FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Mirvicu, hvala sto si me natjerao da jedem **** koja sam posrao o tebi. Dobar, mlad trener koji je zeljan dokazivanja, odlican izbor 

-
- Kontakt:
Podmecu sa svih strana,od ovih bivsih igraca,trenera itd namirisali pare pa da se udome. Nije bas lako ni Mirvicu koliko god da neko to misli,dovoljno je vodjeti kako ga ovdje nazivaju,pa onda novinari sta pisi,izjava kapitena zvanom vrabac da je Sarajevo izgubilo dusu. Kapitenu,dok je HZ i ostalih nasih navikaca Sarajevo nikad dusu izgubit nece. Nemamo rezultate od kad je Mirvic tu,medjutim treba gledat malo sire cjelokupnu situaciju. Ja licno tesko podnosim svaki poraz,svi su mi krivi poslike poraza ali vidim da se Mirvic trudi i daje sebe maksimalno,treba mu neki bas dobar savjetnik a ne da ga ublehe savjetuju jer on misli da su to legende kluba.
Ovo treba na transparent napisati i okaciti preko citavog istoka.
Umrite dusmani
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Na koliko godina je potpisan ugovor?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moja neka pretpostavka je 2+1, sad će ubrzo i klub objaviti sigurno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da mozemo biti zadovoljni imenima koja su dosla. Podrska i vrijeme trebaju ako hocemo rezultat. Medjutim, s obzirom da toga kod nas nema tesko je biti optimista.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Garant. Jer je u jednom momentu spomenuo, onako usput, ciklus od 3god. Sigurno je to to.
- FKS -
- morsecode
- Kontakt:
Da li je sljedeca domaca Posusje? Iskreno volio bi vidjeti 10 k+ na tekmi, pokazati momcima i novom treneru da im cuvamo ledja. I njima bi sigurno to znacilo, puno je negativne energije, sigurno im je palo i samopouzdanje.
I ja sam ljut bio poslije Sloge, kritkovao, nervirao se, ne volim kad gubimo jbg, ali podrsku cu uvijek dati i opet se vracam na stadion.
Novom treneru dati vremena, smanjiti ocekivanja jer ovo nije njegov tim. Sretno svima

I ja sam ljut bio poslije Sloge, kritkovao, nervirao se, ne volim kad gubimo jbg, ali podrsku cu uvijek dati i opet se vracam na stadion.
Novom treneru dati vremena, smanjiti ocekivanja jer ovo nije njegov tim. Sretno svima

"To je jednostavno SARAJEVO"
Pisao sam par puta da nema brige sto se Mirvica tiče.
Čuj onog nazovi novinarcica ko da je sa ovog foruma stigao.
Djaba vam dušmani,Bordo Gigant ide jako i još jače.
Šta kaže Mirvic “plan ulaganja i stvaranja tima,proces 3 godine”.
Šta kaže trener”impresioniran sam vizijom Predsjednika Mirvica”.
Pa šta ste mislili vi botovi sto visite na ovoj temi i pokušavate unijeti nemir i razdor.
Da su ovde došli ulagači tipa mashnica i kamiondjija?
Ovo je velika priča i samo nam sada treba malo sportske srece i uspjeha.

