Premijer liga BiH - aktuelno

FKSDoGroba
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 avg 2023, 11:37

killafrommanilla je napisao/la:
03 avg 2023, 11:30
Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 11:28
Fakat nije ni čudo što ih zovu svojom filijalom. :kafa:
Lose, lose. Ide jos jedna kanta za bjezanje od cinjenica :mrgreen: Jesi mjerio secer jutros :D
Aferim majstore vratio si ga na fabrička. :salut:

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 avg 2023, 11:40

Herson je napisao/la:
03 avg 2023, 11:36
Svaka cast @killafrommanilla, sve tacno od a do ž. Samo bih dodao jednu stvar, pored opsjednutosti sa Sarajevom ima i veci problem, a to je sama opsjednutost ovim forumom. Vec 15 godina je ovdje i ima skoro nevjerovatnih 60,000 komentara iza sebe. :crazy: :crazy: Vjerujem da bi i njemu prijao neki odmor od svega ovoga, sto je previse previse je.
Uh jbt, kako slabo svraćam na ovaj pdf nisam primjetio lika. 60K je impresivno u najmanju ruku, nadam se samo da škola, posao, zdravlje i porodica ne ispaštaju.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 avg 2023, 11:42

03 avg 2023, 11:27
Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 11:07
03 avg 2023, 11:01
To ti ostaje kao jedina nada, da Pitari po ko zna koji out upucaju sebe u nogu :mrgreen:
Pazi sad šta ti pišeš, kao navijač kluba kojem bi ovaj trebao biti konkurencija za vrh tabele. Pretpostavljam da su to ambicije Veleža.

A onda se ljutite kad napišemo da ste lizači njihovog čmara. Ovaj post je najbolji primjer u šta ste se pretvorili.

Čuj meni ostaje nada :rol: Kao da se to neće odraziti na plasmn njegovog kluba. :bow:
Naravno da ti ostaje nada, pa vidis li koliko dnevno razmisljas o Sarajevu, to ti se zove strah da se ne posloze kockice. Ti bi guzice dao da je Husref dosao, priznaj :mrgreen:

Pretvorili smo se u ono da gledamo samo sebe, Sarajevo nas nije dobilo do prosle god par sezona, ne odgadjamo utakmice jer gledamo sebe (pitaj Sarajevo, nase nadredjene, jel :mrgreen:). Mane vise Amar zovne Tanovica, sjedne se u jablanicu, dogovori se ishod u Vrapcicima i mirno. Sad kad nema toga, naravno da smo filijala. Jos boli poraz za titulu kad ste nam prebacivali da igramo za Zrinjski jer necemo da pustimo vama. Mentalitet :D

Ja da ovoliko pokusavam ocrniti Zrinjski, pa ubio bih se brate. Ali to ti je strah. Dok npr. mi znamo na kojim je temeljima napravljen Zrinjski i mene iskreno ne tangira sto imaju 8 titula, a mi nijednu, jer zna svako da sutra ako se ugase, niko nece plakati. Bili drzavni projekt kao mnogi klubovi koji su na smetljistu historije. Nema tu 'tradicije' kad dodje Dragan Covic u paradnoj majici sa inicijalima kao da je fizioterapeut :lol: To ti dovoljno govori. Dvaput neka zavrse sedmi, niko ih pratiti nece.

A ako Sarajevo napravi rezultat, sa navijacima kakve vec ima, sa tradicijom i svim sto ide uz to, pa ti ces na inzulinu zavrsit :mrgreen: Hvalis Dala, hvalis Husrefa, bukvalno pokusavas krojiti misljenje Pitarima da sabotiraju svaki korak naprijed njihovog kluba. Pacenicki zivotom, ja bih se kazem ti ubio da sam opsjednut rivalom kao ti.
Nemoj ga toliko, ima i on djecu :tokralju:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 avg 2023, 11:45

