nisu se ljudi jos ni upoznali a opet neki epiteti i opisi kao sto navodis. Hajd sto je mutna voda, nego je mi jos vise mutimo..GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:54Evo molim sve ovdje da mi objasne po kojim to elementima su vidjeli da se igrači ne trude? Ja imam skroz drugo mišljenje, pa bih volio da čujem kako ste vi vidjeli da se oni ne trude, da im je svejedno, da su nezainteresovani, bezobrazni, boliqurci itd. Primaju velike pare, to stoji, ali to ne znači da će izaći na teren i sve sami završiti s pet golova u mreži protivnija, dok nemaju dirigenta s strane.
Smuči mi se život kad pročitam neke nebuloze kako se ne trude, kako ne grizu jer imaju masnu lovu i ostalo.
Ja opet garantujem da dobsr trener ovo sve može okrenuti naopačke i da ova ekipa može napraviti dobre stvari. Trener je danas sve, nije to samo pitanje formacije, taktike, već rada na psihološkom planu itd.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
jel ovo dogana strucnjaka cemo gledati i iduce kolo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Potpuno se slažem sa tobom, ne može se reći da se nisu trudili, jesu! Ali nisu pokazali nikakav ni timski ni individualni kvalitet. I ono što mi nije jasno kako su u 4-5 pripremnih utakmica pokazali više nego u dvije zvanične utakmice na domaćem terenu i to protiv slabijih protivnika. ODg. može biti plod treme pred 10 i 20k ljudi, al onda se tu opet vraćamo na manjak kvalitete. Rad pod pritiskom mora biti odlika profesionalca.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:54Evo molim sve ovdje da mi objasne po kojim to elementima su vidjeli da se igrači ne trude? Ja imam skroz drugo mišljenje, pa bih volio da čujem kako ste vi vidjeli da se oni ne trude, da im je svejedno, da su nezainteresovani, bezobrazni, boliqurci itd. Primaju velike pare, to stoji, ali to ne znači da će izaći na teren i sve sami završiti s pet golova u mreži protivnija, dok nemaju dirigenta s strane.
Smuči mi se život kad pročitam neke nebuloze kako se ne trude, kako ne grizu jer imaju masnu lovu i ostalo.
Ja opet garantujem da dobsr trener ovo sve može okrenuti naopačke i da ova ekipa može napraviti dobre stvari. Trener je danas sve, nije to samo pitanje formacije, taktike, već rada na psihološkom planu itd.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 02 avg 2023, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:37da ponovim pitanje, koje niko ne pita niti zna odgovorKapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:34da li neko zna, da li je sarajevo ili bilo koji drugi klub uputio zalbu na odluku da se moze imati samo tri registrovana stranca na utakmici, jer ovako donositi odluku pred sami pocetak prvenstva mi se cini nezakonitim. Sta da Sarajevo radi sa toliko stranaca, evo oliveira i keremiah moraju igrati jer su najbolji , ali sta da se radi gulijem, viverosom i penom, jedino da svaku utakmicu igra drugi. Vidim i portali i svi ovdje govore kako oni nisu doblili papire jos, sta ce im papiri kad svakako ne mogu igrati

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Masi cekaju da Keremiah dobije srpske papire,tako da ce najvjerovatnije viska biti gruzijacdonDondon je napisao/la: ↑02 avg 2023, 13:24Kapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:37da ponovim pitanje, koje niko ne pita niti zna odgovorKapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:34da li neko zna, da li je sarajevo ili bilo koji drugi klub uputio zalbu na odluku da se moze imati samo tri registrovana stranca na utakmici, jer ovako donositi odluku pred sami pocetak prvenstva mi se cini nezakonitim. Sta da Sarajevo radi sa toliko stranaca, evo oliveira i keremiah moraju igrati jer su najbolji , ali sta da se radi gulijem, viverosom i penom, jedino da svaku utakmicu igra drugi. Vidim i portali i svi ovdje govore kako oni nisu doblili papire jos, sta ce im papiri kad svakako ne mogu igrati![]()
Samo Sarajevo
Bas tako, samo naivni mogu tako razmisljati. Kod zvjezde se mora gledati velika slika. Uzeti u obzir zadrugu, kosovo, litije, drogu, medije i sav drugi folklorkenoHZ je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:34Ne možemo uzimati CZ za primjer. Zna se kako funkcioniše zvezda i sve oko zvezde.donDondon je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:30ma i marko marin nije neko ime aka da nama bude ahmetovic isto ti ga dodje.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:20
Šta ce nam to kad mi imamo supermena Mirvica. On je sportski direktor, racunovodja, pravnik, psiholog, kuhar, marketing direktor itd
zvezda je drzavni projekat da sam im ja sd imali bi isti broj titula
Jel ista procedura i za ove sto su clanskom i sezonskom gadjali nekog od uposlenika kluba? Jel imaju i njih u bazi podataka?
