NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Treba samo dobrih PITARA igrača koji te pitaju loptom,pasom,dubinskom loptim.Takvih igrača Čelik treba,lucidnih,jednostavnih...Lako je dat gol kad imaš dobre PITARE lopti,kao što je Arežina bio prošlu polusezonu! Takav kalibar se traži a ne napadač,napadač če kurko išta moč ako nemaš igrače PITARE kako vezne tako i sa krila,centaršutom. Mora se veznom redu NACRTAT da igra dubinske lopte a ne poprečne.Poprečne lopte su bezopasne i protivnik ti daje mogučnost da poprečno se dodaješ do besvjesti jer golovi nisu na aut linijama.Ko igra dubinske lopte taj prvenstvo osvaja! Jel ko zna od ovih igrača igrat dubinski? Znamo i odgovor NE ZNA NIKO! Ebeš vezne igrače koji samo igraju poprečne lopte. Protiv Laktaša počet najboljih 11 i samo 3 - 4 izmjene napraviti! Karte nebi trebale biti više od 3 -4 km,jer i nije kakav atraktivan protivnik!
::::SAMO ČELIK::::
Vojvodic, stara kljusina. Ovo je njegovo maslo, garant.
Mada, u jednu ruku mi je i drago, da su momci igrali sa grubom ekipom. Dosad sto su i igrali, protivnik i sto je htio biti grub, fizicki je inferiorniji bio, pa to i nije imalo nekog efekta. Sad ce mnogima biti vatreno krstenje i "ili jesi ili nisi fudbaler". Pa i jedan Luka Modric bio je gurnut u Premijer ligu kao klinac da se kali protiv nasih mesara, i isplivalo (tada) dijete.
Fali napadac!
Svani 12.auguste!
Mada, u jednu ruku mi je i drago, da su momci igrali sa grubom ekipom. Dosad sto su i igrali, protivnik i sto je htio biti grub, fizicki je inferiorniji bio, pa to i nije imalo nekog efekta. Sad ce mnogima biti vatreno krstenje i "ili jesi ili nisi fudbaler". Pa i jedan Luka Modric bio je gurnut u Premijer ligu kao klinac da se kali protiv nasih mesara, i isplivalo (tada) dijete.
Fali napadac!
Svani 12.auguste!
-
- Kontakt:
Slazem se da vam treba jos jedan napadac, jer Keno Salkanovic i Tare Pehilj mislim da nisu ozbiljni igraci. Znam ih obojicu, igrao sam mnogo puta protiv njih u omladinskim kategorijama (obojica igrali za Zelju). Ovaj mali spic sto je poceo je bas dobar igrac, toliko je batina primio ali svaki sljedeci put bi usao jos jace. Ima muda do poda, jak je ko bik a zna fudbala. Ne znam jel istina da ima 18 god, neko od vasih navijaca na tribinama danas to rece? Al sve u svemu treba vam jedan iskusan napadac, jer ovaj decko to ne moze sam iznijetiphillies je napisao/la: ↑02 avg 2023, 23:22Vojvodic, stara kljusina. Ovo je njegovo maslo, garant.
Fali napadac!
Svani 12.auguste!
- prisonbreak
- Kontakt:
Jest mali ima 18-19 godinaHarakiri79 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 23:50Slazem se da vam treba jos jedan napadac, jer Keno Salkanovic i Tare Pehilj mislim da nisu ozbiljni igraci. Znam ih obojicu, igrao sam mnogo puta protiv njih u omladinskim kategorijama (obojica igrali za Zelju). Ovaj mali spic sto je poceo je bas dobar igrac, toliko je batina primio ali svaki sljedeci put bi usao jos jace. Ima muda do poda, jak je ko bik a zna fudbala. Ne znam jel istina da ima 18 god, neko od vasih navijaca na tribinama danas to rece? Al sve u svemu treba vam jedan iskusan napadac, jer ovaj decko to ne moze sam iznijetiphillies je napisao/la: ↑02 avg 2023, 23:22Vojvodic, stara kljusina. Ovo je njegovo maslo, garant.
