Mehic i KobilicaConvicts je napisao/la: ↑06 avg 2023, 07:53Mehić i TalhaZenicanin988 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:22Ja bi stavio vezni red nazad Zuna i Talha, ispred Ali, bez Mehića.![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Mehic i KobilicaConvicts je napisao/la: ↑06 avg 2023, 07:53Mehić i TalhaZenicanin988 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 23:22Ja bi stavio vezni red nazad Zuna i Talha, ispred Ali, bez Mehića.![]()
Slazem se. Mali ima fizicke predispozicije strasne ali brate tehnika se trazi a tu je jos tanak ko lizalo. Ali samo trening i neko da mi objasni mozda bi i moglo biti nesto od njega.FliX je napisao/la: ↑06 avg 2023, 11:23Zbog obaveza nisam gledao utakmicu, ali evo sad jesam golove. Gol Karalica zabrinjavajuci. Dok on primi loptu u petercu, ustopa je, pa dok nogu nastima.. sva sreca nije niko bio oko njega tri metra da izblokira. Mora on jos pure jesti da nauci ne gubit vrijeme od momenta kad ide lopta ka njemu do momenta sutiranja.
Prvi gol Masica, majatorija. Prvo se vidi laznjak na 16metara, a kasnije trazenje prostora za sut, djelic i... suprotna stativa.
Drugi gol, ponovo Masic, ocito neki kraci lob, al eto usla je. Masic ce biti nas bombarder. Ako ga povrede zaobidju, ide on na 25+ golova ove sezone
Skols zadužen za dobru atmosferu u ekipi
Napokon da i ovo naprave, ovo mi je bila najveća zamjerka multimedija timu, jer su mi isječeni golovi (sad da ne pretjerujem, i šanse) važniji od livestream-a.
Mislim da su ovo snimci Neđle Međuseljac, Alijeve sestre.limvolikce1945 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 14:52Napokon da i ovo naprave, ovo mi je bila najveća zamjerka multimedija timu, jer su mi isječeni golovi (sad da ne pretjerujem, i šanse) važniji od livestream-a.
Ja mislim da ovo imamo pravo raditi i u ligi, valjda i snimci ne potpadaju u kategoriju ovih Mtel prava?
Brkic je tesko povredjen Hrelja se uhvatio za lozu nebi trebalo duze od mjesec za Karica ne znam.Salcinovic dolazi na treninge kako hoce i tako pravi cirkus od kluba.Bandit88 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 15:13Nadam se da će se klub oglasiti o povredama Brkića,Karića i Hrelje i koliko ćemo biti bez njih. Kao i o trenutnom statusu Salčinovića u klubu, kao i A. Mehića.
Iskreno jedan minus je što fan shop još nije otvoren, pogotovo jer je grad pun dijaspore. Nadam se da će biti uskoro, ali ne vidim niti jedan slobodan prostor u stadionu da se renovira. Osim ako fan shop neće biti negdje drugo u gradu.
Od olovljana traziti maksimalan broj ulaznica i da pošalju u klub da se mogu ovdje kupiti. Ili dogovoriti s njima besplatan ulaz, jer će sigurno i njihovi navijači doći u Zenicu.
U 17:00 jeConvicts je napisao/la: ↑06 avg 2023, 15:37https://nkcelik.ba/prva-liga-fbih/
Mladost DK nema reflektore, kako igramo s njima u 20:00h?
Da nije neka greška?
Ispravili suHodza95 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 16:21U 17:00 jeConvicts je napisao/la: ↑06 avg 2023, 15:37https://nkcelik.ba/prva-liga-fbih/
Mladost DK nema reflektore, kako igramo s njima u 20:00h?
Da nije neka greška?
![]()
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 3 gosta.