FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
da li neko zna, da li je sarajevo ili bilo koji drugi klub uputio zalbu na odluku da se moze imati samo tri registrovana stranca na utakmici, jer ovako donositi odluku pred sami pocetak prvenstva mi se cini nezakonitim. Sta da Sarajevo radi sa toliko stranaca, evo oliveira i keremiah moraju igrati jer su najbolji , ali sta da se radi gulijem, viverosom i penom, jedino da svaku utakmicu igra drugi. Vidim i portali i svi ovdje govore kako oni nisu doblili papire jos, sta ce im papiri kad svakako ne mogu igrati
Kakav brate sabur, vidis li ataka jednih te istih ima godinu i vise.
Poziva se na sjever ja nisam cuo sa sjevera niti jednu uvredu za Dala, za ostale momke a niti za Mirvica takodjer kao sto ovaj pacenik to radi. Neka dodje na tribinu pa neka tako prica da vidimo hoce li mu proci.
Frajeru treba istinu reci koliko je ko za koga ponudio.
Ko si ti i ja da to moramo znati?
Ima poslovna politika u Sportu pa malo slazi, malo ovo, malo ono dok uvalis nekom nekog. Ljudi nemaju druga posla nego iznositi sve detalje na vidjelo da bi ti kao imao istinu a istina je da si ti lazan i pogan kako za nas tako i za klub.
Nije mi jasno zasto takve uopste mortem drzi a da ih ne banuje
Sramota!!!
F.K. SARAJEVO
Pa tako je, naravno da nismo pehovi i to ne možemo pripisati onim izlizanim floskulama "nema sreće", "radimo pošteno", "vratiće se"...napoleon72 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 10:50Pa ne bi me iznenadilo da u Slogi i slicnim ekipama rade skolovaniji ljudi nego kod nas. Al nije to poenta, i Volwes dobije Cityja, al je glupo ovo stanje pripisat pehovima kad smo totalno odron u svakom segmentu. Nema tu peha, nismo nista uradili da kazemo "e jbg, fakat nije do nas". Mislim dugorocno, ne samo na jednu tekmu.Haver ! je napisao/la: ↑02 avg 2023, 10:08Al zato u Slogi i ostalim velikanima rade sve veliki stručnjaci na svim pozicijama. Hijerarhija, stručnost i školovan stručni i igrački kadar na visokom nivou pa su nas hladno uzeli sa svojim budžetom koji je nekih 3% našeg budžeta. Ovo se trebalo dobiti bez trenera ili taman Dal Varešanović bio trener-igrač. Da ne kažem da su nam "velikani" bh fudbala zadnjih godina znali i po 4-5 komada uvaliti.napoleon72 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 09:55
Upravo to, kao da gradjevinska firma zaposli inzinjere sa Sokoca i Kiseljaka, pa place da su pehovi kad se most strusi.
Naravno da nam treba "stručan" stručni kadar, ali isto tako ne mogu da vjerujem da ova "imena" nisu u stanju dobiti Slogu i slične, da ne govorim koliko smo bodova prosuli prošlu sezonu protiv malih ekipa, pa čak i bez trenera da su odigrali takve tekme, jer to nije bio jedan-dva kiksa u sezoni nego ih je bilo kamara.
Eto nek nemaš uigranost, toliko "individualaca" "imena", a niko prevaga da bude ni u jednom segmentu i onda ti dođe Bekrić sa 39 godina i stomakom do zuba koji je sportski direktor, presvuče košulju i riješi nekoliko zadnjih derbija i to više nije peh.
Ali...
- to da smo izgubili mentalitet je 100%,
- to da nam igrači nemaju volju, želju i borbu je očigledno (čast 1-2 imena),
- to da igrači i stručni štab ne odgovaraju za svoje rezultat, jer šta tamo nekog od njih boli briga da li smo dobili-izgubili, prvi-peti-sedmi on će uzeti isti keš u džep, zato su se mnogi osilili jer nemaju adekvatne sankcije od strane kluba za blamaže, a vala i u odnosu prema navijačima...
da ne dužim...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nista nije izgubljeno. Kakve radne navike, kakav mentalitet, pa ova ekipa nije na okupu casno ni godinu dana. O cemu govorite? Samo trener i laganini. Da se hoce zuriti s trenerom vec bi imali nekoga. Medjutim, ocito da se dogovara najbolje rjesenje.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- siroliver69
- Kontakt:
Jedino dobro u svom ovom otezanju je da neće biti niko od domaćih trenera tipa Hurtic, Husref, Dzeno, Cala...jer bi oni vec preuzeli da im se ponudi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 avg 2023, 10:58Nisam nikad pregovarao o takvim stvarima, ne znam kako ide, ali ni ja ne mogu da vjerujem da treba ovoliko vremena da se dogovori trener.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2023, 10:35Meni samo nije jasno sta se pregovara toliko koji qurac.Posao sto se moze zavrsiti za 3 dana i ozvaniciti nama treba 11 dana a nece ni danas nista objaviti i pitanje kad ce.