Fali napadac!
Svani 12.auguste!

Pehilj je na probi. Salkanovic klupa.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Zenicanin988
- Kontakt:
Napusis se ti i Jonjicu i Duvnjaku. Naporan si i prelazis sve granice vise. Kad se dijete upali i misli da je zanimljivo
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Rezultat nebitan. Drago mi je da su nasi osjetili i ovaj vid bezobrazluka i krkanluka na svojoj kozi, cisto da vide da postoji i prgave taktike. Opet drago mi je da niko nije zesce povrijedjen. Neko napisa da je Bronja izasao iz preventivni razloga, a nadam se da je i sa Brkicem sve ok.
S Laktasima, ponovo ocekujem tvrdu utakmicu i ponovo se pripremam da mi je rezultat nebitan.
S Laktasima, ponovo ocekujem tvrdu utakmicu i ponovo se pripremam da mi je rezultat nebitan.
Cisto da zna sta su ambicije i sta je najavljeno za narednu sezonu. Ne mozes najaviti vrh, a biti mrtvi prosjek i onda se cuditi sto ce biti 300 ljudi na tribinama. Vidjet cemo, nadam se da grijesim u procjeni ekipe.Zenicanin988 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:00Napusis se ti i Jonjicu i Duvnjaku. Naporan si i prelazis sve granice vise. Kad se dijete upali i misli da je zanimljivo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na cemu temeljis svoje tvrdnje? Na tri prijateljske utakmice.
Nebitno sad da li je u pitanju trolanje ili ne, ali se prerano pale alarmi za neuspjeh, a Celik odigrao 0 utakmica u 1FL. Rezime svega mozemo dati u novembru. Do tad je to samo iz supljeg u prazno i stvaranje nepotrebnog pritiska.
Nebitno sad da li je u pitanju trolanje ili ne, ali se prerano pale alarmi za neuspjeh, a Celik odigrao 0 utakmica u 1FL. Rezime svega mozemo dati u novembru. Do tad je to samo iz supljeg u prazno i stvaranje nepotrebnog pritiska.
Celik!3,2,2.
Na temelju prelaznog roka i kakvi panjevi su se doveli. Pisao sam jucer napokon poraz, jer da su sve pobjedili prijateljske bilo bi tamburanje u ligi, rasulo bi nas. Zimus smo skoro sve prijateljske izgubili, samo budala moze na njima temeljiti i donositi zakljucke.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 avg 2023, 07:31Na cemu temeljis svoje tvrdnje? Na tri prijateljske utakmice.
Pisem ovo iz razloga sto ce biti kasno nakon 4, 5 kola kada se ispostavi da niko nije pojacanje, osim Hore. Evo pise neutralan momak gore i o tome ja trubim, treba nam PL kvalitet i nadao sam se da cemo dovest 3, 4 PL kvalitet igraca u svakoj liniji. Mi doveli jednog Horica i 15 juniora i hamelja, zato nisam optimistican. I corav vidi da fali kvalitetan centralni veznjak play, kvalitetan napadac i da se Karic nije povrijedio. Nemojte molim vas kako nema para, a dovede se 15 juniora na platu od milje. Bolje platiti 4 kvalitetna, nego imati lafo neku sirinu a taj npr Salkanovic minute u pripremnim ne moze dobiti

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta pise neutralan momak? Pise o jednoj utakmici i to pripremnoj.
Drugo, 15 juniora? Izvrtanje cinjenica. Hrelja nije junior, nije ni Saric. Nije ni Piljug, nije ni Bajramovic, nije ni Mehic. Redom ste svrsavali i molili da dodje Piljug, pa molili da dodje Hrelja, sad odjednom svi juniori, niko nije pojacanje.
