FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Beledija
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Beledija » 31 jul 2023, 11:10

CityCity je napisao/la:
30 jul 2023, 21:40
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
30 jul 2023, 21:00
Vidio sam danas su objavili da su krenule sezonske.
Zna li neko pošto su?
Naši kriju poput onih stranica na fb, nigdje cijene samo pišu inbox :rol: :rol:
Čuj moraš nazvati Munju da se raspitaš, šta je sljedeće? Da nam zabrane komentare što nije zabilježeno u ozbiljnom svijetu nogometa.
Penzioneri 30 KM,ostali 50 KM.
Gdje se može kupiti sezonska, na kojoj adresi

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 jul 2023, 11:55

Beledija je napisao/la:
31 jul 2023, 11:10
CityCity je napisao/la:
30 jul 2023, 21:40
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
30 jul 2023, 21:00
Vidio sam danas su objavili da su krenule sezonske.
Zna li neko pošto su?
Naši kriju poput onih stranica na fb, nigdje cijene samo pišu inbox :rol: :rol:
Čuj moraš nazvati Munju da se raspitaš, šta je sljedeće? Da nam zabrane komentare što nije zabilježeno u ozbiljnom svijetu nogometa.
Penzioneri 30 KM,ostali 50 KM.
Gdje se može kupiti sezonska, na kojoj adresi
GORE U SIMIN HANU,NA STADIONU U SLUŽBENIM PROSTORIJAMA KLUBA.Potraži Smajlovića ii Subašića-Munju.
slika
Lijevo je Smajlović ,desno Munja.Zlatni Ljiljani.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 31 jul 2023, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 jul 2023, 12:31

TuzlaCityfighter je napisao/la:
31 jul 2023, 08:11
Sobzirom na veoma tezak raspored prvih pet kola , ova tri boda imaju veliku vaznost. Ako bi uspjeli uzeti 7 bodova u prvih pet kola ja bih bio zadovoljan. Odlicni golovi Hadzica, Migi majstor se sredio, ma sve ekstra. Ima prostora za napredak u i oko kluba, organizacija, odnosi sa navijacima, nadam se da ce u tom segmentu krenuti naprijed, da kompletitamo jednu cjelinu.
Je li isljučuješ utakmicu protiv Zrinjskog? Dakle je li misliš u biti na 4 kola?
Znači još Široki,Sarajevo i Željezničar.Mi možemo pobijediti svakog od ova tri protivnika.
Ja ću kovertirati ovako , minimum 8 bodova,maksimum 10 bodova iz 4 kola(izuzimam Zrinjski, zasad) .

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 jul 2023, 12:34

Treba odigrati u subotu utakmicu protiv OFK Gradine.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 31 jul 2023, 16:58

"Kako nezvanično saznajemo, susret na Tušnju između Tuzla Cityja i Zrinjskog, duel u Doboju između Sloge i Željezničara, te utakmica na Gradskom stadionu u Banjoj Luci između Borca i Sarajeva, mogle bi biti prolongirane.
Konačni sud će dati Takmičarska komisija NFS BiH, ali je gotovo sigurno da se navedeni susreti neće igrati u predviđenom terminu. "

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 31 jul 2023, 19:43

Hazre je napisao/la:
31 jul 2023, 08:19
Sobzirom na veoma tezak raspored prvih pet kola , ova tri boda imaju veliku vaznost. Ako bi uspjeli uzeti 7 bodova u prvih pet kola ja bih bio zadovoljan. Odlicni golovi Hadzica, Migi majstor se sredio, ma sve ekstra. Ima prostora za napredak u i oko kluba, organizacija, odnosi sa navijacima, nadam se da ce u tom segmentu krenuti naprijed, da kompletitamo jednu cjelinu.
Neka makar opet otvore Fanshop jel to toliko tesko brate?? Koji je razlog sto nije otvoren Fanshop?? Realno sad
Ako fanshop ne moze otplatiti radnika koji radi, ne treba ni da postoji. Nismo uspjeli poklopiti troskove , radnika, odrzavanje i ostalo, znaci poslovanje u minusu.
Elvir Baljic

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 31 jul 2023, 19:47

tuzlac je napisao/la:
31 jul 2023, 12:31
Je li isljučuješ utakmicu protiv Zrinjskog? Dakle je li misliš u biti na 4 kola?
Znači još Široki,Sarajevo i Željezničar.Mi možemo pobijediti svakog od ova tri protivnika.
Ja ću kovertirati ovako , minimum 8 bodova,maksimum 10 bodova iz 4 kola(izuzimam Zrinjski, zasad) .
Da, bez Zrinjskog . Naravno da mozemo dobiti svakog, ali isto tako i uzgubiti. Nek bude 7-8 ja zadovoljan.
Elvir Baljic

