E dobra ti je podrska, cuj dupla kruna pored borca sa sudjenjem i zrinjskim koji je sredjenija ekipa od nas. Opet nas pitarluk i dizanje u zvijezdeLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:24Jest, samo na polusezoni moramo biti ili prvi ili u dohvatljivom zaostatku za prvim (vjerovatno Zrinjskim, jer ako bilo ko osim njih na polusezoni bude ispred nas, onda nek se klub ugasi, a Rožman podere diplomu). Ove sezone, sa ovim ulaganjima i kadrom, sve osim duple krune je neuspjeh tektonskih razmjera, ali eto i sama titula bi nas zadovoljila.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:19Podrška i samo podrška.
Novi stručni štab je odličan i vjerujem da će im samo duže vremena trebati da implementiraju sve zamisli. U potpunosti ćemo ideje Simona vidjeti tek kad prođemo zimske pripreme sa novim kondicionim, i dovede par igrača koji mu trebaju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako nema uslova za optimizam kad su nam redovne plate i plaćamo obeštećenja, a sad uspješnost u sportskom segmentu više nije bitan faktor u svijetu fudbala, ko još to gleda.holyman je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:13Hahahahah bratMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08Tvoj prvi upis na forumu i odmah da se forum ugasienzo1 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:59Ovaj forum pod hitno treba gasiti. Treba tražiti od kluba da na svojoj web stranici napravi forum koji je samo za članove. Svi neki stučnjaci i pametnjakovići, i svi bi to bolje radili a nisu spremni kupiti članski i makar na taj način simbolički podržati klub. Onaj ko sebe naziva navijačem treba da dolazi na tekme i navija bez obzira ko je na terenu i klupi pogotovo sad kad se polako slažu kockice. Svima njima je FKS samo usputna stanica a mi imamo samo jednu!![]()
A što je najgore ljudi pljuju negativce, rekao bi covjek da smo uzeli duplu, da smo u playoffu sad pa se nista ne smije prigovoriti.
A ovamo 85 transferau 2 godine, 7 trenera, bez titule, evropu jedva izborio, u kupu od čelika ispadaš, u Evropi od nekakvog torpeda prvo pretkolo, u ligi prvo kolo te sloga izyeba
Nemaju ljudi uslova za optimizam i treba svakog razumjeti.

Borac ima dobru ekipu, odlicnog i uhodanog trenera, te Tegeltiju-Vicu-sudije...Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:24Jest, samo na polusezoni moramo biti ili prvi ili u dohvatljivom zaostatku za prvim (vjerovatno Zrinjskim, jer ako bilo ko osim njih na polusezoni bude ispred nas, onda nek se klub ugasi, a Rožman podere diplomu). Ove sezone, sa ovim ulaganjima i kadrom, sve osim duple krune je neuspjeh tektonskih razmjera, ali eto i sama titula bi nas zadovoljila.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:19Podrška i samo podrška.
Novi stručni štab je odličan i vjerujem da će im samo duže vremena trebati da implementiraju sve zamisli. U potpunosti ćemo ideje Simona vidjeti tek kad prođemo zimske pripreme sa novim kondicionim, i dovede par igrača koji mu trebaju.
I oni će se sigurno vrtiti tu negdje.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
puna podrska ali ako budu prvi na polusezoni ili event. drugi. Jer ostali igraju neki drugi fudbal pa ti vidic zakuca dvije slucajnoShategabri je napisao/la: ↑08 avg 2023, 11:10Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 avg 2023, 09:40+1Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2023, 08:49Opet toxic na temi![]()
![]()
Dokle, ljudi?
Ovi nisu ni sjeli na klupu, već je sve haos.
I kaže što nam je ovako...pa gledaj nas, iz sivog u crno.
Yeb'te se ba vise!
da je vidjeti neki kontinuitet u nama, navijacima prvo, nego iz dana u dan se mijenja raspolozenje, odnos i stav prema ekipi. Zene u pmsu? Jesmo li se dogovorili kako cemo? Jesmo...
sto crnjaciti, nesrecu prizivati? Eto ne valja onaj, ne valja ovaj. Ne znamo vise od 70% igraca lige (za ovog vidica nismo culi do ovih golova) i nasi eto losi, a ti isti sto dovedemo budu neki anonimusi koji u goskovima, leotarima poderu a mi se divimo, wow dovedi ga odmah. I kad najzad dodje ista prica.. Losi ce biti jer mi izgleda, jedva cekamo da dodjemo na Kosevo i da nam neka Zlj ekipa zavuce u 90oj da bi mi ovdje imali sto ludje i kreativnije izljeve bijesa i napade panike pricajuci kako nista ne valja, ubleha onaj ovaj. Hajmo i u toj "patnji" biti nasmijani, vedri, spremni za podrsku makar iako mozda onih 11 ne zna gdje goni. Misli dobro da bi bilo dobro.
I cudimo se komentarima na zvanicnoj..
hajmo se okrenuti mobilizaciji za utakmicu, eto petka iza coska, opet da postavljamo standarde![]()
![]()
Pa bilo je mijenjaj Ajlu, mijenjaj Mirzu, eto promijenjeni, šta je sad koje p materine?!
Dosadno šta li, pa da se crnjacima ubije vrijeme do utakmice.
Ne može ba, šta očekujete kad mijenjamo trenere i igrače ko čarape, dođe 10, ode 10, i hoćemo titulu, hoćemo Evropu, kako?!!
Pustiti ljude da rade, ovo što sad imamo nije ekipa, ovo je random skupina igrača.

