FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

dirkules
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dirkules » 08 avg 2023, 15:27

Na kraju nijednu želju Tuchela neće ispuniti :rol:
Bez Walkera se može, no bitno je da su nakon prodaja Lucasa, Sabitzera, Manea, Sommera, posudbe Nubela i dovođenja Kima u plusu 51-2 mil€, ekonomska računica :D
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 avg 2023, 15:28

Bundesliga je napisao/la:
08 avg 2023, 14:32
Smiješni su sa ovim izjavama o nekakvim obećanjima. Ponašaju se kao da su u školi i ono obeća im prijatelj nešto i oni ga kasnije podsjećaju na to :urnebes:. Biznis funkcioniše drugačije, nema tu riječi. A pogotovo kada je u pitanju luzer kao Kane, za njega je Tottenham mjera. Treba ići dalje.
To je to kolega, rekoh ja to jos u martu.
Balon je napisao/la:
09 mar 2023, 20:50
Ma Kanea treba prekriziti sto prije. Lik uskoro puni 30 a da je normalan kopao bi odavno i rukama i nogama da dodje u Bayern. Klasicni engleski papak.
Ovo sto Kane radi je gore od slucaja Lewandowski.
Kod poljskog penzionera si barem znao na cemu si, ovaj Englez ko kakva treba, te hocu te necu.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 08 avg 2023, 15:33

Gdje potrosise 2 mjeseca :plac:
Vozajuci se privatnim avionom, da se zidov zajebaje s njima :bow:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 avg 2023, 15:36

Čovjek od 9 godine u klubu, šta trebaš očekivati. Eto rekao je ako se šta ne riješi do 13.8 da ostaje do daljnjeg.

Koman imao nekoliko ponuda od Saudijaca, neto plata 50 + miliona. Sve odbio i rekao da ne bi ni za 100 mil. otišao.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 avg 2023, 15:40

Čovjek je dao rok do početka sezone da se dogovor postigne, naši se gnijezde 45-50 dana, povećavaju ponude po 10mil€ svakih 10 dana u međuvremenu. Dao ti je zeleno svjetlo, odbio PSG, došao bi samo tebi. Šta više čovjek treba da uradi? Da bojkotuje treninge? Da izađe u javnost protiv svog kluba?
U Tottenhamu je od malena, čovjek odrastao uz taj klub, taj mu klub dao sve.
Ovo za rok do početka sezone i tu ga razumijem, drugo i žena mu je trudna, za koju sedmicu je termin, ne želi stres ni sebi ni porodici. Zato platite i završite barem jednu Tuchelovu želju.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 avg 2023, 15:44

Kane je napravio dovoljno, ne želi se ponovo dovesti u situaciju kao što je bilo sa Cityjem. Dogovor je nadohvat ruke, trebali bi Rumeni i Dreesen doći u London i za par dana sa Levyjem riješit deal, kakav Neppe, kakvi štabovi, zna Levy ko kod vas vuče konce. Kane je 99% vaš, a za Walkera sumnjam, on je tražio transfer iz osvete što ga je Gvardijola izostavio iz nekih važnih utakmice (prije svega finala CL), al sad ga liže pa je omekšao.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2023, 15:44

Balon je napisao/la:
08 avg 2023, 15:28
To je to kolega, rekoh ja to jos u martu.
Bio si u pravu 100%, jednostavno luzerčina. Niko nije očekivao da izlazi u javnost ili bojkotuje već da jasno kaže čelnicima da želi ići i to je to.