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 31 jul 2023, 20:05

31 jul 2023, 19:43
Hazre je napisao/la:
Neka makar opet otvore Fanshop jel to toliko tesko brate?? Koji je razlog sto nije otvoren Fanshop?? Realno sad
Ako fanshop ne moze otplatiti radnika koji radi, ne treba ni da postoji. Nismo uspjeli poklopiti troskove , radnika, odrzavanje i ostalo, znaci poslovanje u minusu.
To 1000km bila plata? **** ga ja bih makar otvorio preko ljeta. Ima nas iz dijaspore.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 31 jul 2023, 21:37

Hazre je napisao/la:
31 jul 2023, 20:05
Hazre je napisao/la:

To 1000km bila plata? **** ga ja bih makar otvorio preko ljeta. Ima nas iz dijaspore.
Uvjek mozes u klubu kupiti dres sal, clansku. Ne kazem da ne treba imati, ali ne treba po svaku cjenu ici u minus.
Elvir Baljic

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 31 jul 2023, 22:13

31 jul 2023, 21:37
Hazre je napisao/la:
31 jul 2023, 20:05

Uvjek mozes u klubu kupiti dres sal, clansku. Ne kazem da ne treba imati, ali ne treba po svaku cjenu ici u minus.
Teško je održati fan šop u životu dugoročno jer treba ostvariti dobar-solidan promet što je u praksi teško izvodljivo-nešto zbog slabe kupovne moći stanovništva a ponešto i zato što će većina naših ljudi radije potrošiti novac na piće i hranu tj na roštilj i alkohol te na kahvenisanje i pokazivanje nego potrošiti novac na navijačke rekvizite.Naravno tu su i drugi razlozi npr priroda čovjeka-mnogima je konvertibilna marka golema ko kuća a značajan je broj i onih koji imaju poveću "zmiju u džepu".
Jedanput sam bio prisutan u šopu kad su navratili neki naši dijasporci koji navodno po njihovoj priči rade u Sloveniji,lafo puni su love itd,pa su navratili onako usput da nešto kupe.Razgledali su pola sata asortiman u šopu,vrtili se lijevo i desno,probali odjeću,majice,duksevi,dresovi,kape,zastavice,privjesci,šolje,figurice itd,ovo-ono,hvalisanje na kvadrat,komentarisanje svega i svačega i na kraju od svega što je bilo u šopu(a bilo je tada svega i svačega) kupili samo po jedan miris za automobil koji košta 2 KM. :D

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 31 jul 2023, 22:56

Fudbalski klub Tuzla City obavještava svoje najvijače, simpatizere, prijatelje kluba i sve one koji žele pratiti utakmice Tuzla Cityja u narednoj sezoni da će ulaznice i članske biti dostupne na sljedeći način:

ulaznice za svaku domaću utakmicu moći će se kupiti na ulazu u stadion .

članske ulaznice prodavat će se u klupskim prostorijama svakim radnim danom od 08:00-16:00 sati;

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati klupskoj sekretara na broj telefona: +387 61 284 168

Dobro došli!

press Služba F.K.Tuzla City

https://fktuzlacity.com/clanske-karte-z ... u-2023-24/

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 01 avg 2023, 10:43

Hazre je napisao/la:
Tebi hvala za te informacije.

Za mene nije iznenadjenje da fanshop ne moze poslovati pozitivno, iznenadjenje bi bilo suprotno.

Posebno u ove zadnje 3 sezone korone i radova na Tusnju gdje nisi imao 10 domacih utakmica kako treba u 3 godine...

Tu mozes jedino ili prihvatiti gubitke ili organizovati drugacije.. dati u neki butik da prodaju opremu... Ne vjerujem da je to tako komplikovano za organizovati... A ne vjerujem ni da je tako tesko sracunati da fanshop ne moze bit profitabilan...

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 01 avg 2023, 11:22

emir012 je napisao/la:
01 avg 2023, 10:43
Hazre je napisao/la:

Za mene nije iznenadjenje da fanshop ne moze poslovati pozitivno, iznenadjenje bi bilo suprotno.

Posebno u ove zadnje 3 sezone korone i radova na Tusnju gdje nisi imao 10 domacih utakmica kako treba u 3 godine...

