Premijer liga BiH - aktuelno

Vandeta
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vandeta » 03 avg 2023, 14:51

Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 14:47
donDondon je napisao/la:
03 avg 2023, 14:45
Ne znam gdje se nabra dug sarajeva 14miliona
Niko ti to nije nabrao, nego ti to piše u zvaničnom finansijskom izvještaju kluba.
Ove godine prihodi ce ima biti mizerni a razhodi da Bog sacuva. I oni se time hvale. Kao lete i odsjesdaju u skupljim hotelima. A nisu svjesni da se to kaci kao dug a ne kao investicija. Ovi sto jesu lizu Mirvicu straznjicu po forumu. Sacica njih. Evo sad im je ovaj trener najbolji a neka i Ibricica. Sve od straha. A vadiona im pucaju cirevi, je li vas to strah itd. Ono sebi da olaksaju. Dogan im isteze igrace dvije hefte.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 03 avg 2023, 14:51

Velez je filijala pitara

RA je podgrupa HZ

Dokaza se po 1000x.

Opet im navijaci Želje na kljucnim pozicijama :urnebes:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 avg 2023, 14:52

Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 14:47
donDondon je napisao/la:
03 avg 2023, 14:45
Ne znam gdje se nabra dug sarajeva 14miliona
Niko ti to nije nabrao, nego ti to piše u zvaničnom finansijskom izvještaju kluba.
Kazu da je to donacija, da se taj dug otpise

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 avg 2023, 14:53

Tek sad vidim ovaj za Velez navija hahah

Ne znam sta je ovim forumskim Velezovcima, kakve su ovo ublehe, odakle su oni? U stvarnom zivotu, svaki kojeg sam upoznao je bio normala lik.
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2023, 14:57

killafrommanilla je napisao/la:
03 avg 2023, 14:46

Hajmo pricati o danas. Hocemo li? Pricas o godini gdje ste zapeli svim silama da vam se klub ne ugasi. Uclanjivali ormare, kerove, macke.

7.501 aktivnih clanova imate od 01.01.2023. Je li to izvor prihoda koji ce iznijeti godinu? 20KM * 7501 = 15k. Hajmo se toga drzati, pricamo o danas.

PS. Evropska utakmica Veleza protiv Elfsborga je privukla prema izvjestaju kojeg volis postaviti oko 11k, stoja gore dole. Po 20KM prosjecne cijene, to bi bilo 220.000. Jedna domaca. Koja i nije bas domaca :mrgreen: Toliko o tome kako je o necemu apsurdno pricati.
Nije to jedino članstvo koje se plaća u Želji. Znao sam da ćeš ići na zvaničnu da vidiš broj članova, pa kontam da te ne ometam, da ti ga kasnije zabijem u grkljan.

Željo ima tri kategorije članstva, od kojih dvije nisu javne, imaš članove iz reda sponzora koji plaćaju malo više. Zato sam sačekao da naletiš kao bekan, da množiš broj članova sa zvanične. Naravno da vi nikad ne iznenadite.

Vaša evropska se desila jednom i to ti je to. Neće se više desiti u skorije vrijeme, tako da te incidente ne možeš uzimati kao mjerodavne. To nije redovan prihod, nego vanredni.

Redovan prihod je kada mi svake godine uzmemo milion KM od ulaznica, a vi otprilike 150.000 KM.
Ako me fino zamolis, izvadit cu ti ga iz usta i necu te vise napushavat kurca cinjenicama.
Uvijek ste mi bili simpatični vi samoproglašeni pobjednici diskusija i rasprava. Naletio si bekane, uvijek naletite, nikad ne razočarate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 avg 2023, 15:02

Virtu4l je napisao/la:
03 avg 2023, 14:57

Hajmo pricati o danas. Hocemo li? Pricas o godini gdje ste zapeli svim silama da vam se klub ne ugasi. Uclanjivali ormare, kerove, macke.

7.501 aktivnih clanova imate od 01.01.2023. Je li to izvor prihoda koji ce iznijeti godinu? 20KM * 7501 = 15k. Hajmo se toga drzati, pricamo o danas.

PS. Evropska utakmica Veleza protiv Elfsborga je privukla prema izvjestaju kojeg volis postaviti oko 11k, stoja gore dole. Po 20KM prosjecne cijene, to bi bilo 220.000. Jedna domaca. Koja i nije bas domaca :mrgreen: Toliko o tome kako je o necemu apsurdno pricati.
Nije to jedino članstvo koje se plaća u Želji. Znao sam da ćeš ići na zvaničnu da vidiš broj članova, pa kontam da te ne ometam, da ti ga kasnije zabijem u grkljan.

