FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

roccosiffredi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la roccosiffredi » 01 avg 2023, 10:39

siroliver69 je napisao/la:
01 avg 2023, 09:50
Ja rijetko ovo radim i iznosim informacije. Ova je cista ko suza. Sinoc je Mirvic boravio u Zagrebu na konačnom dogovoru sa novim trenerom. Ako vam sta znaci.
Isto sam čuo :ljepota:

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 01 avg 2023, 10:44

AngelDiMaria je napisao/la:
01 avg 2023, 10:38
Torino je napisao/la:
01 avg 2023, 10:32
01 avg 2023, 10:04
S husrefom nas je zeljo rastimao na grbavici, samo kazem.

Hajde ante, bilo koji
Jest, ali smo 3 dana prije pokradeni u Širokom, gađali nam igrače. Gavrić nam bio glavni igrač u sredini. I opet smo imali neke šanse, oni šta su god opucali ušlo.
btw, dobro me napomenu, HUSREFOVA odluka da nastavi igrati tako da...
Inace mi imamo privilegije u savezu,trebo je napustiti pa lagano 3:0 za domace.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 avg 2023, 10:51

siroliver69 je napisao/la:
01 avg 2023, 09:50
Ja rijetko ovo radim i iznosim informacije. Ova je cista ko suza. Sinoc je Mirvic boravio u Zagrebu na konačnom dogovoru sa novim trenerom. Ako vam sta znaci.
A to je? :D
Nadam se da nije Cacic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 01 avg 2023, 11:02

Zrinjski je prošlu sezonu završio sa 20 bodova prednosti u odnosu na Borac, a imali su 5 poraza i 3 nerješena rezultata. Poraz od Sloge nije smak svijeta ako dođe do progresa u organizaciji kluba, kako sportskom (trener, sportski direktor) tako i menadžmentu.

Još ako bi Kovačević ostvario dobar transfer iz svog kluba, a uz njega Dal Varešanović i eventualno Ziljkić, tu bi i finansijski dio kluba bio u plusu i dosta rasterećeniji u nastavku sezone.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 01 avg 2023, 11:02

Joj kad ga Ismir izvuce sad iz naftalina i predstavi nekog za kojeg niko nije pisao :cool:
Simundza ili Tomic tu mi je svejedno. Poslije njih ok je Cacic iako je on starac ali je znalac stari i tu bi bila disciplina zagarantovana.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 01 avg 2023, 11:07

Jel moguće da forumski puk kaže nadam se da nije Čačić :bow:

Vodio najveći klub na Balkanu u dva navrata, vodio reprezentaciju Hrvatske, sa ekipama koje imaju jako loš budžet u HNL je pravio odlične rezultate. Sasvim zadovoljavajuće iznio Dinamo u Evropi, a kroz karijeru je i gurao mlade igrače.

Uz sve to, ogroman autoritet i čovjek koji sigurno ne bi dozvolio "dejstvo" mahale u svom poslu, zbog toga se i posvađao sa Mamićima. Ante je fenomenalna opcija, a uz to i "sigurnija" od Tomića (sav respekt njemu, ali mislim da se ne bi dobro pokazao).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 avg 2023, 11:12

Ante, Simundza ili Tomic, koji god meni je ok..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 avg 2023, 11:14

Torino je napisao/la:

Hajde ante, bilo koji
Jest, ali smo 3 dana prije pokradeni u Širokom, gađali nam igrače. Gavrić nam bio glavni igrač u sredini. I opet smo imali neke šanse, oni šta su god opucali ušlo.
Malo si fulio, tri dana prije tog derbija na Grbavici 5:2, igrali smo prvenstvenu utakmicu u Širokom koja je završila 0:0.Realno, trebalo je biti 5:0 za njih, ljudi su na satrali, vile su nas nosale svih 90 minuta.Ta utakmica u Širokom koju ti spominješ je bila u kupu koji mjesec kasnije.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 01 avg 2023, 11:16

Sanchez87hz je napisao/la:
01 avg 2023, 10:44
Torino je napisao/la:

btw, dobro me napomenu, HUSREFOVA odluka da nastavi igrati tako da...
Inace mi imamo privilegije u savezu,trebo je napustiti pa lagano 3:0 za domace.
inace kao tzv vojnik kluba izadjes pred medije kazes e ljudi igraci mi nisu sigurni, u ovim uslovima se ne moze igrati, nek savez radi sta hoce.On ni rijeci nije rekao. :stop: i tako skines odgovornost sa sebe, uradis sto je do tbe. i onda ja ovdje imam argument manje, i pljuvali bi zajedno upravu sto nista ne radi po tom pitanju.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 01 avg 2023, 11:19

Surreal je napisao/la:
01 avg 2023, 11:07

Vodio najveći klub na Balkanu u dva navrata, vodio reprezentaciju Hrvatske, sa ekipama koje imaju jako loš budžet u HNL je pravio odlične rezultate. Sasvim zadovoljavajuće iznio Dinamo u Evropi, a kroz karijeru je i gurao mlade igrače.

Uz sve to, ogroman autoritet i čovjek koji sigurno ne bi dozvolio "dejstvo" mahale u svom poslu, zbog toga se i posvađao sa Mamićima. Ante je fenomenalna opcija, a uz to i "sigurnija" od Tomića (sav respekt njemu, ali mislim da se ne bi dobro pokazao).
Bas vala, sta fali cacicu, lik je jos ters, takav nam treba

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 01 avg 2023, 12:02

Ako je spalo na tu četvoricu onda po kvalitetu i našim potrebama kao klubu sada ide ovako:

1.Šimundža
2.Tomić
3. Čačić
4. Husref

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 avg 2023, 12:06

Mihajlo Jovašević otisao u Igman

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 01 avg 2023, 12:14

Surreal je napisao/la:
01 avg 2023, 11:07

Ocito da nikada nisi pogledao nijednu utakmicu Dinama ili Hrvatske pod njegovim vodstvom. Covjek je poprilicna ubleha od trenera. Nije ga samo vrijeme pregazilo, nego je i uzasno tvrdoglav i lako se posvadja. Dinamo vile pronosale do Lige Prvaka i to u skoro svakoj utakmici. Nikakve igre ni nicega, izvlacio ga je individualni kvalitet, te vec pomenuta sreca.