Tu mozes jedino ili prihvatiti gubitke ili organizovati drugacije.. dati u neki butik da prodaju opremu... Ne vjerujem da je to tako komplikovano za organizovati... A ne vjerujem ni da je tako tesko sracunati da fanshop ne moze bit profitabilan...
U zivotu treba samo realno gledati stvari, onda nije tesko razumjeti odredjene posljedice. Nemamo veliku bazu navijaca, simpatizera i ljudi koji vole i iskazuju interes za nas klub. Kupovna moc (spomenuo je neko gore) nije tako jaka, tako da ne mozes ocekivati da moze lahko da se izdvoji 100 km za dres i jos par stvarcica. Uz sve finansijske izdatke koje Azmir ima za klub, ja mu ne zamjerim sto neke stvari nisu na odgovarajucem nivou, jer brdo para se izdvaja , nemas prihoda od budzeta, tako da stvarno neke stvari moramo da progutamo i pokusamo razumjeti.
Elvir Baljic

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 01 avg 2023, 16:25

emir012 je napisao/la:
01 avg 2023, 10:43
Hazre je napisao/la:

- Meni se sviđa ideja da se ponudi saradnja nekom dućanu .Eh sad, po meni,dućan bi morao biti u centru grada i radi kluba i radi prodaje.Imaju dućani preko puta Šarane-Stare džamije u Gradskoj ulici kod skvera koji prodaju razne stvari a koliko se sjećam i dresove klubova.Ta ulica od Skvera pa prema Čaršijskoj česmi a zatim preko Korzoa do" Meše i Ismeta" je glavna tuzlanska avenija,Kao Ferhadija u Sarajevu.Sve živo što Tuzlom prođe ,prođe ovom ulicom.Puno znači gdje se nalazi dućan.Zatim, na svakoj utakmici na Tušnju treba jedan prodajni štand postaviti kod restorana ,odmah poslije ulaza u stadion.Svega po malo izložiti pa ispipati kakvo je interesovanje.
--------------------------------
Evo na fotografiji koja je nastala u ljeto-jesen 2019 vidimo dosta ljudi na tribini u plavim bojama.
slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 02 avg 2023, 15:15

Hajde da vidimo u petak kakav je Široki ove sezone.Gostuju Posušju .
U prethodnoj sezoni smo imali dobar skor s njima .pobjeda 4-1D,remi 1-1G,poraz 0-1G i remi u Kupu 2-2G.
Imaju 8 igračaiz Hrvatske.Nedavno su dobili 2 Juniora Hajduka(Capan (19) i Vrcić (18) na posudbu.I po TM su povećali vrijednost ekipe €5.85m.Mi po TM vrijedimo €3.38m.Do duše kod nas 4 igrača ,među njima i Migi nisu još procijenjeni.Najveća nepoznanica u našem BH fudbalu je njihov novi trener Marijan Budimir (42g).Preferira formaciju 4-3-1-2. On je imao veliki uspjeh sa Juniorima Hajduka na Evropskoj sceni.Igrali su finale UEFA-a Lige prvaka za Juniore.Poraz od AZ 67,0-5.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 03 avg 2023, 12:47

Zar cemo stvarno uci u sezonu sa Hadzicem kao jedinim pravim napadacem?
Ne svidja mi se to nikako...

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 03 avg 2023, 13:00

emir012 je napisao/la:
03 avg 2023, 12:47
To govorim cijelo vrijeme..sve ok Hadzic dosao malo sebi. Ali cekam samo kad ces se povrjediti. Kaze Balja nije problem dovoljno je ovo. Mogu drugi pokriti tu poziciju. Nema sanse ali eto. Pantelic da igra spica onda. Vidjeli smo na sta je to licilo. Sve ovo stoji, stvarno fina momcad i pasu izgleda svi. Ali eto po meni isto treba jos jedna klasicna devetka.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 03 avg 2023, 16:02

Hazre je napisao/la:
03 avg 2023, 13:00
emir012 je napisao/la:
To govorim cijelo vrijeme..sve ok Hadzic dosao malo sebi. Ali cekam samo kad ces se povrjediti. Kaze Balja nije problem dovoljno je ovo. Mogu drugi pokriti tu poziciju. Nema sanse ali eto. Pantelic da igra spica onda. Vidjeli smo na sta je to licilo. Sve ovo stoji, stvarno fina momcad i pasu izgleda svi. Ali eto po meni isto treba jos jedna klasicna devetka.
Dobar napadač bi dobro došao iako se ne slažem da to mora biti klasični centarfor. Niko i nema dva visoka sidraša, napadač tipa Smajlagića ili Lendrića bio bi bingo dobitak. Mašović može glatko zamijeniti Hadžića ako zatreba, bar na krilima nismo siromašni. Nadam se dobroj sezoni ... prije svega efikasnom napadu i puno boljoj odbrani . Bekovi su bolji a sa štoperima ako smo pogodili( Ristić, Bihorac i Mesa) trebalo bi to izgledati dobro.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 avg 2023, 16:26

Hazre je napisao/la:
03 avg 2023, 13:00
emir012 je napisao/la:
Nemoj slutiti.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 03 avg 2023, 16:34

Prvenstvo je počelo.Gotovo je sa prinovama.Mi se trebamo Bogu moliti da Ordagić uskoro bude spreman za igru.Svaki klub ima glavnog centarfora,Onaj drugi je predodređen za rezervnu klupu.Neće niko ko je kvalitetan i bio do sada negdje prvotimac doći da bude rezerva.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.