Zaboravljas da smo mi sadaka, a vi milioneri. I opet se nadjete i pricate nesto, hiljadu put veci budžet imate od nas, privatni ste klub i opet nam glabate djoku. E, to se moj prijatelju zove karanje u zdrav mozak. Svi znamo da smo vam mi bolna tacka, non stop pisete o nama, non stop nas omalozavate, vi imate pare, mi smo jadovi. Eto vam sad pare, zapelo negdje a? Hocetel jos 10 miliona nagodinu ulozit pa ce vas opet Resic i Vucenovic pokarat, aaa? Kako vas nije stid bolan bolan, opet vi neke usporedbe s nama pravite, a jadniji ste od nas u svakom pogledu. Uhljupi jedni.donDondon je napisao/la: ↑02 avg 2023, 16:20Zeljeznicar zadnjih 9 godina ,4 puta drugoplasirani i jednom treceplasirani,jedan osvojen kup,u evropi u to vrijeme igrali jednom trece pretkolo evropa lige.
Sarajevo u zadnjih 9 godina 3 puta prvak države,2 puta drugoplasirani,3 puta treceplasirani,3 kupa ,u evropi za to vrijeme igrali dva puta play off evropske lige i jednom drugo pretkolo lige prvaka
ispravite ako neki podatak nije tacan.
i sada ovi iz Zelje govore ovima iz Sarajeva kako treba da se radi i kako zapravo funkcionise jedan fudbalski klub.
Hvala prijatno
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pravi primjer mitomana!
-
- Kontakt:
Maloprije prolazim pored fan shopa pitara, kod ekonomije, kad tamo Mirvah
navlaci dresove na one lutke. Udjoh da mu pruzim ruku, a i njemu bi drago. Covjek stvarno sve funkcije obnasa. Na stranu rivalstvo, to treba postovati. Pitam ga sta konta za trenera, kaze da ce zaganjati licencu ubrzo.

1921
Tišina, pustit cu Vidica iz Grafičara na tebe
Ovo dijete ima 17 godina i preko 30 nastupa za Budućnost. Ma koliko bila očajna i jadna crnogorska liga, Budućnost je u proteklih godinu dana prodala dva igrača za skoro dva miliona eura. Đukanovića su sa 18 godina prodali Hamarbiju za milion eura, a Mijović je imao 19 i otišao je u Lommel. Prvi je imao 20 nastupa u prvoj ligi, a drugi 60.
Kod nas dijete od 17 godina, čak i kada bi nekim čudom zaigralo, ni u ludilu ne bi smjelo prići ovakvom slobodnjaku a kamoli da šutira.
Djeca moraju dobijati šansu ako klubovi misle da prave igrače i zarađuju na njima. Danas je 2. avgust, još nijedan igrač iz lige nije otišao za novac, samo je Dizdarević iz Sarajeva prešao u Monpelje. To nam je bilans za ovaj prelazni rok, 150 hiljada eura.
Kod nas matori polovnjaci dominiraju ligom, igraju očajno, ali niko se ne bi usudio baciti u vatru nekoga od ove talentovane djece, pa malo ga i istrpiti. Zaigraće kad bude imao 20-21 godinu, dok nakupi utakmica imaće 23, i to je to. Samo kod nas je još uvijek talentovan i mlad igrač u toj dobi.
Kod nas dijete od 17 godina, čak i kada bi nekim čudom zaigralo, ni u ludilu ne bi smjelo prići ovakvom slobodnjaku a kamoli da šutira.
Djeca moraju dobijati šansu ako klubovi misle da prave igrače i zarađuju na njima. Danas je 2. avgust, još nijedan igrač iz lige nije otišao za novac, samo je Dizdarević iz Sarajeva prešao u Monpelje. To nam je bilans za ovaj prelazni rok, 150 hiljada eura.
Kod nas matori polovnjaci dominiraju ligom, igraju očajno, ali niko se ne bi usudio baciti u vatru nekoga od ove talentovane djece, pa malo ga i istrpiti. Zaigraće kad bude imao 20-21 godinu, dok nakupi utakmica imaće 23, i to je to. Samo kod nas je još uvijek talentovan i mlad igrač u toj dobi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Kockoglavi
- Kontakt:
I naravno da ne zaboravljamo da ste sadaka i kokuzi kao sto i sam kazeŝ.Ali eto vi se raspricali isto kada kokuz objasnjava frajeru sa lovom sta treba da radi.
od osnivaca kluba do najvecih igraca i veliki postotak navijaca, sa gradom Sarajevo samo vas ime veze
da ste nastavili da se zovete Torpedo za vas bi navijala najbliza rodbina igraca u trenucima kada ko igra za klub

