Tako je!senad82 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:19To neka sigurica ako su u grupama da su zaradjene pare sigurica za buducnost. Jesu ali u k….
Bilo je klubova koji su igrali cak i ligu prvaka pa se nakon toga ugasise. Nije to nikakva garancija a generalno za nas klubski fudbal ovo nije lose jer ce nam popraviti i drzavni rejting.
Djaba sto su oni protiv nase zemlje oni igraju za i pod zastavom BiH na njihovu zalost
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bolje da je kupio sve igrače Zrinjskog.
Koliko je karcinom FKS tj. istok otjerao igrača to je za plakat.
Koliko je karcinom FKS tj. istok otjerao igrača to je za plakat.
🇵🇸
Hahahah, kakvi stratezi u pm. Ja nezmam sta ce nama direktor i manageri, Mirvicu evo ove stratege sa foruma pokupi, ljudi sve znaju !!!!
U novi boj ...
Ili još jednostavnije svi vi koji glorifikujete prolazak svinjskog u grupu podjete da navijate za njih. Predjete na njihov forum a na ovaj ne dolazite. Usput bi našu temu dekontaminirali od svog trovanja i iritantnog ne duhovitog sarkazma. Ne navijamo mi za uspjeh, kojem se radujemo, več za naše Sarajvo!
Penaranda ima pravo nastupa sutra?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Nama je najveća mana što nemamo strpljenja sa trenerima i hocemo rezultate preko noći.
-
- Kontakt:
Penaranda,Viveros,Simon
Jel iko u cometu?
Jel iko u cometu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Mi smo imali uspjeha 2017 do 2020 kad si imao Ahmetovica, Krste, Hebib, Dupovac, Rahmanovic kostur koji je bio 4-5 godina zajedno i dopunjavaš danas to ima Zrinjski Jakovljevic, Bilbija, Čorluka, Barišić. Ne moze uspjeh 15 novi igraca i 3 trenera svake sezone.
Kontinuitet, rad, mir = uspjeh
Kontinuitet, rad, mir = uspjeh
Ima 3 sedmice od kad su igraci u Cometu. Simon nije jos
I Penaranda i Viveros su odavno u Cometu. Zašto ne igraju je pitanje nečega drugog
-
- Kontakt:
Nista,nazalost bez Simona sutra
Sve i da bude sutra unesen ne moze na isti dan imati pravo nastupa
Bravo za administraciju
Bravo za administraciju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije naučna fantastika ljudi dragi. Imaš pravo na 3 stranca u zapisniku, a mi ih do neki dan imali 5, trenutno 4.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma nema šanse da zbog toga baš nijedan nije bio u sastavu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:39Nije naučna fantastika ljudi dragi. Imaš pravo na 3 stranca u zapisniku, a mi ih do neki dan imali 5, trenutno 4.
Kakvi su zakoni uopšte kod nas? Kako igrači mogu biti registrovani za nastupe, a da nemaju dozvolu? To obično ne može ni na FM-u

Pa ne može administracija reći državi šta da radiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:39Nista,nazalost bez Simona sutra
Bravo za administraciju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Welcome to BosniaOikamid je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:41Ma nema šanse da zbog toga baš nijedan nije bio u sastavu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:39Nije naučna fantastika ljudi dragi. Imaš pravo na 3 stranca u zapisniku, a mi ih do neki dan imali 5, trenutno 4.
Kakvi su zakoni uopšte kod nas? Kako igrači mogu biti registrovani za nastupe, a da nemaju dozvolu? To obično ne može ni na FM-u
Pa ne može administracija reći državi šta da radiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:39Nista,nazalost bez Simona sutra
Bravo za administraciju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naravno da je do toga. Ne bi mogao Kevin nastupiti u Europi da nije sva papirologija riješena. Puno su ti važniji Francis, Oliveira i Gulash bili od njih dvojice. Sad kad Gulasha nema, neko od dvojca će čekati svoju priliku najvjerovatnije sa klupe.Oikamid je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:41Ma nema šanse da zbog toga baš nijedan nije bio u sastavu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:39Nije naučna fantastika ljudi dragi. Imaš pravo na 3 stranca u zapisniku, a mi ih do neki dan imali 5, trenutno 4.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dogan je fino rekao pred Slogu da nece biti Kevina i Pene u konkurenciji zbog administrativnih problema.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 10 avg 2023, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Penaranda objavio story na instagramu da je spreman za sutra. To vjerovatno znaci da će biti u zapisniku.
Ozbiljne pare će uzeti, a kako će ih potrošiti pitanje je, mogu dovesti par igrača i platiti ih sezonu-dvije za dalje je pitanje. Grupna faza bez kontinuirane igre iste nema smisla osim ako ti nije cilj samo biti u grupnoj fazi.bodi123 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 22:21Baš ozbiljne pare će Zrinjski sada dobiti.
Samo za ulazak oko 3.3 mil eura ako sam shvatio, a i tamo je realno očekivati pobjedu neku i pokoji remi, izaći će na kraju cca 5 mil eura, to su baš strašne pare za naše uslove.
Sada moliti boga samo da nas Simon spasi a da Mirvić još više počne ulagati, jer će Zrinjski s ovim parama čuda praviti, sigurno će dovesti sada još nekog jakog igrača ko Bradarić kad znaju da su u grupama.
Što se tiče Bradarića lik je skoro godinu dana bez kluba, skoro identična situacija kao sa Penerandom.
Ako uđu u grupnu fazu mogu se pozdraviti sa titulom jer igrati četvrtak-vikend teško da mogu naše ekipe, te se otvara prostor za Borac i nama.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Evo sta znaci osvojit titulu. Ali treba imat i srece mi uvijek popusimo u zrijebu
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, Haksss, insimadop, laznokrilo, rimljanin90, Varijantas8 i 71 gost.