200%!ra1981 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:08Vidim da mnogi prave legendu od Bobića, kao da je Enver Marić u najmanju ruku. Psovke nije zaslužio i hvala mu što je predstavljao naš klub, ali brate daleko je on od neke legende kluba koju treba s poklonima dočekivati. Što niko ne spomene kako je otišao u Želju na klupu, što niko ne spomene kako je Dudiću sabotirao treninge kada je izgubio mjesto od Slaviše Bogdanovića, koji je po kvalitetu puno bolji golman. Dudić ga je tada otjerao iz kluba.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Nije, niti ce, nazalost.crveniratnik je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:08Samo da provjerim jel "šef stručnog štaba" preuzeo odgovornost za onakvu predstavu sinoc? Ima li gdje kakva izjava, ili nije do njega nikada? On je najpametniji i najbolji? J.ebo tako trenera...Ko bi ostao od njega da je Haskić zabio gol.
feja ubleha, slabo čita igru i reaguje tokom igre. Dudić je za njega Anceloti
Sve mu manje vjerujem, tribine vide i očekuju da Haskića ubaci uz Džafića koji je bio maltene najbolji u prvom , on ziheraški mijenja napadača za napadača ko da igra sa Realom.crveniratnik je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:08Samo da provjerim jel "šef stručnog štaba" preuzeo odgovornost za onakvu predstavu sinoc? Ima li gdje kakva izjava, ili nije do njega nikada? On je najpametniji i najbolji? J.ebo tako trenera...Ko bi ostao od njega da je Haskić zabio gol.
Da promijeni nešto u igri taktički , misaona imenica ...cijelu utakmicu prebaci loptu Oreču da pokušamo nešto s boka.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Orecu i sturmu skinuti kapu ove dvije utakmice tlk trke i dobri centar suteva za pohvalu, nadat se da ce feja skontat da ne moze ovako igrat protiv slabiji ekipa trebo je pocet sa dva spica pa sta bude, draze bi mi bilo to nego ovakomostar_mo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:23Sve mu manje vjerujem, tribine vide i očekuju da Haskića ubaci uz Džafića koji je bio maltene najbolji u prvom , on ziheraški mijenja napadača za napadača ko da igra sa Realom.crveniratnik je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:08Samo da provjerim jel "šef stručnog štaba" preuzeo odgovornost za onakvu predstavu sinoc? Ima li gdje kakva izjava, ili nije do njega nikada? On je najpametniji i najbolji? J.ebo tako trenera...Ko bi ostao od njega da je Haskić zabio gol.
Da promijeni nešto u igri taktički , misaona imenica ...cijelu utakmicu prebaci loptu Oreču da pokušamo nešto s boka.
Ja sam ubjeđen da bi zabili da su Haskić i Džafić zajedno zaigrali , istog sam mišljenja da se protiv ovakvih ekipa moraju izvest dva napadača.Mostarac45 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:28Orecu i sturmu skinuti kapu ove dvije utakmice tlk trke i dobri centar suteva za pohvalu, nadat se da ce feja skontat da ne moze ovako igrat protiv slabiji ekipa trebo je pocet sa dva spica pa sta bude, draze bi mi bilo to nego ovakomostar_mo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:23Sve mu manje vjerujem, tribine vide i očekuju da Haskića ubaci uz Džafića koji je bio maltene najbolji u prvom , on ziheraški mijenja napadača za napadača ko da igra sa Realom.crveniratnik je napisao/la: ↑07 avg 2023, 13:08Samo da provjerim jel "šef stručnog štaba" preuzeo odgovornost za onakvu predstavu sinoc? Ima li gdje kakva izjava, ili nije do njega nikada? On je najpametniji i najbolji? J.ebo tako trenera...Ko bi ostao od njega da je Haskić zabio gol.
E sad malo bi bilo lakše i sigurnije to napraviti realno da je pozadi Hrkač umjesto Zvone. Vjerovatno se toga i bojao al moraš imat petlju , u protivnom nisi za taj posao.
