FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
90!
- belosevic23
- Kontakt:
Nadam se da ce Senijad preuzeti sportski dio, jer se ocito Mirvic zaigrao previse.. ne zna kud udara i samo nam autogolove daje.
Kako ces nove igrace dovesti kad je max igracu 6 mjeseci, kad se procuje to medju ozbiljnim igracima imat ces problem da angazujes. Drugo nismo mi autobuska stanica.. kako ces uigrat sve te momke koji dolaze bez priprema sa nama. Trece trebas pod hitno rjesavat stopera i to laik vidi, a on bekove rjesava gdje smo bili solidno popunjeni. Prvo nas sjebo sa Musom, sad sa Radovicem.. ja ne mogu vjerovat sta radimo ove godine
Kako ces nove igrace dovesti kad je max igracu 6 mjeseci, kad se procuje to medju ozbiljnim igracima imat ces problem da angazujes. Drugo nismo mi autobuska stanica.. kako ces uigrat sve te momke koji dolaze bez priprema sa nama. Trece trebas pod hitno rjesavat stopera i to laik vidi, a on bekove rjesava gdje smo bili solidno popunjeni. Prvo nas sjebo sa Musom, sad sa Radovicem.. ja ne mogu vjerovat sta radimo ove godine
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I jao sta ce @Napapijri da pise o Jeleskovicu nakon poraza.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:09
Evo ga, novi stručni štab. Napokon bez navodnika da se može napisati ova riječ stručni![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jel ovaj drugi s desna neko iz našeg kadra, poznata mi njuška ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:09
Evo ga, novi stručni štab. Napokon bez navodnika da se može napisati ova riječ stručni![]()
Evelin PipoLucas je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:18Jel ovaj drugi s desna neko iz našeg kadra, poznata mi njuška ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:09
Jeleskovic i Evelin Pipo ja mislim, ukucas mu ime na guglu izbaci clanak zeljina djeca priredili iznenadjenje treneru . Mi izgleda ne mozemo od kanticara pobjeci na nekoj funkcijiLucas je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:18Jel ovaj drugi s desna neko iz našeg kadra, poznata mi njuška ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:09

https://ibb.co/Wxm6Kh0
Al nevjerovatno majke mi da su ih toliko nakotili u klub

Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 07 avg 2023, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ima neko imena od ovi da pravim profile. 

Kakav jeb.eni Pipo, zar nismo skroz očistili stručni štab i sve oko stručnog štaba od škarta koji se nakotio i taložio svih ovih godina
Sad mi je jasno što su Lugusic i Causevic otišli iz kluba, pa nisu ljudi željeli da imaju bilo kakav vid saradnje sa razno raznim anonimusima i fudbalskim analfabetima.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Senijad Ibričić
Simon Rožman
Luka Gobac
Bojan Jorgačević
Eldin Jelešković
Evelin Pipo
Ostale ne znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pipo je tu otkako je Mirza došao a danas je trenirao i sfk. Dobrodošao nazad Jeleskovic
NEMA NAZAD
Jbt prezivas se pipo, roditelji te nazovu evelin, ko ti si nekakva treba u americi 

Ma ja otjerat najboljeg beka, pametno.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Imal neko da ih hodzama odvede ovi ljudi neznaju šta rade.
Ovo nemožes ni na igrici ovako kako onu vrte,ovo je cirkus,vrte se vece pare samo na sporazumnim raskidima nego kad nas je stativa djelila od grupne faze.Mirvicu donesi pare i ne petljaj se više u sportski segment izgidosmo
Ovo nemožes ni na igrici ovako kako onu vrte,ovo je cirkus,vrte se vece pare samo na sporazumnim raskidima nego kad nas je stativa djelila od grupne faze.Mirvicu donesi pare i ne petljaj se više u sportski segment izgidosmo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jeleskovic. Jao. Sjaho Kurta da bi uzjaho Murta.
- f0rest1946
- Kontakt:
Fali Stoper i mozda defanzivni vezni kakav lijevi bek alooooooooooooo 

Ne blamiraj se molim te

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Kyle88, NeSamSafetee, rimljanin90, Vanja8 i 48 gostiju.