hazarder je napisao/la:
03 avg 2023, 11:40
Herson je napisao/la:
03 avg 2023, 11:36
Svaka cast @killafrommanilla, sve tacno od a do ž. Samo bih dodao jednu stvar, pored opsjednutosti sa Sarajevom ima i veci problem, a to je sama opsjednutost ovim forumom. Vec 15 godina je ovdje i ima skoro nevjerovatnih 60,000 komentara iza sebe. :crazy: :crazy: Vjerujem da bi i njemu prijao neki odmor od svega ovoga, sto je previse previse je.
Uh jbt, kako slabo svraćam na ovaj pdf nisam primjetio lika. 60K je impresivno u najmanju ruku, nadam se samo da škola, posao, zdravlje i porodica ne ispaštaju.
Prelistaj mu postove svaki je o nama :mrgreen:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 03 avg 2023, 11:45

Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 11:28
Fakat nije ni čudo što ih zovu svojom filijalom. :kafa:
Zadnjih 20 postova
16- FK Sarajevo
1-FK Velež
3- FK željezničar

Sanja nas brat. :bow: A sutra igra evropsku utakmicu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2023, 11:49

Neftci vs 17045 - 1
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 03 avg 2023, 11:50

miky_hz je napisao/la:
03 avg 2023, 11:31
Zanimljivo imali su prošle sezone 2 duela u Sloveniji Domzale(Rozman) vs Radomlje(Basic) ...Oba duela je dobio Domzale sa Rozmanom prva 3:1 ,druga 2:0. A sadašnji golman Zeljeznicara Mulalic je tad branio za Domzale :)
Znaci li onda da je Varesanovic bolji od Rozmana, jer ga je nedavno mlatno? 😁

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 03 avg 2023, 11:51

Valjda nece nasi oduzit ovu pressicu veceras, propustit ce utakmicu Zeljeznicara, valja pratit sta se kod nas desava.
since 1973

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 avg 2023, 11:54

Na kraju je Husref najvise izvisio. Mogao je bar zadrzati posao u Igmanu. Imaju oni finih igraca, ali druga ekipa bez njega. Ocekujem da ce imati tesku sezonu.
1921

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 avg 2023, 11:56

onako je napisao/la:
03 avg 2023, 11:51
Valjda nece nasi oduzit ovu pressicu veceras, propustit ce utakmicu Zeljeznicara, valja pratit sta se kod nas desava.
Nek pres počne u 7 i završi u 7:50, taman poluvrijeme sa eventualnom nadoknadom.

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 03 avg 2023, 11:56

Opet im navijac Zelje sportski direktor hahahaha Ibričić hiljadu put bio na Grbavici, cak je i neki dan Zelju bodrio protiv Neftcija. E tu cete i propast 😄😄😄😄
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 avg 2023, 11:57

Samo meni nikako nije jasan postupak Musemića da ode iz Igmana kada mu ovamo nije bilo sigurno da će dobiti posao.
Ovako je ostao i dole bez posla, a i ovdje nije dobio svoje mjesto.
Jedino da od ranije nešto nije štimalo na relaciji
Husref - Igman pa da je ovima ovo dobro došlo da se njega riješe.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2023, 11:58

Tifo je napisao/la:
03 avg 2023, 11:50
miky_hz je napisao/la:
03 avg 2023, 11:31
Zanimljivo imali su prošle sezone 2 duela u Sloveniji Domzale(Rozman) vs Radomlje(Basic) ...Oba duela je dobio Domzale sa Rozmanom prva 3:1 ,druga 2:0. A sadašnji golman Zeljeznicara Mulalic je tad branio za Domzale :)
Znaci li onda da je Varesanovic bolji od Rozmana, jer ga je nedavno mlatno? 😁
Neznam da sam napisao da je neko bolji od nekoga? Vec da su se sastali kao treneri prošle godine u prvenstvu Slovenije.

