FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
31
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 159

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordasOdMalena » 07 avg 2023, 22:09

MortemHz je napisao/la:
07 avg 2023, 22:07
HordasOdMalena je napisao/la:
07 avg 2023, 21:50
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 avg 2023, 21:12
Zapratio Nikoličius nas i Ismira na instagramu :D
Ima li Hajduk slučajno stopera viška? Da nam ga posude bar na pola godine :mrgreen:
Sa utakmice neki dan. :kafa:
slika
slika
Bježi Morto, nema bolje kvalitete. :urnebes:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 avg 2023, 22:11

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
Jedan 29 dina drugi 21.. a nije bas da je Radovic Marselo
Za domace okvire je Marcelo, mogao nam je ovu sezonu fino koristiti, totalno glup potez ako ode. Ja samo znam jedno, ako u ovoj sezoni, u kojoj ce Zrinjski jesenju polusezonu biti zauzet grupnom fazom KL ne osvojimo titulu, nek klub u maju stavi katanac i od sramote se ugasi.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 07 avg 2023, 22:16

07 avg 2023, 21:12
Zapratio Nikoličius nas i Ismira na instagramu :D
Ima li Hajduk slučajno stopera viška? Da nam ga posude bar na pola godine :mrgreen:
Imali su Simica ;)

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 07 avg 2023, 22:17

Lucas je napisao/la:
07 avg 2023, 22:11
Za domace okvire je Marcelo, mogao nam je ovu sezonu fino koristiti, totalno glup potez ako ode. Ja samo znam jedno, ako u ovoj sezoni, u kojoj ce Zrinjski jesenju polusezonu biti zauzet grupnom fazom KL ne osvojimo titulu, nek klub u maju stavi katanac i od sramote se ugasi.
Zaboravio si druze Bojac. Klub iz kojeg stoji nogometni savez, klub iz kojeg stoji vrh rs, iz kojeg stoje sudije...Zrinja ima svoje ljude u savezu isto.
Mi se moramo borit na 3 strane min. Protiv Borca, Zrinje i saveza. Na zalost svi imaju prednost za titulu u odnosu na nas. Cinjenice su to.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 avg 2023, 22:19

Dugo je trajala sloga među navijačima. 🤣

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 07 avg 2023, 22:20

Prosle godine Tomasevic i Salcin , pa onda Radovic uskoci , pa sad Kapetanovic i Durakovic.5 lijevih bekova u godini dana , i kakav je to kontinuitet rada ? Znaci Simon mora ostati trener minimalno do 2025 ljeta ako hocemo ista pozitivno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 avg 2023, 22:22

Lucas je napisao/la:

Mozda je mogao dati ruke jos godinuE pogodio si u sridu. I pitamo se “oklen” pritisak. Rijeci kao katanac, sramota i slicne samo jos vise izazivaju napetosti i jacaju pritisak.
Zar ne rekosmo da dajemo vremena? I evo svaki potez mi mjerimo i haj sto mjerimo nego i sudimo.
Pa sto do sada nije bio Marcelo? Doveli mu zamjenu jos. Ali kome ti mozes utopiti igraca od 29 godina? Za 50.000 Velezu mozda.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2023, 22:27

Pa realno dobro smo ovo odradili po meni.
Radović ima 30 god, defanzivno je dobar, ofanzivno slabo.
Kapetanović 20 god, zaštićeno godište sa kojim muku mučimo. Defanzivno je dobar, ofanzivno potanak.
Znači sličnih su karakteristika, a napredak Kapetanovića možemo da očekujemo za razliku od Slaviše.
Meni je ovdje više upitno što se npr nije sa Jovaševićem probalo, da se ne mora trošiti 40.000€ na rezervnog beka, ali ok, nema veze.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 avg 2023, 22:30

[/media]
Suki46 je napisao/la:
07 avg 2023, 22:20
Prosle godine Tomasevic i Salcin , pa onda Radovic uskoci , pa sad Kapetanovic i Durakovic.5 lijevih bekova u godini dana , i kakav je to kontinuitet rada ? Znaci Simon mora ostati trener minimalno do 2025 ljeta ako hocemo ista pozitivno.
Taman smo se kotarisali škarta na lijevim bekovima odlascima Salčina i Tomasevica, fino tu poziciju blindirali Radovićem koji se ok pokazao i sad kad je liga počela nama se ovi cirkusi dešavaju. On i Durakovic su fino mogli podjeliti minutažu na dva fronta.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 07 avg 2023, 22:31

Jest bezveze ako će Slaviša ići. Iole je dokazan, znaš šta imaš.. a nismo baš u poziciji da previše eksperimentišemo u ovoj sezoni.

Ali smo ga zamijenili sa nekim ko realno može napredovat i u perspektivi nešto donijet, a ne nekim ofirnim polovnjakom.

