Rožman je sa svojim sadašnjim znanjem, karijerom i biografijom Johann Cruyff za Kodru iz 2015. Tužno je da Kodro od tada nije ništa specijalno uradio niti napredovao kao trener.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 avg 2023, 21:26po intervjuu bi se reklo da trener hoce da ih nauci nesto, da napreduju. koliko ce ovi nasi to usvojiti, pitanje je. odmah mi kodro naumpadne![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husara keru krepaj od muke
Jeste vi ljudi ikad culi za bankarske garancije, ima dosta nacina da se osigura u slucaju neplacanja
Baci mitoman šuplju i upecali se. Do sad nismo imali problema oko naplate s Turcima, nećemo ni sad.
Sto se ovaj klosar nije oglasavao kad je zeljo prodao Hodzica u tursku nego sad se fol nasao da brine dal cemo mi pare dobiti.Koliko samo dusmana imamo cccc
MRS OD SVETINJE KLOSARU! Svi na Kosevo!
MRS OD SVETINJE KLOSARU! Svi na Kosevo!
Smiješni ljudi

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Cimi se vi ljudi dragi zamarate
Mozemo li mi u petak do 10 k na Kosevu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Po pitanju nebitnosti formacije kao formacije, je li?

Fino čovjek sve objasnio. Yebeš formaciju i da li je 3,4 ili 5 stopera, suština je kakva ti je filozofija i šta radiš na terenu. Sve čovjek fino izložio, nema se šta dodati.
Iskreno, kada je tek došao Rožman, bio sam 50-50%. Kako vrijeme ovo malo odmiče, sve ga više poštujem. Najviše me raduje što je mrtvi perfekcionista, što voli sistem i što pazi na sve stvari po pitanju organizacije (dužina trave je dokaz

Na nama je da stvorimo pozitivnu atmosferu, da nas bude dosta na svakoj utakmici i ostaviti čovjeka u miru da radi. Ljepota slušati školovanog, mladog i ambicioznog trenera, a ne naše krkane s izlizanim floskulama tipa "idemo poginuti", "idemo se pofajtati pa šta bude" itd.
Samo naprijed Rožmane.

