FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2023, 08:49

Opet toxic na temi :D :roll:

Dokle, ljudi?

Ovi nisu ni sjeli na klupu, već je sve haos.

I kaže što nam je ovako...pa gledaj nas, iz sivog u crno.

Yeb'te se ba vise!
Koševo Zapad

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 08 avg 2023, 08:55

Hoće li Rožman biti na klupi u petak?

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 avg 2023, 09:04

holyman je napisao/la:
08 avg 2023, 08:48
Lucas je napisao/la:
08 avg 2023, 08:45
holyman je napisao/la:
08 avg 2023, 08:02
samo se jos malo strpiti da beganovic i durakovic nadodju, navedenu dvojicu tesko da je iko u mogucnosti bio dovesti osim nas i zrinje.
Novi trener, golman, stoper, oba beka, zadnji vezni, treba vremena da se sve uklopi na zvanicnoj tekmi
Obojica su bila tu od prvog dana priprema (12. juna), a mjesec i kusur kasnije u dvomeču protiv Torpeda (13. i 20. jula) su izgledali kao dva amatera iz Vrbanjuše. Opet je sve do trenera, da ih je pripremao Jakirović ili recimo Milojević, a ne ona ubleha, bili bi kao Lahm i Alaba.
istina mada mi se vise svidio beganovic koji je bez najave stigao. Durakovic se toliko najavljivao i toliko se pregovaralo ko da je Maicon, on bi kao birao inostranstvo ako ne bude dobre ponude odavde + pozvan u reprezentaciju, iskreno sam mislio da je malo agilniji, okretniji, eksplozivniji, da ima centarsut ali izgleda ko ovdje dodje karijera mu prema dole krene :crazy:
Iskreno, mislim da se sa Radovićem na lijevom beku i Jovaševićem kao rezervom mogla iznijeti borba za titulu ove sezone, al hajd. Ovako cemo vjerovatno kao prvi izbor imati Durakovića, koji se do sada nije pokazao i ovog malog iz Slobode koji je nepoznanica i za čije kvalitete nema puno pohvala.
@Bosniak10 Ako ne bude mogao Rožman, onda nek radije sjedi Šoja, samo da tu ne gledam propalu ublehu Dogana.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 08 avg 2023, 09:07

Lucas je napisao/la:
08 avg 2023, 09:04
holyman je napisao/la:
08 avg 2023, 08:48
Lucas je napisao/la:
08 avg 2023, 08:45

Obojica su bila tu od prvog dana priprema (12. juna), a mjesec i kusur kasnije u dvomeču protiv Torpeda (13. i 20. jula) su izgledali kao dva amatera iz Vrbanjuše. Opet je sve do trenera, da ih je pripremao Jakirović ili recimo Milojević, a ne ona ubleha, bili bi kao Lahm i Alaba.
istina mada mi se vise svidio beganovic koji je bez najave stigao. Durakovic se toliko najavljivao i toliko se pregovaralo ko da je Maicon, on bi kao birao inostranstvo ako ne bude dobre ponude odavde + pozvan u reprezentaciju, iskreno sam mislio da je malo agilniji, okretniji, eksplozivniji, da ima centarsut ali izgleda ko ovdje dodje karijera mu prema dole krene :crazy:
Iskreno, mislim da se sa Radovićem na lijevom beku i Jovaševićem kao rezervom mogla iznijeti borba za titulu ove sezone, al hajd. Ovako cemo vjerovatno kao prvi izbor imati Durakovića, koji se do sada nije pokazao i ovog malog iz Slobode koji je nepoznanica i za čije kvalitete nema puno pohvala.
@Bosniak10 Ako ne bude mogao Rožman, onda nek radije sjedi Šoja, samo da tu ne gledam propalu ublehu Dogana.
Bravo ne do Bog da Dogan opet vodi ekipu pa makar i prijateljska bila.

