FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 07 avg 2023, 17:07

Bernardo je odličan, ali nije krilo koje Barcelona treba.

Brazilski kakadu bi podigao ekipu na sljedeći level :mrgreen: :mrgreen:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 avg 2023, 17:20

Al’ vratiti Neymara a ne vratiti Messija bi bio bas epski samar svim navijacima Barce.

Ni Bernardo ni Neymar nisu igraci koji trebaju.
Neka rijese Cancela , mnogo vise moze donijeti.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 07 avg 2023, 17:32

Bernardo bi iz ekipe izbacio svakog veznog igrača kojeg imamo, ali mislim da samo sebi diže cijenu, za veću platu u Cityju

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 07 avg 2023, 18:13

Zdrav Neymar je igrac koji treba svakoj ekipi a pogotovo Barceloni koja nema nijedno krilo da valja. Problem je sto je i on svako malo povrijedjen tamo bio cini mi se, neka njega u Parizu, jos jedan Dembele nam ne treba.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 07 avg 2023, 18:32

Cekaj znaci Neymar se moze registrovati a Messi nije mogao. Ali ga je Laporta fino opet sukno Messiju, a realno i neka je kad je slao fax godinu prije.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 avg 2023, 19:02

Neymar će se moći registrovati ako odu Kessie, Dembele i Ferran ili Fati.
Messi se vjerovatno mogao registrovati da je želio rizikovati i čekati kraj prijelaznog roka ali to je Beč jednom uradio i znamo kako se završilo i da je smanjio apetite naravno, ni Neymara ne mogu registrovati sa primanjima kakva ima u PSGu
Don't hate what you don't understand.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 07 avg 2023, 20:22

Ako imaju imalo časti, obraza, ponosa, kako god neka to nazovu Laporta i co, ni pod koju cijenu ne smiju dozvoliti da se izdajnik vrati. Barcelona je ušla u ovaj limbo iz kojeg nikako da izađu upravo zbog te brazilske gnjide. On je uzrok za svu seriju naknadnih sranja i nerezonske kupovine Ousmana, Phillipa i traženja sve godine koje su slijedile. Ne da ga ne bih doveo, nego bih mu u stilu onog drugog seronje zabranio dolazak u Barcelonu poslovno i turistički.
Stvarno sam mislio da se neko zajebaje uopšte sa samom idejom, ne mogu da vjerujem da neko razmišlja o realizaciji.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 avg 2023, 20:29

jasonstatham je napisao/la:
07 avg 2023, 20:22
Ako imaju imalo časti, obraza, ponosa, kako god neka to nazovu Laporta i co, ni pod koju cijenu ne smiju dozvoliti da se izdajnik vrati. Barcelona je ušla u ovaj limbo iz kojeg nikako da izađu upravo zbog te brazilske gnjide. On je uzrok za svu seriju naknadnih sranja i nerezonske kupovine Ousmana, Phillipa i traženja sve godine koje su slijedile. Ne da ga ne bih doveo, nego bih mu u stilu onog drugog seronje zabranio dolazak u Barcelonu poslovno i turistički.
Stvarno sam mislio da se neko zajebaje uopšte sa samom idejom, ne mogu da vjerujem da neko razmišlja o realizaciji.
:nene: Netačno.

Nije Neymar kriv što je Barca bacila 400 miliona na tri igrača i sa sva tri promašila :tokralju: njegov transfer je bio najveći u historiji fudbala. Donio im je para kao nikad niko.

Uzrok su Barto i njegova ekipa kriminalaca koji su odmah potrčali sa skrše sve pare od firauna Neymara, kupovali bez razmišljanja, ponašali kao osioni kreteni, pravili štetne ugovore, dovodili trenerske diletante da vode ekipu i za par godina satrali Barcu.

Njegov eventualni povratak bi bila neviđena sramota i samoponižavanje. Zaboravlja se da je firaun bukvalno sam uplatio klauzulu samo da pobjegne iz Barce :lol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 avg 2023, 20:42

Pa nije Neymar dovodio igrace :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 07 avg 2023, 20:46

Pišeš "netačno", ali si haman isto rekao samo drugim riječima kao i ja. :-)
Da je Neymar ljeto 2017 ostao i da je sve završilo sa onom sličicom sa Gerardom "se queda", ne bi bilo osnova, ne bi bilo potrebe za kupovinama. Slažeš se? Ostao bi MSN i idemo dalje.
Na stranu što je Barto idiot i donosio mnoge katastrofalne odluke naknadno, ali, ponavljam, da se Neymar nije prodao, ne bi mnoge te odluke ni donosio.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 avg 2023, 20:54

jasonstatham je napisao/la:
07 avg 2023, 20:46
Pišeš "netačno", ali si haman isto rekao samo drugim riječima kao i ja. :-)
Da je Neymar ljeto 2017 ostao i da je sve završilo sa onom sličicom sa Gerardom "se queda", ne bi bilo osnova, ne bi bilo potrebe za kupovinama. Slažeš se? Ostao bi MSN i idemo dalje.
Na stranu što je Barto idiot i donosio mnoge katastrofalne odluke naknadno, ali, ponavljam, da se Neymar nije prodao, ne bi mnoge te odluke ni donosio.
Meni je bilo drago što je firaun otišao. Messi i Suarez su osvojili još dvije titule bez njega.
Ali sa ovim se ne slažem:
On je uzrok za svu seriju naknadnih sranja i nerezonske kupovine Ousmana, Phillipa i traženja sve godine koje su slijedile
Pa nije Neymar kupovao navedene igrače, kako će on biti uzrok toga ? Kupovali su ih Barto i njegova uprava - i to od para Neymarovog transfera.
Kreteni obični su sve promašili, a sve pare potrošili. Za 222 miliona su mogli pola tima kupiti pametnim transferima, ali debili ne znaju. Nije za to firaun kriv jbg.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 07 avg 2023, 21:13

