Koga vise boli **** za tim? Prvom su i meni bili hajmo reci simpatican klub. Bili nekada prije i sada ih mentalitet mjesta pored Mostara drma i nisu ni V od prijasnjeg Veleza. Danas ti pripremaju kavez za tvoje navijace i to podrzavaju dok kolo ranije bojkotoju jer Lesinari ne mogu doci. Licemjeri i najveci podanici u drzavi.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:37Daleko najveci nesrazmjer izmedju kurcevitosti i uspjeha, sto sportskog sto nekih drugih. Ne kontam sto im ovo treba. Nikako ne stoji njihovom klubu, koji je tradicionalno uvijek bio narodski.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:42Koga vise boli **** za tim? Prvom su i meni bili hajmo reci simpatican klub. Bili nekada prije i sada ih mentalitet mjesta pored Mostara drma i nisu ni V od prijasnjeg Veleza. Danas ti pripremaju kavez za tvoje navijace i to podrzavaju dok kolo ranije bojkotoju jer Lesinari ne mogu doci. Licemjeri i najveci podanici u drzavi.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:37Daleko najveci nesrazmjer izmedju kurcevitosti i uspjeha, sto sportskog sto nekih drugih. Ne kontam sto im ovo treba. Nikako ne stoji njihovom klubu, koji je tradicionalno uvijek bio narodski.

Tipična rasprava intelektualaca na ovoj temi:
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 08 avg 2023, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Velez vaki, Velež naki a klub im dva odpatka sto je Velež bacio predstavio kao najveća pojačanja.
Na šta spade crni skretničaru, radujete se smećem koje Velež baci a vi obje ručke prihvatite i bacate ih u zvjezde.
Na šta spade crni skretničaru, radujete se smećem koje Velež baci a vi obje ručke prihvatite i bacate ih u zvjezde.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Znas onu pjesmu od Ane Nikolic bitno da je nekad bilo lepoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:39Times finished in top three
Yugoslavia
Velež: 7
Željezničar: 4
Sarajevo: 4
Sloboda: 1
Mi smo od današnjih prvoligaša najbolji u kraljevini, najbolji u Jugoslaviji a poslije rata smo losi. Znaci ukupno smo najveći
I finito
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Jeste, ali meni je opet nekako zao sto je to tako. Poprimili su neki drugi mentalitet skroz. Od kluba koji skoro nikome nije bio mrzak, do ovoga danas. Sto je najgore, nije to rezultat nekih sportskih uspjeha (jer ih nemaju), nego ponasanja. Tuzno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:42Koga vise boli **** za tim? Prvom su i meni bili hajmo reci simpatican klub. Bili nekada prije i sada ih mentalitet mjesta pored Mostara vozi i nisu ni V od prijasnjeg Veleza. Danas ti pripremaju kavez za tvoje navijace i to podrzavaju dok kolo ranije bojkotoju jer Lesinari ne mogu doci. Licemjeri i najveci podanici u drzavi.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:37Daleko najveci nesrazmjer izmedju kurcevitosti i uspjeha, sto sportskog sto nekih drugih. Ne kontam sto im ovo treba. Nikako ne stoji njihovom klubu, koji je tradicionalno uvijek bio narodski.
1921
-
- Kontakt:
Vi to najbolje znate kako je bilo dok je bio Osim pri vrhu, kako on ode tako vas i djavo odnese borba i preživljavanje u dugovima, teska i čemerna borba.Kamaga11 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:44Znas onu pjesmu od Ane Nikolic bitno da je nekad bilo lepoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:39Times finished in top three
Yugoslavia
Mi smo od današnjih prvoligaša najbolji u kraljevini, najbolji u Jugoslaviji a poslije rata smo losi. Znaci ukupno smo najveći
I finito
Na šta spade da moraš molit Vicu da posudi paru da prodjes licenciranje, pa ugasi se bar je pošteno.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 08 avg 2023, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Borba, preživljavanje i sve ostalo što ide sa tim i opet iznad vas, šta ćemo?opalaopala je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:46Vi to najbolje znate kako je bilo dok je bio Osim pri vrhu, kako on ode tako vas i djavo odnese borba i preživljavanje u dugovima, teska i čemerna borba.Kamaga11 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:44Znas onu pjesmu od Ane Nikolic bitno da je nekad bilo lepoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:39
Times finished in top three
Yugoslavia
I finito
-
- Kontakt:
To je Zeljina buducnost i to njima najteze padaopalaopala je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:43Velez vaki, Velež naki a klub im dva odpatka sto je Velež bacio predstavio kao najveća pojačanja.