Tuchelu nisu nikoga doveli što je tražio. Doveli mu Guerreira za džaba i Kima kao zamjenu za Hernandeza. Pa će onda po Tuchelu pljuvati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 avg 2023, 15:47

ledar je napisao/la:
08 avg 2023, 15:44
Kane je napravio dovoljno, ne želi se ponovo dovesti u situaciju kao što je bilo sa Cityjem. Dogovor je nadohvat ruke, trebali bi Rumeni i Dreesen doći u London i za par dana sa Levyjem riješit deal, kakav Neppe, kakvi štabovi, zna Levy ko kod vas vuče konce. Kane je 99% vaš, a za Walkera sumnjam, on je tražio transfer iz osvete što ga je Gvardijola izostavio iz nekih važnih utakmice (prije svega finala CL), al sad ga liže pa je omekšao.
Za veličinu ovog transfera je neko iskusan, ne Dressen kako ga kolega @Bundesliga nazva čovjek od papira, kancelarijski lik. To je KHR trebao biti od početka.
Walker je završena priča, i Romano i Falk, Altobelli su potvrdili da ostaje i produžuje.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 avg 2023, 15:48

dirkules je napisao/la:
08 avg 2023, 15:40
Čovjek je dao rok do početka sezone da se dogovor postigne, naši se gnijezde 45-50 dana, povećavaju ponude po 10mil€ svakih 10 dana u međuvremenu. Dao ti je zeleno svjetlo, odbio PSG, došao bi samo tebi. Šta više čovjek treba da uradi? Da bojkotuje treninge? Da izađe u javnost protiv svog kluba?
U Tottenhamu je od malena, čovjek odrastao uz taj klub, taj mu klub dao sve.
Ovo za rok do početka sezone i tu ga razumijem, drugo i žena mu je trudna, za koju sedmicu je termin, ne želi stres ni sebi ni porodici. Zato platite i završite barem jednu Tuchelovu želju.
:thumbup:

to je to
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 avg 2023, 15:49

Ide Fullkrug ko djeca iškole

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2023, 15:54

dirkules je napisao/la:
08 avg 2023, 15:47
Za veličinu ovog transfera je neko iskusan, ne Dressen kako ga kolega @Bundesliga nazva čovjek od papira, kancelarijski lik. To je KHR trebao biti od početka.
Previše mi imamo tih ljudi od papira na najvišim pozicijama. Hainer, Dreesen. Fali Bayi malo i sportskih tipova tu, nekoga ko zna malo i o praksi a ne samo teorija. Ulija i Rummeniggea ne računam jer su već u godinama.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 avg 2023, 15:59

Nije svak dortmund i lajpcig sa smiješnim klauzulama. Mislim, ovo je očekivano uzevši u obzir koliko uprava Bajerna zna bit odsutna od realnosti.

Nije problem ni da ga ne dovedeš, problem je što si izgubio kamaru vremena i bekap plan ti je neki tamo poluamater, ako a i ima.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 avg 2023, 16:03

Bundesliga je napisao/la:
08 avg 2023, 15:54
dirkules je napisao/la:
08 avg 2023, 15:47
Previše mi imamo tih ljudi od papira na najvišim pozicijama. Hainer, Dreesen. Fali Bayi malo i sportskih tipova tu, nekoga ko zna malo i o praksi a ne samo teorija. Ulija i Rummeniggea ne računam jer su već u godinama.
To si u pravu, za Hainera ljudi zaboravili i da postoji, lik nestao ili daje neke automatizam izjave. KHR je bio stvarno pojava u svijetu fudbala, cijenjen od svih i sa dobrim vezama, znao čovjek stvar, dugo nećemo imati nekoga kao što je on.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 08 avg 2023, 16:04

Taj Neppe je morao podijeliti sudbinu svog havera salihamidzica.
Trebali su ga nabiti nogom, kao sto su Kahna i Brazzu.
Po kojim zaslugama, i po cemu je ostao u klubu to ni sam on ne zna.
Da je Rumenigge bio u avionu sa Dreesenom,kada se islo na pregovore igrac bi vec bio u Minhenu.

