Dinamo je ciljao kupiti Zeca, ali čini se da naš napadač nije zainteresovan.bh hrvat je napisao/la:ovaj me post podsjeti na dobitak. koliko god mi dinamo bio mrzak klub i smatrao maminja seljacinom moram si priznati da kralj maksimira zna napraviti pare. uzeti mandžu za milion i po evra i prodati ga svabama za deset to moze samo on. cini mi se da je zecu nakon odlaska našega prudjanina otvorena vrata maksimira
GNK Dinamo Zagreb
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Dinamo i BBB
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
tko u danasnjem nogometu netko nesto pita igrace, menadzer je kapo. pogotovo jedan zec koji je dosao iz bugojna. ipak bih ja vise volio da on zavrsi u bilima ali na koga maminjo baci oko iz kandzi se ne iščupa
prica se da bi viduka mogao u dinamo u nekim australskim medijima se spominje taj njegov povratak na maksimir
You are someone else I am still right here
Dinamo večeras prvenstvena u Splitu
Zanimljivo s Hajdukom!
Kalinić ili Manđžo naj strijelci vidjet ćemo
?
Zanimljivo s Hajdukom!

Kalinić ili Manđžo naj strijelci vidjet ćemo

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
KUPOVANJE PRAVDE I MUKTE KARTE VASA JE CIJENA ZA UMJETNO SLAVLJE!!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
Potpuno zaslužena titula, Dobijali su kada je to bilo potrebno, Mario je na meti mnogih klubova i otići če, to je sigurno. Onaj Sivonjić nema veze. Imaju opet novih talenata, odličan posao rade Dinamo i Mamić , imaju para ko niko u regionu, i tim koracima nstavljaju. Možda nekad i poćnu baš ulagati, DInamo , uz Partizan jedino mogu nešto postići u ovom trenutko, ostalo sve kasni ili duguje nešto
Dinamo opet šampion, i opet nekih komentara ima koje nisu dostojne jednom prvaku.

Dinamo opet šampion, i opet nekih komentara ima koje nisu dostojne jednom prvaku.
hajduk vise ne dugujeRz88 je napisao/la:Potpuno zaslužena titula, Dobijali su kada je to bilo potrebno, Mario je na meti mnogih klubova i otići če, to je sigurno. Onaj Sivonjić nema veze. Imaju opet novih talenata, odličan posao rade Dinamo i Mamić , imaju para ko niko u regionu, i tim koracima nstavljaju. Možda nekad i poćnu baš ulagati, DInamo , uz Partizan jedino mogu nešto postići u ovom trenutko, ostalo sve kasni ili duguje nešto![]()

nk dinamo-kupujmo hrvatsko : s. djedovic, z.cvrk, j.brezni, b.maric, m.beusan!!!!
kakav je to klub koji moze napuniti stadion jedino ako dile neke besplatne majice ili kad nesto slavi dodje im nevjerojatnih 7-8 tisuca... kup su nam uzeli pred ocima javnosti i svi su to mogli vidjeti a prvenstvo, je da smo mi usrali utakmicom protiv varteksa ali gdje je sudjenje protiv rijeke, osijeka i cibalie... al sve dodje na naplatu i ovo ce...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC
- el-fighter
- Kontakt:
Čestitke na tituli. Ev čitam danas možda se Eduardo vrati u Dinamo na jednu sezonu, a ovaj gore napisa da će se Viduka vratiti. Eh da mi je dočekat da se i to desi.
Velež do groba života mi moga
šb_pecara je napisao/la:hajduk vise ne dugujeRz88 je napisao/la:Potpuno zaslužena titula, Dobijali su kada je to bilo potrebno, Mario je na meti mnogih klubova i otići če, to je sigurno. Onaj Sivonjić nema veze. Imaju opet novih talenata, odličan posao rade Dinamo i Mamić , imaju para ko niko u regionu, i tim koracima nstavljaju. Možda nekad i poćnu baš ulagati, DInamo , uz Partizan jedino mogu nešto postići u ovom trenutko, ostalo sve kasni ili duguje nešto![]()
Dinamo opet šampion, i opet nekih komentara ima koje nisu dostojne jednom prvaku.![]()
nk dinamo-kupujmo hrvatsko : s. djedovic, z.cvrk, j.brezni, b.maric, m.beusan!!!!
kakav je to klub koji moze napuniti stadion jedino ako dile neke besplatne majice ili kad nesto slavi dodje im nevjerojatnih 7-8 tisuca... kup su nam uzeli pred ocima javnosti i svi su to mogli vidjeti a prvenstvo, je da smo mi usrali utakmicom protiv varteksa ali gdje je sudjenje protiv rijeke, osijeka i cibalie... al sve dodje na naplatu i ovo ce...
Kup su uzeli pošteno. Lopta ne laže, na penale su ih dobili i to je to.
je dobili su posteno 10 igraca njihovih naspram 8 nasih super su dobili... dva crvena i jedan penal u 45 min to se moze jos vidjeti samo u preimer ligi ali ne moze vise ni u premier... je je je posteno nema sta!!!!
Evo čini se da Maminho vraća Dudu-a u Dinamo,godinu dana posudbe... 

Ma jok demantovao je to cim je izaslo,bas ja citao...pominjao se i Dudu i Klasnic ali kaze nece niko ni odlazit nit dolazit...Eagles je napisao/la:Evo čini se da Maminho vraća Dudu-a u Dinamo,godinu dana posudbe...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svinjska gripa u maksimiru, a gdje ce ako nece tamo
nakon svinjske gripe grk u maksimiru, što je vjerovatno znak da manža odlazi u njemačku , u verder
joj jakog pojacanja u pm
. jos kad neki na ovom pod-forumu govore kako ermin zec ne vrijedi €3.5 mio. a maminjo daje ovome klocu €800000 po sezoni...

- Komunikacija
- Kontakt:
Hajvan,ma pranje novca,Zec je od ovoga grk kvalitetniji za klasu,pa lik je lani dao EJ PAZI SAD JEDAN JEDINI GOL!!! 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
maminjo ima najvredniju veš mašinu, u njoj nema donjega rublja, hlača i majica. samo evrići, dolarići funtice i ostale valute. provesce u maksimiru pola sezone kao i onaj svabo i babo ručo
Ajde sta serete dobro se zna ko je Papadopoulus...Niko ne gleda kada je razvaljivao u Panathi.Nije se snasao u italiji i eto, ni prvi ni zadnji.Kad se Zec dokaze izvan HNL-a onda se moze porediti...Kako vi pricate rekao bi covjek da je to neki igrac koji se proslavio u 4 grckoj ligi... 

Zadnja izmjena: GoRaN, dana/u 26 jun 2009, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
ma pregovarao bi maminjo sa zecom ali tu je i reno sinovčić takodje jedna velika zvijerka
kako ti pricas o njemu rekao bi covjek da se radi o henry-u...GoRaN je napisao/la:Ajde sta serete dobro se zna ko je Papadopoulus...Niko ne gleda kada je razvaljivao u Panathi.Nije se snasao u italiji i eto, ni prvi ni zadnji.Kad se Zec dokaze izvan HNL-a onda se moze porediti...Kako vi pricate rekao bi covjek da je to neki igrac koji se proslavio u 4 grckoj ligi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.