Daj ba,nazoves nadjes se,ja hocu toliko,mi ti mozemo dati toliko,hoces-neces dobrodosao-hvala dovidjenja.Kakvi 1000 sastanak ne igramo ligu prvaka pa da moraju bonus za svaki gol dogovarati.Daj objavite vise pa ko bilo.
Razumijem da svaki iole ozbiljniji trener hoće da se osigura, da dobije neke garancije, ali ovoliko da se pregovara meni je van svake pameti. Pogotovo, dodaš na sve to da smo u haosu, a počela je sezona, da će treneru trebati vremena da sve implementira i umjesto da si odmah dan nakog Sloge urgirao i prihvatio uslove, požurio kompletan proces, došla sredina sedmice mi još ništa ne znamo. Dodatan plus nam je bila ova odgođena tekma, pa period od dvije sedmice je dovoljan da se vide neki sitni pomaci u igri, što je nama hitno potrebno.
Mirvić je već nešto zasrrao oko Šimundže, jer je ovaj bio pa praktično dogovoren.
-
- Kontakt:
Ne vadi Dala iz usta, jedan dan ne prođe da ga ne spomene. Dobro ovdje neki govore, da mu Dal nije trebu opalio pa se ovoliko kida da ga proziva svaki dan.senad82 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:24Jbo je majku svoju ko tebe u kuci trpi. Pa koja budala to prezivljava majko rodjena.
Kako te vise nije stid klosaru balavi
Otisli su ti oni sto si zelio da odu, sta hoces vise i ti i ostali. Da nas j..ete svaki dan u mozak vasim pacenickim stavom i mozgom. Da nikad zdravo necemo doziviti dok je tebe i takvih.
E hocete k..ac moj
Sarajevo ce zivjeti a ti ga neces balavce za pet godina niti pratiti jer vas je mnogo takvih koji su kao ti palamudili pa digli dupe za zenama po sminkerajima a Sarajevo ostavili na cjedilu.
Necete garantujem ti vise je nas normalnih koji zelimo slogu nego vas kojima sve smeta.
Najljepše je na forumu kad Sarajevo pobijedi jer se onda uhinji, nema ga skoro nikako, smanje mu se postovi na minimum.
Čim su loši rezultati eto njega da proziva sve redom, da se sladi i da ismijava. Lik uživa kad je negativa u i oko kluba, tad je najaktivniji, to su mu najsretniji periodi, pravi navijač nema šta.
Tehnicki direktor CZ je Marko Marin. To se zove posao i pogledajte kakve igrace dovodi
najbolje je dovesti zaSD nekog bivseg igraca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dušmanluk je kad ti izmisliš da su se Ziljkić i MV pobili pa ta tvoja glupost dođe do ekipe i uneseš nemir među njih. Dušmanluk je kad izmisliš da igrač koji je otišao kući zbog bolesti djeteta, ustvari otišao zbog neslaganja sa trenerom. Dušmanluk je što mrziš našeg igrača kojeg pljuješ u 99% svojih postova, a kad te "popiša" nestaneš do sljedećeg lošeg dodavanja. Dušmanluk je što se predstavljaš navijačem kluba, a Koševo isključivo vidiš na televiziji.
- ElCartel11
- Kontakt:
Šta ce nam to kad mi imamo supermena Mirvica. On je sportski direktor, racunovodja, pravnik, psiholog, kuhar, marketing direktor itd
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Walter brani Sarajevo (sa dva profila)Kenozoik87 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:47Ne vadi Dala iz usta, jedan dan ne prođe da ga ne spomene. Dobro ovdje neki govore, da mu Dal nije trebu opalio pa se ovoliko kida da ga proziva svaki dan.senad82 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:24Jbo je majku svoju ko tebe u kuci trpi. Pa koja budala to prezivljava majko rodjena.
Kako te vise nije stid klosaru balavi
Otisli su ti oni sto si zelio da odu, sta hoces vise i ti i ostali. Da nas j..ete svaki dan u mozak vasim pacenickim stavom i mozgom. Da nikad zdravo necemo doziviti dok je tebe i takvih.
E hocete k..ac moj
Sarajevo ce zivjeti a ti ga neces balavce za pet godina niti pratiti jer vas je mnogo takvih koji su kao ti palamudili pa digli dupe za zenama po sminkerajima a Sarajevo ostavili na cjedilu.
Necete garantujem ti vise je nas normalnih koji zelimo slogu nego vas kojima sve smeta.
Najljepše je na forumu kad Sarajevo pobijedi jer se onda uhinji, nema ga skoro nikako, smanje mu se postovi na minimum.
Čim su loši rezultati eto njega da proziva sve redom, da se sladi i da ismijava. Lik uživa kad je negativa u i oko kluba, tad je najaktivniji, to su mu najsretniji periodi, pravi navijač nema šta.

