FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaki Pitar po 5x ovaj post treba procitat..Cattivo je napisao/la: ↑09 avg 2023, 17:36Ne sjećam se da je neki naš igrač u ovolikoj mjeri bio osporavan. Nositi se sa time cijeli svoj boravak u klubu u njegovoj životnoj dobi, a pri tom igrati sasvim solidno u ekipi koja je sve samo ne dobra i koja je u tom periodu doživjela 3-4 velike rekonstrukcije, je kvalitet sam po sebi. Najgore mi je što će pojedinci sada reći "kakav ba pritisak igraš lopte i imaš ogromnu platu" a isti ti šnjure ne bi znali zavezat da im šef diše za vratom, kamo li da im par hiljada ljudi **** sve redom za svaki potez. Kako je igrao i kakav je talenat, mnogo stručnijih ljudi od nas svih je prepoznalo a to potvrđuje i transfer preko 1mil € plus bonusi.
Dežurni hejteri i dalje žive u svojim zabludama i nije im jasno kako igrač koji ne zaslužuje ništa više od klupe/tribina može otići u TOP 10 ligu za milionsku odštetu (iz 40 i neke lige čini mi se) - mora da je neka kvaka, prevara, tal... Ja bih se iskreno zapitao o sebi kao navijaču i mojoj ljubavi prema klubu da po bilo kojem osnovu se slažem sa Husarićem i sličnim.
Hvala ti Dal i sretno.
Husara zna da smo mi pustili Dala za 1 m€ u deset rata, a da smo 800 k€ odbili u cugu.. ljudino mi (Mirvic) je u jednom prelaznom roku skoro 1M€ potrosio na ostete.. nismo mi vase miskin kad neko dodje po naseg igraca i kaze cifru od 200 k€ sve zene po kancelarijama gace skidaju i pitaju koju ces mozes i dvije ako zeles mozes i tri i presjednik da vam popusi ****..
Mi smo ipak 10 stepenica iznad drugo plasirane ekipe potom pitanju (zrinjski))
A zrinjski za sve ostale u pl bh je bayern
NISMO SIROTINJA MOZEMO RECI NE, imamo svoj proizvode u koje vjerujemo, ako hos da kupis ponesi pare u suprotnom vraca su bliza airodromu i za one bez para pozeljni poslosavax
- NisamInSajder
- Kontakt:
Lijevo Pena, spic Renan/Catakovic, desno Viveros
Ima da sve gori.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mali se još solidno pokazao u Slovanu, zabio onu penalčinu Zrinjskom u play - offu, igrao grupnu fazu KL, kasnije otišao u Dansku

NazadNisamInSajder je napisao/la: ↑09 avg 2023, 17:48Lijevo Pena, spic Renan/Catakovic, desno Viveros
Ima da sve gori.
Durakovic Soldo Serbecic Mulalic
Rogic
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 09 avg 2023, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
To je izgleda samo za nas i Zeljeznicar slucaj i oni nešto muku muce sa onim Brazilcem .
Gledao sam u prvom kolu Zvijezdu 09 i u drugom Širokog i igrali su im ovi novi tamnoputi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PeppermintSA
- Kontakt:
Neko ko kaže da je Dal igrao kao ****, a Vrančić dominirao prosto nema pojma o fudbalu. To naravno ne čudi budući da ovdje gotovo niko veze nema o fudbalu - od trenera, komentatora, novinara, navijača, analitičara. Zato i jesmo zadnja rupa o sviralu.
-
- Kontakt:
Vrančić, Zeljković i neko dijete.
4-3-3 pa da i mi konačno progledamo.
Mada, da sam ja Rožman, stavio bih u petak Hamzu na krilo, Zeljkovića na stopera i Mulalića na lijevog beka - čisto da raja odmah na startu ispuca pljuvanje i psovke.
4-3-3 pa da i mi konačno progledamo.
Mada, da sam ja Rožman, stavio bih u petak Hamzu na krilo, Zeljkovića na stopera i Mulalića na lijevog beka - čisto da raja odmah na startu ispuca pljuvanje i psovke.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nije, vec Pena dodao Kevinu.Uinatsvima je napisao/la: ↑09 avg 2023, 17:57
Ma jel ovo balta provukao loptu kroz noge penerandi na 2:15![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mi nemamo, a ti imas, jesi to htio reci?PeppermintSA je napisao/la: ↑09 avg 2023, 17:56Neko ko kaže da je Dal igrao kao ****, a Vrančić dominirao prosto nema pojma o fudbalu. To naravno ne čudi budući da ovdje gotovo niko veze nema o fudbalu - od trenera, komentatora, novinara, navijača, analitičara. Zato i jesmo zadnja rupa o sviralu.
Ne sluzi ti ovaj post na cast inteligenciji.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la: ↑09 avg 2023, 17:56Neko ko kaže da je Dal igrao kao ****, a Vrančić dominirao prosto nema pojma o fudbalu. To naravno ne čudi budući da ovdje gotovo niko veze nema o fudbalu - od trenera, komentatora, novinara, navijača, analitičara. Zato i jesmo zadnja rupa o sviralu.