Ja im ne otišao ako Rožmana nema na klupi ne zanima me, znamo na sta je to licilo i kad je Sablic vodio ekipu sa tribina.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 08 avg 2023, 09:23

Čuj on ne bi otišao ako Rožman ne bude na klupi, Rožman i ekipa su tu od ove sedmice, ako ne bude na klupi može biti samo zbog administracijskih problema, možda bude vodio iz tunela ko Sablić
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 08 avg 2023, 09:40

Shategabri je napisao/la:
08 avg 2023, 08:49

Dokle, ljudi?

Yeb'te se ba vise!
+1

da je vidjeti neki kontinuitet u nama, navijacima prvo, nego iz dana u dan se mijenja raspolozenje, odnos i stav prema ekipi. Zene u pmsu? Jesmo li se dogovorili kako cemo? Jesmo...
sto crnjaciti, nesrecu prizivati? Eto ne valja onaj, ne valja ovaj. Ne znamo vise od 70% igraca lige (za ovog vidica nismo culi do ovih golova) i nasi eto losi, a ti isti sto dovedemo budu neki anonimusi koji u goskovima, leotarima poderu a mi se divimo, wow dovedi ga odmah. I kad najzad dodje ista prica.. Losi ce biti jer mi izgleda, jedva cekamo da dodjemo na Kosevo i da nam neka Zlj ekipa zavuce u 90oj da bi mi ovdje imali sto ludje i kreativnije izljeve bijesa i napade panike pricajuci kako nista ne valja, ubleha onaj ovaj. Hajmo i u toj "patnji" biti nasmijani, vedri, spremni za podrsku makar iako mozda onih 11 ne zna gdje goni. Misli dobro da bi bilo dobro.
I cudimo se komentarima na zvanicnoj..

hajmo se okrenuti mobilizaciji za utakmicu, eto petka iza coska, opet da postavljamo standarde :salut: :salut:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 08 avg 2023, 09:42

Ja sa sobom vodim 7 ljudi na tekmu. Hoće li biti karte danas puštene?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 avg 2023, 09:46

Shategabri je napisao/la:
08 avg 2023, 08:49

Dokle, ljudi?

Yeb'te se ba vise!
:rol: :rol: :rol:

Ovaj nece da ide na tekmu, ako nije Rozman na klupi, ko da se svoj klub bodri zbog pojedinca, pojedini bi da im Mirvic objasni zasto je platio obestecenje, jer ,zaboga, za forumski puk to su talovi...Ma ne mogu da nabrajam vise,trebao bih pisati sedam dana...Bjezi ba

Pitam se , da li i na jednom forum na svijetu ima vise teorija zavjere od ove nase teme?

Cisto sumnjam... :urnebes:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 08 avg 2023, 09:48

A što ovaj kondicioni dobi otkaz.Baš je super pripremio dečke.....ali za 45 minuta,bilo je sasvim dovoljno vremena da ih pripremi i za drugih 45 min.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 avg 2023, 09:54

aqarius je napisao/la:
08 avg 2023, 09:48
A što ovaj kondicioni dobi otkaz.Baš je super pripremio dečke.....ali za 45 minuta,bilo je sasvim dovoljno vremena da ih pripremi i za drugih 45 min.
zato sam ranije pisao da ne ocekujemo nista bolju igru do kraja godine, pripreme su zavrsene i igraci ce ovaj tempo gurati do kraja polusezone. Bit ce tu vjerovatno promjene taktike, formacije i igraca ali izdrzljivost i tempo ce ostati isti
NEMA NAZAD

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 avg 2023, 09:57

aqarius je napisao/la:
08 avg 2023, 09:48
Nabijem mu diplomu na tuki, tipican uhljeb.

enzo1
Kontakt:

Post Postao/la enzo1 » 08 avg 2023, 09:59

Ovaj forum pod hitno treba gasiti. Treba tražiti od kluba da na svojoj web stranici napravi forum koji je samo za članove. Svi neki stučnjaci i pametnjakovići, i svi bi to bolje radili a nisu spremni kupiti članski i makar na taj način simbolički podržati klub. Onaj ko sebe naziva navijačem treba da dolazi na tekme i navija bez obzira ko je na terenu i klupi pogotovo sad kad se polako slažu kockice. Svima njima je FKS samo usputna stanica a mi imamo samo jednu!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 avg 2023, 10:00

Pozitivno je sto smo napokon doveli mladog, modernog, "stranog" trenera koji je čovjek od posla.