Oreč i Šturm prava pojačanja, a meni se i Džafić svidja.
- crveniratnik
- Kontakt:
Samo je Oreč sinoć položio ispit. Nije ni čudo da ga je Zrinjski tražio. Vidi se da momak odskače malo od ovih ostalih na terenu. Čudi me da se onaj Mlinarić sinoć nije vidio.
Ovaj Sturm isto nije neki kvalitet, ali eto moze proci zbog fizicke spreme. Izgleda jak i čvrst, uz velik broj prosječnih centaršuteva, međutim kao muha bez glave. Vidit cemo ga protiv Zrinjskog i Sarajeva.
Ovaj Sturm isto nije neki kvalitet, ali eto moze proci zbog fizicke spreme. Izgleda jak i čvrst, uz velik broj prosječnih centaršuteva, međutim kao muha bez glave. Vidit cemo ga protiv Zrinjskog i Sarajeva.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Jel iko u toku , kad bi mogao konkurisati za kadar ovaj bjelorus i gulas ? Jel papirologija u pitanju ?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kadric je morao igrati i mora skoro svaku sljedecu igrati od pocetka i nek ga vadi kasnije, ali taj mali jedini ima ono nesto, bar sudeci po prvoj tekmi, i naravno u drugoj mu unistava samopouzdanje ne davajuci mu minute
Ja razumijem da mi navijaci posle GUBLJENJE BODOVA protiv ekipe od koje si mnogo jaci papirno (posebno na svom terenu i kad odigras 3-4 utakmice prije toga a pritom zabijes 15 golova)”moramo” krivit Trenera, igrace, ili sudiju ponekad i sd generalnog direktora presjednika vlasnika nebitno, al se MORA neko krivit..ALI NIJE TO UVJEK TAKO, u 50% slucajeva bar.
Jer ima tu i druga ekipa Gosk nije toliko los jer je izgubio od tc 1:4 utakmicu prije..dali to sad znaci da ste ovako igrali sa Slogom da bi rekli ok sloga jaka tukla FK SARAJEVO na kosevu u proslom kolu..
Drugo igrac na treningu se moze lakse povrijedit gdje moze da igra (recimo preporuka doktora) samo 60 min da posle toga moze doc do teze povrede ako bi duze igrao, ili ima porodicni problema koje trener zna koje normalno nece reci javno.
Dosta puta se desi da slabija ekipa potrefi za postavkom igre, manje ekipe kad igraju protiv veci u vecini slucajeva njihovi igraci daju vise motivisani su vise da se dokazu dok sa ove strane igraci igraju na maks ali imaju to neko samopouzdanje da ce pobjedit da ce past go (uvecini utakmica to tako bude) ali desi se ponekad da neide ili kad iskoci ta sansa (taj penal) da se ofula. To, da jos veci moral manjima a vecoj ekipi nervozu posebno kad je utakmica pri kraju..
Jos posebno ako imate jos 3-4 igraca koji nisu tu radi papirilogije Gulashvili i ostali sto bi dalo jos jednu dimenziju i sirinu vama, zato nije trener kriv..
Ja stvarno mislim da imate jak tim, da imate trenera za jacinu kluba i za visinu na tabeli po mjeri, vi vec 4-5 godina igrate i fin nogomet, i bez obzira sto ste remizirali juce protiv vas niko u ligi nece proc sa 100% ucinkom nit ce te vi (kao nijedna druga ekipa) pobjedit sve ekipe iz doljnjeg doma..