da ste nastavili da se zovete Torpedo za vas bi navijala najbliza rodbina igraca u trenucima kada ko igra za klub

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
guadalupe je napisao/la: ↑02 avg 2023, 15:12
Brate napisao si svasta a nista, ja ti kazem ne mozete biti i radnicka klasa i gospoda i carsija i gradska raja **** mu mater ne ide sve zajedno nikakoprica starih sarajlija a i cinjenice, eto i vaseg pokojnog Osima da je za Sarajevo carsija i gradska raja navijala, da su kanticari dolazili u grad iz okolice i takodjer se spustali sa brda kroz mahale koji su im od do j. , pa pitaj ako imas bilo kojeg Sarajliju u familiji **** mu mater, pa nisam izmislio iz glave
![]()
na stranu sto nisi shvatio rijeci Ivice bukvalisto ali ovaj mit o kanticarima je nesto novo sto se provlaci kroz forum, ovo jos niko nije vidio. Ovo je njihov pokusaj spina iskljucivo na rijeci Sidrana gdje spominje kantice i radnike a ne shvataju da se tad stanovnistvo Sarajeva sastojalo od radnicke klase. lafo brda i okolice

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 02 avg 2023, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
De nam reci ljubavi odakle si ti sisao u grad pa se slifao sarajlijama?Kockoglavi je napisao/la: ↑02 avg 2023, 17:36I naravno da ne zaboravljamo da ste sadaka i kokuzi kao sto i sam kazeŝ.Ali eto vi se raspricali isto kada kokuz objasnjava frajeru sa lovom sta treba da radi.
A sto bas uze 9 godina da poredis?donDondon je napisao/la: ↑02 avg 2023, 16:20Zeljeznicar zadnjih 9 godina ,4 puta drugoplasirani i jednom treceplasirani,jedan osvojen kup,u evropi u to vrijeme igrali jednom trece pretkolo evropa lige.
Sarajevo u zadnjih 9 godina 3 puta prvak države,2 puta drugoplasirani,3 puta treceplasirani,3 kupa ,u evropi za to vrijeme igrali dva puta play off evropske lige i jednom drugo pretkolo lige prvaka
ispravite ako neki podatak nije tacan.
i sada ovi iz Zelje govore ovima iz Sarajeva kako treba da se radi i kako zapravo funkcionise jedan fudbalski klub.
Hvala prijatno
Ali bez obzira na sve, poredis se sa klubom koji zadnjih 5 godina jedva prezivljava a vi kvazi projekat u koji je sprcano desetine miliona KM, najavljivali prekucavanje lige, porede se sa Dinamom, daj nam Fiorentinu da se pobijemo, mega pojacanja, idu grupe euro takmicenja i sezonu zavrsis ispod Zelje. Pa onda prica: mi smo pustili to trece mjesto jer nam nije trebalo. Poce Europa, ispadose prije Zelje. Pa kako majku mu takva sila, te silne pare i da vam se to desi?? Mozete dovesti jos 6 Penarandi i platiti ih 8 miliona eura, na kraju sezone necete imati vise od 3 boda od Zelje. Prvo se napravi nesto spektakularno pa se kur.is. A vi se kur.ite kako CETE napraviti nesto. 5 godina ja slusam kako cete prekucati ligu a svake sezone sve losiji i losiji.
Sta ocekivati kad u klubu koji pretenduje da bude najbolji u BiH za projekat bude proglasen igrac od 22 godine. Hajd' neko ga proglasio, neko ga gura, ali navijaci to podrzavaju ?! E to ne mozes objasniti nikome normalnom !!!Virtu4l je napisao/la: ↑02 avg 2023, 17:36Ovo dijete ima 17 godina i preko 30 nastupa za Budućnost. Ma koliko bila očajna i jadna crnogorska liga, Budućnost je u proteklih godinu dana prodala dva igrača za skoro dva miliona eura. Đukanovića su sa 18 godina prodali Hamarbiju za milion eura, a Mijović je imao 19 i otišao je u Lommel. Prvi je imao 20 nastupa u prvoj ligi, a drugi 60.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A ne postavljas dio kada prica o kanticarima Sidran i kako to lijepo upakuje da su radnicka klasa, ali gore rece jedan da mu se babo ne sjeca kanticara a iz Sarajeva hahah
to je to, bukvalno opisano u prethodnom postu