Kakvih je poteza bilo, nije ovo ništa specijalno.
The saddest thing in life is wasted talent.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 avg 2023, 22:33

07 avg 2023, 22:27
Kapetanović 20 god, zaštićeno godište sa kojim muku mučimo. Defanzivno je dobar, ofanzivno potanak.
Znači sličnih su karakteristika, a napredak Kapetanovića možemo da očekujemo za razliku od Slaviše.
Meni je ovdje više upitno što se npr nije sa Jovaševićem probalo, da se ne mora trošiti 40.000€ na rezervnog beka, ali ok, nema veze.
Ehh to sam i ja zab pitati, ili je Jovasevic stvarno tanjez
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 07 avg 2023, 22:34

Lucas je napisao/la:
Zrinjski ako udje ce dovesti bar 5 kapitalaca, plasman u KL 4 milke eura, imat ce širinu, vratit ce Jakira ako ovaj zašteka i lagano

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 avg 2023, 22:35

scholsey je napisao/la:
07 avg 2023, 22:31
Jest bezveze ako će Slaviša ići. Iole je dokazan, znaš šta imaš.. a nismo baš u poziciji da previše eksperimentišemo u ovoj sezoni.

Ali smo ga zamijenili sa nekim ko realno može napredovat i u perspektivi nešto donijet, a ne nekim ofirnim polovnjakom.

Što je najluđe, ove pojedine Fukare govore i pišu da mali uopšte nije sad neka klasa, ne žale nesto previše. Čak pišu da pare koje su od nas dobili trebaju uložiti u nekog boljeg lijevog beka, spominju i Almira Bekića :rol:

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 07 avg 2023, 22:38

Koliko smo para potrošili na sporazumne radkide ugovora mogli smo Joška Gvardiola uzeti i sa Trakom ga upariti dok se Aničić oporavi.😅
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 avg 2023, 22:47

Ne mogu se složiti da muku mučimo sa U-21 pravilom. Šahinović, Mulalić, Buljubašić, Čelik, i nepopularni Trako.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2023, 22:49

H8Z7 je napisao/la:
07 avg 2023, 22:47
Ne mogu se složiti da muku mučimo sa U-21 pravilom. Šahinović, Mulalić, Buljubašić, Čelik, i nepopularni Trako.
To ovako izgleda dobro, i zaista kad pogledaš sve ove igrače, jedino je Trako u užasnoj formi, i Šaha je isprepadan nekakav. Ali je naš problem što od svih navedenih U21 igrača, nijedan nema u kontinuitetu minutažu, znači rotiraš ih kako stigneš. Niko se nije stabilizovao u prvih 11 kako bi pokrili to pravilo zaštićenog godišta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 07 avg 2023, 22:49

Ma jeb to,nego hoće li Dal igrati kod Rožmana :D
🇵🇸

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 07 avg 2023, 22:52

Lucas je napisao/la:
07 avg 2023, 22:35
scholsey je napisao/la:
07 avg 2023, 22:31

Što je najluđe, ove pojedine Fukare govore i pišu da mali uopšte nije sad neka klasa, ne žale nesto previše. Čak pišu da pare koje su od nas dobili trebaju uložiti u nekog boljeg lijevog beka, spominju i Almira Bekića :rol:
Nisam ga vala ni ja nešto specijalno primjetio u Slobodi.

Ali tek napunio 20, već 40+ nastupa u ovoj ligi (što je recimo velika prednost u odnosu na Jovaševića, jer su lige nebo i zemlja), otprilike standardan zadnjih godina, bez povreda, iz solidne škole.. vrijedi pokušati, realno.

Slaviši svaka čast, ali je ipak lijevi bek.. nije špic sa 20 golova. Ne bi smjelo praviti baš toliku razliku.

Poznavajući nas, vjerovatno ćemo se izofirati.. al eto. :D
The saddest thing in life is wasted talent.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 avg 2023, 22:53

Ode Radović znači ode i onaj brat insajder vjerovatno Radovićev buraz, dobro je :D
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 avg 2023, 22:56

07 avg 2023, 22:49
H8Z7 je napisao/la:
07 avg 2023, 22:47
To ovako izgleda dobro, i zaista kad pogledaš sve ove igrače, jedino je Trako u užasnoj formi, i Šaha je isprepadan nekakav. Ali je naš problem što od svih navedenih U21 igrača, nijedan nema u kontinuitetu minutažu, znači rotiraš ih kako stigneš. Niko se nije stabilizovao u prvih 11 kako bi pokrili to pravilo zaštićenog godišta.
Tačno, onda se postavi pitanje zašto se to radi? Zašto smo prošle godine doveli Tomaševića ispred Jovaševića, čemu Beganović pored Mulalića ( naravno da treba postojati rezerva ali čemu dva mlada igrača na istoj poziciji konkretno na bekovima). Znači da pogrešno radimo, prošle sezone Dal je bio taj i nije se očigledno razmišljalo šta ćemo za ovu sezonu. Možda griješim ali prema transferima tako izgleda. Po mom mišljenju najbezbolnije bi bilo da igra Mulalić koji ima ogroman potencijal, ako on ne igra onda Šahinović, ako prethodna dvojca ne mogu onda Buljubašić (kojeg treba što više koristi jer momak zna po viđenom), ako je Kapetanović došao da bude prvi izbor (a sumnjam) onda je ovo totalno pogrešno. Uopšte ne vidim potrebu za njim al hajde, sasvim dovoljno su bili Duraković i Slaviša.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, skoJaa i 20 gostiju.