Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Only uvijek bio glas razuma. Hvala drug 

Stupcanica > Svi ostali ucesnici Prve lige FBiHOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 13:241946-92: Sloboda > Čelik
1992-96: Čelik > Sloboda
1996-22: Sloboda > Čelik
THE END.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Petak, lijepo vrijeme, a samim tim i navijači seljačkog nižerazrednog kluba uzbuđeni što će ponovo igrati sa Slobodom iz Tuzle 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Steta samo sto ste vi u bojkotu pa necete pratiti utakmice. Bez vas dvadesetak - nije to to.
-
- Kontakt:
Tuzlaci kace slike punih tribina 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Čelikovo "pojačanje"Anes Mašić.

- prisonbreak
- Kontakt:
Sta hoces reci? Da nije pojacanje ili da nece doci?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
zar ih ima toliko , ne pretjeruj
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
Jesam li ja dobro vidio il mi se ipak cini da Zenićani ismijavaju nasu brojku na tribinama?
Volim tebe, više od sebe
Cini ti se, komplet BiH sastavlja s vama viceve o brojnosti. A to 20 sto se spominje to se vjerovatno aludira na vase proteste uz opravdanje islo se u Portugal.antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 16:55Jesam li ja dobro vidio il mi se ipak cini da Zenićani ismijavaju nasu brojku na tribinama?

-
- Kontakt:
Pa i ne primjetim bas, al eto ako ti tako kazes.FliX je napisao/la: ↑04 avg 2023, 17:01Cini ti se, komplet BiH sastavlja s vama viceve o brojnosti. A to 20 sto se spominje to se vjerovatno aludira na vase proteste uz opravdanje islo se u Portugal.antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 16:55Jesam li ja dobro vidio il mi se ipak cini da Zenićani ismijavaju nasu brojku na tribinama?![]()
Al vi ste ocigledno iskompleksirani sa svim sto se veze za nas, pa tako da me ne cudi kakvim sve nebulozama ovdje pokusavate nesto nametnuti.
I na kraju sve da je tako, a nije, vi nam ne mozete pricat o nekim brojkama. Znam da ce vama bit mjerilo zadnja godina-dvije, tu jedino i licite na neku normalnu grupu.
Volim tebe, više od sebe
Ma hajd i za brojnost, al jel macak aminovao zahtjeve navijaca kolika je pinka u pitanju da se grupa pogura.
- BatistutA19
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A da se idemo malo dalje u prošlost, da se ne vezemo samo za zadnje dvije godine?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 19:27[media][/media]
Klis -Čelik u Konjicu Robijaši za tuzlake ,vas na Tusnju ni cetvrtina nije bilo ni u PL
Malo se podigli i sad oni kao neka grupa

Kod nas grupa u totalnom raspadu. Nikad vise nije bila podjeljena i opet smo tu negdje s vama
Volim tebe, više od sebe
- prisonbreak
- Kontakt:
antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 20:09A da se idemo malo dalje u prošlost, da se ne vezemo samo za zadnje dvije godine?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 19:27[media][/media]
Klis -Čelik u Konjicu Robijaši za tuzlake ,vas na Tusnju ni cetvrtina nije bilo ni u PL
Malo se podigli i sad oni kao neka grupa![]()
Kod nas grupa u totalnom raspadu. Nikad vise nije bila podjeljena i opet smotu negdje s vama

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- BatistutA19
- Kontakt:
Bgm niste trenutno ni blizu sad sa nama ali sad sta je kod vas problem ja ne znam da li podjele,smjene generacije,odlasci tuzlaka ko ce znat..Mislim svi smo mi pali da se ne lazemo ali vi ste bas pravo u zadnjih nekoliko sezona i vidi se po ovim desavanjima da nikakvog otpora niste napravili ovim bilmezima a kamoli preokrenuli u vasu korist .Ja sam gledo neke vase tekme u PL zadnje vrijeme majkemi kod kuce vas nije bilo 20 na nekim utakmicama a gostovanja da ne pricam.,ovi samo realno pisu.Nije ono nikom lahko danas !!Meni samo nisu jasne Fukare ne znaju sta hoce i ne drze se tog nekog pravca hocu to i to i do kraja a ne od bojkota do pojacanja do ovih smjesnih zahtjeva samo da se vrate na tribine a da im se ne smiju.Pa ko to proglasi bojkot i prekine osim Fukara i ko ce te shvatit inda ozbiljno od simpatizera ili ovih sto su u klubu...Sretno vama od srca vam zelim 1 mjesto i da sve rijesite probleme i da se sretnemo u PL ali zdravi i jaki.antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 20:09A da se idemo malo dalje u prošlost, da se ne vezemo samo za zadnje dvije godine?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 19:27[media][/media]
Kod nas grupa u totalnom raspadu. Nikad vise nije bila podjeljena i opet smo tu negdje s vama
Do 1945 unazad mozes ici i nikad necete bolji biti. Smijesno i pricati o tomeantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 20:09A da se idemo malo dalje u prošlost, da se ne vezemo samo za zadnje dvije godine?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 19:27[media][/media]

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ja samo kazem, da se malo odmaknemo u dalju proslost i kad se sve sabere, nista posebno ne odskacete od nas.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 20:35Bgm niste trenutno ni blizu sad sa nama ali sad sta je kod vas problem ja ne znam da li podjele,smjene generacije,odlasci tuzlaka ko ce znat..Mislim svi smo mi pali da se ne lazemo ali vi ste bas pravo u zadnjih nekoliko sezona i vidi se po ovim desavanjima da nikakvog otpora niste napravili ovim bilmezima a kamoli preokrenuli u vasu korist .Ja sam gledo neke vase tekme u PL zadnje vrijeme majkemi kod kuce vas nije bilo 20 na nekim utakmicama a gostovanja da ne pricam.,ovi samo realno pisu.Nije ono nikom lahko danas !!Meni samo nisu jasne Fukare ne znaju sta hoce i ne drze se tog nekog pravca hocu to i to i do kraja a ne od bojkota do pojacanja do ovih smjesnih zahtjeva samo da se vrate na tribine a da im se ne smiju.Pa ko to proglasi bojkot i prekine osim Fukara i ko ce te shvatit inda ozbiljno od simpatizera ili ovih sto su u klubu...Sretno vama od srca vam zelim 1 mjesto i da sve rijesite probleme i da se sretnemo u PL ali zdravi i jaki.antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 20:09A da se idemo malo dalje u prošlost, da se ne vezemo samo za zadnje dvije godine?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 19:27[media][/media]
Sto se tice svega, TM su ispred svih, HZ i Ultrasi tu negdje, ostalo sve u pet deka.
Ova godina je za nas kao grupu mozda jedna i od gorih, kad se uzme u obzir sta se sve desavalo.
A poslije bojkota gostovanja su odradjena, pa s kakvom-takvom brojkom.
A navest cu ti primjer, npr moja podgrupa, gdje nas je bilo cca 50 ljudi, niko vise nije u kopu. Dobar dio raje je vani, ostali zbog svojih razloga ne dolaze, a svi smo redovni na zapadu i na sjeveru.
Isto tako svaku utakmicu vidjam u grupicama momke koji su do 3-4 godine unazad bili u kopu, sad vise ne idu.
Razloga je veliki broj i cisto sumnjam da ce se ti ljudi ikad vratiti, jer nema vise tih ljudi koji bi nas mogli sve vratiti i okupiti.
Volim tebe, više od sebe