FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sto molim te? . nije jedina formacija u svijetu ona s 10kom
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
stvarno papanska izjava momka koji vjerovatno nece uspjet u turskoj ,a nakon toga nogama i rukama kopati da opet dodze u veliko FK SARAJEVONazorUso je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:12MortemHz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:15Pa što bježi od toga da pozdravi sjever koji mu nikada a nije rekao i koji ga je podržavao? Što privatno priča razne bljuvotine? Znam da ćeš sad u krug isto pričati stvari vezano za oca a on vrijeđao i ponižavao navijače u svom periodu. Ufurani mali debil, hvala bogu pa je otišao.![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.sory na upadu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Da se ja pitam, Avramovskom na desetki bi od sutra dao kapitensku traku i "ključeve” ovog tima Sarajeva, da bude ono sto su recimo Bilbija i Jakovljevic bili kod Jakirovica u njihovim gaženjima kroz ligu. Sutra konačno okrecemo novi list, bez utega od milion kila koji se zvao Dal Varešanović.
tareizo je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:20stvarno papanska izjava momka koji vjerovatno nece uspjet u turskoj ,a nakon toga nogama i rukama kopati da opet dodze u veliko FK SARAJEVONazorUso je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:12MortemHz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:15
Pa što bježi od toga da pozdravi sjever koji mu nikada a nije rekao i koji ga je podržavao? Što privatno priča razne bljuvotine? Znam da ćeš sad u krug isto pričati stvari vezano za oca a on vrijeđao i ponižavao navijače u svom periodu. Ufurani mali debil, hvala bogu pa je otišao.![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.sory na upadu

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BegovicRamiz
- Kontakt:
deder onaj gif darka lazica kad vristi na slavljuMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:52Ma potpisat će, gotovo je to. Sretno da mu bude, spasili se mi od njega, on isto od nas. Bilo, prošlo, ne ponovilo se nikad više aBd.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:45prodje od tad 24 sata
a sin Dal ne potpisa za Rizuspor

Sinan ima neke insajderske oko sastava pa da bas ispratimo dali neko mahala

Prema našim informacijama, Sarajevo će sutra nastupiti u sljedećem sastavu:
Šahinović, Beganović, Trako, Balta, Duraković, Buljubašić, Mustafić, Vrančić, Kyeremeh, Ziljkić, Renan.
Posljednje informacije sa treninga govore da bi Sarajevo trebalo igrati u sistemu 4-3-3, što je promjena u odnosu na raniji period kada je Bordo tim skoro u pravilu igrao u sistemu 4-2-3-1.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čime je toliko Avramovski očarao, pa da nam ne treba adekvatna zamjena za Dala?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ja samo molim Boga da ne bude povrijeđen, lik je na debiju imao 3 asistencije. Svaku koju igra ima par kreiranih šansi.Lucas je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:22Da se ja pitam, Avramovskom na desetki bi od sutra dao kapitensku traku i "ključeve” ovog tima Sarajeva, da bude ono sto su recimo Bilbija i Jakovljevic bili kod Jakirovica u njihovim gaženjima kroz ligu. Sutra konačno okrecemo novi list, bez utega od milion kila koji se zvao Dal Varešanović.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bosniak10 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:18Ko će ti kreirat šanse? Ivan ili Borna ili Jelić ili Balta?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:16sto molim te? . nije jedina formacija u svijetu ona s 10kom
kocnice za qurac

vidimo se na KOSEVU!
- 1 9 4 6 -
Ako Turci ne budu placali, nista ne talasati i prijetiti tuzbama i slicno, samo treba da nam ga vrate...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ide https://****/miky_hz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:24Sinan ima neke insajderske oko sastava pa da bas ispratimo dali neko mahala![]()
Prema našim informacijama, Sarajevo će sutra nastupiti u sljedećem sastavu:
Šahinović, Beganović, Trako, Balta, Duraković, Buljubašić, Mustafić, Vrančić, Kyeremeh, Ziljkić, Renan.
Posljednje informacije sa treninga govore da bi Sarajevo trebalo igrati u sistemu 4-3-3, što je promjena u odnosu na raniji period kada je Bordo tim skoro u pravilu igrao u sistemu 4-2-3-1.

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 10 avg 2023, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sretno Dal , Bgm top transfer prije svega za klub. Iskreno ocekivao sam nekih 300 000 max za transfer ovo je iznad svakog ocekivanja, bravo za Dala bravo za FKS.
Rogić, Mulalić, Aničić, Soldo, Radović, Zeljkovic, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renanmnon46 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:25Ja samo molim Boga da ne bude povrijeđen, lik je na debiju imao 3 asistencije. Svaku koju igra ima par kreiranih šansi.Lucas je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:22Da se ja pitam, Avramovskom na desetki bi od sutra dao kapitensku traku i "ključeve” ovog tima Sarajeva, da bude ono sto su recimo Bilbija i Jakovljevic bili kod Jakirovica u njihovim gaženjima kroz ligu. Sutra konačno okrecemo novi list, bez utega od milion kila koji se zvao Dal Varešanović.
Sve bi dao da sa ovih 11 počnemo naredne utakmice, da momci konačno dobiju neki kontinuitet i mehanizme.
Ma bolje i da se o Sinanovom teoretisanju priča nego o bivšem Projektu, Husrefu, bojkotu i rekonstrukciji Koševa.
Znači Balta štoper, Vrančić, Buljubašić i Mustafić u vezi. Radije bih tu Zeljkovića al' budemo vidjeli, na hajr i na dobro.

Znači Balta štoper, Vrančić, Buljubašić i Mustafić u vezi. Radije bih tu Zeljkovića al' budemo vidjeli, na hajr i na dobro.