GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

el-fighter
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 22:44

bh hrvat je napisao/la:ovaj me post podsjeti na dobitak. koliko god mi dinamo bio mrzak klub i smatrao maminja seljacinom moram si priznati da kralj maksimira zna napraviti pare. uzeti mandžu za milion i po evra i prodati ga svabama za deset to moze samo on. cini mi se da je zecu nakon odlaska našega prudjanina otvorena vrata maksimira
Dinamo je ciljao kupiti Zeca, ali čini se da naš napadač nije zainteresovan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 maj 2009, 22:48

tko u danasnjem nogometu netko nesto pita igrace, menadzer je kapo. pogotovo jedan zec koji je dosao iz bugojna. ipak bih ja vise volio da on zavrsi u bilima ali na koga maminjo baci oko iz kandzi se ne iščupa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 maj 2009, 22:54

prica se da bi viduka mogao u dinamo u nekim australskim medijima se spominje taj njegov povratak na maksimir
You are someone else I am still right here

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 31 maj 2009, 18:35

Dinamo večeras prvenstvena u Splitu
Zanimljivo s Hajdukom! ;)
Kalinić ili Manđžo naj strijelci vidjet ćemo :P ?
Fi hajati.
GO Bosno.

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 09 jun 2009, 10:16

KUPOVANJE PRAVDE I MUKTE KARTE VASA JE CIJENA ZA UMJETNO SLAVLJE!!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2009, 13:37

Potpuno zaslužena titula, Dobijali su kada je to bilo potrebno, Mario je na meti mnogih klubova i otići če, to je sigurno. Onaj Sivonjić nema veze. Imaju opet novih talenata, odličan posao rade Dinamo i Mamić , imaju para ko niko u regionu, i tim koracima nstavljaju. Možda nekad i poćnu baš ulagati, DInamo , uz Partizan jedino mogu nešto postići u ovom trenutko, ostalo sve kasni ili duguje nešto ;)

Dinamo opet šampion, i opet nekih komentara ima koje nisu dostojne jednom prvaku.

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 09 jun 2009, 20:07

Rz88 je napisao/la:Potpuno zaslužena titula, Dobijali su kada je to bilo potrebno, Mario je na meti mnogih klubova i otići če, to je sigurno. Onaj Sivonjić nema veze. Imaju opet novih talenata, odličan posao rade Dinamo i Mamić , imaju para ko niko u regionu, i tim koracima nstavljaju. Možda nekad i poćnu baš ulagati, DInamo , uz Partizan jedino mogu nešto postići u ovom trenutko, ostalo sve kasni ili duguje nešto ;)

Dinamo opet šampion, i opet nekih komentara ima koje nisu dostojne jednom prvaku.
hajduk vise ne duguje ;)
nk dinamo-kupujmo hrvatsko : s. djedovic, z.cvrk, j.brezni, b.maric, m.beusan!!!!
kakav je to klub koji moze napuniti stadion jedino ako dile neke besplatne majice ili kad nesto slavi dodje im nevjerojatnih 7-8 tisuca... kup su nam uzeli pred ocima javnosti i svi su to mogli vidjeti a prvenstvo, je da smo mi usrali utakmicom protiv varteksa ali gdje je sudjenje protiv rijeke, osijeka i cibalie... al sve dodje na naplatu i ovo ce...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jun 2009, 21:03

Čestitke na tituli. Ev čitam danas možda se Eduardo vrati u Dinamo na jednu sezonu, a ovaj gore napisa da će se Viduka vratiti. Eh da mi je dočekat da se i to desi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2009, 22:20

šb_pecara je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Potpuno zaslužena titula, Dobijali su kada je to bilo potrebno, Mario je na meti mnogih klubova i otići če, to je sigurno. Onaj Sivonjić nema veze. Imaju opet novih talenata, odličan posao rade Dinamo i Mamić , imaju para ko niko u regionu, i tim koracima nstavljaju. Možda nekad i poćnu baš ulagati, DInamo , uz Partizan jedino mogu nešto postići u ovom trenutko, ostalo sve kasni ili duguje nešto ;)

hajduk vise ne duguje ;)
nk dinamo-kupujmo hrvatsko : s. djedovic, z.cvrk, j.brezni, b.maric, m.beusan!!!!
kakav je to klub koji moze napuniti stadion jedino ako dile neke besplatne majice ili kad nesto slavi dodje im nevjerojatnih 7-8 tisuca... kup su nam uzeli pred ocima javnosti i svi su to mogli vidjeti a prvenstvo, je da smo mi usrali utakmicom protiv varteksa ali gdje je sudjenje protiv rijeke, osijeka i cibalie... al sve dodje na naplatu i ovo ce...

Kup su uzeli pošteno. Lopta ne laže, na penale su ih dobili i to je to.

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 09 jun 2009, 23:20

je dobili su posteno 10 igraca njihovih naspram 8 nasih super su dobili... dva crvena i jedan penal u 45 min to se moze jos vidjeti samo u preimer ligi ali ne moze vise ni u premier... je je je posteno nema sta!!!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 10 jun 2009, 01:08

Evo čini se da Maminho vraća Dudu-a u Dinamo,godinu dana posudbe... :?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2009, 01:10

Eagles je napisao/la:Evo čini se da Maminho vraća Dudu-a u Dinamo,godinu dana posudbe... :?
Ma jok demantovao je to cim je izaslo,bas ja citao...pominjao se i Dudu i Klasnic ali kaze nece niko ni odlazit nit dolazit...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 18 jun 2009, 21:29

svinjska gripa u maksimiru, a gdje ce ako nece tamo

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 jun 2009, 21:17

nakon svinjske gripe grk u maksimiru, što je vjerovatno znak da manža odlazi u njemačku , u verder

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jun 2009, 21:54

joj jakog pojacanja u pm :lol: . jos kad neki na ovom pod-forumu govore kako ermin zec ne vrijedi €3.5 mio. a maminjo daje ovome klocu €800000 po sezoni...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 25 jun 2009, 22:06

Hajvan,ma pranje novca,Zec je od ovoga grk kvalitetniji za klasu,pa lik je lani dao EJ PAZI SAD JEDAN JEDINI GOL!!! :roll:
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 jun 2009, 19:39

maminjo ima najvredniju veš mašinu, u njoj nema donjega rublja, hlača i majica. samo evrići, dolarići funtice i ostale valute. provesce u maksimiru pola sezone kao i onaj svabo i babo ručo

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 26 jun 2009, 19:53

Ajde sta serete dobro se zna ko je Papadopoulus...Niko ne gleda kada je razvaljivao u Panathi.Nije se snasao u italiji i eto, ni prvi ni zadnji.Kad se Zec dokaze izvan HNL-a onda se moze porediti...Kako vi pricate rekao bi covjek da je to neki igrac koji se proslavio u 4 grckoj ligi... :roll:
Zadnja izmjena: GoRaN, dana/u 26 jun 2009, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 jun 2009, 19:57

ma pregovarao bi maminjo sa zecom ali tu je i reno sinovčić takodje jedna velika zvijerka

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 jun 2009, 20:00

GoRaN je napisao/la:Ajde sta serete dobro se zna ko je Papadopoulus...Niko ne gleda kada je razvaljivao u Panathi.Nije se snasao u italiji i eto, ni prvi ni zadnji.Kad se Zec dokaze izvan HNL-a onda se moze porediti...Kako vi pricate rekao bi covjek da je to neki igrac koji se proslavio u 4 grckoj ligi... :roll:
kako ti pricas o njemu rekao bi covjek da se radi o henry-u...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.