Pitam za druga.
You are someone else I am still right here
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑02 avg 2023, 13:33Jel ista procedura i za ove sto su clanskom i sezonskom gadjali nekog od uposlenika kluba? Jel imaju i njih u bazi podataka?
Pitam za druga.

- 1 9 4 6 -
Mislim da ne postoji institut zalbe na usvojene dokumente Saveza.Kapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:37da ponovim pitanje, koje niko ne pita niti zna odgovorKapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:34da li neko zna, da li je sarajevo ili bilo koji drugi klub uputio zalbu na odluku da se moze imati samo tri registrovana stranca na utakmici, jer ovako donositi odluku pred sami pocetak prvenstva mi se cini nezakonitim. Sta da Sarajevo radi sa toliko stranaca, evo oliveira i keremiah moraju igrati jer su najbolji , ali sta da se radi gulijem, viverosom i penom, jedino da svaku utakmicu igra drugi. Vidim i portali i svi ovdje govore kako oni nisu doblili papire jos, sta ce im papiri kad svakako ne mogu igrati
Kao sto se niko nije mogao zaliti na broj stranaca ili propozicije u vezi U21 igraca.
Kakva je tu procedura oko registracije? Je li ima neki datum do kojeg Francis mora riješiti državljanstvo pa da se neko drugi prijavi kao stranac ili se čeka idući prelazni?
Ne bi me čudilo da se i tu nešto zajebe.
Ne bi me čudilo da se i tu nešto zajebe.
Najjaca atmosfera je u:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
direktorica...Conscious je napisao/la: ↑02 avg 2023, 13:39Mislim da ne postoji institut zalbe na usvojene dokumente Saveza.Kapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 12:37da ponovim pitanje, koje niko ne pita niti zna odgovorKapsula je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:34da li neko zna, da li je sarajevo ili bilo koji drugi klub uputio zalbu na odluku da se moze imati samo tri registrovana stranca na utakmici, jer ovako donositi odluku pred sami pocetak prvenstva mi se cini nezakonitim. Sta da Sarajevo radi sa toliko stranaca, evo oliveira i keremiah moraju igrati jer su najbolji , ali sta da se radi gulijem, viverosom i penom, jedino da svaku utakmicu igra drugi. Vidim i portali i svi ovdje govore kako oni nisu doblili papire jos, sta ce im papiri kad svakako ne mogu igrati
Kao sto se niko nije mogao zaliti na broj stranaca ili propozicije u vezi U21 igraca.
- 1 9 4 6 -
Ko će se žaliti ? Mi ? Kone ? Velež ?...
Kad se sjetim kako se raspala ona famozna koalicija "4R" , ako su se tako zvali. Nismo bili ustrajni i ujedinjeni ni mjesec dana. U ovoj ligi svi šute, malo se digne prašina ako je neko baš pokraden, al se to brzo ušutka. Jednima obećaju, licencu, drugima evropu, trećim opstanak i sve izgleda kao da ruže cjetaju u ovom poganom, lopovskom, korumpiranom, taldžijskom (nastavi niz epiteta da ne korisitim političke termine) savezu.
Kad se sjetim kako se raspala ona famozna koalicija "4R" , ako su se tako zvali. Nismo bili ustrajni i ujedinjeni ni mjesec dana. U ovoj ligi svi šute, malo se digne prašina ako je neko baš pokraden, al se to brzo ušutka. Jednima obećaju, licencu, drugima evropu, trećim opstanak i sve izgleda kao da ruže cjetaju u ovom poganom, lopovskom, korumpiranom, taldžijskom (nastavi niz epiteta da ne korisitim političke termine) savezu.
- skullcrusher
- Kontakt:
NS BiH potvrdio zvanično da su odgođena tri susreta. Radi se o susretima FK Tuzla City - HŠK Zrinjski, FK Borac - FK Sarajevo i FK Sloga Doboj - FK Željezničar.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ha?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ona je ta koja je trebala raditi na zalbi dok je u klubu bila, isti dan kad se pravilo donijelo.Conscious je napisao/la: ↑02 avg 2023, 13:58Ha?
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], kogmagie46, MokraKifla, Vrhbosnian, ŠTA_JE i 62 gosta.