FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro jutro raja. Da li sam dobro skontao ove koeficijente, ako se neko razumije bolje, neka me ispravi.
Mi smo u sezoni 2018/2019 imali koeficient 1.500, a u ovoj 2023/24 također 1.500. Dakle, ako/kad se sljedeće godine kvalifikujemo u Evropu mi ćemo imati isti koeficient kao i ove godine, odnosno 2.500, jer se gleda samo zadnjih 5 godina i briše nam se sezona 2018/19? Tek kada iduce godine napravimo neki rezultat, možemo popraviti koeficient, jer nam je u sezoni 2019/20 bio nula? Samo me još zanima kako se dobijaju bodovi, do sada sam mislio da se dobijaju 500 za remi i 1000 za pobjedu, ali mi onda nema logike da za ovu godinu imamo 1500, a za godinu kada smo izgubili od Macabija imamo 1000, a imali smo samo poraz.
Na ovoj stranici sam pratio koeficient:
https://www.football-coefficient.eu/tea ... rid-page=2
Mi smo u sezoni 2018/2019 imali koeficient 1.500, a u ovoj 2023/24 također 1.500. Dakle, ako/kad se sljedeće godine kvalifikujemo u Evropu mi ćemo imati isti koeficient kao i ove godine, odnosno 2.500, jer se gleda samo zadnjih 5 godina i briše nam se sezona 2018/19? Tek kada iduce godine napravimo neki rezultat, možemo popraviti koeficient, jer nam je u sezoni 2019/20 bio nula? Samo me još zanima kako se dobijaju bodovi, do sada sam mislio da se dobijaju 500 za remi i 1000 za pobjedu, ali mi onda nema logike da za ovu godinu imamo 1500, a za godinu kada smo izgubili od Macabija imamo 1000, a imali smo samo poraz.
Ima tu i koeficijent ligeZgevenger je napisao/la: ↑06 avg 2023, 10:13Dobro jutro raja. Da li sam dobro skontao ove koeficijente, ako se neko razumije bolje, neka me ispravi.
Zar koeficient lige ne odlučuje samo u kojem pretkolu ćeš igrati? Recimo Sarajevo je po svom koeficientu u prva 2 pretkola bilo nosioc, ali su zbog koeficienta lige krenuli u prvom? Iduće godine će i drugoplasirani kretati iz prvog pretkola konferencijske, bez obzira na vlastiti koeficient.NAPADAJ je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:15Ima tu i koeficijent ligeZgevenger je napisao/la: ↑06 avg 2023, 10:13Dobro jutro raja. Da li sam dobro skontao ove koeficijente, ako se neko razumije bolje, neka me ispravi.
Pozitiva su navijaci trener Ovcina.Negativa su Bekric pustanje Santosa Hodzica Hame i mozda Mekica i dovodjenje Drlje i Turjananina ili kako se zove.Imam opravdan strah a to je.Zaostatak i prvih 5 kola za vodecim jer nemamo igraca za prvih 11 radi povreda i prodaja.Klupu ne racunam jer klupa nam sluzi samo za guzice spustit.Pozdrav plavoj braci.
Hulahopka/alijagapetkim banovan zbog korištenja dva nicka.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cekamo novi nick da izroni
Koliko ce mu trebati,
Dan
Dva dana
Tri dana
Sedmica

Koliko ce mu trebati,
Dan
Dva dana
Tri dana
Sedmica

-
- Kontakt:
Sad treba napraviti kompilaciju postova gdje sam sebe citira, satro se svadja nesto, pa ispravlja prvi s drugog nicka, pa se onda ukljucuje s treceg, psuje sam sebi s cetvrtog
Eto ga nazad za manje od 7 dana, ali uzivajmo dok mozemo. Samo zapamtiti, kad se pojavi neko novi, taj je Hulahopka dok se ne dokaze suprotno. 

