Premijer liga BiH - aktuelno

Antipolitika3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Antipolitika3 » 07 avg 2023, 22:47

slika

slika

slika

:urnebes:

Najvrijednije nogice premijer lige BiH.
Zato i jesmo jos na onoj crnoj listi :kafa:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Herson

Post Postao/la Herson » 07 avg 2023, 22:50

Spustio cijene borcevim igracima :urnebes: :urnebes: A u Borcu sve redom anonimus do anonimusa, ni porodice im ne znaju da se bave fudbalom, izuzetak Kvrzic. Stranci su tek posebna prica, kvalitetnije strane igrace klubovi u Prvoj ligi FBIH dovode. Ova ekipa bez pomoci sudija bi se grcevito borila za sredinu tabele.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 avg 2023, 22:50

roccosiffredi je napisao/la:
07 avg 2023, 22:47

Jeste da je moj pitar, ali staviti istu cijenu Dalu i Tahiroviću je van svake pameti. Mogao je barem -100 000 €
Sto sam ja ovde kriv sto su u Italiji napravili veliku gresku?

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 07 avg 2023, 22:51

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
07 avg 2023, 22:40
Dal skuplji nego Santos i Amoah zajedno :rol:
Jeste da je moj pitar, ali staviti istu cijenu Dalu i Tahiroviću je van svake pameti. Mogao je barem -100 000 €
Ma nije Dal kao Dal problem, po meni mali nije toliko los koliko neki od vas potenciraju. Ali eto, zar to nije smijesno? Tahirovic tad u Romi bio jbt, i onda ljudi 8 miliona daju za njega :urnebes:
1921

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 07 avg 2023, 22:52

Zukanovic je napisao/la:
07 avg 2023, 22:50

Sto sam ja ovde kriv sto su u Italiji napravili veliku gresku?
Pa mogao si staviti cijenu za Dala 100 000 manje od njega. Eto to ako nista drugo.

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 07 avg 2023, 23:01

Zukanovic je napisao/la:
07 avg 2023, 18:32
Jeb. papak u usta. dosta vise ovi botova koji samo pisu neku glupost protiv mene. boli te kura... za cijene. prati svoj klub i pusti druge.
Pa ti si prvi koji na forumu pljujes druge klubove umjesto da pogledas malo svoj. Najbolji dokaz za to je ovaj clanak koji si okacio. Pored toga je Virto 100% upravu pristrasno vodis TM radi svog interesa i interesa svog kluba i jos ocekujes da ti budem zahvalni za to. Kod nas dokazanom igracu tek pocnes povecavati cijenu kad znas da istice ugovor i da ide kao kod Santosa i Hodzica. Ali i tad ti igraci koji su bolji od Dala vrijede pola.

Amoah godinu mladji ali zato duplo bolji od Dala, vrijedi 500k€.

Drina godinu mladji od Dala i standardan je igrac kod nas, on vrijedi 350k€. Hajde stoper je pa mora manje vrijediti, ali jbt ovaj nas jednom u 10 utakmnice kiksa a vas svaku tekmu i opet Drina po tebi ne moze biti ni pola od Dala.

Mekic (28) sezonu iz snova imao i ti njemu stavis 200k€.

Stilic koliko god da ima godina on je najbolji asistent lige i uz to ima 6 golova sto je vise od Ziljkica (600k€), Avramovskog (300k€) i Vrancica (300k€) i na kraju svega ti mu stavis 50k€. Pa cim je Vrancic zasluzio toliku cijenu a tu su sa godinama?

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 07 avg 2023, 23:04

Ne moze ba bit realno da Santos i Amoah zajedno vrijede otprilike kao Dal. To ni najgori onaj okorjeli pitar nikad ne moze tvrditi. Znaci smijesno. Da ne ulazim u ostale primjere. To pumpanje cijena nicemu ne vodi, samo nam bruka ligu bezveze.
1921

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 avg 2023, 23:05

Amoah u Basel, Santos u AEK Larnaca
Varešanović u TSC :urnebes:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 avg 2023, 23:12

LegendaIvica je napisao/la:
07 avg 2023, 23:01
Zukanovic je napisao/la:
07 avg 2023, 18:32
Jeb. papak u usta. dosta vise ovi botova koji samo pisu neku glupost protiv mene. boli te kura... za cijene. prati svoj klub i pusti druge.
Pa ti si prvi koji na forumu pljujes druge klubove umjesto da pogledas malo svoj. Najbolji dokaz za to je ovaj clanak koji si okacio. Pored toga je Virto 100% upravu pristrasno vodis TM radi svog interesa i interesa svog kluba i jos ocekujes da ti budem zahvalni za to. Kod nas dokazanom igracu tek pocnes povecavati cijenu kad znas da istice ugovor i da ide kao kod Santosa i Hodzica. Ali i tad ti igraci koji su bolji od Dala vrijede pola.

