Najvrijednije nogice premijer lige BiH.
Zato i jesmo jos na onoj crnoj listi

Sto sam ja ovde kriv sto su u Italiji napravili veliku gresku?roccosiffredi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:47
Jeste da je moj pitar, ali staviti istu cijenu Dalu i Tahiroviću je van svake pameti. Mogao je barem -100 000 €
Ma nije Dal kao Dal problem, po meni mali nije toliko los koliko neki od vas potenciraju. Ali eto, zar to nije smijesno? Tahirovic tad u Romi bio jbt, i onda ljudi 8 miliona daju za njegaroccosiffredi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:47Jeste da je moj pitar, ali staviti istu cijenu Dalu i Tahiroviću je van svake pameti. Mogao je barem -100 000 €
Pa mogao si staviti cijenu za Dala 100 000 manje od njega. Eto to ako nista drugo.Zukanovic je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:50Sto sam ja ovde kriv sto su u Italiji napravili veliku gresku?roccosiffredi je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:47
Jeste da je moj pitar, ali staviti istu cijenu Dalu i Tahiroviću je van svake pameti. Mogao je barem -100 000 €
Pa ti si prvi koji na forumu pljujes druge klubove umjesto da pogledas malo svoj. Najbolji dokaz za to je ovaj clanak koji si okacio. Pored toga je Virto 100% upravu pristrasno vodis TM radi svog interesa i interesa svog kluba i jos ocekujes da ti budem zahvalni za to. Kod nas dokazanom igracu tek pocnes povecavati cijenu kad znas da istice ugovor i da ide kao kod Santosa i Hodzica. Ali i tad ti igraci koji su bolji od Dala vrijede pola.
Sto sam clanak stavio znaci mrzi klubove?LegendaIvica je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:01Pa ti si prvi koji na forumu pljujes druge klubove umjesto da pogledas malo svoj. Najbolji dokaz za to je ovaj clanak koji si okacio. Pored toga je Virto 100% upravu pristrasno vodis TM radi svog interesa i interesa svog kluba i jos ocekujes da ti budem zahvalni za to. Kod nas dokazanom igracu tek pocnes povecavati cijenu kad znas da istice ugovor i da ide kao kod Santosa i Hodzica. Ali i tad ti igraci koji su bolji od Dala vrijede pola.
Amoah godinu mladji ali zato duplo bolji od Dala, vrijedi 500k€.
Drina godinu mladji od Dala i standardan je igrac kod nas, on vrijedi 350k€. Hajde stoper je pa mora manje vrijediti, ali jbt ovaj nas jednom u 10 utakmnice kiksa a vas svaku tekmu i opet Drina po tebi ne moze biti ni pola od Dala.
Mekic (28) sezonu iz snova imao i ti njemu stavis 200k€.
Stilic koliko god da ima godina on je najbolji asistent lige i uz to ima 6 golova sto je vise od Ziljkica (600k€), Avramovskog (300k€) i Vrancica (300k€) i na kraju svega ti mu stavis 50k€. Pa cim je Vrancic zasluzio toliku cijenu a tu su sa godinama?
Druze postoji zivot tih igraca i prije Sarajeva, Avramovski i Vrancic su vrijedili puno vise nego sto su dosli u Sarajevo. Ako malo bolje pogledas cijenu tih igraca po sezonama, vidjet ces o cemu ti pricam.LegendaIvica je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:01
Stilic koliko god da ima godina on je najbolji asistent lige i uz to ima 6 golova sto je vise od Ziljkica (600k€), Avramovskog (300k€) i Vrancica (300k€) i na kraju svega ti mu stavis 50k€. Pa cim je Vrancic zasluzio toliku cijenu a tu su sa godinama?
To što je Vico tebi glavni, ne znači da je svima. Vico i savez mogu TM-u samo polizati. Pa nije ovo PES da im zabrane korištenjeRedBlue je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:19Sarajevo ko zna koju godinu najskuplje, zadnje dve godine 4ti na tabeli. Neces vise druze, Mathias je vec kontakiran, uskoro ce neko iz saveza to preuzeti. Jel treba da se kace i ovde komentari sa TM foruma kad se formiraju cijene pa da vide svi kako ti to strucno radis.
