BatistutA19 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 02:08
mk1008 je napisao/la: ↑04 avg 2023, 21:50
Kakvoo suđenje ocekujete, pogotovo mi koji smo tek usli u ligu, Celik, Sloboda?
Kakva je situacija sa suđenjem do sad bila, ako ima neko ko je pratio ovu ligu?
S obzirom na sudenje u PL koje je ravno katastrofi osim kad sudi Peljto, mislim da nece biti vecih odstupanja.
Sto govori o tome koliko nam je jadan fudbal
Ja cu ti rec sudjenje u barazu sa Klisom prva utakmica ,ne znam onaj sudija iz Gorazda kako mu ime prezime ali je sudio pa mogu rec europski bez ijedne greske i u revansu u Zenici je isto sudjenje bilo extra..Ja vijerujem da je se i sudjenje popravilo samo sto mi vecinom svi gledamo navijacki .Moze se pogresit grese i najbolje svijetke sudija.Ja mislim da nam su nam igraci ko sudije mi bi igrali grupne lige u Europi.Samo nikad jaca liga mislim
Nadam se da si upravu.
Samo vjerujem da ce se i druge ekipe nalozit kad igraju sa Slobodom i Celikom , da ce zapet vise neg inace, tako da ce nam s te strane bit tesko.
A mislim i da ce sudije , cast izuzetcima namjerno nas ostetit da bi izvukli pare od nas jer su i oni svjesni ambicija klubova poput Slobode i Celika.
A pogotovo dodaj na to cinjenicu budzet nas, i Stupcanice. Imamo najvece budzete u ligi.
Mislim da cemo imat poseban tretman od sudija, al nadam se da grijesim..
A to da je ovo do sad jedna od najjacih sezona otkako postoji Federalna liga itekako
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