FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Konstantno iste priče, tuče, problemi, cuganje, svađe, pa do kada više? Stvarno mi nije jasno zašto se svake sedmice plasiraju laži koje unose nemir među ekipu i navijače. Najgore od svega je što se ovaj forum evidentno čita i što važi za nešto relevantno, a realnost je totalno drugačija.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Eto i za trenera se platila odsteta, ne znamo koliko ali je Domzale potvrdio da cemo nesto platiti.
Nadam se da ce dovesti i ostatak trenera da NIKO iz BiH ne bude na klupi.
Nadam se da ce dovesti i ostatak trenera da NIKO iz BiH ne bude na klupi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Raja, idemo opusteno. jos 5 dana do Posušja i prva 3 boda ove godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da će sutra pustiti karte od 12h.
Pa sta trrebba pisati? Kad su ssvi normalni pisali da je mirza neznalica, da ce nas kostati, "nemojte negative samo ste negativni" a kasnije se ko kojice podvijenog repa ne pojavite mjesec danakenoHZ je napisao/la: ↑06 avg 2023, 16:29Konstantno iste priče, tuče, problemi, cuganje, svađe, pa do kada više? Stvarno mi nije jasno zašto se svake sedmice plasiraju laži koje unose nemir među ekipu i navijače. Najgore od svega je što se ovaj forum evidentno čita i što važi za nešto relevantno, a realnost je totalno drugačija.
Dal je projekat kluba, neko kome se daje 200% vise sanse od onog sto pruza i trrba da 24/7 bude u fudbalu i da gine za takvu priliku a ne da ide na more sa mladom i da po splitu partija. Nw treba to njemu klub da brani nego on sam sebi da kze, jbg, trebam postovati klub koji me primio da sam ostao bez ugovora vani i ceka me 3 godine a ja truba kojoj je mrsko potrcati za loptom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Marko Mihojević, Dario Đumić, Ermin Bičakčić i Haris Duljević, svi slobodni..od toga su tri stopera.
Ibričiću ako i ti čitaš forum, vidi s njima hoće li ko doći.
Ibričiću ako i ti čitaš forum, vidi s njima hoće li ko doći.