1921
Svaka ti cast kako si brzo skonto

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- KONTRASVIH
- Kontakt:
AlijagaPetkim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:48Sreca pa imam desetogodišnju da se ne moram s derbi navijacima boriti za kartu

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑15 jul 2023, 10:33Samo igraci koji su bili u trenaznom procesu mogu igrati. Ovcina koji godinu ipo nije igrao ne može biti u sastavu. To je takoAlijagaPetkim je napisao/la: ↑15 jul 2023, 10:26Dokaz post iznad je koliko ljudi nemaju pojma o sportu. Koliko se to nista ne gleda,ne prati, ne razumije.
Najgori dva igrača su bili Rustem i Kosoric. Tu im je parirao Mekic. Niti jedan njihov napad na sredini terena nisu presjekli,to mislim na vezni red. O Kosoricu ne treba trošiti riječi. Penzija već prekosutra u Pio Mio predati.
Sporo, tromo, bez ideje u veznom redu. A pri tome zadnja linija prespora.
Mi ako ne počnemo da koristimo nove, svježije igrace,primit ćemo tri gola za poluvrijeme.
Stilic nas najbolji igraci i jedini koji može nesto uraditi u kreaciji. Stilic kad je imao 20 godina pa do danas nikad nije bio trkač, niti je trcao, suludo je tražiti od njega da ganja. Al ljudi ne znaju to. A misle da znaju što je najveći problem u svemu.....

Sa nickom sanjinlego je tek pravio dar mar, to mu je mozda i najludja faza.
Hulahopka je napisao/la: ↑19 apr 2023, 16:49I to oni koje ti tjeras. De se dogovori s sobom,jel dobro rade ili ih otjerati?sanjinlego je napisao/la: ↑19 apr 2023, 16:29Otvorili smo i TikTok .. ajde dobar potez, konačno dobre stvari van terena .. samo nastaviti, podici marketing tako ..
Hulahopka je napisao/la: ↑24 mar 2023, 14:57Banujte ovog lazova s teme.sanjinlego je napisao/la: ↑24 mar 2023, 14:40Za sada, ništa od Santosa .. neka, tako nam i treba, dva najbolja igrača idu za koliko, za VELIKU NULU .. dovedite opet nekog, ali može ugovor na 6 mjeseci pa nek nam opet zaprdi ..
Šta smo ih vratili u život, izvukli, a zaradili kiiiiii ..![]()

1921
-
- Kontakt:
Kakav retard moras biti da napises kritiku sa jednog profila i onda sa drugog odgovaras na tu istu kritiku sa jos jednom kritikom na racun kluba 

Možda mu je rođak sa prvog sprata, samo koriste isti wi fi. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sa zadatkom je bio tu.
Nebitan lik, ne pridavati pažnju. Samo Željo!
Nebitan lik, ne pridavati pažnju. Samo Željo!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Najjači, godinama ne odustaje, kakva li je to dijagnoza
Nego, možemo li nakucati 10 milja protiv Borca?
Ja mislim da su momci to zaslužili zbog ove četiri tekme u Evropi, odličan termin, dijaspora je još uvijek tu, ne znam samo kakvo će vrijeme biti ali ni to nam više nije problem s ozbirom da ne može biti baš zima, tri tribine su natkrivene, Manijaci su svakako tu taman da krampe padaju
Ko izda pizda kratko rečeno

Nego, možemo li nakucati 10 milja protiv Borca?

Ja mislim da su momci to zaslužili zbog ove četiri tekme u Evropi, odličan termin, dijaspora je još uvijek tu, ne znam samo kakvo će vrijeme biti ali ni to nam više nije problem s ozbirom da ne može biti baš zima, tri tribine su natkrivene, Manijaci su svakako tu taman da krampe padaju

Ko izda pizda kratko rečeno

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma vratit će se ovaj bolesnik do tekme s borcem, ne može bez foruma
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da mi je upoznat Hulahopku da znam cime se on bavi pa ima vremena tolike gluposti pisati na forumu. Svaka mu cast on nikad odustati nece
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Samo bez sikiracije ljudi idu bolji dani za naseg Zelju slijedece godine je cilj grupna faza konferencijske lige 

Crni Cerak 🐦⬛
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 53 gosta.