Lp
Izvinite na upadanju….ALI NIJE UVJEK KAKO MI NAVIJACI SVE VIDIMO UBACI OVOGA OVAJ JE F35 za ovog a neznamo sta je bilo prije 24 sata recimo na treningu sa tim igracima. To su ljudi nisu roboti imaju oni svoj zivot i pored svog posla (sutanja lopte)
Jer ima tu i druga ekipa Gosk nije toliko los jer je izgubio od tc 1:4 utakmicu prije..dali to sad znaci da ste ovako igrali sa Slogom da bi rekli ok sloga jaka tukla FK SARAJEVO na kosevu u proslom kolu..
Drugo igrac na treningu se moze lakse povrijedit gdje moze da igra (recimo preporuka doktora) samo 60 min da posle toga moze doc do teze povrede ako bi duze igrao, ili ima porodicni problema koje trener zna koje normalno nece reci javno.
Dosta puta se desi da slabija ekipa potrefi za postavkom igre, manje ekipe kad igraju protiv veci u vecini slucajeva njihovi igraci daju vise motivisani su vise da se dokazu dok sa ove strane igraci igraju na maks ali imaju to neko samopouzdanje da ce pobjedit da ce past go (uvecini utakmica to tako bude) ali desi se ponekad da neide ili kad iskoci ta sansa (taj penal) da se ofula. To, da jos veci moral manjima a vecoj ekipi nervozu posebno kad je utakmica pri kraju..
Jos posebno ako imate jos 3-4 igraca koji nisu tu radi papirilogije Gulashvili i ostali sto bi dalo jos jednu dimenziju i sirinu vama, zato nije trener kriv..
Ja stvarno mislim da imate jak tim, da imate trenera za jacinu kluba i za visinu na tabeli po mjeri, vi vec 4-5 godina igrate i fin nogomet, i bez obzira sto ste remizirali juce protiv vas niko u ligi nece proc sa 100% ucinkom nit ce te vi (kao nijedna druga ekipa) pobjedit sve ekipe iz doljnjeg doma..
Lp
Izvinite na upadanju….ALI NIJE UVJEK KAKO MI NAVIJACI SVE VIDIMO UBACI OVOGA OVAJ JE F35 za ovog a neznamo sta je bilo prije 24 sata recimo na treningu sa tim igracima. To su ljudi nisu roboti imaju oni svoj zivot i pored svog posla (sutanja lopte)
-
- Kontakt:
Gosk da je igrao protiv nas kao protiv tuzle fasovali bi 5 komada ljudi su odigrali bunker protiv nas jer nisu mogli drugacije do bodova nadam se da cemo vise naucit dobijat ovakve utakmice kad nam se zatvore protivniciPitar6785 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 14:48Ja razumijem da mi navijaci posle GUBLJENJE BODOVA protiv ekipe od koje si mnogo jaci papirno (posebno na svom terenu i kad odigras 3-4 utakmice prije toga a pritom zabijes 15 golova)”moramo” krivit Trenera, igrace, ili sudiju ponekad i sd generalnog direktora presjednika vlasnika nebitno, al se MORA neko krivit..ALI NIJE TO UVJEK TAKO, u 50% slucajeva bar.
Lp
I šta, Bobić legenda Veleža i sada se liju suze zbog njega?
Mostarski šupljaci ponovi jašu meni se čini, jedan remi je bio dovoljan.

Mostarski šupljaci ponovi jašu meni se čini, jedan remi je bio dovoljan.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Envere do sad si bio najveći, sinoć te dvojac iz sela poznatog po logoru i graničnim prelaznom skinuo sa trona.
Koja patetika na fejsbuku na temu Bobic dodje mi da vrisnem.
Nabrajaju imena nasih lokalnih vedeta koje je Dudic kao otjerao.
Vecina ih loptu danas uopste ne gonja, eto kakvi su talenti bili
Nabrajaju imena nasih lokalnih vedeta koje je Dudic kao otjerao.
Vecina ih loptu danas uopste ne gonja, eto kakvi su talenti bili

Feja i Jagodić najveći demagozi na bh trenerskoj sceni s tim da prvi je ziheraš bez muda a drugi nije.