Vrančić je pokazao svoju klasu svaku utakmicu a igrao je pored troma Balte i ljige Dala. Ove sezone će se tek vidjeti koliko je Mario dobar sa Simonom.
A Dalu će vrhunac karijere biti igrati za Urajinespore i Rezispore

Meni nekako ovo treninzi izgledaju pa cak i na ovim snimcima tri puta bolje nego sto je bilo kod masnog
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Dobro su ih upregli Slovenci, napokon trening liči na nešto.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš yebo te..
Vidio sam sliku gdje Simon nešto Hamzi objašnjava, a u ruci nekakav papir, vjerovatno sa nekim formacijskim zamislima

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Podrška kluba to jest i Rozmanu al necu ga hvaliti dok ne vidim napredak u igri i bolje rezultate. Kad pocnemo vezati pobjede i dobru igru onda hvalospjevi do tad bum videli kako ce to sve izgledati.
Samo nemojte ocekivat protiv Posusja da odmah lete po terenu i te neke stvari, i da pocnete yebavat na poluvremenu majke jer nismo zabili tri gola. Covjek tek od ponedjeljka radi sa momcima, trebat ce vremena da se neke kockice posloze.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 09 avg 2023, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
10 KM išle kao lude protiv SeltikaH8Z7 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:04Ne znam ni otprilike koliko koštaju kabanice samo sam onako lupio cijenu. Ono što je bitno vjerojatno si razumio što sam htio reći.hz033 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 21:39Cuj low budget kabanice 5 KMH8Z7 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 21:35Kad god je vrijeme kiše a utakmica je klub bi trebao prodavati neke low budget kabanice, npr. 5KM, a kad je toplo isto neke low budget lepeze za raju na istoku ili zapadu, mogu se tu uključuiti i neki kačketi ili šeširi također. Nešto simbolično, a dosta ljudi bi uzelo realno.![]()
Takva kabanica u Peny shopu je 90 feninga. Uvijek ih nosim u gepeku par komada!
Bas sam htio to napisat, vidi se da ih pokusava zblizit par puta su se kruzno grlili, individualno pokazuje igracima neke stvari izgleda posvecen, takodje trener golmana kad zavali go sa sutem iz ruke i ide lopra skoro u 90tku al se vidjelo da bi se moglo odbranit kad odma iste sekunde trener golmanu pokazuje kako da odskori i prste da otvara..
Takodje trening izgleda poceo za ikindiju zavsio posle teravije.. mrak
Dosad ni kod jednog trenera bar po klipovima se nije vidjelo da se vodi racuna od najsitni detalja, sto je veoma bitno posebno kod nas balkanaca jer smo traljavi u upravo nas te sitne stvari jebu..5 golova smo primili u evropi (bh klubovi) u 91-95 min, 0 golova dali
-
- Kontakt:
Poderati ćemo Posušje, zaredati 10 utakmica odličnih, a onda ćemo sve usrati i krenuti tjerati. Znaš ti nas

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HordasFks, senad82, xinxee i 52 gosta.