Aferim majstore vratio si ga na fabrička.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:30Lose, lose. Ide jos jedna kanta za bjezanje od cinjenicaJesi mjerio secer jutros
![]()

Aferim majstore vratio si ga na fabrička.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:30Lose, lose. Ide jos jedna kanta za bjezanje od cinjenicaJesi mjerio secer jutros
![]()
Uh jbt, kako slabo svraćam na ovaj pdf nisam primjetio lika. 60K je impresivno u najmanju ruku, nadam se samo da škola, posao, zdravlje i porodica ne ispaštaju.Herson je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:36Svaka cast @killafrommanilla, sve tacno od a do ž. Samo bih dodao jednu stvar, pored opsjednutosti sa Sarajevom ima i veci problem, a to je sama opsjednutost ovim forumom. Vec 15 godina je ovdje i ima skoro nevjerovatnih 60,000 komentara iza sebe.![]()
Vjerujem da bi i njemu prijao neki odmor od svega ovoga, sto je previse previse je.
Nemoj ga toliko, ima i on djecukillafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:27Naravno da ti ostaje nada, pa vidis li koliko dnevno razmisljas o Sarajevu, to ti se zove strah da se ne posloze kockice. Ti bi guzice dao da je Husref dosao, priznajVirtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:07Pazi sad šta ti pišeš, kao navijač kluba kojem bi ovaj trebao biti konkurencija za vrh tabele. Pretpostavljam da su to ambicije Veleža.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:01To ti ostaje kao jedina nada, da Pitari po ko zna koji out upucaju sebe u nogu![]()
A onda se ljutite kad napišemo da ste lizači njihovog čmara. Ovaj post je najbolji primjer u šta ste se pretvorili.
Čuj meni ostaje nadaKao da se to neće odraziti na plasmn njegovog kluba.
![]()
![]()
Pretvorili smo se u ono da gledamo samo sebe, Sarajevo nas nije dobilo do prosle god par sezona, ne odgadjamo utakmice jer gledamo sebe (pitaj Sarajevo, nase nadredjene, jel). Mane vise Amar zovne Tanovica, sjedne se u jablanicu, dogovori se ishod u Vrapcicima i mirno. Sad kad nema toga, naravno da smo filijala. Jos boli poraz za titulu kad ste nam prebacivali da igramo za Zrinjski jer necemo da pustimo vama. Mentalitet
Ja da ovoliko pokusavam ocrniti Zrinjski, pa ubio bih se brate. Ali to ti je strah. Dok npr. mi znamo na kojim je temeljima napravljen Zrinjski i mene iskreno ne tangira sto imaju 8 titula, a mi nijednu, jer zna svako da sutra ako se ugase, niko nece plakati. Bili drzavni projekt kao mnogi klubovi koji su na smetljistu historije. Nema tu 'tradicije' kad dodje Dragan Covic u paradnoj majici sa inicijalima kao da je fizioterapeutTo ti dovoljno govori. Dvaput neka zavrse sedmi, niko ih pratiti nece.
A ako Sarajevo napravi rezultat, sa navijacima kakve vec ima, sa tradicijom i svim sto ide uz to, pa ti ces na inzulinu zavrsitHvalis Dala, hvalis Husrefa, bukvalno pokusavas krojiti misljenje Pitarima da sabotiraju svaki korak naprijed njihovog kluba. Pacenicki zivotom, ja bih se kazem ti ubio da sam opsjednut rivalom kao ti.
Prelistaj mu postove svaki je o namahazarder je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:40Uh jbt, kako slabo svraćam na ovaj pdf nisam primjetio lika. 60K je impresivno u najmanju ruku, nadam se samo da škola, posao, zdravlje i porodica ne ispaštaju.Herson je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:36Svaka cast @killafrommanilla, sve tacno od a do ž. Samo bih dodao jednu stvar, pored opsjednutosti sa Sarajevom ima i veci problem, a to je sama opsjednutost ovim forumom. Vec 15 godina je ovdje i ima skoro nevjerovatnih 60,000 komentara iza sebe.![]()
Vjerujem da bi i njemu prijao neki odmor od svega ovoga, sto je previse previse je.
Zadnjih 20 postova
Znaci li onda da je Varesanovic bolji od Rozmana, jer ga je nedavno mlatno?
Neznam da sam napisao da je neko bolji od nekoga? Vec da su se sastali kao treneri prošle godine u prvenstvu Slovenije.
Moze biti da je Husref bio uvjeren da ce dobiti posao u FKS, ali ne 100% siguran, pa stavio Igman na stand by. Onda mu ovi rekli, e ne moze tako i noga.arelinho je napisao/la: ↑03 avg 2023, 11:57Samo meni nikako nije jasan postupak Musemića da ode iz Igmana kada mu ovamo nije bilo sigurno da će dobiti posao.
Ovako je ostao i dole bez posla, a i ovdje nije dobio svoje mjesto.
Jedino da od ranije nešto nije štimalo na relaciji
Husref - Igman pa da je ovima ovo dobro došlo da se njega riješe.
Tema se zove Premijer liga BiH - aktuelno, ne znam u cemu je problem. Nedodirljivi ste sampionuuuuu svemira?FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:01Evo ga još jedan post o nama. Mogao bi do tekme svog kluba nakucat 30 postova o nama![]()
Zadnjih 20 postova, 17 o FKS. Nisam znao da smo vam toliki kompleks nabiliriGonTM je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:03Tema se zove Premijer liga BiH - aktuelno, ne znam u cemu je problem. Nedodirljivi ste sampionuuuuu svemira?FKSDoGroba je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:01Evo ga još jedan post o nama. Mogao bi do tekme svog kluba nakucat 30 postova o nama![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.