Dokle, ljudi?
Ovi nisu ni sjeli na klupu, već je sve haos.
I kaže što nam je ovako...pa gledaj nas, iz sivog u crno.
Yeb'te se ba vise!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iskreno, mislim da se sa Radovićem na lijevom beku i Jovaševićem kao rezervom mogla iznijeti borba za titulu ove sezone, al hajd. Ovako cemo vjerovatno kao prvi izbor imati Durakovića, koji se do sada nije pokazao i ovog malog iz Slobode koji je nepoznanica i za čije kvalitete nema puno pohvala.holyman je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:48istina mada mi se vise svidio beganovic koji je bez najave stigao. Durakovic se toliko najavljivao i toliko se pregovaralo ko da je Maicon, on bi kao birao inostranstvo ako ne bude dobre ponude odavde + pozvan u reprezentaciju, iskreno sam mislio da je malo agilniji, okretniji, eksplozivniji, da ima centarsut ali izgleda ko ovdje dodje karijera mu prema dole kreneLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:45Obojica su bila tu od prvog dana priprema (12. juna), a mjesec i kusur kasnije u dvomeču protiv Torpeda (13. i 20. jula) su izgledali kao dva amatera iz Vrbanjuše. Opet je sve do trenera, da ih je pripremao Jakirović ili recimo Milojević, a ne ona ubleha, bili bi kao Lahm i Alaba.![]()
Bravo ne do Bog da Dogan opet vodi ekipu pa makar i prijateljska bila.Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:04Iskreno, mislim da se sa Radovićem na lijevom beku i Jovaševićem kao rezervom mogla iznijeti borba za titulu ove sezone, al hajd. Ovako cemo vjerovatno kao prvi izbor imati Durakovića, koji se do sada nije pokazao i ovog malog iz Slobode koji je nepoznanica i za čije kvalitete nema puno pohvala.holyman je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:48istina mada mi se vise svidio beganovic koji je bez najave stigao. Durakovic se toliko najavljivao i toliko se pregovaralo ko da je Maicon, on bi kao birao inostranstvo ako ne bude dobre ponude odavde + pozvan u reprezentaciju, iskreno sam mislio da je malo agilniji, okretniji, eksplozivniji, da ima centarsut ali izgleda ko ovdje dodje karijera mu prema dole kreneLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:45
Obojica su bila tu od prvog dana priprema (12. juna), a mjesec i kusur kasnije u dvomeču protiv Torpeda (13. i 20. jula) su izgledali kao dva amatera iz Vrbanjuše. Opet je sve do trenera, da ih je pripremao Jakirović ili recimo Milojević, a ne ona ubleha, bili bi kao Lahm i Alaba.![]()
@Bosniak10 Ako ne bude mogao Rožman, onda nek radije sjedi Šoja, samo da tu ne gledam propalu ublehu Dogana.
+1Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:49Opet toxic na temi![]()
![]()
Dokle, ljudi?
Yeb'te se ba vise!
Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:49Opet toxic na temi![]()
![]()
Dokle, ljudi?
Yeb'te se ba vise!
zato sam ranije pisao da ne ocekujemo nista bolju igru do kraja godine, pripreme su zavrsene i igraci ce ovaj tempo gurati do kraja polusezone. Bit ce tu vjerovatno promjene taktike, formacije i igraca ali izdrzljivost i tempo ce ostati isti
jos bolje sto je doveo i sto ima savoje ljude. Da nema dok se upozna sa radom ostalih prodje 3 mjeseca. Ovako ljudi su uigranibordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:04Ja ne znam o cemu vi pricate i raspravljate. Rozman ima svoj tim, pomocni trener, kondicioni i trener golmana ima ljude od povjerenja,nije Rozman nikog otjerao vrlo jednostavno ima svoj tim s kojim radi.
Tvoj prvi upis na forumu i odmah da se forum ugasienzo1 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:59Ovaj forum pod hitno treba gasiti. Treba tražiti od kluba da na svojoj web stranici napravi forum koji je samo za članove. Svi neki stučnjaci i pametnjakovići, i svi bi to bolje radili a nisu spremni kupiti članski i makar na taj način simbolički podržati klub. Onaj ko sebe naziva navijačem treba da dolazi na tekme i navija bez obzira ko je na terenu i klupi pogotovo sad kad se polako slažu kockice. Svima njima je FKS samo usputna stanica a mi imamo samo jednu!
Hahahahah bratMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08Tvoj prvi upis na forumu i odmah da se forum ugasienzo1 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:59Ovaj forum pod hitno treba gasiti. Treba tražiti od kluba da na svojoj web stranici napravi forum koji je samo za članove. Svi neki stučnjaci i pametnjakovići, i svi bi to bolje radili a nisu spremni kupiti članski i makar na taj način simbolički podržati klub. Onaj ko sebe naziva navijačem treba da dolazi na tekme i navija bez obzira ko je na terenu i klupi pogotovo sad kad se polako slažu kockice. Svima njima je FKS samo usputna stanica a mi imamo samo jednu!![]()
4:0 u petak samo optimizamholyman je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:13Hahahahah bratMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08Tvoj prvi upis na forumu i odmah da se forum ugasienzo1 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:59Ovaj forum pod hitno treba gasiti. Treba tražiti od kluba da na svojoj web stranici napravi forum koji je samo za članove. Svi neki stučnjaci i pametnjakovići, i svi bi to bolje radili a nisu spremni kupiti članski i makar na taj način simbolički podržati klub. Onaj ko sebe naziva navijačem treba da dolazi na tekme i navija bez obzira ko je na terenu i klupi pogotovo sad kad se polako slažu kockice. Svima njima je FKS samo usputna stanica a mi imamo samo jednu!![]()
A što je najgore ljudi pljuju negativce, rekao bi covjek da smo uzeli duplu, da smo u playoffu sad pa se nista ne smije prigovoriti.
A ovamo 85 transferau 2 godine, 7 trenera, bez titule, evropu jedva izborio, u kupu od čelika ispadaš, u Evropi od nekakvog torpeda prvo pretkolo, u ligi prvo kolo te sloga izyeba
Nemaju ljudi uslova za optimizam i treba svakog razumjeti.
Samo da poselamim brata mog...MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08Tvoj prvi upis na forumu i odmah da se forum ugasienzo1 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:59Ovaj forum pod hitno treba gasiti. Treba tražiti od kluba da na svojoj web stranici napravi forum koji je samo za članove. Svi neki stučnjaci i pametnjakovići, i svi bi to bolje radili a nisu spremni kupiti članski i makar na taj način simbolički podržati klub. Onaj ko sebe naziva navijačem treba da dolazi na tekme i navija bez obzira ko je na terenu i klupi pogotovo sad kad se polako slažu kockice. Svima njima je FKS samo usputna stanica a mi imamo samo jednu!![]()
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Google Adsense [Bot], keli, kogmagie46 i 56 gostiju.