Čačić![]()
Vodio najveći klub na Balkanu u dva navrata, vodio reprezentaciju Hrvatske, sa ekipama koje imaju jako loš budžet u HNL je pravio odlične rezultate. Sasvim zadovoljavajuće iznio Dinamo u Evropi, a kroz karijeru je i gurao mlade igrače.
Uz sve to, ogroman autoritet i čovjek koji sigurno ne bi dozvolio "dejstvo" mahale u svom poslu, zbog toga se i posvađao sa Mamićima. Ante je fenomenalna opcija, a uz to i "sigurnija" od Tomića (sav respekt njemu, ali mislim da se ne bi dobro pokazao).
Ocito da nikada nisi pogledao nijednu utakmicu Dinama ili Hrvatske pod njegovim vodstvom. Covjek je poprilicna ubleha od trenera. Nije ga samo vrijeme pregazilo, nego je i uzasno tvrdoglav i lako se posvadja. Dinamo vile pronosale do Lige Prvaka i to u skoro svakoj utakmici. Nikakve igre ni nicega, izvlacio ga je individualni kvalitet, te vec pomenuta sreca.Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2023, 11:07Jel moguće da forumski puk kaže nadam se da nije Čačić![]()
Vodio najveći klub na Balkanu u dva navrata, vodio reprezentaciju Hrvatske, sa ekipama koje imaju jako loš budžet u HNL je pravio odlične rezultate. Sasvim zadovoljavajuće iznio Dinamo u Evropi, a kroz karijeru je i gurao mlade igrače.
Uz sve to, ogroman autoritet i čovjek koji sigurno ne bi dozvolio "dejstvo" mahale u svom poslu, zbog toga se i posvađao sa Mamićima. Ante je fenomenalna opcija, a uz to i "sigurnija" od Tomića (sav respekt njemu, ali mislim da se ne bi dobro pokazao).
Vala bas.Oikamid je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:38neka ste vala nakon jedne tekme ocijenili kako ko radibudzak je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:34Ovaj rezultat sa Slogom, uopće nije problem. Osim sto je zabrinjavajuće da profa Dogan radi sa našom djecom, a ovdje je pobrkao elementarne stvari prilikom postavljanja taktike i vođenju utakmice. Bojim se da i sa klincima ne radi kako treba.
Borac tražio odgodu, da hoce savez odobriti jer nama vise treba nego Borcu.
Jel neko gledao, ima li bijelog dima u Titovoj.![]()
![]()
S Husrefom smo, isto tako dobili 0:3 na Grbavici.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
Veliki u porazu a jos manji u pobjedi. Ovi kriticari koji spominju te izgubljene derbije nijednom nisu spomenuli taj uspjesni derbi npr.Miljacka je napisao/la: ↑01 avg 2023, 12:31S Husrefom smo, isto tako dobili 0:3 na Grbavici.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 avg 2023, 10:04S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.
Hajde ante, bilo koji
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, johntravolta123, napoleon72, r3m1, Sazg, TETRAPAK i 59 gostiju.