Busimo ti mamu i sestru krmcinoZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:47Sretno i da vas nastave bušiti luksemburžani i ostali giganti evropskog fudbala.Nigdje se plasirat necete kao i uvijek
Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Zaslužio si plasman na EP sa ovom reprezentacijom.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Milicevic isto, te Piric i Mesanovic...
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Malo smo nervozni? Biće hapšenja, izolovanja ovih danaZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:47Sretno i da vas nastave bušiti luksemburžani i ostali giganti evropskog fudbala.Nigdje se plasirat necete kao i uvijek
- numanumaye22
- Kontakt:
Mi stvarno ne mozemo naprijed ni u kom smislu.
Da se zatvori krug likova koji su po dva puta biti selektori.
Druga stvar je da je lik posten. Ako ne bude rezultata on ce se izvinuti, dati ostavku i otici. To se kod nas nikad ne desava.
Problem ce biti sin u reprezentaciji, to je uvijek tesko uskladiti privatni i profesionalni zivot. Cemu i kome dati prednost. Nemoguce je prognozirati kako cemo igrati. Moze biti totalni potop, ali i pun pogodak. Pozitivna stvar da imamo taj baraz sa Kodrom ili bez.
Sretno, bice nam svima potrebna...
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Sa -7 starta,iskreno ne baš nešto obecavajuce al eto,nek mu je sretno ali neznam koliko je realno.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Evo postavili su mu pitanje za sina. Po odgovoru slutim da bi mogao zaigrati.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:35Meho je svakako bolji strucnjak i inteligentnija osoba od raznih Hadzibegica, a i djeluje mi kao posten covjek. To za sina ce biti ozbiljan test. Lik ima 30 godina i igra u ekipi koja je jedva izborila opstanak u Madjarskoj. Boljih napadaca ima u PLBiH. Ako ga bude zvao i ubacivao u igru, nece na dobro izaci. Vidjecemo hoce li iko od novinara imati muda da postavi pitanje vezano za to.
Fino priča, pa ćemo vidjeti, kako će to izgledati u praksi.
Po meni je realno ono što je rekao o Kenanu, ako bude zaslužio partijama na terenu i treba da bude tu. Radije bih njega na klupi ipak ima neku karijeru nego Bilbiju koji je jedino imao neku statistiku u našoj ligi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Prva izjava o minutazi...odnosno igrace mu oni koje Vico odredi
Nema ni od ovoga ništa, Vico odradio svojeIgrat će najbolji igrači koji su zaslužili bez obzira na to koliko igrali ili ne igrali. Meni ništa ne znači to da li neko igra 15 ili 90 minuta. Neko će sa 15 minuta u klubu igrati, a neko sa 90 neće. Rezultat reprezentacije je najvažnija stvar. Na malo većem organizacijskom nivou je sada. Što se tiče igrača, ima igrača koje vrijedi pratiti. Nemam problema da pozovem nekoga iz naše lige ako zasluži da ga pozovem
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
EvoFKSDoGroba je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:39Evo postavili su mu pitanje za sina. Po odgovoru slutim da bi mogao zaigrati.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:35Meho je svakako bolji strucnjak i inteligentnija osoba od raznih Hadzibegica, a i djeluje mi kao posten covjek. To za sina ce biti ozbiljan test. Lik ima 30 godina i igra u ekipi koja je jedva izborila opstanak u Madjarskoj. Boljih napadaca ima u PLBiH. Ako ga bude zvao i ubacivao u igru, nece na dobro izaci. Vidjecemo hoce li iko od novinara imati muda da postavi pitanje vezano za to.
Haj vidjecemo.Kenan je moj sin, ali da bi igrao, morat će zaslužiti. Ako zasluži igrati, igrat će. Ako ne zasluži, neće. On ima 30 godina, shvatit će to. Nije prvi put da sarađujemo, bio sam mu trener i u Sociedadu. Kenan zna kakav sam ja, on ne bi volio da osjeti bilo kakvu vrstu protekcije. Moje ime je Kenanu puno više odmoglo nego pomoglo u nogometu
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], bavarian_bk, Bordo10, BordoArmy88, Bosanac90, Cautinho, celikmilan, CHR, Confiance, COYGBiH, darker10, dzemil, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, Hrammm1921, J1897, jasmin10, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, karajlo, Lecler, legendarnadruga, leo1946, ljevak, marlostanf1eld, MikiPirs, MostarNeretva, Muumii, N3R3D, NisamIsmirMirvic, PointBlank, RaZuti, SanaBosna, Scholl, Shategabri, soccerfan, StevieG8, TefalTava, TETRAPAK, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 343 gosta.