FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Toliko ih gotivi da je uplatio cijelih 350 KM. Više moj tetak uplatio.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka povede Đurića sa sobom. Bolje je u njega malo uložiti nego u onog Kapetanovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tamo je neki haos sa finansijama,citam jutros kod Slovenaca da su zadnju platu dobili za april. Valjda svi idu iz strucnog štaba idu i Ibricic sa njima,piše da su pale teške rijeci njega i direktora,i da je onda na to došla naša ponuda valjda sam dobro pofatao ovo na Slovenskombordobijelisampion je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:40Jao majko kako vas nije sramota spominjati Ibričića i kone i Simona i prijateljsku. Vi bi svi volili da je vazda bojkot neki.
Baš krenuo da gledam ima li neki štoper da valja da ga dovedu sa sobom, ali baš ništa. Čestitke Simonu kakve je stvari postigao sa ovim sranjem od ekipe![]()
Ovo Domžale bi se borilo za opstanak ovdje.

https://sportklub.n1info.si/nogomet/vpo ... ke-besede/
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa sta sad treba ako je navijao za Zelju kao dijete? Covjek zivi i radi vani vec dvadeset godina, cak ni kroz karijeru skoro da nije imao dodira sa nasim fudbalom. Navija za Hajduk i to svi znaju, a ove nebuloze i trazenje clananka i vijesti od prije 10 godina samo nanose stetu prvenstveno klubu, a onda i cijelokupnom ambijentu oko kluba. Bas se na silu pokusava izazvati neka negativna reakcija navijaca, administracija također treba obratiti paznju na ovakve stvari. Nase je da se uclanimo u klub i u sto vecem broju dođemo na sljedecu utakmicu.
-
- Kontakt:
Pa navikli smo da nam i klubu rade koji su s zeljom povezani Ajla, Hadzic, Ihtijarevic sad Ibro
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
predlazem da ih zovemi - oni kojima i dlake smetajuHerson je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:49Pa sta sad treba ako je navijao za Zelju kao dijete? Covjek zivi i radi vani vec dvadeset godina, cak ni kroz karijeru skoro da nije imao dodira sa nasim fudbalom. Navija za Hajduk i to svi znaju, a ove nebuloze i trazenje clananka i vijesti od prije 10 godina samo nanose stetu prvenstveno klubu, a onda i cijelokupnom ambijentu oko kluba. Bas se na silu pokusava izazvati neka negativna reakcija navijaca, administracija također treba obratiti paznju na ovakve stvari. Nase je da se uclanimo u klub i u sto vecem broju dođemo na sljedecu utakmicu.

i ako je simpatisao simpatisao je samo radi Edina Dzeke, nemojte tisra. Covjek bili cijeli zivot. I majstor fudbala je Ibro
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 03 avg 2023, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kakvih negativnih, napacenih i dosadnih ljudi ima na ovom forumu pa to nije normalno. Pa **** ti sunce , idi ba guzi malo. Ako nista izdrkaj …. Tu negativnu energiju izbaci negdje a nemoj trovati ljude više. Ne mogu da vjerujem, ne bi to gledalo naprijed i kako da pokusa da uradi nesto, nego sjedi i tapkaj i seri sto je vise moguce. **** te tito kakvi su vas kurci isprdili jel normalno vise .
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- siroliver69
- Kontakt:
Top Vijest! Još samo da se potvrdi u 18h!
Sretno nam!
Sretno nam!
Bas glupa prica o tome za koga Ibricic navija. Da navija za koga god, za nas da navija, ako bude postavljen, plata i posao ce mu zavisit od rezultata postignutih sa FKS a ne od toga za koga navija ili bilo sta slicno. Sto se mene tice da je Zuban licno, ako bude radio dobar posao za klub i bude imao rezultate - puna podrska..
- hordasDoboj
- Kontakt:
Due to the fact that Simon Rožman is saying goodbye to the bench, who according to our information is supposed to take his assistant Luka Gobac and goalkeeping coach Bojan Jorgacevic with him to Sarajevo.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pogledao sam highlightse ovog malog Kapetanovića. Djeluje defanzivno pismen. Zna zatvoriti. U odbrani je čvrst. Na svaki centaršut čuva drugu stativu. Highlightsi su zeznuti, ali po ovome ima ono sto nam treba.
Okej mi se cini izbor trenera. Ima li neko informaciju zasto se poprilicno kratko zadrzavao u vecini klubova i kakva je tad situacija bila u tim klubovima?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa siguran sam da će tražiti još minimalno jednog štopera čim se upozna sa (ne)kvalitetom ovih trenutnih. A pogotovo nakon što vidi Traku kako čuva Livaju za vikend

Stvarno je odrađena užasna selekcija igrača, a sve ko posljedica nemanja stručnog kadra i SDa, nego Mirvića i Ajlu koji su dovodili ono što im izleti i što je skupo, bez obzira na poziciju.
Ali ima vremena još, da se pitam raskinuo bih momentalno Aničića i Traku poslao na posudbu u Igman, a doveo 2 kvalitetnija štopera, uz Solda i Šerbečića dovoljno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zato smo tu gdje jesmo sad. Negativa do podne, negativa poslije podne, negativa u svakoj sferi života. Znam lično neke likove koji kažu jedva čekam utakmicu da odem i izbacim sve frustracije.Hamagara je napisao/la: ↑03 avg 2023, 13:52Kakvih negativnih, napacenih i dosadnih ljudi ima na ovom forumu pa to nije normalno. Pa **** ti sunce , idi ba guzi malo. Ako nista izdrkaj …. Tu negativnu energiju izbaci negdje a nemoj trovati ljude više. Ne mogu da vjerujem, ne bi to gledalo naprijed i kako da pokusa da uradi nesto, nego sjedi i tapkaj i seri sto je vise moguce. **** te tito kakvi su vas kurci isprdili jel normalno vise .
Samo pozitivno i oštro, sretno novom treneru i novom SD u.
Da aBd gledamo jako Sarajevo. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fudo, insimadop, johntravolta123, Kyle88, napoleon72, r3m1, Rodman, Sazg i 69 gostiju.