Cuj kaze Kobilica ce sakrit loptu, pa veca ja budala sto se uopste raspravljam.
Na kraju, moguce je da tim i ne ostvari ciljeve. I sta sad? Ili to mislimo da sve mora biti kako smo zacrtali?
Drugo, 15 juniora? Izvrtanje cinjenica. Hrelja nije junior, nije ni Saric. Nije ni Piljug, nije ni Bajramovic, nije ni Mehic. Redom ste svrsavali i molili da dodje Piljug, pa molili da dodje Hrelja, sad odjednom svi juniori, niko nije pojacanje.
Na kraju, moguce je da tim i ne ostvari ciljeve. I sta sad? Ili to mislimo da sve mora biti kako smo zacrtali?
Celik!3,2,2.
Strucni stab treba da snosi odgovornost za eventualni neuspjeh. Isto tako njihov je uspjeh ako budu u top 3 ekipe. Jos veci ce biti uspjeh ako ga ostvare sa krampama kakve su doveli. Hrelja i Saric ne mogu izbaciti Durmisa i Karalica iz prve postave, toliko o njihovom kvalitetu. Bajramovic polujunior 20 godina, piljug nema mjesta pored sivca. Mehic najsmjesniji igrac sto je krocio na bilino. Pa njemu drhte koljena protiv kikachaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:20Sta pise neutralan momak? Pise o jednoj utakmici i to pripremnoj.

Duvnjak pokazuje vec treci prelazni rok da ne zna dovesti pojacanje. Igraju igraci koje je skocibusic selektirao i doveo.
-
- Kontakt:
Sereš Truhlo, stvarno sereš.Truhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 07:41Na temelju prelaznog roka i kakvi panjevi su se doveli. Pisao sam jucer napokon poraz, jer da su sve pobjedili prijateljske bilo bi tamburanje u ligi, rasulo bi nas. Zimus smo skoro sve prijateljske izgubili, samo budala moze na njima temeljiti i donositi zakljucke.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 avg 2023, 07:31Na cemu temeljis svoje tvrdnje? Na tri prijateljske utakmice.
Pisem ovo iz razloga sto ce biti kasno nakon 4, 5 kola kada se ispostavi da niko nije pojacanje, osim Hore. Evo pise neutralan momak gore i o tome ja trubim, treba nam PL kvalitet i nadao sam se da cemo dovest 3, 4 PL kvalitet igraca u svakoj liniji. Mi doveli jednog Horica i 15 juniora i hamelja, zato nisam optimistican. I corav vidi da fali kvalitetan centralni veznjak play, kvalitetan napadac i da se Karic nije povrijedio. Nemojte molim vas kako nema para, a dovede se 15 juniora na platu od milje. Bolje platiti 4 kvalitetna, nego imati lafo neku sirinu a taj npr Salkanovic minute u pripremnim ne moze dobitiPa kojeg qrca je doveden da se na njega milja mjesecno trosi plus stan.
Golmani: Durmo, Brkić, Mlačo - 3/3 iz Zenice. Golmani puni potencijala. Samo što moramo molit Boga da nam Durmi šta ne bude.
Štoperi: Isaković, Horić, Smajić, Vardo - 4/4 iz Zenice. Komentar nepotreban. 3 igrača s PL iskustvom.
Bekovi: Sivac, Arnautović, Piljug, Bajramović - 3/4 iz Zenice. Dosta dobra i kvalitetna širina i veliki upgrade u odnosu na npr Behadarevića. Pa koliko si samo ti svršavao na Piljuga, a evo i ovaj mali Bajramović se dokazuje kao dobra zamjena.