-
- Kontakt:
Jako bitna stvar za klub drzavu i cijeli svijet.
Ja sam striktno za laži govorio. Evo u zadnja 3-4 mjeseca su sa ovog foruma potekle laži koje su kasnije prenijeli mediji pa je došlo do svakoga ko prati ligu. Svako ima svoj stav i mišljenje o raznim stvarima koje su tiču FKS, ali neću dokazivati da je mirza neznalica ili nešto slično time što plasiram priču da se pobio sa ziljkicem, otjerao avrama itd. Vrijeme je sve pokazalo. Ovo što kažeš za navike dala a može se odnositi i na ostale igrače, otkud ja ili 99% ostalih koji ne znamo lično igrače niti njihove navike, znamo koliko je ko u fudbalu? Da možda neću kreirati mišljenje o nekome po rekla-kazala forumskim pričama, ili mahalskim što otišao na more sa curom. Eto jedini on bio na moru, ostali odmor proveli sa ženama/curama na Butmirskoj rivijeri.Pantelija je napisao/la: ↑06 avg 2023, 16:39Pa sta trrebba pisati? Kad su ssvi normalni pisali da je mirza neznalica, da ce nas kostati, "nemojte negative samo ste negativni" a kasnije se ko kojice podvijenog repa ne pojavite mjesec danakenoHZ je napisao/la: ↑06 avg 2023, 16:29Konstantno iste priče, tuče, problemi, cuganje, svađe, pa do kada više? Stvarno mi nije jasno zašto se svake sedmice plasiraju laži koje unose nemir među ekipu i navijače. Najgore od svega je što se ovaj forum evidentno čita i što važi za nešto relevantno, a realnost je totalno drugačija.
Dal je projekat kluba, neko kome se daje 200% vise sanse od onog sto pruza i trrba da 24/7 bude u fudbalu i da gine za takvu priliku a ne da ide na more sa mladom i da po splitu partija. Nw treba to njemu klub da brani nego on sam sebi da kze, jbg, trebam postovati klub koji me primio da sam ostao bez ugovora vani i ceka me 3 godine a ja truba kojoj je mrsko potrcati za loptom
Stvarno bi volio da ode čim prije, dosadilo mi je i čitati i slušati o njemu. U rosteru 25 igrača a samo se o jednom priča.
Mi (HZ PITAR SIMPATIZERI) ako zelimo da napravimo sinergiju damo podrsku FK SARAJEVU i trenutnom rukovodstvu (Mirvicu ibricicu), mi moramo izbacit DALKANA iz usta taSTATURE itd. Ako podrzavamo Mirvica i odluke njegove, to znaci da podrzavamo to ako sutra dal trako rene ili bilo ko igra u prvih 11 ili sjedi na klupi. MORAMO PODUPRIJET KLUB NEMOZEMO TRAZIT DLAKU U JAJETU, sigurno DAL NIJE NAJGORI IGRAC U PRVIH 11, sigurno bi Dal bio za 10-15% bolji da ga podrzavamo da sehinovic rogic durakovic serbedzic ancic igraju bolje itd..
Moramo bit uz klub i da podrzimo i odluke Mirvica jer satim cemo izgradit vecu sinergiju i igraci ce davat sigurno vise. Mi moramo tjerat nase igrace da daju vise sa konstantnim navijanjem sa sto vecom posjetom, kad kiksaju da im damo apluz i kazemo vidite nas je 10 hiljada doslo da vas gleda dere grla i dlanove a vi se pogledajte u ogledalo i sigurno da ce to i nanjiha utjecat da idu jos jace svaku sledecu utakmicu..
Nebi trebali da koristimo metode izmisljanje naj zustri psovku skidanje dresova postrojavanje samaranje, ITD
Sto se tice jucerasnje utakmice napisao sam da jucerasnja utakmica nije mjerilo nase snage, jer prvo prijateljska drugo bez publike trece izgubili smo od sloge i ljudi su i juce imali dosta sansi mi smo dali 2 gola iz daljine, meni je ova utakmica izgledala kao utakmica da se igraci dignu psihicki (ispadanje od torpeda losa igra protiv sloge bez trenera 15 dana)) i to je ok. Pametan potez.
Ali, Pomeni ova utakmica ce bit medvjedjija usluga ako se stvori dasmo dinamo i onda nas karacic sa posusjem uzme..
100% FK SARAJEVO
Moramo bit uz klub i da podrzimo i odluke Mirvica jer satim cemo izgradit vecu sinergiju i igraci ce davat sigurno vise. Mi moramo tjerat nase igrace da daju vise sa konstantnim navijanjem sa sto vecom posjetom, kad kiksaju da im damo apluz i kazemo vidite nas je 10 hiljada doslo da vas gleda dere grla i dlanove a vi se pogledajte u ogledalo i sigurno da ce to i nanjiha utjecat da idu jos jace svaku sledecu utakmicu..
Nebi trebali da koristimo metode izmisljanje naj zustri psovku skidanje dresova postrojavanje samaranje, ITD
Sto se tice jucerasnje utakmice napisao sam da jucerasnja utakmica nije mjerilo nase snage, jer prvo prijateljska drugo bez publike trece izgubili smo od sloge i ljudi su i juce imali dosta sansi mi smo dali 2 gola iz daljine, meni je ova utakmica izgledala kao utakmica da se igraci dignu psihicki (ispadanje od torpeda losa igra protiv sloge bez trenera 15 dana)) i to je ok. Pametan potez.
Ali, Pomeni ova utakmica ce bit medvjedjija usluga ako se stvori dasmo dinamo i onda nas karacic sa posusjem uzme..
100% FK SARAJEVO
Uglavnom se prica o kanceru koji nagriza zdravo tkivo. Rijetko ko prica o zdravim organima. Samo ka'em...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne znam samo kada je stigao, kad su se vratili u Sarajevo poslije utakmice

Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 06 avg 2023, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
C je naš Rodrygo, neće njemu niko govorit šta smije a šta ne
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pošto je dugogodišnji projekat kluba i jedan od kapitena, moguce je da je privilegovan pa je dobio dopust da ostane u Splitu, a svi ostali se morali vratiti.
-
- Kontakt:
A kakve veze ima što ide na koncert i što ide sa privatnim avionom ako daje svoje pare. Od nas da dočeka ne bi imao ni za autobusa povratnu kartu. Vjeruj lijepi Baljak nama onda nemamo o čemu pričati

Frajer je toliki peh da krene na hadž otkazali bi ga
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da si malo upućen znao bi da taj Jala cijeli život navija za FKS čak i kad je bio niko na sjeveru je visio. Tako da ne znam čemu blaćenje svega. Čovjek uživa, pun k'o brod. Ja znam da ima ovdje zavidnih ljudi i da bi mnogo voljeli da ovaj čovjek okrene leđa ali i sam ti je rekao NEMA NAZAD!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čovjek je otišao na koncert popularnog muzičara koji promoviše Sarajevo, tačno tragedija - ne znam kako ćemo dalje. Da pojede 10 ćevapa napisao bi čuj nije još peticu mogao. Sere se samo da bi se sralo o totalno irelevantnim stvarima.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], BordoSaga2, Chony533, Fouzi1, Imamkarbarum, Jadnimi, jurisicduska, mercurial, nedimmmm1337, plisek, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 97 gostiju.