Veliki vjernice Allah se piše velikim pocetnim slovom,za pocetak to pa onda možes na sportske teme.Deen je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:43Ja ti kazem da lazes, da pojma nemas sta pricas, kunem se allahom i svjedocima da je to tako ali eto kome se ima pravdati nekome ko ima sliku od hasbulla, sta ces tu ocekivat, stavije sliku od insana koja ima bolest ali eto to je tvoj karakter, za tebe je sve laz i zajebancija,ElCartel11 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:35Ma tebra mene prvo zaboli za tebe i taj tekst. Ja ti samo kažem kako jeste. Mozda da SIMPATISE zeljkana, ali navijač sigurno nije.
Lik navija samo za Hajduk, pa u Splitu je babo.
A ako je tebi lakse okej jeste Ibricic mrtvi Zeljovac, prve rijeci koje je izgovorio bile su Vaso Miskin ovaj Željezničar.
Fasadu na kuci i auto vozi u plavoj boji. Na kuci u Sanskom Mostu ima grb Željezničara.
samo tako nastavi sa lazima, da ti allah oprosti tvoje lazi i tvoje grijehe, amin!
BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Europi 23/24
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jestel vi luk povadilijedanjeborac je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:05I?rishovski je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:16Joj vidjet ćeš večeras teferiča u Banja Luci... Vico,Dodo i garant Vučić na stadionu... A sa tribina raja sa biroa i ona sto radi u Federaciji za minimalac,skandira Kosovo Srbija.. a pickhousti Vučić popravlja naočale,onako crven i kiselo se smješka,a iza gola doveli djecu da igraju igre s Kosova na poluvremenu![]()
Nemaš veze ni sa Banjalukom, ni sa Borcem,ni sa Republikom Srpskom. Te gluposti koje pišeš, okačiš mačku o rep. Ako je dosadno u smogistanu,pravac Herceg Novi,da udahneš svježeg vazduha. Da ne budem drzak, baš nas racku boli šta vi mislite o nama i još više da li se vama sviđa to što mi radimo. Jednostavno, bole nas brige.
prošo aliđun
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ma kakvi plavi strumfovi o cemu ti hahaha XDexFighter1926 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:45Prije sam navijao za Sarajevo, dok me policija nije prebila, sad navijam za ŽeljuAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:16Respect, pogotovo za ovo boldiranoDeen je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:11
Prije da tacno, ali sad vise ne, meni je ovo postalo cirkus godinama vec a od mali nogu sam navijaju ali kome da se pravdam, i smijem se zbog toga jer uvjek iste greske se pravi, naravno sad ce neko reci da ja nisam voleo sarajevo nikada i bla bla, ali ima boga i on zna sve, tako da opusteno ljudi moji, nek budu svi prvaci nek smo svi sretni i veseli![]()
![]()
![]()
Navijam za farani, klaksvik koji treba da budu primjer svim bh klubovima da je sve moguce uz dobar rad

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Upravu si hvala ti da se me popraviomiky_hz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:50Veliki vjernice Allah se piše velikim pocetnim slovom,za pocetak to pa onda možes na sportske teme.Deen je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:43Ja ti kazem da lazes, da pojma nemas sta pricas, kunem se allahom i svjedocima da je to tako ali eto kome se ima pravdati nekome ko ima sliku od hasbulla, sta ces tu ocekivat, stavije sliku od insana koja ima bolest ali eto to je tvoj karakter, za tebe je sve laz i zajebancija,ElCartel11 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:35Ma tebra mene prvo zaboli za tebe i taj tekst. Ja ti samo kažem kako jeste. Mozda da SIMPATISE zeljkana, ali navijač sigurno nije.
Lik navija samo za Hajduk, pa u Splitu je babo.
A ako je tebi lakse okej jeste Ibricic mrtvi Zeljovac, prve rijeci koje je izgovorio bile su Vaso Miskin ovaj Željezničar.
Fasadu na kuci i auto vozi u plavoj boji. Na kuci u Sanskom Mostu ima grb Željezničara.
samo tako nastavi sa lazima, da ti allah oprosti tvoje lazi i tvoje grijehe, amin!
Zasto je prihvatio ponudu za posao onda? Vjerujem da bi svaki pravi navijac zelje to jasno odbio, bez obzira na pare, radi se o principu. Vani je vec dvadeset godina, para u karijeri je zaradio vise nego dovoljno, imao je siguran posao u uređenoj drzavi kakva Slovenija i jeste, da gaji bilo kakve simpatije prema zelji vjerujem da bi ponudu bez razmisljanja odbio. Ako vas bar malo tjesi ta informacija da navija za zelju onda tako i gledajte na njega, niko vam ne brani. Ali ono sto se sigurno zna da je navijac Hajduka i da vrlo cesto posjecuje njihove utakmice. Napravite vec jednom distinkciju izmedju navijaca i simpatizera. Od hrvatskih klubova, najdrazi mi je Hajduk, ali ponudu za posao od Dinama bih prihvatio bez razmisljanja
. Rivalstvo na pravi nacin osjecaju samo istinski navijaci i tu nema dilema po pitanju ovakvih stvari.