Za propast transfera Kanea su oni krivi, i niko vise.
Prvo one uvrijedljive ponude, pa cekanje kojekakvih “komiteta za transfere” a gori im pod nogama.
To je zidov maestralno odradio, i poigrao se s njima kao sa malom djecom.
Zadnja izmjena: Lenaa, dana/u 08 avg 2023, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 08 avg 2023, 16:05

Fullkrug nije plan, to je nedostatak plana. I pored manjka napadača, valjda ima bar deset boljih opcija.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 avg 2023, 16:08

sljivo je napisao/la:
08 avg 2023, 15:59
Nije svak dortmund i lajpcig sa smiješnim klauzulama. Mislim, ovo je očekivano uzevši u obzir koliko uprava Bajerna zna bit odsutna od realnosti.

Nije problem ni da ga ne dovedeš, problem je što si izgubio kamaru vremena i bekap plan ti je neki tamo poluamater, ako a i ima.
Nisu ovdje problem pare. To sam siguran 100%. Dali bi oni i preko 100 miliona, ali jednostavno djeluje kao deal koji je osuđen na propast od starta. Imaš igrača koji bi kao u Bayern, a opet nije mu mrsko ni ostati. Pa jarane ili hoćeš ili nećeš nema treće. A onda Levy koji ne želi pustiti igrača, ove cifre koje baca su samo onako, više za igru nego za ozbiljno. Očigledno zna nešto što mi ne znamo, a to je lako moguće da ovog luzera može opet nagovoriti da produži.

Drugi dio se slažem u potpunosti, toliko se vremena izgubilo na ovome, a nisu se ništa dogovorili. Još u onoj početnoj fazi pregovora lol. I onda nemaš ni plan B, nemaš ni golmana ni šestice koja je prijeko potrebna jer imamo 2 veznjaka koji mogu igrati a to su Kimmich i Laimer i 2 koja nisu za ovog nivoa u vidu Goretzke i Gravenbercha. Šta ćeš ako se povrijedi Kimmich ili Laimer. Goretzka nije ni za Schalkea više.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 08 avg 2023, 16:22

Plettenberg je klasičan novinar, nikakav insajder ili transfer expert tipa Romano. On gura svoje priče, pomalo spinuje, objavi i neku glasinu. Ovo ljeto je pogodio koliko i ja, ništa.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 avg 2023, 16:30

@Lenaa Ne znaš po kojim zaslugama je Neppe ostao?
Evo da postavimo zašto je Marco Neppe ostao u klubu i zašto treba ostati u klubu.
News #Musiala: Director Neppe saw him live in Paris in 2018 for the first time. He was impressed from Musiala & Bellingham.
Neppe: "We kept talking about the name Jamal Musiala in our scouting sessions. He was 15 years old then. It was difficult to get video footage. So it was all about live scouting. We immediately had the unanimous opinion that we would do everything we could to bring him to Bayern"

Neppe: "I had a very interesting meeting in London, was able to get to know his family and also had talks with him. I remember that very well because I was aware that at this point I was speaking to a 15-year-old who would not have much of a conversation."

Neppe: "Jamal was actually not very talkative, but his statements were so clear. It spoke for him and his ambitions. It gave me a good feeling about how he is and what ambitious path he wants to go."
Marco Neppe, who was first to recognize Davies' potential & bring him to Munich, could play a key role in bringing the contract talks back on track [@mano_bonke, @kessler_philipp]
Njegov skauting je izuzetan, kontakt sa igračima itd. Nije taj koji donosi big decisions niti neko ko vodi glavnu riječ ispred Bayerna u pregovorima sa drugim klubovima, pogotovo u transferu koji je preko 50mil€.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 avg 2023, 17:27

Sad Plettenberg govori da pripremate novu ponudu od 110 milki ojra uključujući bonuse. A prošla je po njemu bila 100 milki fiksno + bonusi. Pa u čemu je razlika, u par milki bonusa, jel ima uopće kakve razlike? Ko tu koga?

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 08 avg 2023, 17:51

@dirkules ako cemo tako i Brazzo je otkrio Daviesa i Tela, i odmah bi trebao ostati u klubu ?
Plettenberg je pomijesao kockice kao i oni iz uprave.
120mil€ je najdonja granica zidova.
Sve ispod ce biti odbijeno po kratkom postupku.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: rikimo i 6 gostiju.