P.S. Ja i ne zelim bas slogu, oduci nas od fudbala !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E čuj Dal nekog popiša 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pogledajte ako mozete naci, jucer naletim na onaj serijal sa stanicem. Dzeko prica kako je dobio 10ku, i sta je sve morao da radi.. sve mu receno, pa reci mu edine eboti on sofiju
- 1 9 4 6 -
ma i marko marin nije neko ime aka da nama bude ahmetovic isto ti ga dodje.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:20Šta ce nam to kad mi imamo supermena Mirvica. On je sportski direktor, racunovodja, pravnik, psiholog, kuhar, marketing direktor itd
zvezda je drzavni projekat da sam im ja sd imali bi isti broj titula
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ne možemo uzimati CZ za primjer. Zna se kako funkcioniše zvezda i sve oko zvezde.donDondon je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:30ma i marko marin nije neko ime aka da nama bude ahmetovic isto ti ga dodje.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:20Šta ce nam to kad mi imamo supermena Mirvica. On je sportski direktor, racunovodja, pravnik, psiholog, kuhar, marketing direktor itd
zvezda je drzavni projekat da sam im ja sd imali bi isti broj titula
da ponovim pitanje, koje niko ne pita niti zna odgovorKapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:34da li neko zna, da li je sarajevo ili bilo koji drugi klub uputio zalbu na odluku da se moze imati samo tri registrovana stranca na utakmici, jer ovako donositi odluku pred sami pocetak prvenstva mi se cini nezakonitim. Sta da Sarajevo radi sa toliko stranaca, evo oliveira i keremiah moraju igrati jer su najbolji , ali sta da se radi gulijem, viverosom i penom, jedino da svaku utakmicu igra drugi. Vidim i portali i svi ovdje govore kako oni nisu doblili papire jos, sta ce im papiri kad svakako ne mogu igrati
Ja ne znam odgovor,ali i mene zivo zanima.Kapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:37da ponovim pitanje, koje niko ne pita niti zna odgovorKapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:34da li neko zna, da li je sarajevo ili bilo koji drugi klub uputio zalbu na odluku da se moze imati samo tri registrovana stranca na utakmici, jer ovako donositi odluku pred sami pocetak prvenstva mi se cini nezakonitim. Sta da Sarajevo radi sa toliko stranaca, evo oliveira i keremiah moraju igrati jer su najbolji , ali sta da se radi gulijem, viverosom i penom, jedino da svaku utakmicu igra drugi. Vidim i portali i svi ovdje govore kako oni nisu doblili papire jos, sta ce im papiri kad svakako ne mogu igrati
Pa imate li imalo obraza? Kad Mirvić da stigne da uputi žalbu, vi mislite lahko je biti sportski direktor, tehnički direktor, vlasnik i trener u isto vrijeme? Pa kako vas nije stid više...zagorski je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:45Ja ne znam odgovor,ali i mene zivo zanima.Kapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:37da ponovim pitanje, koje niko ne pita niti zna odgovorKapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:34da li neko zna, da li je sarajevo ili bilo koji drugi klub uputio zalbu na odluku da se moze imati samo tri registrovana stranca na utakmici, jer ovako donositi odluku pred sami pocetak prvenstva mi se cini nezakonitim. Sta da Sarajevo radi sa toliko stranaca, evo oliveira i keremiah moraju igrati jer su najbolji , ali sta da se radi gulijem, viverosom i penom, jedino da svaku utakmicu igra drugi. Vidim i portali i svi ovdje govore kako oni nisu doblili papire jos, sta ce im papiri kad svakako ne mogu igrati
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Evo molim sve ovdje da mi objasne po kojim to elementima su vidjeli da se igrači ne trude? Ja imam skroz drugo mišljenje, pa bih volio da čujem kako ste vi vidjeli da se oni ne trude, da im je svejedno, da su nezainteresovani, bezobrazni, boliqurci itd. Primaju velike pare, to stoji, ali to ne znači da će izaći na teren i sve sami završiti s pet golova u mreži protivnija, dok nemaju dirigenta s strane.
Smuči mi se život kad pročitam neke nebuloze kako se ne trude, kako ne grizu jer imaju masnu lovu i ostalo.
Ja opet garantujem da dobsr trener ovo sve može okrenuti naopačke i da ova ekipa može napraviti dobre stvari. Trener je danas sve, nije to samo pitanje formacije, taktike, već rada na psihološkom planu itd.
Smuči mi se život kad pročitam neke nebuloze kako se ne trude, kako ne grizu jer imaju masnu lovu i ostalo.
Ja opet garantujem da dobsr trener ovo sve može okrenuti naopačke i da ova ekipa može napraviti dobre stvari. Trener je danas sve, nije to samo pitanje formacije, taktike, već rada na psihološkom planu itd.