Ibricic je zeljovac, to je odavno poznato, al ne vidim razlog za neku frku oko toga.
Ako je zeljovac, nije zlocinac...jbt koliko smo otisli u q kao drustvo
Uostalom, ionako ce ga Mirvic nogirati kao i njegove prethodnike
Ako je zeljovac, nije zlocinac...jbt koliko smo otisli u q kao drustvo

Uostalom, ionako ce ga Mirvic nogirati kao i njegove prethodnike

Kakve veze ima Ibričić sa nastupima bh klubova u evropi?
Idemo veceras i Borac i Zeljo po prolaz.
Idemo veceras i Borac i Zeljo po prolaz.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Divi tarapi navija za Nefci.Sta će lakse mu onda podnijet poraz Diveva od Sloge.Ocekujem veceras vatromet pitica kad ispadnemo.Sta ćeš nije im lako.Ali sad imaju Ibričićem i Slovenca.Liga nece bit zanimljiva.Prvak se vec zna.Hajmo Zeljo gazi Nefcad.
Ma kakva frka oko toga bezveze se ljudi nerviraju, ja nesto napisao ljudi to odmah okrenu kao da sam zapalio drzavu ili nekoga napao, tobejarabi, nemozes ni pisati nesto a da se neko ne naljuti, samo ti okrenu rijeci i onda uvrede dobijas, a kofol kulturni ljudi i sve oni znaju, hajd nek oni znaju sve, nek bude sve kako oni kaze, svako ce doci na svoje,
Bitno je danas da bh klubove napreduju i da bude danas dobra noc za nase prestavnike
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Lagano se sprema za tekmu, pa u obližnju kafanu da se gleda Željo i Borac. Banjalučani, budite sigurni da ima raje iz Sarajeva da navija za vas. 1-0 je jako aktivan rezultat a možda i bolji da se odmah zaganja protivnik a ne igra na produžetke što je Vinkov uobičajeni metod.
Sretno večeras, pa da slavimo 3 kluba u 3. pretkolu

Sretno večeras, pa da slavimo 3 kluba u 3. pretkolu

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Kao sto ni 80 posto vas nema veze s banja lukom a vise navijaca partizan I zvijezda u bl imaju od borca...a taj smogistan ima veci bdp od okupiranog dijela bosne koji pokusavate pretvoriti u svetosavski krmetnjak, a jako veliki broj pravoslavnih talibancica I talibanki svaki dan skine opanke ,obuce cipele I dodze u taj smogistan da zaradi dnevnicu.. da je ovaj rishovski patetican jeste kao I ostatak baliluka koji od vas ocekuje da prestanete biti pravoslavni talibani I guslaci svetosavske sizofrenije..jedanjeborac je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:05I?rishovski je napisao/la: ↑03 avg 2023, 14:16Joj vidjet ćeš večeras teferiča u Banja Luci... Vico,Dodo i garant Vučić na stadionu... A sa tribina raja sa biroa i ona sto radi u Federaciji za minimalac,skandira Kosovo Srbija.. a pickhousti Vučić popravlja naočale,onako crven i kiselo se smješka,a iza gola doveli djecu da igraju igre s Kosova na poluvremenu![]()
Nemaš veze ni sa Banjalukom, ni sa Borcem,ni sa Republikom Srpskom. Te gluposti koje pišeš, okačiš mačku o rep. Ako je dosadno u smogistanu,pravac Herceg Novi,da udahneš svježeg vazduha. Da ne budem drzak, baš nas racku boli šta vi mislite o nama i još više da li se vama sviđa to što mi radimo. Jednostavno, bole nas brige.
Zelji treba puno srece veceras , sanse 30%. A borac mislim nema ni 10% sanse.
Ako neka santa coloma iz andore moze iznenadti ovu sutjesku, ili onaj klaksvik onoga hackena, moze i zelju da iznenadi nefcija, danas svi znaju igrati, to sto je prije 15 godina bilo nemoguce, danas je moguce sve i da je sanse 1% moras igrati do kraja i borit se
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel ovo u rombu Željeznicar igra,ili je ovo samo po Uefi? Bila bi to cetvrta formacija u 4 utakmice Bašica ,teško ga je skautirat sa ovim promjenama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Austrija je obična taraba, i ovaj jadni borac ima neke šanse.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tobol izbacio Basel.Zrinjski lani izbacio Tobola a Basel igrao polufinale KL. 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.