Okrenula se situacija od namjestenih titula i kantanja Veleza koji je ostao bez icega u ratu dodjose vremena da se raduju Velezovim otpadom

Neka se navikaju trajati ce to dugo

Velez vaki Velez naki
Umjesto da nam kažu hvala što smo im dali nas otpad…
Umjesto da nam kažu hvala što smo im dali nas otpad…
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Samo da potraje. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Cekat klauna da izbuši lopte.nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:47Borba, preživljavanje i sve ostalo što ide sa tim i opet iznad vas, šta ćemo?opalaopala je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:46Vi to najbolje znate kako je bilo dok je bio Osim pri vrhu, kako on ode tako vas i djavo odnese borba i preživljavanje u dugovima, teska i čemerna borba.
Tako prodju oni koji mole Vicu da posudi pare da mogu proći licenciranje.
Poštenije se ugasit, nego se blamirat
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Dobro si rekao teska i cemerna borba,ali mi smo blizu da zavrsimo tu borbu I da se vrtimo gdje i pripadamo,a nadam se da cete se I vi vratiti gdje pripadate u drugu ligu.opalaopala je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:46Vi to najbolje znate kako je bilo dok je bio Osim pri vrhu, kako on ode tako vas i djavo odnese borba i preživljavanje u dugovima, teska i čemerna borba.Kamaga11 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:44Znas onu pjesmu od Ane Nikolic bitno da je nekad bilo lepoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:39
Times finished in top three
Yugoslavia
I finito
-
- Kontakt:
Samo se ti nadaj, vama su nade sve ugašene kad je umro Osim.Kamaga11 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:49Dobro si rekao teska i cemerna borba,ali mi smo blizu da zavrsimo tu borbu I da se vrtimo gdje i pripadamo,a nadam se da cete se I vi vratiti gdje pripadate u drugu ligu.opalaopala je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:46Vi to najbolje znate kako je bilo dok je bio Osim pri vrhu, kako on ode tako vas i djavo odnese borba i preživljavanje u dugovima, teska i čemerna borba.
Obicni šljam od kluba, koji moli Vicu za posudbu da prodje licenciranje i na kraju se zadovoljavaju otpadom kojeg Velež baci.
Vakat je da se ugasite, dugo vam traje borba
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
ABd jos malo I ne gine vam druga liga. Jos dugo cete klecati na koljenima pred imenom Zeljeznicaropalaopala je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:51Samo se ti nadaj, vama su nade sve ugašene kad je umro Osim.Kamaga11 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:49Dobro si rekao teska i cemerna borba,ali mi smo blizu da zavrsimo tu borbu I da se vrtimo gdje i pripadamo,a nadam se da cete se I vi vratiti gdje pripadate u drugu ligu.opalaopala je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:46
Vi to najbolje znate kako je bilo dok je bio Osim pri vrhu, kako on ode tako vas i djavo odnese borba i preživljavanje u dugovima, teska i čemerna borba.
Obicni šljam od kluba, koji moli Vicu za posudbu da prodje licenciranje i na kraju se zadovoljavaju otpadom kojeg Velež baci.
Vakat je da se ugasite, dugo vam traje borba
-
- Kontakt:
To ih je Hasic provalio da cu cucnuli ispred Vicinog slica za licencu
Ovaj smajli ispred nase zastave

Ovaj smajli ispred nase zastave

Normalan navijač Željezničara…
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Prezivili 2021 na racun nas i ne valja Velez

Mogli ste igrati ali vise necete igrati europu narednih 40 godina
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Burberry46, Hajdeee, mma_hz, Pantelija, Resolute, TylerBurey i 67 gostiju.