Željo ima tri kategorije članstva, od kojih dvije nisu javne, imaš članove iz reda sponzora koji plaćaju malo više. Zato sam sačekao da naletiš kao bekan, da množiš broj članova sa zvanične. Naravno da vi nikad ne iznenadite.

Vaša evropska se desila jednom i to ti je to. Neće se više desiti u skorije vrijeme, tako da te incidente ne možeš uzimati kao mjerodavne. To nije redovan prihod, nego vanredni.

Redovan prihod je kada mi svake godine uzmemo milion KM od ulaznica, a vi otprilike 150.000 KM.
Ako me fino zamolis, izvadit cu ti ga iz usta i necu te vise napushavat kurca cinjenicama.
Uvijek ste mi bili simpatični vi samoproglašeni pobjednici diskusija i rasprava. Naletio si bekane, uvijek naletite, nikad ne razočarate.
Koji sponzori placaju vise? Moze li primjer? I kako ja sa svojom firmom recimo da postanem taj sponzor koji placa malo vise clanstvo? Gdje da popunim prijavu? Gdje to stoji na zvanicnoj stranici? TAJNI CLAN FUDBALSKOG KLUBA ZELJEZNICAR.

Znaci, imamo javne clanove, buraniju sitnu i tajne clanove, jace igrace. Treca kategorija je za clanove koji nisu s ove planete?

Golemo sta svasta covjek nece napisati umjesto istine. Pregolemo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 avg 2023, 15:05

Sto si ti jarane toliko navalio? Meni, recimo, vi Velezovci niste toliko antipaticni, na stranu forumski pacenici. Ne znam zasto, mozda jer imam nekih jarana Rodjenih. Npr. da u Europi igrate navijao biih za vas, dok ne bih nikad za Torpedo, a Zrinjski, Borac, da ne govorim.

Samo, niste bas u poziciji da nesto podyebavate i kurcite se, vi ste ipak par rangova ispod nas, pitara, Zrinjskog i sl. OK da odes Slobodi i njima prosipas pamet (sorry Tuzlaci), ali dje ces nama. Malo je smijesno, zato ponekad izgledate kao mladji brat pitara.
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2023, 15:06

Čak sam te pustio da edituješ post, ni to nisam spomenuo, da ispraviš elementarno nepoznavanje tablice množenja.

Sad se obriši oko usta i pravac Youtube da gledaš klipove gruzijskog Messija. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 avg 2023, 15:06

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
03 avg 2023, 15:05
Sto si ti jarane toliko navalio? Meni, recimo, vi Velezovci niste toliko antipaticni, na stranu forumski pacenici. Ne znam zasto, mozda jer imam nekih jarana Rodjenih. Npr. da u Europi igrate navijao biih za vas, dok ne bih nikad za Torpedo, a Zrinjski, Borac, da ne govorim.

Samo, niste bas u poziciji da nesto podyebavate i kurcite se, vi ste ipak par rangova ispod nas, pitara, Zrinjskog i sl. OK da odes Slobodi i njima prosipas pamet (sorry Tuzlaci), ali dje ces nama. Malo je smijesno, zato ponekad izgledate kao mladji brat pitara.
Zato sto konstantno jarane izmislja i laze gluposti ovdje. I glupostima zatrpava temu o drugim klubovima, losem stanju u njima, a njegov u najvecem kurtzu. I onda kad se krenemo igrati cinjenica, ovako zavrsi. Tajni clan FK Zeljeznicar koji uplacuje milionske iznose koji se prikazu nigdje.

Da, ne vidjeh da sam napisao 15 umjesto 150, stvarno je to sve na sta ces odgovorit :mrgreen: Mogu li postati tajni clan fk zeljeznciar ikako?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 03 avg 2023, 15:09, ukupno mijenjano 2 puta.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 03 avg 2023, 15:08

Jel moze neka anketa tipa "Koliko će Slovenac izdržati na klupi Sarajeva":
-mjesec
-dva
-tri
-duzi period (hahahhhaha)
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 avg 2023, 15:11

