Čemu pomanjanje SDA?! Ne bih u tu zamku da upadam(o) da iritiramo raju sa sda pa da pričamo o politici. Konkretno neka objavi transkript i skine sa sebe hipoteku da je supak, mućak, podvala i prevara.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa vidis li na sta sam odgovorio?
Ukratko, da ne duzimo, nece uzeti SDA Centar, taman Bakir bio nosilac liste, a kontra njega bio bilo ko.
Da se vratimo temi
Bitno je kompletirati strucni stab, naci direktora, SD....
- FKS -
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Vjerovatno je u pitanju neka menadžersko - mešetarsko - kriminalna kombinacijamuhamedhulk je napisao/la: ↑02 avg 2023, 20:59moze neko objasniti ovo sa kapetanovicem? sta ce on kod nas, nakon sto si doveo durakovica i jos ti je u ekipi radovic?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako bi drugacije zamozzartovao nas preposteni Mirwah, a da niko ne snosi odgovornost. Ovako se ubola kvota 7, nista sumnjivo, otplacen viverosLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 avg 2023, 20:34To fkt njemu na dusu. Trener je trebao biti odavno spreman. Sve su prilike da ga je neko dobro slagao da ce s Mirzom do treceg pretkola barem pa nije ni trazio trenera.bordobijeli je napisao/la: ↑02 avg 2023, 20:18Velika greska Mirvica sto nije trener izabran prije Sloge, ubjedjen sam da bi to dobili. Ozbiljnog trenera moraš na vrijeme dovesti i da si imao od ranije neke pregovore s njim, mi se zavaravamo da smo magnet za ozbiljne trenere.

1946~
Kek je selektor reprezentacije Slovenije.....a i da je slobodan takav kapacitet teško da bi u ovaj haos došao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 avg 2023, 20:21Ako je Šimundža sad nedostižan, Kek je pa bar 3x nedostižniji.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naravno. Ljudi lupaju gluposti, mislim da bi se Kek samo nasmijao na ponudu.AVNOJ je napisao/la: ↑02 avg 2023, 21:28Kek je selektor reprezentacije Slovenije.....a i da je slobodan takav kapacitet teško da bi u ovaj haos došao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑02 avg 2023, 20:21Ako je Šimundža sad nedostižan, Kek je pa bar 3x nedostižniji.
Mozda je plan ne potpisati trenera uopste, ali izvesti npr. 11 lijevih bekova, pa se protivnik zbuni.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
pustite covjeka nek se igra
svakako su njegove pare pa jel
cuj Kapetanovic grob te nejebo
svakako su njegove pare pa jel
cuj Kapetanovic grob te nejebo
- ThrillerHz
- Kontakt:
I hm je ime
Kaze Mirvic pokajao se sto je Mirzu otjerao, sjede u Ibisu, Mirvic ga na koljenima preklinje da se vrati 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Svako odbijanje nekog kapitalnog trenera je "čistilište" za Husrefa.
Realno, sa Mirzom bi sad dijelili prvo mjesto sa Veležom i u miru čekali Borac.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bruno novi trener.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Svaka Cast
Ja bih vratio Gorana Sablica pa onda opet redom Vasovski, Dzeno, Duduk, Mirza...
Grob te yebo jesu li ovo istine!?
Prvenstvo počelo, ekipe se otimaju za svaki bod, mi nemamo direktora kluba, sportskog direktora, šefa stručnog štaba, stručni štab, skauting službu, onog glavnog lika iz Akademije sto je pobjegao, Lugušica glavnog za rad s golmanima, i on zbrisao...jbt ima li iko jos u klubu, a da ima ona teta u Fan shopu...
Grob te yebo jesu li ovo istine!?
Prvenstvo počelo, ekipe se otimaju za svaki bod, mi nemamo direktora kluba, sportskog direktora, šefa stručnog štaba, stručni štab, skauting službu, onog glavnog lika iz Akademije sto je pobjegao, Lugušica glavnog za rad s golmanima, i on zbrisao...jbt ima li iko jos u klubu, a da ima ona teta u Fan shopu...