Amoah godinu mladji ali zato duplo bolji od Dala, vrijedi 500k€.

Drina godinu mladji od Dala i standardan je igrac kod nas, on vrijedi 350k€. Hajde stoper je pa mora manje vrijediti, ali jbt ovaj nas jednom u 10 utakmnice kiksa a vas svaku tekmu i opet Drina po tebi ne moze biti ni pola od Dala.

Mekic (28) sezonu iz snova imao i ti njemu stavis 200k€.

Stilic koliko god da ima godina on je najbolji asistent lige i uz to ima 6 golova sto je vise od Ziljkica (600k€), Avramovskog (300k€) i Vrancica (300k€) i na kraju svega ti mu stavis 50k€. Pa cim je Vrancic zasluzio toliku cijenu a tu su sa godinama?
Sto sam clanak stavio znaci mrzi klubove?

ja ne znam sto uvijek gledate igrace koji nema veze. ne mozes gledati CB i AM ili LW i AM. sto ti kazes da je duplo bolje mora da bude istina?

Cuj Drina jesi gledao utakmice svoga kluba ili u21 protiv Turske? ipak je Drine 2 najskupli stoper lige ( dok nije ovaj dosao u Borac)

pricas mi nesto ali ti gledas samo iz tvoji ( Zelje) ocima. sada ide Mekic i sezona iz snova? pa sta pricas i na kraju pricas od Stilica koji ima 35 godina.

ovaj tvoj post je dokaz da nemas pojma sta pricas.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 07 avg 2023, 23:16

Druze postoji zivot tih igraca i prije Sarajeva, Avramovski i Vrancic su vrijedili puno vise nego sto su dosli u Sarajevo. Ako malo bolje pogledas cijenu tih igraca po sezonama, vidjet ces o cemu ti pricam.

Avramovski prije Sarajeva 900k, a u Sarajevu za 2 godine mu pala cijena na 300k.

Vrancic 1.2M u Stoke, 400k Rijeka i 300k Sarajevo, uzmi u obzir da ce jos padati vrijednost.

Uzeo si bas pogresne igrace kao primjere, za Dala se svi slazemo da je prenapuhano.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 07 avg 2023, 23:19

Sarajevo ko zna koju godinu najskuplje, zadnje dve godine 4ti na tabeli. Neces vise druze, Mathias je vec kontakiran, uskoro ce neko iz saveza to preuzeti. Jel treba da se kace i ovde komentari sa TM foruma kad se formiraju cijene pa da vide svi kako ti to strucno radis.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 avg 2023, 23:19

Sta je ovo zemberek te yebo :? Google translate lik lupa.
Treba slati mailove da ovu spodobu uklone s tma.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 07 avg 2023, 23:21

RedBlue je napisao/la:
07 avg 2023, 23:19
Sarajevo ko zna koju godinu najskuplje, zadnje dve godine 4ti na tabeli. Neces vise druze, Mathias je vec kontakiran, uskoro ce neko iz saveza to preuzeti. Jel treba da se kace i ovde komentari sa TM foruma kad se formiraju cijene pa da vide svi kako ti to strucno radis.
To što je Vico tebi glavni, ne znači da je svima. Vico i savez mogu TM-u samo polizati. Pa nije ovo PES da im zabrane korištenje :rol:

Ne vjerujem kakav idiotizam čitam.
The saddest thing in life is wasted talent.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 07 avg 2023, 23:22

Zukanu ce biti oduzete ingerencije, jer je pristrasan. Ima ko ce to uredjivati.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 07 avg 2023, 23:23

:angel:
Zukanovic je napisao/la:
07 avg 2023, 22:07

sve statistike za

Premijer Liga BiH + asistencije
Prva Liga FED + asistencije
Prva Liga RS
Kup + asistencije
Premijer Liga u19
Premijer Liga u17
BiH A
BiH u21 - u15

i to za sve godine od mozda 2015/2016 lige ( nije sve sto nemam sve podatke), mislim i da sam stavio sve utakmice BiH koji su ikad igrali. da na pricam od ostalim klubovima, igraci, trenera i ostale. stvaljam slike klubovima/igracima.

