Busimo ti mamu i sestru krmcinoZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:47Sretno i da vas nastave bušiti luksemburžani i ostali giganti evropskog fudbala.Nigdje se plasirat necete kao i uvijek
Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Sretno Meho, karakter bio i ostao, trenersko znanje imaš.
Zaslužio si plasman na EP sa ovom reprezentacijom.
Zaslužio si plasman na EP sa ovom reprezentacijom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Može nas voditi i Gvardiola ali šta očekvati kad će ti opet igrati Saničanin, Gojak, Pjanić koji je prestao igrati ozbiljan fudbal ima 4 godine evo, onda tu su ostali polovnjaci iz Turskih velikana i naravno imamo 3 golmana a ni za jednog se ne može kazati da je dobar za reprezentacije i ozbiljne ekipe.
Milicevic isto, te Piric i Mesanovic...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Malo smo nervozni? Biće hapšenja, izolovanja ovih danaZhuzhiJelinek je napisao/la: ↑03 avg 2023, 12:47Sretno i da vas nastave bušiti luksemburžani i ostali giganti evropskog fudbala.Nigdje se plasirat necete kao i uvijek

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- numanumaye22
- Kontakt:
Opet stavise lika koji je tu vec bio i to se zadrzao samo 4 mjeseca hahaha
Mi stvarno ne mozemo naprijed ni u kom smislu.
Mi stvarno ne mozemo naprijed ni u kom smislu.
Dobro je, bar zna za koje takmicenje igramo kvalifikacije i s kim igramo jos 

Poslije Kodre dolazi Safet, pa Meša.
Da se zatvori krug likova koji su po dva puta biti selektori.
Da se zatvori krug likova koji su po dva puta biti selektori.
Dvije stvari su sigurne. Prva stvar da on nece trpiti da ga neko zahebava iz saveza, jak karakter, igra otvorenih karata, nema prepucavanja preko medija, manipulacija, savez ce morati njega uvazavati i njegove ideje. Sve dok ima rezultat
Druga stvar je da je lik posten. Ako ne bude rezultata on ce se izvinuti, dati ostavku i otici. To se kod nas nikad ne desava.
Problem ce biti sin u reprezentaciji, to je uvijek tesko uskladiti privatni i profesionalni zivot. Cemu i kome dati prednost. Nemoguce je prognozirati kako cemo igrati. Moze biti totalni potop, ali i pun pogodak. Pozitivna stvar da imamo taj baraz sa Kodrom ili bez.
Sretno, bice nam svima potrebna...
Druga stvar je da je lik posten. Ako ne bude rezultata on ce se izvinuti, dati ostavku i otici. To se kod nas nikad ne desava.
Problem ce biti sin u reprezentaciji, to je uvijek tesko uskladiti privatni i profesionalni zivot. Cemu i kome dati prednost. Nemoguce je prognozirati kako cemo igrati. Moze biti totalni potop, ali i pun pogodak. Pozitivna stvar da imamo taj baraz sa Kodrom ili bez.
Sretno, bice nam svima potrebna...
Zanimljivo da isti dan Sarajevo i BH reprezentacija dobiju kljucnog covjeka, to se nikad nije desilo 