pazi, novi trener je odradio u vrh glave 10 treninga.
navijaci zrinjskog i nakon svega, od ove sezone ocekuju samo eto da osiguraju evropu. Da smo mi njihovom mjestu nista ispod Arsenal invicibels ne bi prihvatili. Kad bi gol primili trenera bi tjerali.
Kao da navijam za Real madrid ****, nismo za 30 godina grupe vidjeli.. Ili sad ili nikad, ili cemo ispostovati ili razyebati sve
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kasnio si 25 bodova prošle godine za ekipom koja je prva bila,u odnosu na to nit smo mi enormno bolji od te sezone(vidjeli smo u prvim utakmicama) nit su oni slabiji toliko pa da možes prijetiti.
Mi ko mi po meni smo slabiji u odbrani nego prošle godine na to sve,u sredini si doveo jednog novog igraca koji je dobar ,ostalo je isto , moramo moliti Boga da se na terenu ne sastanu skupa Balta-Vrancic-Dal toliko je to "kvalitetno",imaš xx krila (tu smo kao najviše pojacali) ali kakve koristi kad nemogu svi igrati taman da su svi ko Messi.
Idemo opet sve ispocetka novi trener bez ikakvog vremena za nešto novo odmah.
Ako treci budemo nogom u guzicu se nabit.Eventualno fokusirat se na kup jel Rozman kroz karijeru djeluje da mu puno bolje leži sistem kup takmicenja i to nadmudrivanje na tekmu/dvije.
Kakav crni pritisak rezultata covjeku odma na ovu toksicnu pricu kod nas,nek radi kako hoce,ovo što se šefovi igraju FM nije njegova greška. Ekipa koja kroz sezonu izrotira ulaznim i izlaznim transferima 5/6 bekova je daleko od necega ozbiljnog.
Mi ko mi po meni smo slabiji u odbrani nego prošle godine na to sve,u sredini si doveo jednog novog igraca koji je dobar ,ostalo je isto , moramo moliti Boga da se na terenu ne sastanu skupa Balta-Vrancic-Dal toliko je to "kvalitetno",imaš xx krila (tu smo kao najviše pojacali) ali kakve koristi kad nemogu svi igrati taman da su svi ko Messi.
Idemo opet sve ispocetka novi trener bez ikakvog vremena za nešto novo odmah.
Ako treci budemo nogom u guzicu se nabit.Eventualno fokusirat se na kup jel Rozman kroz karijeru djeluje da mu puno bolje leži sistem kup takmicenja i to nadmudrivanje na tekmu/dvije.
Kakav crni pritisak rezultata covjeku odma na ovu toksicnu pricu kod nas,nek radi kako hoce,ovo što se šefovi igraju FM nije njegova greška. Ekipa koja kroz sezonu izrotira ulaznim i izlaznim transferima 5/6 bekova je daleko od necega ozbiljnog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Bojan Jorgačević ozbiljan trenerski kvalitet,po svim informacijama iz Bg(Zvezde i njihove filijale Grafičara).
Ovaj SŠ fkt treba istrpiti. Sigurno će im trebati barem 3 kola da upoznaju ekipu, jedan prelazni rok da razduže igrače koji im ne trebaju i dovedu barem 3 igrača u prvih 11 koji će biti upgrade i ispuniti njihove zamisli na terenu. Proces koji traje pod uslovom da znaju posao. Biće tu i šokova kad im Lepi i Gigović dosviraju po 50 faula i 10 žutih kartona. Sve se to mora uzeti u obzir i onda donijeti neki konačni sud.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jesu puštene karte u prodaju?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jesu online
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
strucni stab ima tako dobru priliku da uspjesno debituje, mislim da bi stvarno bila katastrofa to ne iskoristiti. Samo jedna pobjeda ce stvoriti hajcung
NEMA NAZAD
- hordasDoboj
- Kontakt:
Čuvam karte pa nisam fan online karti, samim time i sezonskih. Nadam se da će pustiti u prodaju danas