- crveniratnik
- Kontakt:
Ljudi trebaju shvatiti da smo i mi (klub) ove godine podigli ljestvicu visoko. Svake godine je dižemo sve više i više, sto je valjda i logično. Pustite nas da malo glumimo Sarajevo sada. Nećemo i ne smijemo dopustiti rasipanje bodova kući, pogotovo protiv nižerazrednih ekipa. Želimo svaku pobjedu kuci, protiv bilo koga i tačka. To bi prvo trebali da razumiju navijači Sarajeva.
Evo desio se kiks, nećemo više nijedan do kraja polusezone. Želimo takav mindset kod igrača, trenera i rukovodstva kluba. Mi smo VELEŽ i neće niko uzeti 3 boda u Vrapčićima. Bilo to Sarajevo, Borac, Zrinjski, Zeljo. Igrači to trebaju da shvate, oni koje ne kuže ili se ne mogu adaptirati na to, treba ih razriješiti dužnosti.
DA- mi smo jaki,DA -želimo svake godine od sada igrati EVROPU, DA -mi smo kući najjači, DA -mi moramo ginuti, DA -moramo imati plan B,C,D u igri, DA- mora se trčati u 90min na 150%, -DA moramo loptu ugurati u gol....
NE- nećemo više da budemo inferiorni u odnosu na druge na svom terenu, NE- nećemo sebe smatrati manje vrijednima, NE- nećemo nikome dopustiti da nas ponižava...
Evo desio se kiks, nećemo više nijedan do kraja polusezone. Želimo takav mindset kod igrača, trenera i rukovodstva kluba. Mi smo VELEŽ i neće niko uzeti 3 boda u Vrapčićima. Bilo to Sarajevo, Borac, Zrinjski, Zeljo. Igrači to trebaju da shvate, oni koje ne kuže ili se ne mogu adaptirati na to, treba ih razriješiti dužnosti.
DA- mi smo jaki,DA -želimo svake godine od sada igrati EVROPU, DA -mi smo kući najjači, DA -mi moramo ginuti, DA -moramo imati plan B,C,D u igri, DA- mora se trčati u 90min na 150%, -DA moramo loptu ugurati u gol....
NE- nećemo više da budemo inferiorni u odnosu na druge na svom terenu, NE- nećemo sebe smatrati manje vrijednima, NE- nećemo nikome dopustiti da nas ponižava...
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
-
- Kontakt:
Vjeruj mi ova ce ekipa uzeti vise bodova u gostima nego kuci ove sezonecrveniratnik je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:00Ljudi trebaju shvatiti da smo i mi (klub) ove godine podigli ljestvicu visoko. Svake godine je dižemo sve više i više, sto je valjda i logično. Pustite nas da malo glumimo Sarajevo sada. Nećemo i ne smijemo dopustiti rasipanje bodova kući, pogotovo protiv nižerazrednih ekipa. Želimo svaku pobjedu kuci, protiv bilo koga i tačka. To bi prvo trebali da razumiju navijači Sarajeva.
-
- Kontakt:
Kad dobijemo Siroki za dvije sedmice niko nam nece biti ravan nasa posla 

1:1 100000%CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 avg 2023, 17:13Kad dobijemo Siroki za dvije sedmice niko nam nece biti ravan nasa posla![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Samo ne razumijem kako odjednom ne valja Feja?Ja govorim godinu dana da ne valja da ne zna da ce biti povrijedjenih mnogo tada ste me pljuvali a sada pisete sto sam ja pisao.Ne moze "strucnjak" staviti Haskica na klupu jednostavno ne ide tako nije imao dubinu cijeli utakmicu niti je imao nekoga da zadrzi loptu nuti smo imali skok igru u protivnickom sesnaestercu,po meni jedini Orec igrac koji zasluzuju paznju ostalo slabo,vidim pali ste po zvonicu koji I ne igra slazem se nesto posebno ali ima ih Boga mi dosta gori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.