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 02 avg 2023, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
Zakaj si zavrnil Mirvaha, Ante? On je najboljši športni direktor na svetu. Kmalu bo postal tudi trener, potem pa boste videli!Zdaj je Ante Šimundža, kot lahko razkrijemo, sprejel končno odločitev in … zavrnil Sarajevo! Slovenski strokovnjak se je ljudem, ki vodijo klub s stadiona Koševo (dobrih 49-odstotkov lastniškega deleža ima v lasti malezijski milijarder Vincent Tan), zahvalil za ponujeno priložnost, a se odločil, da trenutek za njegov odhod v Sarajevo ni pravi.
1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde zla na utakmici FK Sarajevo - FK Sloga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta je opisano ? Odakle ovaj sad fenomen da nikad vecu zeljo nije imao posjetu, a nikada manje Sarajlija u gradu ? A doslje su eto za Sarajevo, nemam ja nista protiv ljudi koji su dosli, ali pade vam teorijadejavu je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:26to je to, bukvalno opisano u prethodnom postu![]()
![]()
![]()

Ma portali loze pitare, sve za klikove!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:27Zakaj si zavrnil Mirvaha, Ante? On je najboljši športni direktor na svetu. Kmalu bo postal tudi trener, potem pa boste videli!Zdaj je Ante Šimundža, kot lahko razkrijemo, sprejel končno odločitev in … zavrnil Sarajevo! Slovenski strokovnjak se je ljudem, ki vodijo klub s stadiona Koševo (dobrih 49-odstotkov lastniškega deleža ima v lasti malezijski milijarder Vincent Tan), zahvalil za ponujeno priložnost, a se odločil, da trenutek za njegov odhod v Sarajevo ni pravi.
Davno su oni poslali Husrefu ponudu, samo je pitanje ko ce koga...
-
- Kontakt:
Vi uvijek furate jednu te istu kompleksasku pricu. Sta koga boli qrac odakle je ko? Ironicno, bas to je provincijsko razmisljanje, a ne gradsko, a kamo li kozmopolitsko. Eto, ja sam Sarajlija i sta sad treba, da trazim neku diplomu, ili orden mozda?

1921
ja sam za da se uvijek odgovori cinjenicama ma koliko god glupa prica bila. Interesantno je da se uvijek oni zalijecu prviAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:35Vi uvijek furate jednu te istu kompleksasku pricu. Sta koga boli qrac odakle je ko? Ironicno, bas to je provincijsko razmisljanje, a ne gradsko, a kamo li kozmopolitsko. Eto, ja sam Sarajlija i sta sad treba, da trazim neku diplomu, ili orden mozda?Upoznao sam itekakvih seljacina i stoke koji su rodjeni u puno vecim gradovima nego sto je Sarajevo. Zato je vazda vrijedila ona, stvar geografije ili filozofije.

nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
Kontam ja tebe, ali sta se ima govorit. Koji je od dva gradska kluba stariji? Sve se samo kaze. 

1921
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, ASD, bhfanatic14, Fudo, Grk1234, Guest1945, James1987, leo1946, Lewy21, Maestro^^, relativizam, VolimBiH96 i 155 gostiju.