zbog Neymara je otišao jedan bolji igrač, Pedro

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 07 avg 2023, 22:34

sombrero je napisao/la:
07 avg 2023, 21:13
zbog Neymara je otišao jedan bolji igrač, Pedro
Pedro je odličan, podcijenjen igrač, clutcher i savršen partner Messija u napadu, ali nećemo pretjerivati. Neymar je talentom jedino iza Messija zadnjih 15 godina.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 08 avg 2023, 07:19

Jedan je Neymar bio dok je igrao u Barci, a sad je to potpuno drugi igrac, losiji, sporiji, ranjiviji - poslijedce svih tulumarenja i provoda pocinju da izlaze na vidjelo (slicno kao Ronaldo ln ili Ronaldinho). Sadasnji Messi je 3x bolji igrac od sadasnjeg Neymara i dovodjenje Neymara bi bilo kalsicno samoranjavanje

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 08 avg 2023, 08:56

Sport90 je napisao/la:
08 avg 2023, 07:19
Jedan je Neymar bio dok je igrao u Barci, a sad je to potpuno drugi igrac, losiji, sporiji, ranjiviji - poslijedce svih tulumarenja i provoda pocinju da izlaze na vidjelo (slicno kao Ronaldo ln ili Ronaldinho). Sadasnji Messi je 3x bolji igrac od sadasnjeg Neymara i dovodjenje Neymara bi bilo kalsicno samoranjavanje
Slazem se ali se slazem i sa @Razijinim postom iznad.
Pucas sebi u koljeno ako dovedes Neymara.Otprilike 30 utakmica moze odigrati godisnje u svim takmicenjima , ostalo je bookirano za karneval i trpanje seke.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 avg 2023, 11:36

Nejmar je barci itekako valjao,otisao je za brutalnu cifru od 220 miliona i upravo je njegov odlazak mogao biti prekretnica neka u pozitivnom smislu, drugi je par opanaka sto je uprava postupilia idiotski i sve te pare spucala na coutinja i dembeleta, a poslije toga su osvojene dvije lige i imali u ligi prvaka situacije lijepe da dodjemo do finala dvaput i osvojimo protiv totenhema npr al opet idiotska ispadanja protiv rome i liverpoola nakom prvih utakkica gdje smo imali 3 razlike pobjedu. A u svemu tome doprinos coutinja i dembeleta je bio nikakav i nikakce zasluge nemaju za bilo sta

Da nisu glupi bili mogli su 3 4 mocna igraca dovesti za pare od nejmara,nije tu on nista kriv,nista on nas nije izdao,donio je brutalnu cifru u kasu,a da je ostao cije taj tri msn je vec bio zasicen i sve trojica su padali u formi i bolje sto je otisao,sa su bogdo i mesija i suareza prodali prije nego sto jesu da ne gledamo ono kreveljenje i hodanje njijovo,mogla se napravit potpuno nova generacija koja bi dominirala,a umjesto toga smo zapali u dubiozu

Sad da nejmar se vrati bilo bi idiotski,isluzen igrac,boljd ronaldinja vratiti barem je ljudina il alvesa opet da vrate iz zatvora,bolje da oni dzaba leže nego nejmar

Imamo mi dobru ekipu kojoj fale samo cancelo i jedno krilo ili second sttiker tipa felix da bude to top ekipa,bernardo silva takodjer bi bio strasno pojacanje,tako neka dva igraca nam fale samo da se sve zaokruzi a mislim da je cancelo pitanje dana kad ce potpisati,a i napadac neki tipa felix,bernardo il neko trece bice sigurno doveden i to je to

Nejmar kad bi dosao mozda bi se i uozbiljio,mozda bi nas i pozitivno iznenadio,al ne treba rizikovati s njim i uopste se zamarati,ja ga ne smatram izdajnikom,al nisam za njegov dolazak,jedini ako ne mogu nikog spaćnog dovesti,a nejmar bude jeftin i s normalnom platom mozda tada pa sta bog da,a ako se ko mladji moze dovesti onda brazilc i ne razmatrati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 avg 2023, 14:49

32-godišnji cirkusant daleko od idealnog rješenja pogotovo za ovu mladu i disciplinovanu ekipu, za Barsu bi idealan igrač poput Hazarda od prije 6-7 godina ali nažalost takvog danas nema
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 08 avg 2023, 18:20

Lijepo su sredili Montjuïc. :thumbup:
slika

slika

slika

slika

slika

slika
Brko iz druge galaksije!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2023, 18:34

Montjuic je ruglo od stadiona, možda i najružniji stadion u Primeri.
Sezona nije ni počela, a već jedva čekam kad će se Barca vratiti na Camp :mrgreen:

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 08 avg 2023, 20:20

Ko prenosi tekmu?

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.