-
- Kontakt:
Meho je svakako bolji strucnjak i inteligentnija osoba od raznih Hadzibegica, a i djeluje mi kao posten covjek. To za sina ce biti ozbiljan test. Lik ima 30 godina i igra u ekipi koja je jedva izborila opstanak u Madjarskoj. Boljih napadaca ima u PLBiH. Ako ga bude zvao i ubacivao u igru, nece na dobro izaci. Vidjecemo hoce li iko od novinara imati muda da postavi pitanje vezano za to.
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 03 avg 2023, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Neznam jel mu trebalo ovo kad vidim da su mu odmah pritisak ogroman stavili,jasno su rekli cilj da mora biti drugi na tabeli,ako ne onda ce neko drugi u baražu da vodi.
Sa -7 starta,iskreno ne baš nešto obecavajuce al eto,nek mu je sretno ali neznam koliko je realno.
Sa -7 starta,iskreno ne baš nešto obecavajuce al eto,nek mu je sretno ali neznam koliko je realno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Evo postavili su mu pitanje za sina. Po odgovoru slutim da bi mogao zaigrati.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:35Meho je svakako bolji strucnjak i inteligentnija osoba od raznih Hadzibegica, a i djeluje mi kao posten covjek. To za sina ce biti ozbiljan test. Lik ima 30 godina i igra u ekipi koja je jedva izborila opstanak u Madjarskoj. Boljih napadaca ima u PLBiH. Ako ga bude zvao i ubacivao u igru, nece na dobro izaci. Vidjecemo hoce li iko od novinara imati muda da postavi pitanje vezano za to.
Čekamo da vidimo ko će činiti stručni štab, interesantno je da je spomenuo da većina imena rade u nekim ekipama.
Fino priča, pa ćemo vidjeti, kako će to izgledati u praksi.
Po meni je realno ono što je rekao o Kenanu, ako bude zaslužio partijama na terenu i treba da bude tu. Radije bih njega na klupi ipak ima neku karijeru nego Bilbiju koji je jedino imao neku statistiku u našoj ligi.
Fino priča, pa ćemo vidjeti, kako će to izgledati u praksi.
Po meni je realno ono što je rekao o Kenanu, ako bude zaslužio partijama na terenu i treba da bude tu. Radije bih njega na klupi ipak ima neku karijeru nego Bilbiju koji je jedino imao neku statistiku u našoj ligi.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma nema od ovog nista, kvalifikacije su gotove. Popit će otkaz i onda haj daj nekog novog jugosaurusa da vodi baraž.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovaj bar nije dementan. Sretno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Da iko valja od ovih kvazi trnera tipa Pape, Mesa, Kodro, Barbarez itd...neko bih negdje i angazovao...i ono malo sto su imali staza brze su otisli nego sto su dosli
Prva izjava o minutazi...odnosno igrace mu oni koje Vico odredi
Prva izjava o minutazi...odnosno igrace mu oni koje Vico odredi
Nema ni od ovoga ništa, Vico odradio svojeIgrat će najbolji igrači koji su zaslužili bez obzira na to koliko igrali ili ne igrali. Meni ništa ne znači to da li neko igra 15 ili 90 minuta. Neko će sa 15 minuta u klubu igrati, a neko sa 90 neće. Rezultat reprezentacije je najvažnija stvar. Na malo većem organizacijskom nivou je sada. Što se tiče igrača, ima igrača koje vrijedi pratiti. Nemam problema da pozovem nekoga iz naše lige ako zasluži da ga pozovem

Ma dobro ta minutaža u klubovima nama nikada nije ni značila, jer smo rijetko kad imali neki širi core ekipe koji je redovno igrao u klubu, obično je to bilo par ovih udarnih igrača. Pa nama je Spahić u periodu bez kluba bio ključni igrač.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
EvoFKSDoGroba je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:39Evo postavili su mu pitanje za sina. Po odgovoru slutim da bi mogao zaigrati.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:35Meho je svakako bolji strucnjak i inteligentnija osoba od raznih Hadzibegica, a i djeluje mi kao posten covjek. To za sina ce biti ozbiljan test. Lik ima 30 godina i igra u ekipi koja je jedva izborila opstanak u Madjarskoj. Boljih napadaca ima u PLBiH. Ako ga bude zvao i ubacivao u igru, nece na dobro izaci. Vidjecemo hoce li iko od novinara imati muda da postavi pitanje vezano za to.

Haj vidjecemo.Kenan je moj sin, ali da bi igrao, morat će zaslužiti. Ako zasluži igrati, igrat će. Ako ne zasluži, neće. On ima 30 godina, shvatit će to. Nije prvi put da sarađujemo, bio sam mu trener i u Sociedadu. Kenan zna kakav sam ja, on ne bi volio da osjeti bilo kakvu vrstu protekcije. Moje ime je Kenanu puno više odmoglo nego pomoglo u nogometu
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.