Čuj onog nazovi novinarcica ko da je sa ovog foruma stigao.
Djaba vam dušmani,Bordo Gigant ide jako i još jače.
Šta kaže Mirvic “plan ulaganja i stvaranja tima,proces 3 godine”.
Šta kaže trener”impresioniran sam vizijom Predsjednika Mirvica”.
Pa šta ste mislili vi botovi sto visite na ovoj temi i pokušavate unijeti nemir i razdor.
Da su ovde došli ulagači tipa mashnica i kamiondjija?
Ovo je velika priča i samo nam sada treba malo sportske srece i uspjeha.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Svaka CAST Mirvi na “nema nazad FK SARAJEVO je vise od biznisa”
Kao i za kosevo..
Sad se ujedinit otic na trening u ponedeljak i pitat sta igraci ss sd zeli od nas
Mora se napravit senergija i dat podrska bez obzira kakvi rezovi bili, al kljucno je kad nejde kad se gubi kad je igra losa da mi budemo turbo vjetar u ledja
Kao i za kosevo..
Sad se ujedinit otic na trening u ponedeljak i pitat sta igraci ss sd zeli od nas
Mora se napravit senergija i dat podrska bez obzira kakvi rezovi bili, al kljucno je kad nejde kad se gubi kad je igra losa da mi budemo turbo vjetar u ledja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Petak u 21h mada još nije 100% potvrđeno. Moramo zvati raju kako god znamo i umijemo da ponovimo posjetu protiv Sloge.morsecode je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:27Da li je sljedeca domaca Posusje? Iskreno volio bi vidjeti 10 k+ na tekmi, pokazati momcima i novom treneru da im cuvamo ledja. I njima bi sigurno to znacilo, puno je negativne energije, sigurno im je palo i samopouzdanje.
Novom treneru dati vremena, smanjiti ocekivanja jer ovo nije njegov tim. Sretno svima![]()
![]()
Ko nama uvali ovu prevaru od Rogica yebem nam sve glupo, kako moze valjat golman koji je ispo iz lige a ti se planiras boriti za prvaka???? Kakooo????
Trako panjina samo takva, jedva cekam da ode iz kluba bezmozgovic
Mirvicu we need CB and GK!!!!!!!!!!!
Trako panjina samo takva, jedva cekam da ode iz kluba bezmozgovic
Mirvicu we need CB and GK!!!!!!!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Los termin jer ako ne grijesim to je noc otvorenja SFF.MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:30Petak u 21h mada još nije 100% potvrđeno. Moramo zvati raju kako god znamo i umijemo da ponovimo posjetu protiv Sloge.morsecode je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:27Da li je sljedeca domaca Posusje? Iskreno volio bi vidjeti 10 k+ na tekmi, pokazati momcima i novom treneru da im cuvamo ledja. I njima bi sigurno to znacilo, puno je negativne energije, sigurno im je palo i samopouzdanje.
Novom treneru dati vremena, smanjiti ocekivanja jer ovo nije njegov tim. Sretno svima![]()
![]()
A svi znamo da gro raje ide na sve to, da se opija i cuga.
- FKS -
- morsecode
- Kontakt:
Petak?MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:30Petak u 21h mada još nije 100% potvrđeno. Moramo zvati raju kako god znamo i umijemo da ponovimo posjetu protiv Sloge.morsecode je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:27Da li je sljedeca domaca Posusje? Iskreno volio bi vidjeti 10 k+ na tekmi, pokazati momcima i novom treneru da im cuvamo ledja. I njima bi sigurno to znacilo, puno je negativne energije, sigurno im je palo i samopouzdanje.
![]()

Jel to nesto sa arenom kao dogovoreno od strane saveza da se igra petak-subota-nedjelja ili?
"To je jednostavno SARAJEVO"
- Shategabri
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to traje 7 dana i fajront.. može se vala odvojiti 2 sata za utakmicuHajdeee je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:34Los termin jer ako ne grijesim to je noc otvorenja SFF.MortemHz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:30Petak u 21h mada još nije 100% potvrđeno. Moramo zvati raju kako god znamo i umijemo da ponovimo posjetu protiv Sloge.morsecode je napisao/la: ↑03 avg 2023, 19:27Da li je sljedeca domaca Posusje? Iskreno volio bi vidjeti 10 k+ na tekmi, pokazati momcima i novom treneru da im cuvamo ledja. I njima bi sigurno to znacilo, puno je negativne energije, sigurno im je palo i samopouzdanje.
![]()
A svi znamo da gro raje ide na sve to, da se opija i cuga.
Mislim da Mirvic ima ozbiljne i vrlo skore planove za izgradnju bordo arene.
Da je u pitanju iole uredjenija država, do sad bi je izgradio zasigurno.
Da je u pitanju iole uredjenija država, do sad bi je izgradio zasigurno.
NEMA NAZAD

E nek mu ga je sukno Mirvic !
**** iz doline dugova !

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Zamisli šetalicu na sjeveru "NEMA NAZAD", Mirva bi do kraja avgusta kavanija doveo
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Anpa, Bejker, feniksptica, greenwood, HariTz, leo1946, MaroonBjelave, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, samoFKS, Zagor i 110 gostiju.