Sredina: Žuna, M. Mehić, A. Mehić, Talha, Međuseljac, Salčinović, Bašić, Begić - 6/7 igrača iz Zenice. Trkački prespremni. Kreativnosti vjerovatno fali ali mislim da Žuna i Međuseljac mogu to pokriti. Kvalitetom i trkački su prespremni. Širine ima i previše. Više se nećeš za glavu hvatat ako Mahir ima 3 žuta ili ako je Žuna povrijeđen. Arežina da je osto mi bi pucali na 1. mjesto ali evo nađi mi i u PL igrača koji ima pas kao on.
Krila: Karalić, Durmiš, Hrelja, Šarić - 2/4 iz Zenice. Hrelja i Šarić igrači s PL iskustvom. Širine previše. Akcenat na naše igrače koji su se dokazali.
Napad: Bronja, Salkanović, Karić - greška uprave i Duvnjaka. Nismo se smjeli osloniti na ranjenog Karića i sad smo ostali na dva napadača od 18 godina. Prelazni rok još traje i nadam se da će uprava ispraviti svoje greške koje i moraju priznati.
Evo i kroz ovo se vidi da ona "odbacujete zeničku djecu" koliko je netačna i koliko je s namjerom plasirana da se pljuje rad. Ekipa ako se uigra i ako se nađe dobar špic će biti fantazija i sigurno za vrh tabele.
Stava smo svi da treba forsirati domaće. Pa evo forsiramo upravo se to po meni i radi. Dovedene su samo kvalitetne zamjene koje mogu nadomjestit ne do Bog povrede Sivca, Žune, Alija, padove u formi Durmiša, Karalića itd.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta je neuspjeh? Borba za vrh nije osvajanje vrha.Truhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:36Strucni stab treba da snosi odgovornost za eventualni neuspjeh. Isto tako njihov je uspjeh ako budu u top 3 ekipe. Jos veci ce biti uspjeh ako ga ostvare sa krampama kakve su doveli. Hrelja i Saric ne mogu izbaciti Durmisa i Karalica iz prve postave, toliko o njihovom kvalitetu. Bajramovic polujunior 20 godina, piljug nema mjesta pored sivca. Mehic najsmjesniji igrac sto je krocio na bilino. Pa njemu drhte koljena protiv kikacha![]()
Duvnjak pokazuje vec treci prelazni rok da ne zna dovesti pojacanje. Igraju igraci koje je skocibusic selektirao i doveo.
Drugo, nisu Durmis i Karalic tako losi. Pricao sam i prosle godine, nastaviti cu i ove godine, momci rade odlican posao za ekipu, defanzivno se na njih obojicu mozes pouzdati i to je jedan od razloga zasto su igrali iako nisu imali neki ucinak.
Uostalom, i ovo opet ponavljam, pricamo o TRI pripremne utakmice. Nemamo jos uvijek ustaljenih 11, Duvnjak je dao svim priliku i tek cemo nakon 10 kola moci reci kojih je to najboljih 11. To je i problem kad dovedes puno igraca, ne znas kako ce se uklopiti.
Igrali su i Arezina i Sijerkic. Igra i dalje Mehic.
Celik!3,2,2.
Golmani, vezni red i napad talasika. Jedino bekovi i krila mogu proci za prve lige. 8 veznih igraca od toga 3 juniora
, jedan penzioner, 3 prosjeka i jedan sto koljena drhte protiv kikacha. Napad necu komentarisati.
Koliko sam upucen, strucni stab ima odrijesene ruke da dovodi pojacanja i kroji ekipu po svom ukusu. Tako je od kako je nova uprava tu. Jedino je Skocibusic pokazao da zna dovesti pojacanje i integrisati ga u ekipu. Duvnjak vec treci prelazni rok dovodi igrace da mogu cistiti guzicom stolice na zapadu.
@allguns da samo 3 igraca koje je on doveo su igrali, a gdje je ostalih 19 promasaja?

Koliko sam upucen, strucni stab ima odrijesene ruke da dovodi pojacanja i kroji ekipu po svom ukusu. Tako je od kako je nova uprava tu. Jedino je Skocibusic pokazao da zna dovesti pojacanje i integrisati ga u ekipu. Duvnjak vec treci prelazni rok dovodi igrace da mogu cistiti guzicom stolice na zapadu.