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nije nigdje pisalo, bar ja nisam vidio. Ne možeš više znat ni kad ih unesu u Comet..
-
- Kontakt:
Ma brate bit ce karti ja protiv Torpeda u 20 h sati uzeo istok 5 ljudi u redu bilo.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:47Čuvam karte pa nisam fan online karti, samim time i sezonskih. Nadam se da će pustiti u prodaju danas![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma ne brine me da nece biti karti. Sad protiv Sloge poslije kiše naletio 60 ljudi u redu a već počela tekma (rasprodale se karte za Istok i Sjever, ostao samo Zapad). Prošle godine Posušje 300 nas čekalo a počela utakmica. Pa bih volio što ranije da uzmem a i da malo krene hajpbordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:01Ma brate bit ce karti ja protiv Torpeda u 20 h sati uzeo istok 5 ljudi u redu bilo.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:47Čuvam karte pa nisam fan online karti, samim time i sezonskih. Nadam se da će pustiti u prodaju danas![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 12h je pušteno kako sam i napisao sinoć ali trenutno samo online, ne znam šta se čeka za fan shopove ali valjda će i to ubrzo.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:47Čuvam karte pa nisam fan online karti, samim time i sezonskih. Nadam se da će pustiti u prodaju danas![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
E jbg ne moras cekat zadnji minuthordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:06Ma ne brine me da nece biti karti. Sad protiv Sloge poslije kiše naletio 60 ljudi u redu a već počela tekma (rasprodale se karte za Istok i Sjever, ostao samo Zapad). Prošle godine Posušje 300 nas čekalo a počela utakmica. Pa bih volio što ranije da uzmem a i da malo krene hajpbordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:01Ma brate bit ce karti ja protiv Torpeda u 20 h sati uzeo istok 5 ljudi u redu bilo.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:47
Čuvam karte pa nisam fan online karti, samim time i sezonskih. Nadam se da će pustiti u prodaju danas![]()
![]()

- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa evo vidiš da hoću prije uzetibordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:12E jbg ne moras cekat zadnji minuthordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:06Ma ne brine me da nece biti karti. Sad protiv Sloge poslije kiše naletio 60 ljudi u redu a već počela tekma (rasprodale se karte za Istok i Sjever, ostao samo Zapad). Prošle godine Posušje 300 nas čekalo a počela utakmica. Pa bih volio što ranije da uzmem a i da malo krene hajpbordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:01
Ma brate bit ce karti ja protiv Torpeda u 20 h sati uzeo istok 5 ljudi u redu bilo.![]()
![]()

1511 broj na online kupovini karata. Nešto mi nerealno djeluje ili se samo nastavlja niz brojeva nakon Sloge.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa kad ja sa sezonskom mogu u 19:45 biti na stadionu, možeš vala i ti kartu uzetihordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:06Ma ne brine me da nece biti karti. Sad protiv Sloge poslije kiše naletio 60 ljudi u redu a već počela tekma (rasprodale se karte za Istok i Sjever, ostao samo Zapad). Prošle godine Posušje 300 nas čekalo a počela utakmica. Pa bih volio što ranije da uzmem a i da malo krene hajpbordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2023, 13:01Ma brate bit ce karti ja protiv Torpeda u 20 h sati uzeo istok 5 ljudi u redu bilo.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 avg 2023, 12:47
Čuvam karte pa nisam fan online karti, samim time i sezonskih. Nadam se da će pustiti u prodaju danas![]()
![]()

Ja sam stigao i pokisnuti i osušiti se dok si ti kartu uzeo

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, bordobijeli, GalileoGalilei, HordasFks, iliyaa8, Lecler, NeSamSafetee, PeppermintSA, riki46, rimljanin90 i 63 gosta.