Brazilski kakadu bi podigao ekipu na sljedeći level

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

jasonstatham je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:22Ako imaju imalo časti, obraza, ponosa, kako god neka to nazovu Laporta i co, ni pod koju cijenu ne smiju dozvoliti da se izdajnik vrati. Barcelona je ušla u ovaj limbo iz kojeg nikako da izađu upravo zbog te brazilske gnjide. On je uzrok za svu seriju naknadnih sranja i nerezonske kupovine Ousmana, Phillipa i traženja sve godine koje su slijedile. Ne da ga ne bih doveo, nego bih mu u stilu onog drugog seronje zabranio dolazak u Barcelonu poslovno i turistički.
Stvarno sam mislio da se neko zajebaje uopšte sa samom idejom, ne mogu da vjerujem da neko razmišlja o realizaciji.
 Netačno.
  Netačno. njegov transfer je bio najveći u historiji fudbala. Donio im je para kao nikad niko.
  njegov transfer je bio najveći u historiji fudbala. Donio im je para kao nikad niko.

Meni je bilo drago što je firaun otišao. Messi i Suarez su osvojili još dvije titule bez njega.jasonstatham je napisao/la: ↑07 avg 2023, 20:46Pišeš "netačno", ali si haman isto rekao samo drugim riječima kao i ja.
Da je Neymar ljeto 2017 ostao i da je sve završilo sa onom sličicom sa Gerardom "se queda", ne bi bilo osnova, ne bi bilo potrebe za kupovinama. Slažeš se? Ostao bi MSN i idemo dalje.
Na stranu što je Barto idiot i donosio mnoge katastrofalne odluke naknadno, ali, ponavljam, da se Neymar nije prodao, ne bi mnoge te odluke ni donosio.
Pa nije Neymar kupovao navedene igrače, kako će on biti uzrok toga ? Kupovali su ih Barto i njegova uprava - i to od para Neymarovog transfera.On je uzrok za svu seriju naknadnih sranja i nerezonske kupovine Ousmana, Phillipa i traženja sve godine koje su slijedile
Slazem se ali se slazem i sa @Razijinim postom iznad.Sport90 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 07:19Jedan je Neymar bio dok je igrao u Barci, a sad je to potpuno drugi igrac, losiji, sporiji, ranjiviji - poslijedce svih tulumarenja i provoda pocinju da izlaze na vidjelo (slicno kao Ronaldo ln ili Ronaldinho). Sadasnji Messi je 3x bolji igrac od sadasnjeg Neymara i dovodjenje Neymara bi bilo kalsicno samoranjavanje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.