Procitaj sta navijaci Dinama i opcenito Hrvatska javnost misle o njemu. Hrvatska je zamalo ostala bez SP u Rusiji zbog njega. Dinamo ga se rijesava nakon ispadanja iz Kupa da i titulu ne bi doveo u pitanje. Definitivno ne bi trebao biti opcija za trenera ni u ludilu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 01 avg 2023, 12:22

Iskreno, poslušao sam par emisija u kojima je gostovao Tomić - lik je baš harizmatičan, očigledno je da je "moderniji" tip trenera, koji je mnogo skloniji adaptaciji. Čovjek je radio i sa igračima iz Južne Amerike, naročito u Kini - tako da bi mogli i tu "profitirati", mada je govorio o nedisciplini takvih igrača i da nije baš ljubitelj istih.

Bio je asistent Erikssonu, a poznato je da je on imao taj neki obrazac ponašanja, gdje bi bio blag u porazu i da je podržavao svoj tim - zamislite scene gdje onako veseli Tomić bodri Dala i Traku nakon poraza :mrgreen:

Goran konstantno potencira na tome, kako je uživao u odnosu sa upravom dok je bio u Lokomotivi, gdje su mu dali apsolutno povjerenje - realno Tomić i da dođe, uveže dva poraza - već bi dobio svoj nadimak i lijepe riječi sa Istoka.

Tomić neupitno ima znanja, ali pitanje je da li ima želuca i živaca da dođe kod nas.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 01 avg 2023, 12:25

Kakav niz nebuloza se je ispisao u zadnjih par stranica da je to za ne povjerovati. Ja shvatam da nema vise nikoga u klubu na kome pojedini mogu lijeciti svoje frustracije oa onda nasli na mirvica da se istresaju i da psuju i nazivaju svakakvim imenima. Vidim neki ovdje govore da izabere trenera vec jednom pa makar to bio i Braco gumena glava, a ne shvataju da je zapravo upravo ovaj odabir trenera najvazniji upravo sada, zajedno sa direktorom i sportkim direktorom. Osim ako naravno necemo da ih mjenjamo svakih par mjeseci pa onda daj sta das tako je najbolje ionako ce im rok trajanja biti 6mj pa onda sve na novo. Vama mkra biti jasno da od titule ove godine nema nista, mozda cak ne i iduce, i to su razlozi svi osim onih sportskih. Ove godine osvaja borac titulu uz pomoc nakaradnog saveza i uz pomoc sudijske lakrdije. Najgore sto se svi prave slijepi pored vlastitih ociju koje imaju pa ne vide sta se dasava ovdje a ustvari to izaziva kontra efekat i hoce da se mi svadjamo izmedju sebe i da se tako raspadnemo, umjesto da budemo slozni i oci pojedini da otvore.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 01 avg 2023, 12:28

Zukanovic je napisao/la:
01 avg 2023, 12:06
Mihajlo Jovašević otisao u Igman
Na posudbu?
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 avg 2023, 12:30

Ako Bilbija ode u Rijeku, nama Šimundža bude trener i opet ne mognemo osvojiti titulu, onda nam baš spasa nema.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 01 avg 2023, 12:30

Oikamid je napisao/la:
budzak je napisao/la:
01 avg 2023, 10:34
Ovaj rezultat sa Slogom, uopće nije problem. Osim sto je zabrinjavajuće da profa Dogan radi sa našom djecom, a ovdje je pobrkao elementarne stvari prilikom postavljanja taktike i vođenju utakmice. Bojim se da i sa klincima ne radi kako treba.
Borac tražio odgodu, da hoce savez odobriti jer nama vise treba nego Borcu.
Jel neko gledao, ima li bijelog dima u Titovoj. 😄
neka ste vala nakon jedne tekme ocijenili kako ko radi :urnebes:
Vala bas.
Covjek imao 4-5 dana treninga prije utakmice, a ocekivala se neka revolucija.

Dogan je razvojni trener, i to jedan od najboljih kod nas, a ne covjek koji ima ambicije u profesionalnom seniorskom fudbalu

Pokusao sa manje vise istim igracima koji su igrali sve pripremne utakmice u Sloveniji ( osim Ziljkica zbog kartona ), unijeti malo energije sa Buljubasicem… nije proslo.

Tako je sad, Idemo dalje, dolazi neki trener valjda
FKS❤️1946

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 avg 2023, 12:31

Hajde ante, bilo koji
S Husrefom smo, isto tako dobili 0:3 na Grbavici.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 avg 2023, 12:34

Miljacka je napisao/la:
01 avg 2023, 12:31

Hajde ante, bilo koji
S Husrefom smo, isto tako dobili 0:3 na Grbavici.
Veliki u porazu a jos manji u pobjedi. Ovi kriticari koji spominju te izgubljene derbije nijednom nisu spomenuli taj uspjesni derbi npr.
Eto vidis kako sebi lose zelimo.. Kroz ovakvu prizmu nam je 90 rezonovanja situacij. Nerealno, i na kraju po sebe najvise neposteni.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, johntravolta123, napoleon72, r3m1, Sazg, TETRAPAK i 59 gostiju.