Bez Walkera se može, no bitno je da su nakon prodaja Lucasa, Sabitzera, Manea, Sommera, posudbe Nubela i dovođenja Kima u plusu 51-2 mil€, ekonomska računica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
To je to kolega, rekoh ja to jos u martu.Bundesliga je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:32Smiješni su sa ovim izjavama o nekakvim obećanjima. Ponašaju se kao da su u školi i ono obeća im prijatelj nešto i oni ga kasnije podsjećaju na to. Biznis funkcioniše drugačije, nema tu riječi. A pogotovo kada je u pitanju luzer kao Kane, za njega je Tottenham mjera. Treba ići dalje.
Ovo sto Kane radi je gore od slucaja Lewandowski.
Bio si u pravu 100%, jednostavno luzerčina. Niko nije očekivao da izlazi u javnost ili bojkotuje već da jasno kaže čelnicima da želi ići i to je to.
Za veličinu ovog transfera je neko iskusan, ne Dressen kako ga kolega @Bundesliga nazva čovjek od papira, kancelarijski lik. To je KHR trebao biti od početka.ledar je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:44Kane je napravio dovoljno, ne želi se ponovo dovesti u situaciju kao što je bilo sa Cityjem. Dogovor je nadohvat ruke, trebali bi Rumeni i Dreesen doći u London i za par dana sa Levyjem riješit deal, kakav Neppe, kakvi štabovi, zna Levy ko kod vas vuče konce. Kane je 99% vaš, a za Walkera sumnjam, on je tražio transfer iz osvete što ga je Gvardijola izostavio iz nekih važnih utakmice (prije svega finala CL), al sad ga liže pa je omekšao.
dirkules je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:40Čovjek je dao rok do početka sezone da se dogovor postigne, naši se gnijezde 45-50 dana, povećavaju ponude po 10mil€ svakih 10 dana u međuvremenu. Dao ti je zeleno svjetlo, odbio PSG, došao bi samo tebi. Šta više čovjek treba da uradi? Da bojkotuje treninge? Da izađe u javnost protiv svog kluba?
U Tottenhamu je od malena, čovjek odrastao uz taj klub, taj mu klub dao sve.
Ovo za rok do početka sezone i tu ga razumijem, drugo i žena mu je trudna, za koju sedmicu je termin, ne želi stres ni sebi ni porodici. Zato platite i završite barem jednu Tuchelovu želju.
Previše mi imamo tih ljudi od papira na najvišim pozicijama. Hainer, Dreesen. Fali Bayi malo i sportskih tipova tu, nekoga ko zna malo i o praksi a ne samo teorija. Ulija i Rummeniggea ne računam jer su već u godinama.
To si u pravu, za Hainera ljudi zaboravili i da postoji, lik nestao ili daje neke automatizam izjave. KHR je bio stvarno pojava u svijetu fudbala, cijenjen od svih i sa dobrim vezama, znao čovjek stvar, dugo nećemo imati nekoga kao što je on.Bundesliga je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:54Previše mi imamo tih ljudi od papira na najvišim pozicijama. Hainer, Dreesen. Fali Bayi malo i sportskih tipova tu, nekoga ko zna malo i o praksi a ne samo teorija. Ulija i Rummeniggea ne računam jer su već u godinama.
Nisu ovdje problem pare. To sam siguran 100%. Dali bi oni i preko 100 miliona, ali jednostavno djeluje kao deal koji je osuđen na propast od starta. Imaš igrača koji bi kao u Bayern, a opet nije mu mrsko ni ostati. Pa jarane ili hoćeš ili nećeš nema treće. A onda Levy koji ne želi pustiti igrača, ove cifre koje baca su samo onako, više za igru nego za ozbiljno. Očigledno zna nešto što mi ne znamo, a to je lako moguće da ovog luzera može opet nagovoriti da produži.sljivo je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:59Nije svak dortmund i lajpcig sa smiješnim klauzulama. Mislim, ovo je očekivano uzevši u obzir koliko uprava Bajerna zna bit odsutna od realnosti.
Nije problem ni da ga ne dovedeš, problem je što si izgubio kamaru vremena i bekap plan ti je neki tamo poluamater, ako a i ima.
News #Musiala: Director Neppe saw him live in Paris in 2018 for the first time. He was impressed from Musiala & Bellingham.
Neppe: "We kept talking about the name Jamal Musiala in our scouting sessions. He was 15 years old then. It was difficult to get video footage. So it was all about live scouting. We immediately had the unanimous opinion that we would do everything we could to bring him to Bayern"
Neppe: "I had a very interesting meeting in London, was able to get to know his family and also had talks with him. I remember that very well because I was aware that at this point I was speaking to a 15-year-old who would not have much of a conversation."
Neppe: "Jamal was actually not very talkative, but his statements were so clear. It spoke for him and his ambitions. It gave me a good feeling about how he is and what ambitious path he wants to go."
Njegov skauting je izuzetan, kontakt sa igračima itd. Nije taj koji donosi big decisions niti neko ko vodi glavnu riječ ispred Bayerna u pregovorima sa drugim klubovima, pogotovo u transferu koji je preko 50mil€.Marco Neppe, who was first to recognize Davies' potential & bring him to Munich, could play a key role in bringing the contract talks back on track [@mano_bonke, @kessler_philipp]