Prenapuhao si cijene igračima Sarajeva, i često to radiš samo što nećeš sam sebi da priznaš. Uzeću za primjer golmane, nema šanse da Šahinović i Ćetković vrijede isto, Ćetković već 2 sezone standardan na golu, dok je Šahinović redovan kikser, pri tome nije standardan.Zukanovic je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:07
sve statistike za
Premijer Liga BiH + asistencije
Prva Liga FED + asistencije
Prva Liga RS
Kup + asistencije
Premijer Liga u19
Premijer Liga u17
BiH A
BiH u21 - u15
i to za sve godine od mozda 2015/2016 lige ( nije sve sto nemam sve podatke), mislim i da sam stavio sve utakmice BiH koji su ikad igrali. da na pricam od ostalim klubovima, igraci, trenera i ostale. stvaljam slike klubovima/igracima.
sada racunaj koliko samo za godinu dana ima utakmica koji ja moram staviti. koliko igraca moram praviti i sve ostalo.
Gospodina Vicu kad spominjes, ustani sa stolice.scholsey je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:21To što je Vico tebi glavni, ne znači da je svima. Vico i savez mogu TM-u samo polizati. Pa nije ovo PES da im zabrane korištenjeRedBlue je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:19Sarajevo ko zna koju godinu najskuplje, zadnje dve godine 4ti na tabeli. Neces vise druze, Mathias je vec kontakiran, uskoro ce neko iz saveza to preuzeti. Jel treba da se kace i ovde komentari sa TM foruma kad se formiraju cijene pa da vide svi kako ti to strucno radis.![]()
Ne vjerujem kakav idiotizam čitam.
Jos Cetkovic kapiten mlade reprezentacije, ali to nije sve evo garantujem ti da ce mu oboriti cijenu na sljedecem updateu je je povrijeden, a Sahinovicu povecati. Eto vidjeces.AvantiBL je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:23
Prenapuhao si cijene igračima Sarajeva, i često to radiš samo što nećeš sam sebi da priznaš. Uzeću za primjer golmane, nema šanse da Šahinović i Ćetković vrijede isto, Ćetković već 2 sezone standardan na golu, dok je Šahinović redovan kikser, pri tome nije standardan.Zukanovic je napisao/la: ↑07 avg 2023, 22:07
sve statistike za
Premijer Liga BiH + asistencije
Prva Liga FED + asistencije
Prva Liga RS
Kup + asistencije
Premijer Liga u19
Premijer Liga u17
BiH A
BiH u21 - u15
i to za sve godine od mozda 2015/2016 lige ( nije sve sto nemam sve podatke), mislim i da sam stavio sve utakmice BiH koji su ikad igrali. da na pricam od ostalim klubovima, igraci, trenera i ostale. stvaljam slike klubovima/igracima.
sada racunaj koliko samo za godinu dana ima utakmica koji ja moram staviti. koliko igraca moram praviti i sve ostalo.
Na kraju krajeva, jel tebe možda neko tjera na da radiš to što radiš, ili primaš pare? Mislim da je ovo drugo. Ako ti se ne sviđa, napusti jarane i mirno spavaj.
Kakve veze imaju prijasnje cijene sa trenutnim. I Stilic je vrijedio 3 miliona. Od kako je dosao nas je igrac sa najboljom statistikom a konstantno mu pada cijena. Dobijali smo masu utakmica zahvaljujuci direktno njegovim potezima i golovima. Prosle sezone nas statisticki najbolji igrac. 50 hiljada eura trenutno vrijedi.MostarskiSin je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:16Druze postoji zivot tih igraca i prije Sarajeva, Avramovski i Vrancic su vrijedili puno vise nego sto su dosli u Sarajevo. Ako malo bolje pogledas cijenu tih igraca po sezonama, vidjet ces o cemu ti pricam.LegendaIvica je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:01
Avramovski prije Sarajeva 900k, a u Sarajevu za 2 godine mu pala cijena na 300k.
Vrancic 1.2M u Stoke, 400k Rijeka i 300k Sarajevo, uzmi u obzir da ce jos padati vrijednost.
Uzeo si bas pogresne igrace kao primjere, za Dala se svi slazemo da je prenapuhano.
Pa Sarajevo prvo kad uzmes u obzir broj igraca i tako je godinama. Znam ja vrlo dobro kako funkcionise TM duze sam od tebe tamo.Zukanovic je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:28Pa idi na TM i vidi koji klub je prvi.jos kaze neko iz Saveza. sigurno ce Njemacka stranica pustiti da iz BiH savez neko radi sta hoce.
@ AvantiBL
Cetkovic nema kiksa? ne znas kako radi TM. ne mozes samo gledati cistu statistku. onda bi Ramic iz Igman trebao da bude broj 1 na cijenama
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.