sada racunaj koliko samo za godinu dana ima utakmica koji ja moram staviti. koliko igraca moram praviti i sve ostalo.
Prenapuhao si cijene igračima Sarajeva, i često to radiš samo što nećeš sam sebi da priznaš. Uzeću za primjer golmane, nema šanse da Šahinović i Ćetković vrijede isto, Ćetković već 2 sezone standardan na golu, dok je Šahinović redovan kikser, pri tome nije standardan.
Na kraju krajeva, jel tebe možda neko tjera na da radiš to što radiš, ili primaš pare? Mislim da je ovo drugo. Ako ti se ne sviđa, napusti jarane i mirno spavaj.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 07 avg 2023, 23:26

scholsey je napisao/la:
07 avg 2023, 23:21
RedBlue je napisao/la:
07 avg 2023, 23:19
To što je Vico tebi glavni, ne znači da je svima. Vico i savez mogu TM-u samo polizati. Pa nije ovo PES da im zabrane korištenje :rol:

Ne vjerujem kakav idiotizam čitam.
Gospodina Vicu kad spominjes, ustani sa stolice. 😎

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 avg 2023, 23:28

Pa idi na TM i vidi koji klub je prvi. :facepalm: jos kaze neko iz Saveza. sigurno ce Njemacka stranica pustiti da iz BiH savez neko radi sta hoce. :rol:

@ AvantiBL

Cetkovic nema kiksa? ne znas kako radi TM. ne mozes samo gledati cistu statistku. onda bi Ramic iz Igman trebao da bude broj 1 na cijenama

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 07 avg 2023, 23:29

AvantiBL je napisao/la:
07 avg 2023, 23:23
:angel:
Zukanovic je napisao/la:
07 avg 2023, 22:07

sve statistike za

Premijer Liga BiH + asistencije
Prva Liga FED + asistencije
Prva Liga RS
Kup + asistencije
Premijer Liga u19
Premijer Liga u17
BiH A
BiH u21 - u15

i to za sve godine od mozda 2015/2016 lige ( nije sve sto nemam sve podatke), mislim i da sam stavio sve utakmice BiH koji su ikad igrali. da na pricam od ostalim klubovima, igraci, trenera i ostale. stvaljam slike klubovima/igracima.

sada racunaj koliko samo za godinu dana ima utakmica koji ja moram staviti. koliko igraca moram praviti i sve ostalo.
Prenapuhao si cijene igračima Sarajeva, i često to radiš samo što nećeš sam sebi da priznaš. Uzeću za primjer golmane, nema šanse da Šahinović i Ćetković vrijede isto, Ćetković već 2 sezone standardan na golu, dok je Šahinović redovan kikser, pri tome nije standardan.
Na kraju krajeva, jel tebe možda neko tjera na da radiš to što radiš, ili primaš pare? Mislim da je ovo drugo. Ako ti se ne sviđa, napusti jarane i mirno spavaj.
Jos Cetkovic kapiten mlade reprezentacije, ali to nije sve evo garantujem ti da ce mu oboriti cijenu na sljedecem updateu je je povrijeden, a Sahinovicu povecati. Eto vidjeces.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 avg 2023, 23:29

MostarskiSin je napisao/la:
07 avg 2023, 23:16

Druze postoji zivot tih igraca i prije Sarajeva, Avramovski i Vrancic su vrijedili puno vise nego sto su dosli u Sarajevo. Ako malo bolje pogledas cijenu tih igraca po sezonama, vidjet ces o cemu ti pricam.

Avramovski prije Sarajeva 900k, a u Sarajevu za 2 godine mu pala cijena na 300k.

Vrancic 1.2M u Stoke, 400k Rijeka i 300k Sarajevo, uzmi u obzir da ce jos padati vrijednost.

Uzeo si bas pogresne igrace kao primjere, za Dala se svi slazemo da je prenapuhano.
Kakve veze imaju prijasnje cijene sa trenutnim. I Stilic je vrijedio 3 miliona. Od kako je dosao nas je igrac sa najboljom statistikom a konstantno mu pada cijena. Dobijali smo masu utakmica zahvaljujuci direktno njegovim potezima i golovima. Prosle sezone nas statisticki najbolji igrac. 50 hiljada eura trenutno vrijedi.

Vrancic sutra da lobuje golmana ili da dobije Zelju sam kao sto je Stilic Sarajevo digli bi mu cijenu na milion.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 07 avg 2023, 23:31

Zukanovic je napisao/la:
07 avg 2023, 23:28
Pa idi na TM i vidi koji klub je prvi. :facepalm: jos kaze neko iz Saveza. sigurno ce Njemacka stranica pustiti da iz BiH savez neko radi sta hoce. :rol:

@ AvantiBL

Cetkovic nema kiksa? ne znas kako radi TM. ne mozes samo gledati cistu statistku. onda bi Ramic iz Igman trebao da bude broj 1 na cijenama
Pa Sarajevo prvo kad uzmes u obzir broj igraca i tako je godinama. Znam ja vrlo dobro kako funkcionise TM duze sam od tebe tamo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.