Pozitivno je sto je sa sobom doveo komplet stručni štab pa i tog kondicionog. Od starta nek su igrači sa komplet trenerskom postavom na VI.

Ako se ispostavi da Rozman jeste taj čovjek, on će od Durakovica, Varesanovica i ostalih napraviti bolje igrače...pa makar da nekima vrati njihovo samopouzdanje bit ce dovoljno.

Vjerujem da ce igrati najbolji i najspremniji.

Stoper je pod moranje...ostale pozicije su zadovoljavajuće popunjene.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 avg 2023, 10:04

Ja ne znam o cemu vi pricate i raspravljate. Rozman ima svoj tim, pomocni trener, kondicioni i trener golmana ima ljude od povjerenja,nije Rozman nikog otjerao vrlo jednostavno ima svoj tim s kojim radi.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 avg 2023, 10:08

bordobijeli je napisao/la:
08 avg 2023, 10:04
Ja ne znam o cemu vi pricate i raspravljate. Rozman ima svoj tim, pomocni trener, kondicioni i trener golmana ima ljude od povjerenja,nije Rozman nikog otjerao vrlo jednostavno ima svoj tim s kojim radi.
jos bolje sto je doveo i sto ima savoje ljude. Da nema dok se upozna sa radom ostalih prodje 3 mjeseca. Ovako ljudi su uigrani
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 avg 2023, 10:08

enzo1 je napisao/la:
08 avg 2023, 09:59
Ovaj forum pod hitno treba gasiti. Treba tražiti od kluba da na svojoj web stranici napravi forum koji je samo za članove. Svi neki stučnjaci i pametnjakovići, i svi bi to bolje radili a nisu spremni kupiti članski i makar na taj način simbolički podržati klub. Onaj ko sebe naziva navijačem treba da dolazi na tekme i navija bez obzira ko je na terenu i klupi pogotovo sad kad se polako slažu kockice. Svima njima je FKS samo usputna stanica a mi imamo samo jednu!
Tvoj prvi upis na forumu i odmah da se forum ugasi :rol:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 08 avg 2023, 10:13

slika
I Jeleskovic opet tu?

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 avg 2023, 10:13

MaroonBjelave je napisao/la:
08 avg 2023, 10:08
enzo1 je napisao/la:
Hahahahah brat

A što je najgore ljudi pljuju negativce, rekao bi covjek da smo uzeli duplu, da smo u playoffu sad pa se nista ne smije prigovoriti.

A ovamo 85 transferau 2 godine, 7 trenera, bez titule, evropu jedva izborio, u kupu od čelika ispadaš, u Evropi od nekakvog torpeda prvo pretkolo, u ligi prvo kolo te sloga izyeba :D

Nemaju ljudi uslova za optimizam i treba svakog razumjeti.
NEMA NAZAD

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 08 avg 2023, 10:14

holyman je napisao/la:
08 avg 2023, 10:13
enzo1 je napisao/la:
Hahahahah brat

A što je najgore ljudi pljuju negativce, rekao bi covjek da smo uzeli duplu, da smo u playoffu sad pa se nista ne smije prigovoriti.

A ovamo 85 transferau 2 godine, 7 trenera, bez titule, evropu jedva izborio, u kupu od čelika ispadaš, u Evropi od nekakvog torpeda prvo pretkolo, u ligi prvo kolo te sloga izyeba :D

Nemaju ljudi uslova za optimizam i treba svakog razumjeti.
4:0 u petak samo optimizam :D

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 avg 2023, 10:15

enzo1 je napisao/la:
Samo da poselamim brata mog... :salut:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, Pablo11, Vanja8 i 54 gosta.