- BegovicRamiz
- Kontakt:
prodje od tad 24 sata
a sin Dal ne potpisa za Rizuspor
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma potpisat će, gotovo je to. Sretno da mu bude, spasili se mi od njega, on isto od nas. Bilo, prošlo, ne ponovilo se nikad više aBd.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:45prodje od tad 24 sata
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Da da, odmah se tebe sjetih. Covjek fino objasnio sve.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:43Po pitanju nebitnosti formacije kao formacije, je li?
Fino čovjek sve objasnio. Yebeš formaciju i da li je 3,4 ili 5 stopera, suština je kakva ti je filozofija i šta radiš na terenu. Sve čovjek fino izložio, nema se šta dodati.
Iskreno, kada je tek došao Rožman, bio sam 50-50%. Kako vrijeme ovo malo odmiče, sve ga više poštujem. Najviše me raduje što je mrtvi perfekcionista, što voli sistem i što pazi na sve stvari po pitanju organizacije (dužina trave je dokaz).
Na nama je da stvorimo pozitivnu atmosferu, da nas bude dosta na svakoj utakmici i ostaviti čovjeka u miru da radi. Ljepota slušati školovanog, mladog i ambicioznog trenera, a ne naše krkane s izlizanim floskulama tipa "idemo poginuti", "idemo se pofajtati pa šta bude" itd.
Samo naprijed Rožmane.![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Do jučer su bili grupa igrača koji su svojom individualnim kvalitetom izborili Europu i isključivo svojom individualnom kvalitetom biti zaslužni za dobre igre i pobjede. Što sad da ne očekujemo pobjedu, a prije se podrazumijevala? Ja očekujem da ćemo ih pregaziti, uopšte ne razmišljam o bilo kojem drugom scenariju.
Simeon meni strasno lici na Millera iz bayerna m
Ja znam da se ovde pisalo za pokojnog Jesica, da je kasapin da je dusciplina vojna da je sa partizanom bio prvak itd itd, kad je dosao sjecam se njegovi izjava necemo nikog pocjenit ni precjenit i na kraju flop teski mislim sa je saner bajramovic i vlado jagodic vise pokazo..
Fedja doso poceo intenzivno trcanje konstantan presing otjero 20 igraca cak i prico na presicama kako ih tjero itd itd. Kaze krste najgori trener u histori kluba.
Kodro je jedini fino pricao i fino radio..
Sta je tuje potez ramenima,
Okomito polu lijevo itd
Nadam se da je Simeone svjestan gdje dosao, nadam se da njegova filozofija strategija i plan ispravna i da ce nas nekom svojom fintom pridobit tako sto cemo ga podrzat kad rezultati nebudu po nasoj zelji..
Jedna stvar koja moze bit problem jeste sto je on vise orjetsan prema ofanzivnoj igri a unas je bas problem defanziva gdje primamo bas puno golova
Ja znam da se ovde pisalo za pokojnog Jesica, da je kasapin da je dusciplina vojna da je sa partizanom bio prvak itd itd, kad je dosao sjecam se njegovi izjava necemo nikog pocjenit ni precjenit i na kraju flop teski mislim sa je saner bajramovic i vlado jagodic vise pokazo..
Fedja doso poceo intenzivno trcanje konstantan presing otjero 20 igraca cak i prico na presicama kako ih tjero itd itd. Kaze krste najgori trener u histori kluba.
Okomito polu lijevo itd
Nadam se da je Simeone svjestan gdje dosao, nadam se da njegova filozofija strategija i plan ispravna i da ce nas nekom svojom fintom pridobit tako sto cemo ga podrzat kad rezultati nebudu po nasoj zelji..
Jedna stvar koja moze bit problem jeste sto je on vise orjetsan prema ofanzivnoj igri a unas je bas problem defanziva gdje primamo bas puno golova
Simeon meni strasno lici na Millera iz bayerna m
Ja znam da se ovde pisalo za pokojnog Jesica, da je kasapin da je disciplina vojna da je sa partizanom bio prvak itd itd, kad je dosao sjecam se njegovi izjava necemo nikog pocjenit ni precjenit i na kraju flop teski mislim sa je saner bajramovic i vlado jagodic vise pokazo..
Okomito polu lijevo itd
Jedna stvar koja moze bit problem jeste sto je on vise orjentisan prema ofanzivnoj igri a unas je bas problem defanziva gdje primamo bas puno golova
Ja znam da se ovde pisalo za pokojnog Jesica, da je kasapin da je disciplina vojna da je sa partizanom bio prvak itd itd, kad je dosao sjecam se njegovi izjava necemo nikog pocjenit ni precjenit i na kraju flop teski mislim sa je saner bajramovic i vlado jagodic vise pokazo..
Okomito polu lijevo itd
Jedna stvar koja moze bit problem jeste sto je on vise orjentisan prema ofanzivnoj igri a unas je bas problem defanziva gdje primamo bas puno golova
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Nije Jesic najgori trener kojeg smo imali, daleko od tog. Njemu su presudili talovi i bezobrazno skupa i nekvalitetna ekipa koju je doveo. Svaka prinova iz tog perioda je bila teski flop. A sto se samog terena tice imao je svega tri ligaska poraza - na Grbavici kad nam Brazilac zabi slezenom, u Kaknju kad Kuzmanovic (?) provuce Kadusicu kroz noge, i od Sirokog na Pecari. Sva tri poraza "opravdana" - u derbiju nema favorita, Pecara je Pecara, a u Kaknju su mnogi tad slomili zube. Takodje fasovao je u dvomecu kupa od ponajbolje ekipe Slobode u historiji, sto mu je i presudilo. Al sto se same igre tice nije bila toliko losa, sjecam se one akcije protiv Slavije u kupu, ko Barselona. Uvodio je djecu, on je dao sansu Hamzi, Nihadu, Kadusicu, Gljivi, Hericu, Veladzicu...
Jest nas unazadio s tim talovima al sto se samog terena tice puno gore je bilo pod Dudicem, Sablicem, Hurticem, pa i Vasoskim.
Jest nas unazadio s tim talovima al sto se samog terena tice puno gore je bilo pod Dudicem, Sablicem, Hurticem, pa i Vasoskim.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, misstianopenaldo, Pitar6785 i 46 gostiju.