@allguns da samo 3 igraca koje je on doveo su igrali, a gdje je ostalih 19 promasaja?
-
- Kontakt:
Da, vezni red koji je pojeo Goška na BP. Očigledno se nisu dovodila pojačanja da guše projekte kluba već konkurencija i širina.
Za napad se slažemo čisti promašaj.
spustite malo loptu,moramo se sad i na poraze navikavat ,vazno da niko nije povrijedzen ,a kako neko napisa bili smo bolji sa prvom postavom sve u svemu jedina greska je sto nismo angazovali napadaca ,ali valjda porade na tome pozzzz.
SAMO CELIK
SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Da ne guse projekat Zunu od 23 godine i Mehica od 26 godina? Ja projekata i govana. Ok, za Alija se slazem da je projekat, ali ova dvojica nisu nikakvi projekti.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:32Da, vezni red koji je pojeo Goška na BP. Očigledno se nisu dovodila pojačanja da guše projekte kluba već konkurencija i širina.
Polovicno se slazem sa truhlom ,moze bit dobro a i lose.Truhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:36Strucni stab treba da snosi odgovornost za eventualni neuspjeh. Isto tako njihov je uspjeh ako budu u top 3 ekipe. Jos veci ce biti uspjeh ako ga ostvare sa krampama kakve su doveli. Hrelja i Saric ne mogu izbaciti Durmisa i Karalica iz prve postave, toliko o njihovom kvalitetu. Bajramovic polujunior 20 godina, piljug nema mjesta pored sivca. Mehic najsmjesniji igrac sto je krocio na bilino. Pa njemu drhte koljena protiv kikachaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 avg 2023, 08:20Sta pise neutralan momak? Pise o jednoj utakmici i to pripremnoj.
Na kraju, moguce je da tim i ne ostvari ciljeve. I sta sad? Ili to mislimo da sve mora biti kako smo zacrtali?![]()
Moje misljenje da ova ekipa ce bit medzu prvih 5 sigurno ali ja sam pisao da se moglo malo rizikovat jer borba za prva 3 mjesta je nafur i garantuje najvecu finansisku inekciju.
Jedna tekma na bilinom od 7 do 8 milja donese vise kesa nego svi 12 igraci i vjerni navijac i zajedno za citavu god
Javna tajna je da je Gošk došo izgubit, ako misliš na kup utakmicu 4:0, tako da to bas i nije relevantnoTruhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:44Da ne guse projekat Zunu od 23 godine i Mehica od 26 godina? Ja projekata i govana. Ok, za Alija se slazem da je projekat, ali ova dvojica nisu nikakvi projekti.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:32Da, vezni red koji je pojeo Goška na BP. Očigledno se nisu dovodila pojačanja da guše projekte kluba već konkurencija i širina.
-
- Kontakt:
Ne mislim samo na njih nego općenito na sve. Durmo, Arnautović, Karalić, Durmiš, Međuseljac pa i Bašić i Begić za koje smo vidjeli da imaju kuveta.Truhlo je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:44Da ne guse projekat Zunu od 23 godine i Mehica od 26 godina? Ja projekata i govana. Ok, za Alija se slazem da je projekat, ali ova dvojica nisu nikakvi projekti.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑03 avg 2023, 09:32Da, vezni red koji je pojeo Goška na BP. Očigledno se nisu dovodila pojačanja da guše projekte kluba već konkurencija i širina.
Poštujem mišljenje ali neozbiljan si mi truhlo postao. Neozbiljno je od tebe kao respektovanog forumaša s normalnom svijesti da pljuješ nešto nakon 3-4 pripremne utakmice.
U subotu će biti prava provjera i mislim da ćemo poprilično znati na ćemu smo. Laktaši prvi konkurent u RSu za ulazak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.