Isto tako prije te utakmice sa Sarajevom na pripremnim je mlatnuo Rijeku sa Jakirovicem pa necu sigurno kroz jednu utakmicu porediti ko je bolji od koga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2023, 11:59

Ponovo broje postove. :rol: :bow:

Povedi ih Simone. :njanjanja:

Za par mjeseci ćeš se pitati kako ti znaju ime žene, djece, babe rahmetli. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 03 avg 2023, 12:00

Ma ne znam otkud im to da se pokušavaju sprdati sa Mostarcima- navijačima Veleza.
Pa oni su prije rata sa svojom brojnošću i nekim navijačkim stvarima izmislili navijanje za njih.Pojeli ih na finalu Kupa u BG.
Došlo ih organizirano skoro 2 puta vise.Svi u crvenim majicama na zapadnoj tribini Marakane.Ovi novokomponovani 40g.kasnije kopiraju.
Došlo nekoliko hiljada na Kosevo 1980 u čuvenoj tekmi
(1:0) pred 40 000.Sjeli na starom Kosevu na jugo -zapadu od vrha prema dnu.Kad si počeli talase ili klanjanje praviti uz
“Vahideeee,Vahideee,”mi se svi zijanili.
Prvi su uveli ono poznato kad bi Velež korner izvodio:
“Evooo gaaaa”!
Jedino su Mostarci išli u broju od vise hiljada na gostovanje u Split.
Najebali za vrijeme rata isto kao i mi u Sarajevu.Ostali bez stadiona
Još im sada poslije rata valja živjet gledajući se sa susjedima preko nišana.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 avg 2023, 12:01

Evo ga još jedan post o nama. Mogao bi do tekme svog kluba nakucat 30 postova o nama :kafa:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 avg 2023, 12:01

arelinho je napisao/la:
03 avg 2023, 11:57
Samo meni nikako nije jasan postupak Musemića da ode iz Igmana kada mu ovamo nije bilo sigurno da će dobiti posao.
Ovako je ostao i dole bez posla, a i ovdje nije dobio svoje mjesto.
Jedino da od ranije nešto nije štimalo na relaciji
Husref - Igman pa da je ovima ovo dobro došlo da se njega riješe.
Moze biti da je Husref bio uvjeren da ce dobiti posao u FKS, ali ne 100% siguran, pa stavio Igman na stand by. Onda mu ovi rekli, e ne moze tako i noga. :mrgreen: Nemam insajderske nikakve, ali tako mi djeluje.
1921

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 03 avg 2023, 12:03

FKSDoGroba je napisao/la:
03 avg 2023, 12:01
Evo ga još jedan post o nama. Mogao bi do tekme svog kluba nakucat 30 postova o nama :kafa:
Tema se zove Premijer liga BiH - aktuelno, ne znam u cemu je problem. Nedodirljivi ste sampionuuuuu svemira?
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 03 avg 2023, 12:04

riGonTM je napisao/la:
03 avg 2023, 12:03
FKSDoGroba je napisao/la:
03 avg 2023, 12:01
Tema se zove Premijer liga BiH - aktuelno, ne znam u cemu je problem. Nedodirljivi ste sampionuuuuu svemira?
Zadnjih 20 postova, 17 o FKS. Nisam znao da smo vam toliki kompleks nabili

Herson

Post Postao/la Herson » 03 avg 2023, 12:05

Da je navijac Zelje, onda bi glatko odbio ponudu - jasno ko dan, kao sto to je uradio Hiros. Para ima i vise nego dovoljno, imao siguran posao u Sloveniji, tako da mu to i ne igra toliku ulogu. To su vise price za malu djecu, a izmedju ostalog i sam je dao izjavu za medije povodom posjete Grbavici : "Otkud na Grbavici? To je sasvim normalno, pogotovo sada kako radim ovaj posao sportskog direktora, pratim sve lige, sve klubove… Planirao sam i Sarajevo pogledali, ali se potrefilo da igramo isti dan kad i oni. Daj Bože da su svi naši klubovi uspješni"… Ono sto se sigurno zna za njega je da je navijac Hajduka, tamo ima status legende i rado je viđen gost na njihovim utakmicama.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.