FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Milion s bonusima, a bonusi vjerovatno tipa da ce nam platiti 300k ako Rižoto osvoji Ligu prvaka u naredne dvije godine, 200k ako Đipke napise post u kojem ga nikom ne dudla i neke slicne nemoguce stvari.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Plaćaju ovi Rizespori odštete često, ali uglavnom oko 200k-400k. Zadnji put da su skršili milion eurića je 2020 na Dilavera iz Dinama...
SVI NA KOŠEVO!
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Gdje mi je brat @Nazor ?
Buraz slatka kod tebe i nemoj ici sa teme zivota ti ...
Rece mi @Morto da si se registrovao na forum Rizespora...

Buraz slatka kod tebe i nemoj ici sa teme zivota ti ...
Rece mi @Morto da si se registrovao na forum Rizespora...

Još da je za Vladana ubosti bar 1.2 mil €
ovo je baš ozbiljan novac za naše BiH prilike, red je da i mi navijači/simpatizeri poguramo malo članstvom u klubu na fan bazi (to minimalno), sve ostalo koliko ko može.

Ode mladunce 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- napoleon72
- Kontakt:

Ma ja, to je sa svim bonusima. Odredjeni broj golova, asistencija, pozivi u reprezentaciju, promocija kluba u Evropu ili osvajanje titule itd. Iskreno ne vjerujem da cemo odmah dobit preko 300k eura.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sretno Dal.
-
- Kontakt:
Pa vidi se kad stanu jedna uz drugu da su iste i očigledno ih dole zasvrbi u isto vrijeme i dzeko preko ibricica morao reagovatMig_Mig je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:22Ako je na mater, onda nju odrzava citav kontingentVjecnobordo je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:10Prije da je dzeko urgirao da kad dodje amra u tursku da povede i kcerku da joj bude usput i da malu ima ko održavat, ma da i dal nije neki za odrzavanje al etLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:05Ma ovo je urađeno na Rožmanov mig, sam je rekao da je analizirao nekoliko naših posljednjih utakmica, vidio čovjek koliko je sati sa malim, rekao Ibricicu da ga negdje tušne, a ovaj potegao svoje veze i to je to. Nije Rožmam ubleha poput Dudica, Sablica, Uscuplica i Mirze da ga na silu gura i forsira samo jer je "naš", odnosno jer je kao nekakav projekat. Ovo je samo jedan od dokaza da sa iole normalnim i stručnim trenerom nema zezanja.![]()
Sretno Dalu i nemojte zaboraviti da su ga mnogi trneri kao i igrači iz BiH hvalili, a koji nemaju veze sa FKS, ipak bi oni trebali nešto više znati od objektivnih navijača. Fina cifra ide na račun FKS
Def bi nam trebao još jedan štoper i jedan vezni igrač.

Def bi nam trebao još jedan štoper i jedan vezni igrač.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
2mil km fino
Pisu da je Svrsajevic zavrsio transfer, pomogao sta vec…Vjecnobordo je napisao/la: ↑09 avg 2023, 00:12Pa vidi se kad stanu jedna uz drugu da su iste i očigledno ih dole zasvrbi u isto vrijeme i dzeko preko ibricica morao reagovatMig_Mig je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:22Ako je na mater, onda nju odrzava citav kontingentVjecnobordo je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:10
Prije da je dzeko urgirao da kad dodje amra u tursku da povede i kcerku da joj bude usput i da malu ima ko održavat, ma da i dal nije neki za odrzavanje al et![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trebalo bi je umiroviti.. dok se Dal ne vrati.
The saddest thing in life is wasted talent.
Avdija, halal ti bile sve disaster-class partije u reprezentaciji i FKS! Ti si jedan od najvecih i najljepsih sinova bosnjackih! Svetozar Vujovic, Avdija, pa deset mjesta prazno! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako djete neko iz gabele viteza pm 30 k km koje moras hranit skolovat plus spavanhe itd plus ugovor u 18 godini na 5godina po 3000 km mjesecno, zasto Dal nebi otisao za 1,2 m€
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, NeSamSafetee i 75 gostiju.