03 avg 2023, 15:06

Zato sto konstantno jarane izmislja i laze gluposti ovdje. I glupostima zatrpava temu o drugim klubovima, losem stanju u njima, a njegov u najvecem kurtzu. I onda kad se krenemo igrati cinjenica, ovako zavrsi. Tajni clan FK Zeljeznicar koji uplacuje milionske iznose koji se prikazu nigdje.
Vi ste veliki klub sa tradicijom, morate kao navijaci imati vise samopostovanja. Ne treba se slihtati nikome, pogotovo ne pitarima, koji vas svako malo prsnu. Vidi Robijase. Svaka im cast, ljudi iz kantonalne isfurali svoje. Nikom se ne ulizuju, lagano dizu klub. Na njih se ugledajte.
1921

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 03 avg 2023, 15:12

E čuj imaju tajno članstvo.. :rol:

Mislim, okej, Bogami me (a vjerujem i sve moje) totalno boli qrac, al de malo jbemu. Čuj tajni članovi :rol:
The saddest thing in life is wasted talent.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 03 avg 2023, 15:13

Hahah malo ga preslo

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 avg 2023, 15:13

03 avg 2023, 15:11
03 avg 2023, 15:06

Vi ste veliki klub sa tradicijom, morate kao navijaci imati vise samopostovanja. Ne treba se slihtati nikome, pogotovo ne pitarima, koji vas svako malo prsnu. Vidi Robijase. Svaka im cast, ljudi iz kantonalne isfurali svoje. Nikom se ne ulizuju, lagano dizu klub. Na njih se ugledajte.
Vi ste veliki klub sa tradicijom, morate kao navijaci imati vise mozga da shvatite da svaki napad na vas klub nije dodvoravanje Sarajevu. Najbolji dokaz ti je ono neodgadjanje utakmice, da se dodvoravamo, odgodili bi je.

Moras shvatiti i ti, da ako ja vrijedjam Zeljeznicar, to je samo zato sto mi se vrijedja Zeljeznicar, ne da bih se dodvoravao nekome, je li sad jasnije imalo brate moj?

I majstore, ne mozes nama pricati o ocuvanju kluba i dizanju istog. Jednostavno, ne mozes.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 03 avg 2023, 15:16

A vidi ove pitarske rodjend ckapi jest se upalio 😊 Grupa je generalni sponzor i za ovu sezonu, nakon cega ce se iduce godine tražiti novi generalni sponzor, koji je blago receno, vec završen. Treba li jos sta?
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 03 avg 2023, 15:17

Ne mozes njima bola pricati. Oni su ti do prije 3-4 godine trocifren broj navijaca imali po sezoni. Gdje ces njima bola pricati ista bola.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 03 avg 2023, 15:19

Ma uvlakaci teski,samo nogice vire
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 avg 2023, 15:19

KONTRASVIH je napisao/la:
03 avg 2023, 15:17
Ne mozes njima bola pricati. Oni su ti do prije 3-4 godine trocifren broj navijaca imali po sezoni. Gdje ces njima bola pricati ista bola.
I svih 300 pravilo svoj stadion svojim rukama bez naknade. I svih 300 navijaca iznijelo X projekata, od autobusa do modernog wca. Jbg, nekad brojnost nije najbitnija bola. :)

@Rigon hvala na odgovoru za sponzorstvo.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 avg 2023, 15:21

Joj killa ne posustaje. Nemojte se na silu trpati medju najvece i najuspjesnije klubove u drzavi, ne ide i ne stoji vam. Kao da dodje neki navijac Klisa (uz duzno postovanje) i nesto pametuje nekome ko navija za Rijeku npr. Bas vam je onaj izlet u Europu udario u glavu izgleda.
1921

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 avg 2023, 15:22

03 avg 2023, 15:21
Joj killa ne posustaje. Nemojte se nasilu trpati medju najvece i najuspjesnije klubove u drzavi, ne ide i ne stoji vam. Kao da dodje neki navijac Klisa (uz duzno postovanje) i nesto pametuje nekome ko navija za Rijeku npr. Bas vam je onaj izlet u Europu udario u glavu izgleda.
Opet ne znas citati. Nismo najuspjesniji, nismo ni najveci, ali imamo ono sto imamo i meni je dovoljno. Jesam li i gore napisao da se ne mozemo mjeriti s vama po titulama i uspjesnosti? I uopce, ko je spomenuo Velez, pricamo o tome sta su navijaci ucinili za klub. Bez obzira koliko ih je, 12 ili 120000.

Opet ti kazem, ne uvlacim se pitarima ako prozivam vas. To nije jednacina, kontas? Mrzim vas oboje, vas malo vise iz licnih razloga, ali nista narocito vise. jel jasnije

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Haksss, kogmagie46, pitara i 28 gostiju.